GÅRDAGEN I BILDER

Detta är bara en bråkdel av gårdagens 101 bilder som jag hann knäppa  innan folk började känna sig förföljda. Med risk för spö så undviker jag ett ANTAL stötande bilder! paparazzi



 




 





I och med detta inlägget har jag upptäckt att det är dyngsvårt att lägga upp flera bilder i miniatyr och samtidigt få det att se snyggt ut. I tried my best.

 

NERD

Ctrl+Alt+Delete på idol-Lars säger jag bara. Skicka ut honom, kicka honom vafan, han tror att det är nån cirkusuppvisning medans dom andra kämpar och är seriösa. Vafan sätt honom på nån anstalt nånstans så att han kan underhålla fångarna, eller skicka in honom på psyket för det verkar ju vara där han hör hemma. Anlita en talpedagog annars. Herregud.
Han går själv ut och säger att han inte vill vinna tävlingen och han medger att han gled in på ett bananskal till programmet, sparka ut honom. Sätt honom på samma jävla bananskal igen och skicka ut honom, Gör honom och svenska folket en tjänst vafan.
NÖRD FÖRSVINN! ÅK HEM!


Har jag förresten nämnt att man kan bli på dåligt humör när man sovit för lite?


DAGEN EFTER

Efter ca 3 timmars sömn så är man inte speciellt pigg. Man vaknar upp hungrig som ett vilddjur eftersom man inte ätit sen klockan 4 dagen innan. Förutom att känna hunger känner man även ångest eftersom man vet att man bara några timmar senare är tvungen till att jobba samt springa 8 km i skatås.  
MEN här ligger jag nu, en kebabpizza, en löprunda och två arbetstimmar senare, och det är föööööööör skönt!


VIP


Vi, lelle, kicki, sophie, hanna, linda, camme och jag började hos jeppsson vid 8 tiden för att sedan åka in till stan och Hard Rock. Mellanlandade en snabbis på chez för en kissepaus samt för att fixa biljetter till slutdestinationen.
Väl inne på Hard Rock var det till en början ganska dött.. men det dröjde fan inte länge förrän det var igång, och SOM det var igång. Haleluja!
Vaknade upp vid 8 imorse och både jag och lelle kände att vi var i starkt behov av en tandborste. Jättejobbig situation.

Gårdagens övriga bravader håller jag för mig själv, iallafall för en stund.
Blev förövrigt 56 kronor rikare på cupen, eller 56 kronor mindre fattig kanske jag ska säga.

So long.

ONÖDIGT

Helt död ligger jag här i sängen efter att ha jobbat i ca 2 timmar.. Mycket påfrestande det där jobbet asså.
Har inte provat kläderna tills ikväll som jag lovade mig själv att göra  - men det kommer väl.. senare.

Åh, har inget vettigt att skriva, vet inte ens varför jag skrev de där ovan. helt ointressant!
onödigaste inlägget hittills typ..



 


TORSDAG

Min arbetsdag började klockan sju..Klockan är nu elva och jag ligger fortfarande i sängen. Tog en sovmorgon på eget initiativ. I'm the law!
Ska jobba, sen hem och prova kläder tills ikväll, är inte helt 100 på vad jag ska ha än men det löser sig nog.

Såg nu att jag var uppskriven på match i helgen, wie! Har inte spelat på snart tre veckor så jag är ovanligt nog jävligt spelsugen!

Bilder från maskeraden igår kommer senare.. om Kicki få tummen ur...

Linnea, VI ses där, jag är dääär!

GORBY'S PIROGER

Gorby's piroger och sockerkaka, det är grejer det!
Nu bär det av till partille och maskerad, ska gräva fram lite passande halloweengrejer som kan göra kvällen ännu mer stämningsfull !
Blder från kvällen kommer förmodligen senare eller imorn. Ska dock inte följa med ut eftersom jag ska upp och jobba tidigt as hell imorn..

Är förresten träningsledig idag vilket är förjäääävla skönt!
Nu blir det duschen,
Kiss.

GE MIG MAT!

