MMMMMM

Sista dagen i Lysekil idag - Gött
Match, förlust - Segt
Trött som ett as - Jobbigt
Inget att blogga om - Tråkigt

Så, Hejdå!


ADHD

Ännu en dag i Lysekil, en jobbig sådan. Det verkar som om dom lyckats samla hela lysekils dampbarn på en och samma skola. Bra gjort! Har ingen som helst förståelse för hur man som 11 åring kan med och jobba sig och jävlas mot en människa man aldrig träffat för dom. Vet dom vem jag är!? HA!? Var jag också sån? NEJ!
Sista dagen i Lysekil imorn, klockan 6 blir jag hämtad här hemma imorn bitti.

SOva nu, upp snart.
Ciao!


HANDBOOLLLL

Här har det inte blivit mycket till uppdatering idag, har för ovanlighetens skull faktiskt haft en hel del att göra- förutoma att sova då.. 06:20 väckte mamma mig, upp och jobba var anledningen. Klockan 7 kom Marre och hämtade mig för att sedan påbörja resan till Lysekil. Att försöka locka  fler barn/ungdomar till spela handboll genom ett projekt, Handbollskaravanen,  var anledningen. Har alltså vart instruktör för fjärde-och sjätteklassare hela dagen. Eller ja, jag stod mest och tittade på när ungarna gjorde volter i tjockmattan istället för hoppskott..Det är ju kul när dom lyssnar å så!
Samma visa är det som gäller imorgon, lektionen börjar 9.10 i Lysekil vilket betyder att jag måste gå upp jävulusiskt tidigt för att sedan köra dit. Kewl. Funderar på att redan från början imorgon göra klart för dom att jag faktiskt gått upp jävligt tidigt och offrat ännu en sovmorgon så det är fan bäst för dom att dom lyssnar. ANNARS!
Intressant va? Nej,precis!

Gotta sleep.

SÖNDAG

Ursäkta för ljuget igår, 'Rund om fötterna' var lite utav en underdrift vad det gällde sällskapet jag hämtade upp igår, DYNG är ett mer passande ord. Gällde dock inte alla!
Var hemma halv 3 inatt efter att ha stått och väntat i stan i ca 20 min, körde sedan hem - dock med tre stopp på vägen, men vad gör man inte..

Kom hem, gick och la mig och började kolla på The Notebook, somnade dock efter 15 min så jag fick fortsätta med filmen idag- Bra film. Och påtal om bra film så säger jag bara Johan Falk - GSI, mäktig film! Blev tvungen att fixa tvåan direkt efter jag har sett klart den första, tror dock inte att den är lika bra.

Har idag fått tillbaka min datorn, ÄNTLIGEN säger jag. Har dock ett litet problem, routern funkar inte så jag kan inte komma in på internet utan at ha internetkabeln inkopplad.. Problemet är bara att den sladden sitter i den andra datorn och resten av familjen lär ju insistera om att låta den sitta kvar där..

Ensam mamma söker nu, går inte att missa.
A D I O S


MONOPOL

En mysig hemmakväll med mamma och Kelvin avbröts för att åka till Maria och Emil för att 'hitta på något'. Det där hitta på något slutade till sist i monopol som jag precis som förra gången vi spelade förlorade. Dom andra två nötterna håller på än och ingen lär väl ge upp förräns den andre är helt bankrutt.

Om 20 min ska jag hämta upp Pappa och company i stan som haft 'lagfest', ledarna verkar fått för sig att fortsätta ha en egen liten lagfest på heaven 23 utan resterande (spelarna) i laget. Ringde nyss och det verkar som om dom alla börjat, mildt sagt, börjat bli lite runda om fötterna. Bäst att jag beger mig innan pappa irrar bort sig i stan.

GODNATT

TLÖTT

Efter ca 4 timmars sömn så var jag uppe med tuppen och gick till jobbet, trött som ett djur var jag när jag vaknade men det la sig som tur va lite..Antar att jag kommer få ta igen för det imorgon! Har sen jag kommit hem klockan 4 inte flyttat mig en centimeter från datorn och om jag ska va ärlig så förstår jag inte varför, trött som jag är borde jag sova men icke..

Barnvakt är jag också, har dock inte sett röken av Kelvin sen jag kom hem eftersom han är ute och snurrar med några vänner. Men jag klagar inte, mycket bra att dom sysselsätter varandra så slipper jag göra det.

Ikväll ska jag agera taxi till pappa som ska ut och äta och gå på Liseberg eller vafan de va, nåt sånt där trams var det iallafall, han frågade mig om jag kunde hämta honom och visst kan jag det - har ett antal hämtningar och skjutsningar som man samlat på sig genom åren att ta igen.

