PHONE FOR LOAN

Dagen började med en biltur till Landvetter. Eftersom lelle hade försovit sig och vaknade halv 8 när hon skulle tagit bussen 7 (?) så åkte jag och hämta upp henne. Mycket trevligt - inte varje dag man är i Landvetter! Vi kom till skolan en kvart för sent men det gjorde inte så mycket eftersom vi bara verkade ha missat uppvärmningen..

Efter träningen var det tänkt att jag och Carro skulle åkt och betalt in handpenningen för studentflaket, ringde gubben som har hand om det igår och vi kom överens om att vi skulle träffas och ha ett möte idag. Ringde honom när vi satt i bamba och frågade honom när han hade tid. Men eftersom han skulle till sin gamla mamma o guldheden och hjälpa henne med hennes TV så kunde han inte förräns vid 3... Han måste va jävligt rik den där mannen som prioriterar att reparera en tv istället för att ta emot 4000 kronor från en kund. Sicken affärsman! Han är ju inte den enda som kör flak i Göteborg liksom. Iallfall så hade varken jag eller Clust att vänta tills klockan 3, så de får bli en annan gång helt enkelt..

Åkte istället till Allum och hämtade ut min mobil som äntligen kommit tillbaka från verkstan. Dock hade den inte blivit reparerad utan snarare förstörd. Ramlade ut skruvar och skit när jag öppnade batteriluckan och hela framstycket på telefonen hängde löst - åkte därför tillbaka med telefonen, IGEN! Fick den här gången iallfall ut en lånetelefon som jag kan använda undertiden, sprillans ny faktiskt.


IBLAND UNDRAR MAN JU....

Vad som rör sig i folks huven egentligen? Eller om de rör sig något överhuvudtaget... Det är frågan!

Efter skolan, eller ja, mitt i lektionen rättare sagt bestämde jag och lelle oss för att åka hem till Rillefille och städa lite i hans lägenhet. Detta i utbyte mot glass och hallon. Kan ju säga att han tjänade rätt bra på att låta oss hjälpa honom med städningen eftersom han både fick rummet, köket och badrummet städat + glass med hallon, gratis!

Efter de åkte jag hem, gjorde det jag alltid gör, dvs la mig och sov.  Rutin numera. Åkte sedan och tränade där vi idag bara var ca 10 pers eftersom resten hade match. Degig träning var det iallafall vilket var skönt eftersom torsdagar i vanliga fall brukar vara en pina.

Ska snart lägga mig -  tidig träning imorgonbitti, men först Sex and the city.

MIÉRCOLES

Som vanligt så hade jag endast en lektion i skolan idag, kan faktiskt kännas lite onödigt att åka dit för att ha en lektion på 1,5 timma, men eftersom det är UF så är man väl så illa tvungen. Efter skolan åkte jag och lelle till allum, jag var mest med som ett mentalt stöd till fislinnea som var shoppingsugen.
Efter de tog jag bussen hem, satte mig vid datorn och tittade runt lite på den amerikanska hemsidan som vi tänkt beställa skor och käder ifrån ett jävla tag nu. Tänkte att jag skulle få tummen ur och äntligen göra det, men typiskt nog så fanns det inte speciellt mycket snyggt inne just nu. Får väl skjuta upp de en vecka eller två och hoppas på att dom får in lite nya grejer..

Snäll och ansvarsfull storasyster som jag faktiskt är ibland så var jag och hämtade Kelvin på dagis, tog sedan med honom till Redbergsplatsen och bjöd honom på sushi i väntan på pappa. Snällt gjort av mig faktiskt, tror Kelvin tyckte de också eftersom han valde att åka med mig hem istället för pappa, haha!





Nu blir de sängen för min del, blev avbruten i min eftermiddagssömn förut så jag får ta igen de nu.


 


HALO

Är rätt stolt över mig själv då jag inte vaknade förräns 13.45 trots att telefonen ringde tre gånger. Bra gjort av mg som i vanliga fall brukar vakna rätt tidigt då jag är ledig.

Pinsamt att hela kungafamiljen sitter med fusklappar då de ska uttala sig om hur glada dom är för att Victoria och hennes snubbe nu förlovat sig. Känns ju sådär äkta när de tvingas titta ner på stödorden efter varannat ord. En jävla uppståndelse kring detta verkar det vara iallafall när det enda som verkar sändas på tv4 nu är extrainsatta nyhetssändningar.. otroligt spännande!