Dagen började med jobb.. Jobbade i ca 1, 5 timma och fick betalt för fyra. That's how I role bitch! not.
Efter jobbet var jag och lelle på företagsrådgivning på Swedbank. Fixade med bankkonto, internet- och telefonbank samt bakngiro (?)Kände oss iallafall grymt vunxa när vi gick därifrån måste jag säga. Gosh

Jag är hungrig.. Men ingen är hemma.. Fuck


ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

Ibland (läs: ofta) så önskar jag att jag bodde själv! Ingen som tjatar, ingen lillebror som springer runt och jävlas och framförallt inte en citron till farsa. Åh. Vet inte vad jag ska säga mer än Å H !
Om jag mot all förmodan vinner på lotto imorn ska jag flytta ut härifrån SNABBT! Tänker inte ens säga något, ska bara packa ihop mina saker och dra!
Slipper jag se nåns fula kläder ligga överallt,slipper även svetthanddukar på toaletten, kan sitta vid datorn utan att nån  kommenterar det, kan skrika högt utan att nån klagar.
Låt mig vara vafan!


Bedtime, goodnight

JOBB(IGT)

Belönade mig själv genom att ta ett bad och tända värmeljus eftersom jag var så duktig som tog mig igenom träningen idag(?), okej...

Har ångest, ångest för att jag kommer bli tvungen till att gå upp tidigt nu varje morgon fram tills söndag.. Anledningen är JOBB. Jag som lovade mig själv att aldrig återvända till det där stället, iallafall inte i jobbsyfte har nu accepterat att jobba nu i tre dagar samt en hel vecka i november.. Skönt med pengar, visst! men vafan, är det värt besväret? knappt.




_ -_

GRIIIIIIIIS

Gristräning var det sagt och gristräning blev det fanimej! Jobbigaste på jävligt länge, sprang som dårar kors och tvärs över hela planen. Jag ville dö, men jag orkade inte, jeppsson orkade inte bära mig av plan ifall jag hade dött heller så jag insåg att det inte var någon idé. Som jag skrev innan så känner man sig grymt duktig efter såna här träningar och det är precis vad jag gör nu. Bra Jamina!

Åkte till Allum svettig och äcklig efter träningen för att se om jag kunde hitta nåt att ha på mig till torsdag.. hittade inget. Åkte istället hem, solade med Nicole, åkte hem till henne och shoppade lite i hennes garderob  - Mitt klädproblem är nu löst. Perfekt!

More to come.


ANOTHER DAY ANOTHER DRAMA

Hemma och mellanlandar nu innan jag ska iväg till träningen igen. Varit på stan sen klockan 11 imorse och letat kläder till onsdag/torsdag.Kom inte hem med nåt vettigt förutom ont i fötterna typ..
Draculatänder och djävulshorn var väl ungefär det jag inhandlade... men de kommer bli grymt!

Träning om ca 1 timma. Det ryktas om gristräning vilket gjorde mig ännu mer otaggad än vad jag va innan - åh jag orkar inte.
Menmen, jag kommer känna mig duktig efteråt iallafall.

See you.

DET REGNAR PINGISBOLLAR!

Jag hoppade till och undrande vad som egentligen stod på när det började smattra mot fönsterrutorna. Det var inget vanligt regn, det var hagel. Vintern och kylan är påväg på riktigt, tragiskt nog.

Gymträningen gick bra, jag kicki och lelle gymmade seriöst, faktiskt! Passade på att tjafsa lite med pappa medans vi tränade också. Har inte pratat med honom sen dess - får se hur länge det håller i sig... Brym


VI ÄR DÄÄR!

Kände just hur glad jag blev, min torsdagskväll är nu spikad och jag ska dit, det spelar ingen roll om jag blir tvungen att gå själv - Jag är där!
Det verkar som om mina kära vänner har planerat utgång även på onsdag, känner inte riktigt att jag är med på noterna men det är väl bara att följa med antar jag. haha

Blev 600 kr rikare idag också, fick insatt en gammal skuld på kontot vilket känns jävligt gött eftersom jag var råpank fram tills idag. 

More to come, later.


FUTURAMA

Vad ska du göra efter studenten? är ofta den frågan som dyker upp när man pratar med folk om framtiden.
Lite halvjobbig är den frågan faktiskt eftersom jag ännu inte vet vad jag ska göra. Flytta till en etta i Bergsjön, leva på socialbidrag och spela CS livet ut var det en i min förra skola som hade som framtidsmål. Det räcker så.
Jobba nåt år eller två för att sedan läsa vidare till något jag verkligen känner att jag vill bli är väl tanken. Men vad ska det vara? Vad ska jag jobba med först och främst och vad är det för linje jag har tänk att plugga vidare på sen? Högskoleprovet, vad fan är det? .Jag vill bli Gunvald.


Jag har en plan, en plan in i minsta detalj. But I wont tell.


