HINK BLEV DE JA!

Jahaja, då var det ett tag sen igen! Lovade ingenting efter förra inlägget men hade faktiskt dagen efter planerat att skriva ett inlägg om balen, om hur kul det var, hur fina alla var och hur mycket jag skulle vilja gå på bal igen...
Så nu var det sagt också!

Idag har jag och Ida flängt runt lite överallt i hopp om att hitta studentpresenter till alla 10045023 apor som tar studenten. Har betat av ungefär hälften vilket inte är ett så bra facit eftersom jag inte har råd med fler presenter.. Kan hända att någon får en kanelbulle i studentpresent av mig, men det är ju faktist tanken som räknas.. eller? Ida däremot hon köpte mest till sig själv! haha

Hade förresten en riktigt trevlig kväll igår. Eller a, det blev vad vi gjorde det till. Efter att ha vart uttråkade i ca en timma så bestämde Jag Fogel och Maria oss för att göra nåt kul av det hela. Och kul blev det - så roligt att jag (utan krydd) nästan dog av skratt!

Ligger just nu i sängen och funderar på att sova, vet inte varför jag inte gör det eftersom jag både är trött och ska upp tidigt imorgon.. Är även i stort behov av sömn just nu efter veckan som varit - och veckorna som komma skall.

                                                                                                                                                                      Actually,It's up to you.


JESUS

Fick en komplimang för en stund sen om att jag är GRYM på att uppdatera min blogg, lite ironi kan jag tänka mig - men nu gör jag det iallfall.

Ett jävla tag sen jag skrev sist och det har hänt en jävla massa i mitt sjukt händelserika liv, eller...? Förutom att antalet dagar till studenten har krympt en aning så har inget annat vettigt hänt, inget värt att nämna här iallafall..

Imorn, eller senare idag har vi bal... Har gått ifrån att ha vart sjukt otaggad till att bli pirrig till att nu va lite gött förväntansfull..
Sitter just nu och snackar med en halvpackad maria som blivit stor bebe med hinken den senaste timman, kul verkar hon ha iallafall och det är ju altid trevligt att folk har kul! Tänkte faktiskt att även jag skulle ta och bekanta mig med hinken imorgon faktskt, passa på liksom! Haha

Wellwell, ska fortsätta med plattningen av mitt hår så återkommer jag kanske imorgon. Om inte, God Jul!


RSS 2.0