Nä nu ska jag försöka slita mig från den här beroendeframkallande maskinen, den här stolen börjar bli rätt så obekväm nu. Förhoppningsvis så kommer min laptop imorgon, då är allt på sin plats igen, bekvämt och bra.

Ciao

2NIGHT

I've got a feeling, that tonights gonna be a good night, that tonight's gonnna be a good good night!




HÄR SKULLE VART EN BILD PÅ EN RADDA MED DYNGGOA DAMER MEN ALLT KRÅNGLAR SÅ DET FÅR BLI EN ANNAN GÅNG!

IDAHO

Idag fyller min lilla stora vän Ida 19 år. Så för tolfte året i rad så säger jag Grattis till dig kvinna, för ja, det är faktiskt 12 år sen jag lärde känna den här damen.


Såhär såg hon ut då. För ungefär 10,6 och 4 år sedan,  Och hon ser ungefär likadan ut idag, förutom att hon har slängt den där gula tröjan!


SÅ nu fick jag bloggat idag också, en bra ursäkt till att blogga är faktiskt att gratta folk, så bra jobbat Helene och Robert som sparade mig och alla andra ännu ett inlägg om hur lite jag har gjort idag.

Hasta luego,

 


AMY

För det första så är hon 6 år och för det andra så är hon mindre än micken, vart kommer rösten ifrån?!


TODAY

Eftersom jag inte gjort speciellt mycket idag så har jag inte speciellt mycket att skriva. Tränat för första gången den här veckan, bara teknik och skott - skönt, men jobbigt för armen. Har förresten kollat på film idag också, det är sånt man har tid med när man är ledig, 'Johan Falk - Gruppen för särskilda insatser' Har dock bara sett 1,5 timma än så länge men hittills så är den jävligt bra!

Nu kom mamma upp och skrämde mig med en sjuk nyhet, håller den för mig själv men det är ju nåt utav de löjligaste jag har hört!
JESUS AMALIA

LOKALVÅRDAT

Var mitt uppe i städningen när Maria ringde och ville ha hjälp med att hitta till backaplan. Eftersom hon är invandrare i den här stan så är det inte alltid så lätt, åkte därför med, hämtade upp de bollnäten som hon åkte dit för och åkte sedan hemma.
Har sedan jag kommit hem både hunnit äta, bakat bulldeg och slutfört städningen av mitt rum. Rent och snyggt är det där inne nu, plockat bort alla kläder och väskor som har laget lite här och var ett jävla tag. Får se hur lång tid det tar innan det ser ut som ett helvete igen.. Antagligen inte allt för lång tid, but I'll do my best.




EN RÖD BRO

Blev väckt kl 11.30 av Kicki som skickade ett sms om nåt ovettigt trams, att hon nu visste allt om förbindelserna i partihallarna och att nån jävla bro skulle målas röd eller orange. BRYR. Kände inte riktigt att det var särskilt relevant så tidigt på morgonen, och speciellt inte när jag sov.. Försökte somna om men det gick inte så jag fortsatte titta klart på systrar i jeans 2 som jag dirr efter att den tog slut på tv igår laddade ner. Mysiga filmer dom där faktiskt.
Annars har jag som vanligt bara försökt ta vara på livet som fri från allt vad som heter skola och jobb, det gör man på bästa sätt genom att göra absolut ingenting, ligga i sängen, sitta vid datorn och gå runt i morgonrock dagarna i ända.

Ikväll är det herrmatch, den har jag planerat att gå på , och det är också det enda jag har inplanerat idag.
 F Ö R J Ä V L A   S K Ö N T!

Later,


FCB

En liten notis, en liten liten liten poängtering. FC Barcelona med Messi, Zlatan, Henry, Xavi, Dani Alves, Puyol mfl, får som det ser ut nu min röst i nästa partival. Herrejäääävlar vad bra dom är, tre mål på nolltid och som dom spelar, som kungar! Man får ju förfan hålla sig för att det inte ska gå för en.



Nee jag säger då de, Barcelona for president!


SYSTRAR I JEANS

Elen var tillbaka när jag kom hem och tur var väl det. Har sedan jag kom hem försökt ta igen all el vi missat..Verkade som att pappa hade tänkt ungefär samma sak eftersom spisen stod på fast att ingen lagade mat när jag och mamma kom hem, frågan är om han tänkte som mig eller om han bara glömde plattan på... Skulle tippa på det andra alternativet!
D
et var jag och Kelvin som stod för matlagningen idag, han rullade bullköttarna och jag gjorde potatismoset.. SÅ om vår familj ligger magsjuka imorn så vet vi nu att det är Kelvin och ingen annans fel..