I WISH

Det har varit en lång dag -  klockan är inte ens 10 och jag är aptrött, mina ögon svider.. Kan bero på tidsomställningen? Hela dagen har spenderats hemma, har inte vart utanför dörren än och så lär det inte bli heller.

Har fått lite saker klart för mig idag. Det jag väntat på ett tag har nu kommit fram men frågan är om det känns bättre, tvek. Samtidigt som jag förstår din handlig i hopp om att det skulle bli bättre så hade jag hoppats på att detta skulle komma fram på eget initiativ. Men du vet vad jag har sagt, it's all about trust.

I wish none of this happened.
Allting har sin tid, ärlighet varar längst.


SURPRISE

Ingenting förvånar mig fan längre, helt ostressat gör folk saker som dom vet blir pinsamma om dom kommer ut. Skäms vafan. haha!






Nothing more to say.
Hasta luego.


IN MY FACE

Tanken slog mig nyss att jag har det grymt slappt i skolan just nu, ingenting att göra verkligen, kan vara ledig hela lovet, fri från plugg! MEN så slog det mig igen att så är det ju faktiskt inte alls.. Har tydligen 4 favoritkunskapsuppgifter (natur) som ska göras, 1 Idrott & Hälsa arbete, samt ett projektarbete som ska va klart innan terminen är slut..
Jag har nog trots allt en hel del att göra på lovet. fan.








Intensivt bloggande nu den senaste timman,
Kickflip likes.


PICTURE IN PICTURE

Tänkte skryta lite genom att säga att jag genom min p-i-p funktion kan se på två kanaler samtidigt. Sitter därför och kollar på Payback på trean samt Barcelona - Almeria på tv4 sport. Barca leder med 5-0 och har gjort sen första halvlek, rena rama handbollsmatchen. Det är nu fotboll är som bäst....när den liknar handboll!


PAYBACK

Det blev som sagt Sex and the City med Lelle och Ida. Alla tre hade vi sett filmen förut men Linnea satt och grät iallafall, fråga mig inte varför. haha, "kan det inte bli såhär bra jämt!?".
Åt en massa jävla godis och chips också, känner att jag ätit nog med de för i år, är fortfarande mätt och illamående.

Börjar en film på trean nu, Payback med Mel Gibson. Ska tydligen va bra säger mamma.

Adios,





DRESSCODE DEG

Sitter här, fortfarande opåklädd och allmänt ofräsch. Hade tidigare planer på att bege mig till valhalla för att kolla på fotboll men tiden rann iväg så det blir ingenting med det. Fick nyss ett erbjudande om Godis och Sex and the city med lelle och Ida, perfekt!
Ska bara klä på mig sen dra. Ida spelar över med att duscha och sånt, vad är det bra för?


RUBRIK?

Kicki lackar på folk som inte uppdaterar sina bloggar så jag känner att det är bäst att jag gör det så hon inte blir arg.
Dessvärre så vet jag inte vad jag ska skriva, har inget vettigt eller intressant att komma med - Förutom att jag har ont i vaderna, känns som om dom hängt sig. Inte speciellt vettigt eller intressant de heller..

Hade en hemsk dröm idag (JA idag, inte inatt) Drömde att jag åkte med pappa i bilen och blev prejad mellan två långtradare. Helt ihopknövlad blev jag och jag kände hur jag låg och vred mig i sömnen, vaknade fan upp med nackont så jag undrar om det inte var på riktigt?

Ahora voy a sova, Ciao.

ALL STAR


All star team




HÖSTLOV

Sista skoldagen  innan lovet är nu avklarad! Skönt som  fan. Precis som planerat så återvände jag hemåt direkt efter träningen och la mig  i sängen för att sova. Somnade runt 10 och vaknade igen för ca 40 min sen, mmm.

Höstlov var det ja, ingenting planerat än så länge. Mamma föreslår en stockholmsresa eller liknande bara för att komma bort, det hade vart gött men frågan är vart dom pengarna ska komma ifrån - spela Bingo? Det bästa hade ju vart ifall resten av familjen åkte bort, eller iallafall en.... Då kunde jag semestrat på hemmaplan.

Later,


MASSAGE

Massagestolen var väl skön men jag har vart med om bättre, MYCKET bättre.
Stolen gav mig smärta i vaden som mamma nu försökte massera bort, bättre blev det iallafall men inte helt bra. Hoppas på att det är borta tills imorgon.