BLOGGSVACKA

Är tillbaka i bloggsvackan som jag haft nu.... ett jävla tag. Men jag uppdaterar när jag känner för de, de lär dock inte bli alltför ofta men så får det bli, sådeså!

- "Frivillig fys" imorgon, kom CK och berättade för oss i skolan idag. Eftersom killarna snott vår träningstid så får vi ha fys istället, schysst. Frågan är dock vad de ska vara för fys, Gym, springa milen eller backträning i härryda var CKs förslag - tror inte att han var speciellt seriös, eller jag hoppas inte det iallafall för inget av de förslagen kändes speciellt lockande faktiskt.

Det känns som att sängen kallar snart, är spiktrött trots att klockan bara är 11. Vet inte vad det kan bero på, träningen var inte speciellt jobbigt och nåt annat ansträngande har jag ju inte utsatts för idag. Eller jo, ditt eviga tjat. (Med risk för att personen i fråga läser detta så nämner jag inga namn, dock inte så troligt eftersom killen e tekniskt handikappad) WOAAAAAAAH du går mig på nerverna nu asså, allt ditt tjat om ovettiga saker och dina frågor om saker man inte har någon aning om gör mig bara irriterad! Förstår inte hur jag ska klara av att vara ensam med dig nästa vecka? Jag har ingen tiiid för dig och dina frågor, SÅ! Psykbryt, Rehab!

Mycket bullshit nu också känner jag...Lite för mycket faktiskt!



Wellwell, natti


MINI

Kom precis hem efter att ha spelat minihandbollsturnering i Sävehofhallen, det är alltså där jag spenderat min lördagskväll - kulkul.
Har ingen ork till att skriva, har inget intressant att skriva heller så jag stannar nog här.

Godnatt fuckers.

ORDINARY DAY

Inget att säga, det har vart en helt vanlig dag. Skola, hem, träning. Eller jo lite speciell har dagen allt varit, vi började spela in vår reklamfilm med UF företaget idag. Till en början gick de sådär eftersom ingen av oss kunde hålla minen, det gick dock bättre sen - frågan är bara hur man nu ska få in skiten på datorn. Menmen, det är ett senare problem. Endast en skoldag kvar sen är de helg. wiiiiiiie vad denna veckan gått snabbt!


Pratade med my brother from another mother förut, lite scary börjar de bli faktiskt! Att han börjar prata om en ganska okänd låt och undrar ifall jag har hört den undertiden jag lyssnar på den är lite skrämmande faktiskt. haha!

ETT HALVT TON

Det blev en sväng på stan efter skolan innan jag bestämde mig för att åka hem igen. Hittade inte nåt, vilket inte var meningen heller eftersom jag mest var där för att fördriva tiden och hålla lelle sällskap. Kom hem vid tvåtiden och gjorde som vanligt - gick och la mig. Vaknade vid 6 - halv 7, utvilad och nöjd.

Den senaste timman har jag och Linnea sutiit och diskuterat vårt nyförvärv till minihandbollsturneringen och utformat ett personligt och passande spelarkontrakt till denne. Mycket bra tycker vi, frågan är om mottagaren tycker det samma. HAHA!

500 kilos kliniken på tv nu. Kan inte riktigt förstå hur man kan bli sååååååå jävla fet!? När man har fyra dubbelhakor och tre magar borde man kanske börja fundera på vad fan man sysslar med, banta eller? Är det okej att gå upp ytterligare 100 kilo? Nej! Nu riskerar dom att dö om dom inte börjar motionera och ha sig, frågan är hur dom ska kunna motionera när det enda sättet att flytta dom från sängen är genom lyftkran typ.. Mamma konstaterade nyss att fettot på tv "bara" vägen 40 kg mer än pappa..... eehh,





Bakade förövrigt en kladdkaka, nytt recept. Den blev väl god... Det blev ingen kladdkaka utan mer en kladdig kaka. Dock godare än de kakorna jag bakat innan så jag är ändå nöjd!