Ligger nu och kollar på systrar i jeans på femman, rätt gammal film har jag för mig att det är men jag har aldrig lyckats se den.. Än så länge så är den rätt så bra faktsikt, braaaaaaa kanal 5.

NU börjar den, adios


STRÖMLÖS

Eftersom någon duktig idiot lyckats gräva sönder den ledning som ger ström till hela Jonsered så har vi varit strömlösa hemma halva dagen. Väldigt opassande eftersom det var handboll på TV, jag mamma och Kelvin fick därför bege oss till Maria för att kunna se matchen, och det är även hos Marre jag sitter och skriver just nu.

Insåg idag då strömmen försvann hur beroende man är av ström egentligen. För det första var det tur att jag ens kom in genom dörren som leder in i  vår trappuppgång, hade det inte vart för grannen som råkade komma just då jag kom så hade jag inte kommit en eftersom jag inte hade någon nyckel och koden inte gick att trycka in. Sen när jag kom in i lägenheten insåg jag att varken datorn,tv:n,lamporna eller telefonen fungerade,hurr fan ska man klara sig?  Mamma föreslog att jag skulle städa vilket jag började med, men att städa utan musik och att försöka hänga in kläder i en kolsvart klädkammare gick ju sådär. La ner det rätt så snabbt. Hoppade istället in i duschen där det knappt fanns nåt varmvatten eller vatten överhuvudtaget... KOM PÅ EN TILLFÄLLIG LÖSNING OM EN LEDNING SKULLE RÅKA GÅ SÖNDER, SVERIGE? Batteridriven el?

Nu ska jag iallafall åka hem och se ifall elen kommit tillbaka, om inte ska den jäveln som cuttade ledningen få veta att han lever.

UPDATE

Någon uppdatering efter mathcen blev det ju som säkert märkts inte. Var bara hemma i någon halvtimma eller två innan jag åkte tillbaka till Partille igen. Vi vann iallafall matchen, efter en lite målfattig start från vår sida så lyckades vi till slut vinna matchen med 8 bollar. Jag gjorde debut på hemmaplan och fick mer speltid än förväntat, igen! Kulkul!

Har idag bara legat hemma, mår inte speciellt bra så har därför varken tränat eller gjort någon annan fysisk ansträning. Eller jo, lite rehab förut men inte mycket alls.
Ligger just nu och tittar på Svenska Hollywoodfruar och jag måste säga att hon Anna Ankas hjärna verkligen verkar vara helt ur funktion, error, sönderslamsad. Det är som att någon tagit en mortel och bara malt sönder varenda hjärncell som någonsin existerat innanför det där skalet, om det överhuvudtagit funnits några är iofs frågan.
Back to the program, bye


GAMEDAY

Sitter hemma och väntar på att åka till samlingen. Har för ovanlighetens skull idag inte bara legat hemma utan jag har försökt sysselsätta mig lite, tänkte att det kunde vara bra att göra annat än att bara ligga och dega ihop innan matchen. Jag och mamma åte därför till allum, fick köpt ännu en väst och har nu räknat ut att jag har 5 st svarta västar, braa jamme!

17.30 börjar matchen mot spårvägen i partillebohallen, har samling kl 4 och bör därför kanske börja göra mig iordning? Återkommer efter matchen med some updates...Kanske!

KUL INLÄGG

Jobb - Sushi - Match - Middag (mycket trevlig sådan) - Hem , och nu Sova. Min dag. Match Imorn.
Hejdå

TRO

Sitter och lyssnar på musik samtidigt som jag och Lelle försöker slå våra två kloka huvuden ihop och komma på en bra affärsidé, jag menar - vi kan ju det här med affärsidéer och shit med tanke på vad vi ägnade oss åt sista terminen i trean. Sicka jävla stålar vi drog in där med jeansen asså, SUCCÉ!
Klockan är drygt tio och jag börjar redan känna mig trött. Kan ju kanske bero på min tidiga uppstigning imorse... 11.20 är alldeles för tidigt enligt mig. Ska bli skönt med helg nu så att man kan få sova ut och ta det lite lugnt, jävligt stressigt om dagarna nuförtiden vill jag lova!


UPPDATERA UTAN INTERNET, KICKI?

Wihoo min kväll är räddad, internet är fixat och jag slipper ikväll gå hemma fullt så rastlös som jag annars hade blivit. Mamma ringde kundtjänst och frågade vad fan problemet var eftersom varken telefonen,tv:n eller internet har fungerat som de ska på sista tiden. 'Prova anslut internetkabeln direkt till modemet istället för genom routern så kanske det funkar' sa kundtjänstkärringen. Jag dumförklarade henne dirr eftersom vi alltid haft det kopplat på detta viset och det har ju fungerat innan så varför skulle det vara problemet? Provade iallafall att göra som  hon sa och vips så var internet igång...