Morgonträning kl 8.00 imorn, känner på mig redan nu att jag kommer va snuskigt trött så det är bäst att jag går och lägger mig nu. Har redan planerat att skynda mig hem fort som fan så att jag får lite sömn innan träningen på eftermiddagen.
Så därför. Godnatt

SOUL PROVIDER

Hemma igen från träningen, och fan vad jobbigt det var! Egentligen så orkade jag verkligen inte men var så illa tvungen att ta mig igenom det, oh.
Träningen slutade 7, och jag kom hem för ca 30 min sen. Stannade kvar i partillebohallen och kollade på mitt lags träning, har liksom inget bättre för mig. Inget liv.

Ska strax gå till mammas jobb, hon har tjatat om en massagestol där som tydligen ska vara avslappnande så jag får väl ta och testa den. Inte varje dag man får massage..

 


Later,

TIRED

Somnade tillslut  trots störningar från olika håll - och fan vad skönt jag sov. Jag hade dödat för att få sova i tre timmar till. Frågan är bara vem jag ska döda för och hur jag ska ta mig dit utan att behöva va vaken...
Fan, det är nog smidigare att bara gå upp!

TORSDAG

Sista UF lektionen innan höstlovet, jobbade på som en jävla häst med affärsplanen som ska vara inne idag, vi blev inte riktigt klara men kryddade iallafall ihop lite delar som inte var gjorda.

Träning kl 5, inte fullt så förvantansfull eller motiverad som jag kanske borde vara. Hade hellre legat hemma och sovit om jag ska va ärlig. Jag orkar inte.

Ska sova nu, godnatt.


KELLE GOES UGLY

Kelvin har tappat sin andra tand, en framtand, uppe! Han kommer alltså tvingas gå runt med en hartand i framkäften nu ett tag. Rätt osexigt faktiskt, men han är glad iallafall.




Det blir till att sova tidigt ikväll, för en gångs skull.. Så med detta onödiga och grymt ointressant inlägg så säger jag Godnatt!

GENERATION FETT

Snacka om att ha alla odds emot sig. 11 år, kraftigt överviktig,  mamman likaså, hjulbent som jag vet inte vad, kan knappt gå och tvingas nu att börja promenera för att inte dö av övervikt. Jättejobbigt situatuion.
Mississippi, USA:s fetaste delstat, majoriteten är överviktiga och rullar fram på gatorna. Dom har tydligen infört ett fatcamp där och man tycker ju att folk borde stå på kö för att komma in men inte en jävla jävel verkar vara intresserad av att gå ner i vikt. Mississippi skulle kanske hyra in Morgan och Ted som kunde lura med invånarna på en "skogspromenad" á la tjockholmen. Fetton.





-

IT'S ALL ABOUT TRUST

Dagenbörjade med en irriterande tråkig skogsvandring på ca 2,5 mil. Tanken var att vi skulle leta efter kvarlevor av ryggradsdjur samt skåda träden, kolla vilken trädsort som stod i vilken lutning, vad som fanns runtomkring osv. Eftersom jag inte är någon skogsfantast eller fridluftsmänniska så hade jag ingen aning om vilket träd som var vilket, och eftersom läraren typ sprang ifrån oss så gick det ju inte att fråga honom heller. Det kommer gå grymt med den uppgiften, really.

Har även tränat, vilket var ungefär lika tråkigt som vandringen, inte lika men nästintill. Jobbigt som fan var det också, kan bero på att jag inte tränat eller spelat sen förra söndagen, men ändå. Hela försäsongsträningen försvann på en vecka, fan va onödigt!

Jag vet varken in eller ut längre, du vet vad jag har sagt till dig men det är svårt. Svårare än jag trodde.



 


ONT I MAGEN

Trots att jag ska upp ofattbart tidigt imorn så sitter jag här, vaken halva natten som vanligt. Jag har haft ont i magen  hela dagen och jag kom precis nu i skrivandes stund på vad det kan bero på. Jag har inte ätit något sen igår, lite mariekex idag på förmiddagen, ett salt S på kvällen, inte konstigt.. Jag tror dock inte att det är det de beror på,  jag anar att det är ditt usla beteende som ger mig magont. Jag kan inte släppa de.

Har hajk med klassen imorn, vandra i skogen leta fossiler av ryggradsdjur samt skåda träd. Fyfan vad intresant, känns verkligen lockade och passande just nu, det går grymt för mig!

Jag fattar det inte, erkänn bara, du sjunker mer och mer för varje gång du förnekar det. Stå för dina handlingar och lev ditt liv därefter, skäms inte.
Got no time for no haters.