JUST SHOOT ME

Var uppe med tuppen och gick till skolan imorse trots att det var helt onödigt egentligen, vi hade bara träning och eftersom jag ändå inte var med på den så kunde jag lika gärna stannat hemma faktiskt. Känner dock att jag behöver få in dygnsrytmen igen nu efter lovet.
Efter skolan åkte jag och mamma till stan och kollade på balklänningar. Känner efter den rundturen, som bara var i en affär, att jag nog bangar balen. Fick panik bara av att se alla dessa klänningar, övervägde inte ens att prova nån av dom och när mamma föreslog att åka till en annan affär blev jag nästan arg.
Iallafall, ser jag en klänning som jag verkligen vill ha och fastnar för så går jag på balen - annars kommer den 11 maj spenderas hemma i soffan med en godispåse.

Nallekaka eller Kladdkaka var det tal om att vi skulle baka idag, så mamma och Kelvin gick ner och satte igång. Efter ett tag  kommer Kelvin upp med smeten och ber mig smaka, det visar sig vara citronkaka........Tror faktiskt att jag ska göra en ny, egen kaka!








Adios,


DERBY

Erbjöd Kelvinho att följa med mig och kolla på RIK - Sävehof ikväll, han nappade på förslaget och jag undrar nu i efterhand vad det är jag gett mig in på egentligen? Barnvakt, frivillligt, på min lediga dag?! Jag vet inte riktigt vad som hänt med mig, och inte Kelvin heller. Han brukar i vanliga fall tycka att det är pest och pina att gå på handboll, förståeligt faktiskt eftersom han på senaste tiden nästan bott i handbollshallarna runt om i Sverige. Menmen, av tidigare erfarenhet så vet han att RIK kastar ut bollar till publiken innan match, hoppas dock för både min, hans och RIKs skull att dom ger Kelvin en boll, annars......... 


Förresten, det som ni så länge väntat på har nu kommit, allas önskan, Fashion by Jellos UF har lanserat sin nya hemsida. Det är först till kvarn som gäller så det är bäst att ni skyndar er innan vi säljer slut.


 HAHAHAHAHA Önsketänkande!

THE LAST DAY

Dagen:
¤ Vaknade, gick upp och åt THAIMAT som pappa hade lagat.
¤ Åkte till Samlingen
¤ Spelade match och förlorade
¤ Tittade på match
¤ Gick hem till Kicki, (noter GICK)
¤ Bakade paj
¤ Såg på Beck
¤ Åkte hem

Min sista lovdag har som ni ser varit mycket händelserik och spännande - verkligen. Imorgon är det skola igen och jag säger då det, jag hade hellre haft lov 5 veckor till. Men men, om några månader så kommer jag vara skolfri resten av mitt liv och kan ha lov huuuuur länge jag vill!

Sitter just nu och chattar med min nyfunna skånska tvillingbror, go gubbe faktiskt, dock inte så konstigt eftersom vi är tvillingar. Spiklika t.o.m



KELVIN MY HOMIE

Kelvin, som förövrigt har varit förvånansvärt snäll och lugn idag kom precis upp till mitt rum och serverade mig med min tredje glass för dagen. Vet inte om folket i den här familljen vill att jag ska rulla fram inom en snar framtid eller om dom bara är ovanligt generösa. Kan ju iofs vara för att det är min dag idag, alla stjärtars dag som min mamma så fint  sa det. Kunde nästan inte sagt det bättre själv. Och det verkar ju faktiskt vara alla stjärtars dag idag, eller hur lelle?













ojojoj vilken gentleman den här Kelvin är, nu bar han ner min skål också....
OH SHIT nu ramla han i trappan.

VALENTINE

Gårdagskvällen som började rätt bra slutade kl halv 1 på donken, lika bra var väl de nästan eftersom ingen av oss tillslut verkade speciellt taggade på att gå ut.. men ändå, det ligger nog nåt i det där med Fredagen den 13.
Efter fredagen den 13 kommer ju Lördagen den 14:e, rätt logiskt faktiskt. Det råkar idag vara så att det även är Alla Hjärtans Dag.....................................
Grattis alla ni som har nåt att fira denna dag, en annan får ligga hemma i sin säng och va deprimerad, eller fira med sig själv helt enkelt. Vi brukar alltid ge något till varandra inom familjen denna dagen men i år beslutade vi oss för att skita i det med..Har egentligen aldrig brytt mig om alla hjärtans dag  annars men i år så känns det faktiskt lite halvjobbigt, vet inte varför men så är det bara..