Ikväll ska jag ta det jäääävligt lugnt, ska upp och jobba imorgon och jag hade tänkt göra tvärtemot vad jag gjorde förra helgen, dvs tre timmars sömn och sen jobba trött. Hade tänkt lägga mig tidigt (?) så att jag orkar stå upp ordentligt. Hoppas dock att det kommer mer folk imorgon så att man har nåt att och slippa  dö av tristess. Efter jobbet hade jag tänkt åka ut till Kärra och kolla på Kärra - Västerås, kan bli kul faktiskt.

Nu ska jag in i duschen, slutade träna för 1,5 timma sen och har ännu inte fått tummen ur, JOBBA MED DIG SJÄLV JAMINA!

Ciao.

F ö r r e s t e n, ni kommer snart kunna läsa om mig och lelle på varenda löpsedel och på varenda hemsida här på internet, rikskändisar är vad vi kommer bli inom kort. Vi ska bara komma på hur!


ERROR

Eftersom mitt internet legat nere hela dagen så har har inte blivit speciellt mycket uppdatering. Sitter hemma hos Maria nu, jag marre och aruvald ska ha gråtkväll framför tv:n , lär ju gråtas floder här idag.

So long


+90 MIN, 0-0 ?

Matchen mellan Inter och Barca som jag innan sa skulle bli en bra match va väl sådäääär. Att sitta och kolla på en fotbollsmatch i 90 minuter utan att det läggs några mål är fan skrämmande? Dom tränar säkert minst 20 timmar i veckan och ingen av dom klarar av att putta in bollen i mål? Hallå? T.o.m Kelvins lag lyckades lägga mål 2 gånger på 40 min idag, och dom tränar bara 1 gång i veckan? Hur fan går det ihop undrar jag nu, Pep Guardiola, Mourinho - lust att uttala er?

Passade även idag på att lämna in min icke fungerade dator som jag sa innan. Den har inte gått att starta på äver 1 månad och när jag försökte idag så fungerade det fanimej! Typiskt att det skall funka precis då man ska lämna in den. Lämnade iallafall in den i vilket fall så kanske han kan få lite ordning på skiten, den har ju liksom vart kass sen dag 1 så något fel måste det ju vara på den..

Gjorde förresten för några minuter sen en nygammal upptäckt, min kära vän Lelleflower har precis som en annan hemmahängare tagit upp bloggandet igen, Bra initiativ Linnea, nu har även jag nåt att göra på dagarna!


INGEN FANTASI

Klockan har precis passerat tre och jag har ännu inte åstadkommit nåt vettigt idag, dvs - allt är som det ska. Kom tillbaka till Partille runt två inatt vilket också är en utav anledningarna till varför min dag har spenderats i morgonrock, en annan anledning är att jag har Livslov och faktiskt inte behööööver göra så mycket annat än att gå runt här hemma.
Seriepremiär och även Elitseriedebut för min del igår. Fick komma in sista 10 ungefär vilket var mer än vad jag hade förväntat mig, så det var kul! Vi vann  matchen med 13 bollar, 29-16 tror jag att det blev. Eller, det blev 29-16!

Ikväll är det Barca - Inter på tv, lär bli en grym match - Heja Barcelona! Ikväll spelas också en annan grym match, dock ej lika uppmärksammad vilket jag tycker är rätt så konstigt... Sävedalen - Jonsered Pojkar 01. Ska även ikväll få lämna in min dator på reparation som varit ur funktion i över en månad, på tiden kanske..

Hasta la vista!


BUSS

Sitter just nu i bussen påväg tillVästerås, haråkt i ca 1,5 timma och det är låååååååååååång tid kvar! Har dock på denna 1,5 tmman både hunnit trycka i mig både marängtårta och kladdkaka. Har absolut ingenting att göra och därför inte heller nånting att skriva.

såå,ciao

PHOTO

Hemma igen efter att ha tränat, fotograferats och hämtat ut kläder. Det sistnämnda var riktigt trevligt, alltid kul att få nya kläder! Ett par byxor, två overallsjackor, en vindjacka, en piké, ett par löparskor och en väska var det jag fick med mig. Kändes som att shoppa utan att behöva betala, perfekt!
Fotograferingen var däremot inte lika kul, som vanligt så såg jag förjävlig ut på kortet. Efter att jag hade godkänt kortet så kom jag ju på att det där kortet för fan kommer att sitta i matchprogrammet ett helt jävla år, INTE OKEJ! Förfärligt rent ut sagt!