OM DET ÄNDÅ VORE EN DRÖM

Som ni kanske märkt så har  bloggen präglats av en massa negativa inlägg nu de senaste två dagarna - och så kommer det nog förbli ett tag.
Jag har nypt mig själv i armen flera gånger och hoppats på att jag snart kan vakna upp ur denna hemska mardröm. Dessvärre så verkar det inte vara en dröm. Ta mig härifrån, snarast!

JAG LIDER MED MIG

Jag trodde aldrig att det här skulle hända mig, vad fan har jag gjort för att förtjäna detta? Jag kommer inte förlåta dig men ändå är det så svårt.
-Varför, är den eviga frågan, varför?

Dumma unge.






-


PSYKBRYT

Jag finner inga ord, det finns inte ett enda ord som kan beskriva hur jag mår nu, men jag ska försöka..
Jag tror inte att du förstår.

Jag hade mina aningar och misstankar, men att det var så här illa kunde jag aldrig ens i mina vildaste fantasier drömma om. Även fast jag inte ville tro mina öron så var jag nästan övertygad om att det var sant samtidigt som jag skrattade åt hela situationen för att den var så sjuk, hur kunde du?
Jag var beredd på smällen men ändå tog den så jävla hårt, som en smäll som samlat på sig all världens kraft och sen träffat mig rakt i ansiktet. Tack. 

Efter allt vi gått igenom, efter alla löften, alla minnen, tyckte du verkligen att det var värt att riskera? Fattade du inte att det skulle komma ut?  Eller sket du i det, sket du i vilket? 
Inte ens nu, när du vet att jag vet att det är sant kan du erkänna. Hade du erkänt eller t.o.m sagt det till mig så hade du iallafall blivit ihågkommen som en någorlunda ärlig människa som tar ansvar för sina handlingar, men inte ens det.

Jag vet inte mer vad jag ska säga, kanske har jag redan sagt för mycket men jag var tvungen. Hur kunde jag vara så dum.
Detta är helt sjukt!

Du var mitt allt.
Ilska, svek, besvikelse - Tårar

Jamina





♦♣♥

Har tränat klart och sitter nu hemma oss Kicki och smider planer. Vi är riktiga hejare på det kan jag lova, och den här gången ska det fanimej gå vägen!
Jag vet inte vad det är med mig men jag har mått illa sen igår, kräksjukan? Mycket troligt med tanke på omständigheterna faktiskt! Don't know what to say. Fuck


8 november♥

REHAB

Träning om drygt 40 min. Har ej tränat på en vecka och har verkligen ingen lust för det idag heller, verkligen inte idag!
Ska iofs inte vara med fullt ut på löpningen eftersom jag dealat till mig lätt-jogging istället för intervaller. Bra gjort av mig.
Jag vet inte vad jag ska säga, fucking amazing!

AN INCONVENIENT TRUTH

ja, det är verkligen vad man kan kalla det..

Chocktillstånd är nog det rätta ordet, det var det sjukaste är ett annat.

Har varit i skolan hela dagen, fram tills nu typ. Vägning, mätning och naturkunskap varvat med illamående var vad den s.k skoldagen bestod av idag.
Känner  inte att jag kan skriva någonting nu för tillfället, är helt tom på ord, jag kunde inte ens i mina vildaste fantasier tro detta. Jag har en klump i magen och min hjärna är någon annanstans, jag undrar hur länge jag orkar stå ut.

Ni som vet, ni vet. Ni som känner er träffade, känn er så jävla träffade, och mer träffade kommer ni bli.
Ingen idé att någon ens frågar vad jag syftar på för jag kommer inte säga, jag har lovat! Tids nog kommer det fram.


What goes around comes around


PENGALÖS

Eftersom Gina Tricot nu öppnat en webshop så gick jag in på min internetbank för att kolla hur mycket pengar jag har kvar på kontot - jag är pank! Jag tänker inte avslöja hur mycket (lite) pengar jag har kvar men det är fan skrämmande, någon har ätit upp mina pengar! 
10 dagar till studiebidraget. 10 dagar för länge om man frågar mig.
 I'm broke


DÅLIG UPDATE

Det blev ingen prison break idag heller, synd om mig som inte kommer fatta något imorn.. Har haft ett halvår på mig men har aldrig fått tummen ur, och nu är det liksom försent...
Fick iallafall bytt skorna till en storlek mindre. Träffade även Paulo, det var ett tag sedan sist så det var verkligen på tiden.