I förhållande till när jag somnade inatt så vaknade jag hyfsat tidigt idag faktiskt, inte så konstigt eftersom det blir spikljust i mitt rum så fort solen går upp och det börjar ljusna lite. Ett fett jävla fönster och en vit rullgardin funkar inte så bra... Måste köpa en ny faktiskt, har jag sagt i flera år nu men har aldrig riktigt fått tummen ur.. Kan ju bli IKEA idag?


MY BAD

Tanken slog mig igår att jag faktiskt inte gjort nåt vettigt det här lovet, än så länge. Därför bestämde jag och kicki oss för att åka till stan i hopp om att hitta nåt, vet inte vad, men nåt bara! Efter två timmar var vi trötta på allt jävla gående så vi åkte hem igen istället, tomhänta. Så typiskt att man inte hittar nåt när man verkligen känner att man behöver det, hade dessutom fått 20% rabatt på H&M på hela sortimentet som bara gick att utnyttja idag..

Såhär i efterhand så känner jag att jag lika gärna kunde intagit min grundposition här hemma istället, liggandes i sängen alltså. Men det kanske är bra att komma ut lite så man inte blir folkskygg av allt hemmasittande.

Har förövrigt åkt på en jävla hosta som terroriserat mig i ca tre dagar nu. Jag undrar vad den vill mig faktiskt, bäst för den att den försvinner fort som fan för jag gillar den inte... FÖRSVINN!






Grundposition


MAMI

Tråkig dag som egentligen skulle ägnas åt att leta efter balklänning. Men eftersom varken jag eller mamma hade någon ork imorse då vi båda känner oss sjuka så fick det bli en heldag hemma istället. Vi kollade på film och käka chips, första gången på typ tre år som jag och mamma kunnat sitta ner och se en hel film tillsammans, utan att bli störda av någon/något.

Har även spelat match idag, en jävla sketmatch som man bara längtade att få komma ifrån, inte kul alls när inte en jävel på banan är taggad, när inte ens det andra laget verkar tycka det är kul att spela..

Sitter nu hemma på golvet och gör något som jag ogillar men är så illa tvungen till... Plattar håret! Uuuuh, jag vill ha rakt hår :(














bye,

HARD ROCK

Precis som i måndags så spenderades min dag med Kicki, hemma hos mig. Gjorde som dom allra flesta gångerna vi umgås inte mycket vettigt vad jag kan http://www.alarik.com/helena/archive/2007_03_01_archive.htmlkomma ihåg. Vid 5 tiden åkte vi till Allum och kollade där en snabbis innan jag begav mig till min träning, sista träningen för den här veckan faktiskt eftersom vi har match torsdag och fick träningsledigt fredag!

Efter träningen gick jag direkt hem till anja för att göra mig iordning inför kvällen. Det stod mellan after ski på antingen Berså eller Hard Rock där Hard Rock senare visade sig vara ett ganska självklart val. Vid halv elva var vi, jag-kicki-anja-linnea, inne i stan , vi gick till Viktoria där vi träffade Albina som väldigt sofistikerat hade suttit där och tagit två glas vin!? Innan det var dags att gå bort till Hard Rock så hade även Fogel hunnit ansluta sig till skaran..

Tiden inne på hard rock var trevlig, faktiskt. Dock gick tiden rätt långsamt när jag tänker efter, kändes som vi var där inne i en evighet och trots det så var vi efter en taxirunda runt halva göteborg hemma strax efter tre.


Trots att jag inte somnade förräns typ halv 5 så vaknade jag upp vid 10 tiden spikpigg! Seg som en jävla snigel är jag nu iallafall och jag är riktigt glad att jag är träningsledig, som sagt - jag lever för onsdagar!


MÅNDAG

Min första "riktiga" lovdag har mestadels spenderats hemma i min säng framför tv:n. Laddade ner ännu en film, Felon, som jag och Kicki kollade på. Lite rå och brutal emellanåt, mer än killfilm kanske - men den var bra ändå!



Vid 6 tiden bar det som vanligt av till Partillebo och fysträning. Precis som jag sagt innan så är det enligt mig alldeles för kallt för att springa ute, men vem fan bryr sig om de, ingen! Vi sprang, mer långdraget och framförallt tråkigare än vanligt var det idag.
 Kl 7 var det match i Partillebohallen, och eftersom vi sprang till typ kvart i så tänkte vi att vi kanske skulle få se matchen istället för att gyma, men icke sa madde och det visade sig att vi tänkte fel - som vanligt. Vi fick gymma nere i källaren även fast det pågick en elitseriematch en trappa upp.. Skandal!? Eftersom jag (enligt mig själv) var klar med mitt gympass efter ca 25 minuter så hann jag se stora delar av matchen iallafall - satsar på kvalitet istället för kvantitet, vinnande koncept faktiskt.