Imorgon är det match i Västerås och jag ska spela, eller jag är med i truppen. Om jag får spela det återstår väl att se men kul ska det bli iallafall. Det är tydligen en tradition i laget att någon bakar till varje bortamatch, och eftersom jag ändå inte har något bätte för mig varken idag eller imorgon innan vi åker iväg så tog jag på mig det ansvaret. Tänkte att jag skulle slå till på stort och baka en fet jävla marängtårta! Jag gillar de! Förhoppningsvis så gör ingen annan de så får jag heeela tårtan själv, mahah.
GOOOOOODBYE

JAMIE FOXX

Kollade på Tyra Banks Show nyss som idag handlade om Jamie Foxx. Brukar ibland vara rätt så ovettiga och överspelade ämnen som tas upp på det där programmet men idag var det fan bra. Vilken skön människa han är den där Jamie asså, verkade grymt vettig och hade många roliga teorier och utlägg om olika saker och ting. Han trodde bl.a. att varje kvinna hade varit man i sitt tidigare liv, eftersom kvinnor har ett sjätte sinne som t,ex, känner på sig när sin kille är otrogen elr liknanade. Han menar på att vi samlar på oss bevis och överlistarna dom små jävlarna.                                     



YEEEEEEAAAAH!


COME WITH ME

Precis som jag sa i Lördags så hade jag en hel del sömn att ta igen. Vaknade kl 14.30 igår och var fortfarande trött, bestämde mig dock för att gå upp, lite onödigt att sova bort dagen liksom... Gick ner till pappa, sa: Godmorgon och blev idiotförklarad dirr, han tyckte inte längre att det var morgon när klockan var halv tre? Bestämde mig ganska snabbt för att åka ut till Frölunda och titta på när juniorerna spelade och mötte varandra i Göteborg Cup. Sävehof 1 vann men torskade sedan finalen rätt så rejält!

Därefter åkte jag till Maria, va där en stund innan vi åkte och hämtade upp Linnea för att sedan åka in till stan. Väl i stan satt vi bara och hade det trevligt. Åt, pratade och drack vatten. Lyckades göra en från början rätt så tappad söndag till en vettig söndag faktiskt, mycket bra gjort!

Nu sitter jag här, fixat lite med Tackkort från studenten som ska skickas ut och snart är det träning. Efter träningen är det fotografering med laget, ÅH vad kul, jag som älskar att va med på kort! Eller?

                                                                                                                                                 So loooong!

SERPENTIN

Nu var det över ett dygn sen jag skrev senast och på dom 24 timmarna har det faktiskt hunnit hända en del. Efter träningen i Skatte som förövrigt var rätt så chill så åkte jag till Cederlufs på Vallhamra Torg för att möta upp Elin. Handlade, lämnade och hämtade saker och åkte sedan iväg till Hindås där Elin hade sin middag. Duschade och gjorde mig iordning samtidigt som jag skulle göra bål och gå rundvandring i deras ENORMA hus, kan ha vart det ballaste huset jag vart inne i. Iallafall - vi åt hade trevligt, öppnade presenter, åt lite till och åkte sedan in mot stan. Kom in till stan runt 11, mötte upp Linnea, Marre och Burre som hade förfestat hemma själva, verkade dock haft det rätt  ball trots att dom bara var tre pers! Hittade även min kusin Nicole på Avenyn som jag sedan släpade med mig in på Park. För det var där kvällen spenderades, som faaan också. Kom hem vid 6 tiden efter att ha krånglat till det lite med taxichaufförer och annat, mötte mamma inne på toan som redan var uppe och skulle iväg till jobbet... Jobbet var det ja, dit skulle ju jag också - jättejobbig situation som min morbror hade sagt! Sov i tre timmar innan jag klev upp igen för att göra min första dag på jobbet, var liiiite trött men tog mig igenom de 5 timmarna på cafet ändå. De gick bra trots omständigheterna och det var faktiskt rätt så kul :)


Kom hem från jobbet och hade planerat att gå och lägga mig dirr för att förhoppningsvis sen kunna sova hela natten. Så blev det dock inte riktigt, åkte till Marre istället och där har jag varit fram tills nu. VI har inte gjort något vettigt överhuvudtaget, legat i soffan och skrattat ihjäl oss, eller iallafall jag. Min övertrötthet har gjort så att jag skrattat åt allting, rätt kul men jobbigt i längden då man måste hålla sig ifrån att kissa ner sig hela tiden.