Vägning och mätning av alla treor på skolan imorn. Man börjar ju nästan undra om dom inte ska raka av oss håret och sätta oss i koncentrationsläger också, eller vad fan är det bra för?
Fick även reda på att vi ska naturkunskap i två timmar imorn - favoriten. Giv mig styrka


STEP BY STEP

Lördagskvällen spenderades hos Kicki. Kom hem runt 2, helt oplanerat var det och trots att vi som vanligt inte gjorde så mycket så var det trevligt. Right?

Idag blir det backaplan med mamma för att byta mina skor jag köpte igår, alldeles för stora. Efter det vet jag inte vad som händer,antingen så blir det Prison break som jag skulle sett igår men som aldrig blir av, eller så blir det till att hitta på andra hyss.







-





IIH

Det blev en mor och dotter dag på allum idag istället för hemmasittande. Fick köpte lite grejer även fast det inte var planerat.


Höga svarta stövlar198:- (delade lite med mamma) 
Vit T-shirt - 75 :-
Lila mössa - 79:-


So long.




VARMKORV BOOGIE

Blev väckt imorse (40 min sen), vilket gjorde mig lite smått irriterad. Dock kompenserades detta med frukost på sängen i form av Korv m bröd.

Läste på aftonbladets hemsida att Katrin fd Schulman fått sparken från Idols eftersnack på tv 4. Jag som kollade på det igår och tyckte att hon va rolig, hela familjen satt och skrattade åt henne. Hon hade tydligen vart LITE oförskämd förra veckan men jag tyckte allt att hon skötte sig bra igår. Förmodligen så var hon väl för rak och ärlig för svensk TV.

Så är de.


GÅ OCH LÄGG DIG

Jag har nu kommit på vad jag ska sysselsätta mig med imorgon;  Prison break börjar på måndag och eftersom jag missade de två sista avsnitten förra säsongen så ska jag ta mig tid att kolla på dom. Måste fräscha upp minnet nu när det äntligen är dags. Synd bara att man nästintill tvingas till hjärtattack varje gång avsnittena slutar, fööör spännande!

Tänk vad skönt det hade vart om man bara kunde gå och lägga sig så fort man blev trött på nånting! Skolan, träningen, föräldrarna, vad som helst..Bara gå och lägga sig och sen vakna upp pigg, fri från problemen!

Jag är trött. Nu ska jag sova
Godnatt










JR


IN THE CORNER OF THE STREET

Tänkte att jag skulle skriva ett inlägg, men när jag väl satte mig här och skulle skriva så fick jag hjärnsläpp. Det jag från början hade tänkt skriva är nu som bortblåst, kommer inte ihåg vad det var jag hade tänkt mig.

Ligger och lyssnar på the scripts låt, The man who can't be moved, bra faktiskt. Skön låt men man blir lite deppig av melodin. Får en att tänka rätt mycket på saker som man egentligen inte orkar ta tag i eller på situationer man inte vet hur man ska hantera. Det är fan inte lätt.

Jag vill vara liten.







xxx


IDOL

Ligger i sängen med Kelvin och tittar på idol. Känner att vi har lite delade meningar när det gäller musik. Han tycker att fjantjohan är bäst, jag tycker att han är en mes. Han håller för öronen och skriker åt mig att vara tyst när jag sjunger (?) vafan, jag är minst lika bra som Johan.. På tal om Johan så sa Kelvin nu att han inte blivit bjuden på sin kompis Johans kalas, vad är det för jävla stil? svin.

18.18

Har spenderat dagen till att göra absolut ingenting, nästan. Det var väl ungefär vad som var planerat också. Tror att pappa är lite irriterad på mig som suttit framför datorn i princip hela dagen.. Men vem bryr sig, vill han umgås så får han komma.

Har faktiskt städat mitt rum också, det såg ut som sju svåra år innan, men det är lite bättre nu iallafall. Dammsög och dammtorkade lite, kände att det var på tiden - ett jävla tag sen sist. 

Adios!

Jag var mitt uppe i inlägget när pappa skrek nerifrån: Har du tänkt att dammsuga här nere eller?! Det hade jag verkligen inte tänkt, varför tror han det? Fick iallafall pallra mig ner och dammsuga hallen och vardagsrummet - jag blir så trött!


LEEEEEEDIG

Jag är ledig, så jävla ledig som man kan bli. Ingen skola, ingen träning  ingen match, ingenting! så skönt.
Att ligga hemma och äta mig fet är väl ungefär det som står på schemat i helgen . Får se om det dyker upp nåt annat, troligtvis inte..