Ahora är jag hemma och kom precis på att jag måste plocka ut alla mina linnen och t-shirtar från klädkammaren. Måste tydligen göra plats för några som skall komma hit och rensa ventilationen imorn. Mellan 07.30 och 15.00 skulle dom komma. Jag hoppas för deras eget bästa att dom inte kommer före 11, då jävlar!

KICKI P ÄR EN KNÖL


Nån som har samma problem? "Knölar" på fötterna som stalkar en 24/7? Det skall tydligen finnas en metod som gör att man kan bli av med dom men den här knölen verkar aldrig vilja försvinna. Brukar kalla min knöl för Kicki, sitter lite varstans,alltså inte bara på fötterna - ser ut ungefär som den på bilden.



Pure evil


SNÄLLA SNÄLLA - HÅLL KÄFT

Att melodifestivalen har ballat ur totalt det kunde vi ju konstatera för längesen, och iochmed gårdagens program så  fick vi det verkligen bekräftat. Jag säger bara, Caroline Af Ugglas?! Vad är det för en jävla stolle, stolpskott. Förstår inte hur man ens kan med att visa människan i TV, hur fan kunde hennes bidrag ens fått tillåtese att vara med i en deltväling? Att hon sen går vidare direkt till final är ju förfan skamligt. Pinsamt

Nåt annat som var rätt pinsamt vad det gällde dagens match i Lysekil var DU, mm duja. Vi vann iallafall matchen med cirkus10 bollar, om inte mer. Matchen var inte speciellt underhållande om man jämför med bussresorna till och från hallen, I love bortamatcher, ibland, typ. Kom förövrigt på att detta var min sista långa bortamatch som junior - sorgligt.

Sitter och kollar på Barcelonas match mot Sporting i väntan på Beck som börjar om 20 min. Skall skåda min idol Gunvald Larsson, kung.



- Har du husrannsakan?
- Nej, men jag har jävligt kort stubin!

SÅ!

VARNING!

för deppression...

Låt den rätte komma in var totalt värdelös. Skandalöst, katastrofalt sexigt dålig film! Efter 45 minuter hade jag fortfarande inte fattat någonting så jag stängde av skiten istället för att slösa ytterligare 45 minuter av mitt sportlov på nåt sånt ovettigt.
Ovettigare skulle det dock bli.
Träningen gick åt pipsvängen. Gjorde några nya övningar som varken verkade ha nått syfte eller logik, ingen fattade nånting, förutom Moa - trodde hon... Men det visade sig senare att inte heller hon förstod, skräll. Träningen tog iallafall kål på mig och  till slut bröt  jag ihop, fällde en tår eller tre men det var nog bara lelle som märkte..

Hur som helst så sitter jag nu här hemma, har megatråkigt och tråkigare lär det bli - boooring


SPORTLOV

Tog mig friheten att vara ledig från skolan idag, sista dagen innan sportlovet och det var bara handbollsträning som stod på schemat. Varken mensvärk eller tidiga morgnar är min grej så jag tyckte att det var lika bra att stanna hemma..

Dagens hittills enda planerade aktivitet är träning med laget.. Efter det var det tänk att jag och Fogel skulle gå på bio och se Twilight, men det blir ingenting med det eftersom den  inte verkar gå idag? Eller så är alla biljetter redan slut? Så nu så har jag istället laddat ner två filmer som jag tänkte sysselsätta mig med, den ena heter Changeling och verkar handla om en kidnappad pojke, typ. Den andra är en svensk film och heter Låt den rätte komma in - jag satte på den precis och hållerp på se den nu, det har gått 5 min av filmen och det enda dom sagt hittills är : "skrik, skrik som en gris".. Vi får väl se vart de här slutar..




later

PALLA?!