Nu så måste jag gå och lägga mig,  mina tre timmars sömn håller inte riktigt, har en del att ta igen känner jag.
G O D N A T T


FREITAG

Ska man hinna göra något en dag då man har träning kl 4 i skatås så gäller det att man planerar! Och det är precis vad jag har gjort idag, stolt som fan! Ställde klockan på halv 9 för att gå upp och göra mig iordning för att sedan passa på att åka in till stan och kolla lite medans mamma tränade. Gick i stan själv, ganska skönt ibland när man bara kan gå in i de affärer man själv vill och vara där inne så länge man själv känner för. Känns dock ibland som om hela stan kollar på en och undrar om man är borttappad eller på rymmen. Iallafall, hittade ett par jeans som jag faktiskt letat efter och en tröja/t,shirt. Dvs, mitt klädproblem till kvällens middag hos Elin är så gott som löst!
Kl 12 var jag back in Jonsered, gick dirr till jobbet och nu är även det avklarat. skönt!




Jeans, HM
Armband, HM
T-shirt, Zara


HANDYMAN

Trots att klockan bara är halv 11 så har jag hunnit med en jävla massa idag. 8.00 var jag i Partille på möte hos arbetsförmedlingen, informationsmöte där jag inte kände att jag fick reda på nåt som gav mig speciellt mycket. Iallafall, postade iväg skorna som jag skulle gjort förra veckan egentligen, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig eftersom dalmasen som ska ha skorna verkade ha gått i ide ett tag - återuppstod dock igår. Har också hunnit med att jobba lite, lite mer än hälften är gjort så jag kan bara gå tillbaka sen och få resten gjort.

Nu ska jag hjälpa mamma att lägga ut lite grejer på blocket, blev tvungna att rensa ur förrådet här hemma eftersom några ventilationsgubbar tvingade sig in där. Det tog två dagar för mamma att plocka undan så att det ens gick att komma förbi och fram, så nu har vi hittat en hel del saker som vi lika gärna kan sälja istället för att ha ståendes och samla damm i förrådet.
Hade jag fått välja så hade jag dock sålt majoriteten av sakerna som finns i den här lägenheten. Har t.ex, tagit kort på vardagsrumsmöblerna och klippt ihop ett kollage på dom som jag hade tänkt smyga ut. Dock protester från resterande familjemedlemmar så jag får väl göra som dom vill då.. Skippar hellre att lägga ut en annons än att få skäll för att soffgruppen är borta och för att pappa får sitta på en kudde på golvet och titta på tv..



Iofs ganska snyggt med kuddar på golvet om man kollar på den här bilden. Kanske ska lägga ut annonsen ändå? Värt?


URK

Precis hemkommen från jobbet, och nu är jag heeeelt slut. Segare än vanligt var det idag, merreverre och kallsvettningar samtidigt som man ska gå runt och försöka få nåt vettigt gjort är inte det lättaste. Är iallafall äntligen hemma nu och tanken av att jag ska upp kl typ 7 imorgon samt jobba tre dagar till den här veckan makes me sick. Har dock lite roligare sysslor på lördag än vad jag hade idag så förhoppningsvis så blir det lite roligare - om allt går som det ska dvs.!

Jag är trött som en åsna och vill egentligen bara gå och lägga mig, dock är jag jääättesugen på kladdkaka så jag står i valet och kvalet mellan att sova och baka.. Tror nog att det blir sova, så kan jag baka ikväll?
Ja, sova får det bli, så orkar jag både träna rehab,kolla på match och baka ikväll. Perfa!


DURNA

Trots att första damen som gick in och sjöng för juryn var duktigt överspelad,hypad och på snudd till oskön så gav hon mig fan ståpäls!
BRAAAAAAAA  GJOOOOOOORT

IKEA

Wohoo, vad sysselsatt  jag har varit idag. Eftersom jag inte hade så mycket för mig idag (som vanligt numera) så följde jag med Bella till Ikea. Vid halv 12 kom hon och hämtade mig för sedan att bege oss till Bäckebol - Mission Köksbord + Stolar. Efter många om och men så fick vi med oss ett köksbord, fyra stolar och lite annat. Åkte till Partille och åt sushi, satt kvar och väntade ett jävla tag efter att vi hade ätit upp eftersom vi såg en femtiolapp som låg och skräpade på golvet. Paret som satt ovanför pengarna verkade inte ha fattat att den låg där, dom verkade inte heller fatta att man inte bör sitta kvar så länge på en sushirestaurang för ingenting. Till slut fick vi ge oss och gå därifrån eftersom det vuxna paret vägrade göra det. Sega människor!

Gick hem och satte upp två stolar + bordet, samt två tavlor som vi klippte och klistrade lite med. Mycket duktigt gjort faktiskt, Ikeas plan på ihopsättningar av möbler är inte alltid den mest vettiga och möblerna blir oftast rätt så rangliga - men vi löste de, nemas problemas.

NU, ska jag kolla på årets första Idol, Man undrar ju om det verkligen finns några kvar som kan sjunga eller om årets program bara kommer gå åt till att göra bra Tv med massa ufon?