Det var knappt så att jag tog mig upp imorse, låg i  dvala i ca 20 minuter innan jag kom på att jag var tvungen att gå upp för att hinna. Hade tankar på att banga eftersom jag ändå inte tränade- men eftersom jag lovat lelle skjuts så fick de bli skolan ändå.

GUD KISSAR

Håret är tvättat och jag sitter med plattången i högsta hugg. Min plattång luktar snusk för tillfället, vet faktiskt inte vad det kan bero på, den är helt ny och knappt använd. Trots att den luktar snusk så är jag ju så illa tvungen att använda den, ser ut som ett träsktroll annars.

Himlen har öppnat sig och regnet piskar snart sönder mina fönsterrutor! Hade jag väntat lite med att duscha så kunde jag faktiskt gjort miljön en tjänst och ställt mig ute i regnet. För miljön den är viktig serni, den bryr jag mig grym mycket om - speciellt nu.

I - LANDSPROBLEM

Ligger i min säng och har ett jävla problem!
Ska jag tvätta håret idag eller imorgon? Känner mig som en smörbytta just nu, känns som att någon kletat in vaselin i håret på mig så fett det är. Huvudrollsinnehavaren i generation fett typ.
Men frågan är om det är värt det, att tvätta det nu, vara uppe till typ 12 bara pga det och sedan gå upp och titta på en träning imorn bitti, eller om jag gör det imorgon?

Det lutar åt att jag gör det nu faktiskt men jag orkar inte, en jävla process de där asså.
Blöta, schamponera, skölja ur, balsamera, skölja ur, handdukstorka, borsta, blåsa, platta.
I-landsproblem?




 

EVEN JUST FOR A DAY

Hemkommen igen efter "träning" och matchtittande.
Såg när Sävehof slog Partille IF, det var ingen övertygande seger och matchen var grymt tråkig, men vi vann iallafall.

Är mitt uppe i projektarbetsmötet som vi idag har via msn. Med fyra brudar i en och samma konversation så blir det som ni säkert förstår en hel del skriverier, om en hel del ovettiga saker som inte hör till ämnet. Det verkar iallafall som att vi är klara med det vi skulle göra, iallafall enligt malin. Hon verkar ha väldigt bråttom nånstans och bara gud vet vart!

Lyssnar på Kelvins techno-rave som han mixar med på sitt minipiano. Det låter förjävligt men det vågar jag ju inte säga till honom, kanske han blir ledsen. Snäll storasyster jag är,har alltid vart!











-

TORSDAG

Det blev ännu en sen kväll igår men jag tog mig upp ändå .Pappa fick agera levande väckarklocka imorse eftersom jag glömt min i bilen. Jag trodde att det var en ilsken björn som stod och knackade på min dörr- inte det bästa uppvaknandet kanske.

Är nu hemma igen efter en som vanligt, degig skoldag. Vi hade "frivillig" lektion i UF eftersom vår schemalagda lektion blivit inställd. Våran grupp var där eftersom vi känner att vi behöver jobba ikapp lite, bra taget initativ av oss. Vet egentligen inte om vi fick gjort så mycket men det känns ändå bättre att ha vart där.

Hade också ett blixtmöte med vår projektarbetsgrupp i bamba, bestämde oss för att jobba vidare på det vi påbörjat och sen ha en msn-date i kvadrat halv 10 ikväll...

Sitter på helspänn och väntar på att Kicki ska ringa, hon borde vara klar snart!
Uppdaterar senare.

MY HEADACHE IS KILLING ME

Det blev inget mobilhämtande pga brist på ork så det får bli till att sova naken inatt och hoppas på att jag kommer upp imorn bitti - missförstå mig rätt.
Pappa står i duschen och det låter som att han duschar hela lägenheten. Det är väl ungefär vad han gör också med tanke på hans storlek (missförstå mig rätt igen).


,


Jag vet att jag lagt ut denna låt förut men den är så bra, värd att spelas om och om igen.

If I were a boy
I think I could understand
I'd listen to her
Cause I know how it hurts



15/10

Matchen vanns av Sävehof, de vann med rätt mycket, 36-25 närmare bestämt!
Kom hem för ett tag sen efter att ha stannat kvar i partillebohallen lite samt kört Kicki hem. Sista gången jag körde den körkortslösa bruden hem, för förhoppningsvis har hon väl ett hon också snart, väldigt snart!