Dagens ord; Palla. Precis så känner jag inför det mesta just nu.
Skoldagen var seg, vi hade föreläsning med nån kille från nåt filmföretag, fattade ingenting av alla pitchar, payoffs och fan och hans moster. Bröt ihop i ett skrattanfall i slutet av lektionen vilket inte var så lämpligt när han stod och föreläste - jag började svettas, palla. Min powernap som jag tog innan träningen var inte skön, jag vet inte hur man lyckas men den var bara jävlig obekväm, palla. Mamma hade gjort köttsoppa (?) innan träningen, palla.Träningen var jätteseg och jävlig det gick sämst och jag ville bara lägga mig ner och gråta, palla. Satt med lelle och snacka om balen och shit, känner fortfarande vemod inför det där, palla.
Jag som trodde att det var min vecka den här veckan, det stod iallafall så i horoskopet och den har ju faktiskt börjat bra.

Hoppas på att den här torsdagen bara har vart ett undantag och att resten av veckan fortsätter bra, om inte så.. palla




Grattis förresten; till mig som får sportlov imorn och Mia till körkortet :)

I (L) ONSDAGAR

                                                           Eftersom jag lever för onsdagar då det är den enda dagen i veckan jag är träningsledig så brukar jag passa på att utnyttja dom dagarna på bästa möjliga sätt. Det brukar oftast bli, stan, sushi el nån annan aktivitet tsm med kicki. En 'annan aktivitet' blev idag ståsolarium, debut.. Varför solar du tänker ni men det är faktiskt behövligt eftersom jag blir gul på vintern.. Efter solariet åkte vi till Sävedalen och köpte glass, triumf glass. Inte riktigt lika hektiskt där inne som det är på somrarna men lika gott!


Därefter blev det en snabbis hem till Kicki och sedan åter hem till mig, och nu kommer det bästa. Jag la mig och sov i två timmar! Så jääävla skönt, att sova middag när man vet att man inte behöver bli väckt för att man ska upp och träna kan vara det bästa som finns, typ.



Så nu sitter jag här utvilad och nöjd och kollar på semestersvenskar. Man blir en aning avundsjuk när man ser hur gött dom har det, det borde nästan vara olagligt att sända sånt på svensk tv,speciellt en dag som denna då det snöar.





so long.

TOOOORSK

Sitter på UF lektion i skolan och pillar lite med vårt företag hemsida. Eller det är Linnea som fixar, jag ägnar mig istället åt min nya hobby: Vänquiz på facebook..
Vissa frågor kan vara lite tveksamma och pinsamma att svara på och som tur är så kan man hoppa över de frågor man tycker känns obehagliga.  Andra frågor är dock mer självklara, t.ex.

 
Självklart inte, Linnea tar inte betalt, hon betalar! Torsk

eller...




Absolut inte! 

                                                                                           HAHAHA!

MONDAY

Måndag idag, igen och nu är det bara en vecka kvar till sportlovet. Tiden har gått skitsnabbt, kändes som vi precis hade jullov.. Hoppas på att tiden efter lovet fram till studenten går lika snabbt, gärna därefter också - så kan man snart pensionera sig.

Hade löpträning idag, i minusgrader - har inte riktigt fattat när vi ska sluta springa ute och börja med nån annan typ av fys. Gränsen för hur kallt det får vara när man ska springa är enligt mig dragen för längesen men det verkar inte madde tycka.. Lär inte göra i framtiden heller.

Ahora, Sex and the city där Samantha verkar ha hittat den perfekta mannen, det är bara en litenlitenliten detalj som verkar obrukbar.. haha


YESTERDAY

Matchen mot kärra som vi så många hade sett fram emot och längtat till vanns denna gången av oss. Matchen i sig var väl inte speciellt välspelad från något av lagen men det var iallafall skönt att tillslut vinna - trots att det för oss inte har någon större betydelse, placeringsmässigt - bara vi håller oss kvar.

Senare på kvällen skulle mamma och pappa iväg till Park Lane för att äta middag/ gå på kabaré. Jag Kicki och Kelvin fick då ägna oss åt annat - äta. Mamma hade ställt fram räkor som man i vanliga fall inte tackar nej till, dock så kände vi att fykpizza var mer lockande. Så fick det bli - andra pizzan på två dagar, grymt.



Hämtade upp mamma och pappa igen vid 12 tiden och bytte i princip bara plats med dom. Släppte av dom hemma och begav mig sedan själv till Park Lane. Hade egentligen inte tänkt gå ut överhuvudtaget, men eftersom halva laget + mina kusiner skulle dit så bestämde vi oss för att gå ut ändå - dock blev det lugnt eftersom Kicki körde.. Men kul var det!




 ♥


RSS 2.0