WOORKING 12 TO 13

Började dagen med att jobba. Hela en timma blev det och jag stod mest och tittade på , försökte lära mig lite om hur det går till vilket är rätt så bra eftersom jag ska jobba redan på lördag (!!!!) Efter det, runt 1 tiden åkte jag till Marre, blev bjuden på sallad på Paprika som belöning för gräddberget jag tvingade i mig. Gick lite på allum en snabbis, hittade inget vettigt och gick därför hem rätt så snabbt. Hann på den tiden även tappa bort min mobil, dock ringde marre nyss och sa att den låg hemma hos henne - tur det!

Fick mina nya handbollsskor idag också, på tiden må jag säga. Är trött på att springa runt i dom andra klumparna som inte är speciellt gamla med som väger minst 1 kg vardera. Har då aldrig vart med om klumpigare.


KÄRLEKEN CHECKAR IN

12.00 imorgon ska jag infinna mig i Haga , lära mig lite om hur det går till på cafét där jag förhoppningsvis kan få jobba extra några timmar i veckan, det blir till att ställa klockan. Därefter är det enda inplanerade träning klockan 5, känns sådär faktitskt om jag ska va ärlig.

Som jag sagt innan ska jag jobba hela denna veckan på mammas jobb. Blir inte riktigt så eftersom jobbet blivit bortlovat till mig och en till. Men får iallafall jobba ons-tors-fre, lagom!

NU ska jag lägga mig, råkade dock somna till nån timma förut och vaknade upp precis lagom till Ensam mamma söker så jag får se hur det går med sovningen nu. 

BYE


btw, Kärleken checkar in gick på tv nyss, mysig film faktiskt 


SABADO

Det blev dyngstryk mot Larvik igår, förlorade med alldeles för många bollar, vet inte ens hur många och min egen insats är inte ens värd att nämna, so lets talk about something else.

Kom hem från Strömstad vid 8 tiden på kvällen. Efter det var det bara att skynda sig att göra sig iordning för att sedan springa bort till Nicoles middag. När jag kom dit så hade dom redan ätit och det fanns ingen mat över till mig, tur för mig att jag redan var mätt när jag kom dit. Vid halv elva så kom Elin och hämtade mig , började vid den tiden bli lite hungrig så jag tog med mig en hel glasstårta som jag sedan åt upp i bilen, eller ja några bett innan jag slängde ut den. Viktigt att inte spilla i Elins Porsche,haha! Plockade upp Kicki och Linnea på vägen och åkte sen in till stan.

Resten av kvällen är knappt nämnvärd. Ingen kväll värd att minnas. Tur var det väl att det inte gick åt speciellt mycket pengar, hade liksom varit onödigt för nåt så ovettigt.

Idag har jag inte gjort någonting, och kommer förmodligen inte göra något heller. Möjligtvis bädda min säng vilket isåfall kommer bli den största ansträngningen jag gör idag.

Nu ska jag återgå till att göra Ingenting, trivs rätt bra med det.
Adios!


MORNING

Kommer inte bli mycket till uppdatering idag eftersom jag, som jag tidigare har sagt, kommer vara borta hela dagen. När jag kommer hem är det dirr till Nicole på middag och sen förmodligen ut.

Nu är de frukost sen blir det att åka till samlingen för att sedan spendera ca 2,5 timma i buss. Inte så farlig egentligen, man har ju vart med om värre. Har iallafall tagit med mig två filmer i hopp om att kunna göra bussresan lite trevligare. Män som hatar kvinnor, hoppas de finns tv!

Nu, Frukost!

Mors,

CASHFLOOOW

Cashflow , tyckte Lelle att hon hade efter att jag  satt in 75 kronor på hennes konto som hon hade lagt ut för mig. Förstod vad hon mena eftersom hon hade hittat en tia på bussen innan.. STORT! 
Jag däremot, har megacashflow ska ni veta, 250 kronor för skorna som jag sålde idag, PLUS att jag lyckades inkassera ytterligare 100 kronor (badar i pengar, typ. Eller?) genom att äta ett berg med grädde. Inte så svårt eftersom jag älskar grädde, hade dock ätit en del kladdkaka innan och en hel del grädde innan dess med, så illamåendet nu är rätt så givet!  

Match imorgon mot Larvik som vann den norska Ligan. Mycket spännande, mindre spännande är det dock att matchen spelas klockan tre - I STRÖMSTAD! 15.00 är i vanliga fall en rätt så usel matchtid eftersom den förstör i princip hela dagen, man hinner varken göra något innan eller efter. När den nu går i Strömstad så går ju hela dagen åt.. Men men, jag har ju en del andra dagar att göra ingenting på så för min del så är det egentligen rätt så lugnt.

So long mothafuckaaaaas


AF

Hade ställt klockan på 11, vaknade dock 10 - för att gå till Arbetsförmedlingen. Hade ingen bokad tid så jag har ingen aning om varför jag planerade att gå upp så tidigt, men iallafall. Var iallafall nere och skrev in mig på arbetsförmedlingen idag, på tiden kanske. Fick en ny tid då jag skulle komma tillbaka, klockan 8 (!!!!) på torsdagmorgon. Hallå, 8?! Allt för att jävlas. Ångrade mig nästan lite att jag skrev in mig när jag fick höra det där, menmen.

Hann även med att köpa en present till Nicole som ska ha sin födelsedagsmiddag imorgon. Hon önskade sig en 'top', hon sa inte vad för nån och syftade inte på någon speciell , utan bara en top! Hmm. Fick iallafall köpt en sak som jag hoppas duger. Ikväll är det fredagsmys hos carro, även hon har 'födelsedagsmiddag' - känner att jag har fullt upp nu. Såhär mycket har varken jag eller min plånbok haft att göra på väldigt länge nu.

Ahora voy a vila innan träningen, väntar även ett samtal angående skorna. Ih!


JAG VILLE INTE VA DEN SOM BLEV KVAR

Medans mamma har legat och asgarvat till Persbrandt i 'Oskyldigt dömd' på TV4 så har jag försökt ta kort på gårdagens inköp.- Det gick sådär måste jag säga, mycket svårt att ta en helkroppsbild på sig själv.



Som sagt, grymma bilder. Det skall iallafall föreställa en Tunika i lite olika längder nertill, fråga mig inte om färgen. Nåt infall med stöd från Linnea. Det svarta är en typ 'koft-väst'. Egentligen helt jävla oparktisk till Vintern eftersom den är kortärmad, gjorde samma tabbe förra året med att köpa en kortärmad kofta- men snygg var den tyckte jag iallafall.

 


STORSÄLJAREN

Som jag nämnde tidigare så har jag lagt ut en annons på blocket i hopp om att få sålt två par skor och fyra par jeans. Skämtade med mamma om att jag blivit nerringd på träningen och knappt hade haft tid att träna, givetvis ett fett jävla krydd. Men när jag nu kom hem och satte mig vid datorn så såg jag att jag faktiskt hade fått ett mail angående de svarta bootsen jag lagt ut. Lite frågor som jag svarade och nu så har jag stämt träff med en som är intresserad av att köpa dom.  Några minuter senare plingade det till igen, ännu ett mail, denna gången gällde det de vita nike-sneakersen jag lagt ut. Köpte dom när jag gick i typ 8an, tyckte dom va spiktuffa - dock knappt använda eftersom jag insåg rätt så snabbt att dom inte var speciellt fräcka. Dom skorna skickar jag iväg iallafall till Dalarna imorgon, DET NI, det kallar jag säljaregenskaper- haaaaa!
Nu har jag snart tjänat in det jag shoppade för igår, mycket bra jobbat av mig. Nu är det bara jeansen kvar!

Bilder på min intjänade shopping kommer möjligtvis senare, i brist på sysselsättning.

Hasta la vista,


ÅTERFALL

Läste igenom lite gamla inlägg som jag skrev I December, runt jul, nyår, Lundaspelen och allt vad det var. Undertiden jag läste så insåg jag att det faktist är rätt så kul att kunna gå tillbaka och läsa om vad man hade för sig då. Tänkte därför att försöka ta tag i bloggandet igen, nu när jag ändå inte har nånting att göra. En gång i veckan kan det hända att det kommer en uppdatering, om det inte är för mycket begärt.

Nu efter studenten har jag liksom inte så mycket annat för mig än att äta, sova och träna. Jag har inget jobb och att plugga är för mig inget alternativ! Liiite trött på skolan måste jag erkänna! Dock så ringde mamma nyss och sa att jag kan få gå in som vikarie på hennes jobb nästa vecka, så som jag gjort förut. Har lovat mig själv ett antal gånger att INTE gå tillbaka dit eftersom det är så fruktansvärt tråkigt. Men nu, när man är i behov av pengar så har man väl inte så mycket val. Har t.o.m annonserat ut lite kläder och skor på blocket som inte används i hopp om att skrapa ihop lite pengar. Inte för att jag behöver några egentligen om jag tänker efter, eller jo kanske.. Det är inte lätt när det är svårt!

NU ska jag återgå till det jag höll på med, bränna ut de sista avsnitten av Prison Break som jag olyckligtvis råkade missa eftersom dom inte hade Svensk TV3 i Ungern? Lite dåligt kan man tycka.

Ciao,

RSS 2.0