Köpte Sushi i stan som jag precis slukade, lika gott som alltid. Nackdelen med att äta den hemma är att man tvingas dela med sig av den dyrbara maten, fan också.

Måste ut och hämta min mobil i bilen, glömde den jäveln där. Önskar att jag kunde vara utan den men det går ju inte, känner mig naken och kommer dessutom inte komma upp imorgon.

Uppdaterar senare.

ROSETTER

Har landat nu efter att ha vart ute hela dagen. Backaplan var vårt mål idag, vi åkte dit, kollade lite i affärer. Det var egentligen inte menat att jag skulle köpt nånting men nu blev det så iallafall. Köpte ett par örhängen samt schampoo och balsam. Kicki däremot fick köpt en hel del.. Men så är det när man är knös.

Tog årets omväg när vi skulle hem. Eftersom det var feting kö på motorvägen så bestämde jag mig för att ta en genväg (läs: senväg). Trodde jag var riiiiktigt smart där men när vi väl kom fram till utfarten där jag hade tänkt att jag skulle svänga in på motorvägen så var den avstängd pga vägarbete.grymt




Ska snart åka härifrån igen, ska till partillebohallen på handbollsfest som dom kallar det. Göteborgsderby, Sävehof - RIK

I VÄNTAN

Sitter på Porthälla och väntar på att Kicki ska sluta. Carro har hållt mig sällskap i ca 30 min men nu var även hon tvungen att gå. En jävel sitter och sjunger, tror att han är snoop, en annan springer runt och gapar. Ta mig härifrån.

Var på banken och fixade med registreringsavgiften till UF, inbetalt och klart så nu är iallfall det problemet ur världen. Nu är det produkten som måste färdigställas, eller iallafall en prototyp som läraren tjatar om.

oooooooh, nu kom killen som slog mig i huvet i grundskolan. Ser ut som elvis. SKÄMS



KLIMAKTERIEKÄRRING

Det blev ingen film eftersom tiden rann iväg, men popcorn blev det allt. Istället för film så har jag, tro det eller ej, börjat med en TREDJE stickning. Känner hur jag blivit lite utav en stickoman, eller kanske en klimakteriekärring? Känner mig som en sådan för tillfället faktiskt.

Årets första julklapp är nu inhandlad. Det blev ett par byxor till mamma för 99 kr. Det finns risk för att hon läser det här men det gör ingenting eftersom hon redan vet att jag köpt dom. Hon var med och provade ut dom och uppmanade mig om att dom här kan DU ju faktiskt köpa till mig i julklapp. Bäst att du gör det nu, det finns inte så många 27or kvar.
Her word is my law.


SOS FAMILJ - GUL OCH BLÅ

Myskväll med mamma idag, film och popcorn var mammas önskemål och så får det bli, så får det verkligen bli.
Kollar på S.O.S Familj idag igen och idag är det inte ungen jag stör mig på utan morsan. Vilken jävla gnatkärring, tjatar hål i huvet på sina barn - inte konstigt att dom inte lyssnar till slut. Jag hade inte heller velat ha en mamma som sa till mig att gå ut med soporna mitt uppe  pluggandet eller som talade om för mig att nu du Jamina nu är det läggdags. Gul och blå hade hon också vart tillslut.. Nej det hade hon inte varit men man hade ju velat....
Att dom inte döper om programmet till S.O.S Familj - Gul och blå?

Nu ska jag bränna ner en film på cd och sen tvätta håret, så jag inte blir som folket på TV.

So long

BACKAPLAN

Vaknade vid halv elva och såg att jag hade sex obesvarade sms på mobilen, wohoo vad poppis jag kände mig. Ett av smsen var ifrån mamma där hon undrade om vi skulle åka till backaplan och prova ut den nya sävehofjackan - Så fick det bli. Väl inne på stadium så kom jag på att det faktiskt är utprovning av just den jackan imorgon i partillebohallen, onödigt.

Kollade även runt i lite andra affärer på backaplan. Det var rårea på gina med ställningar och bord fulla med 49:- kläder. HIttade inget på rea men hittade däremot en vit klänning som skulle vart fin att ha på studentutspringet. Köpte den inte och lär inte göra heller, om jag inte önskar mig den i julklapp? Det kanske hade vart nåt!







-

LEDIG

Vår allas CK ska till danmark imorn vilket betyder att v inte hår någon träning i skolan imorgon - detta innebärockså en helt ledig dag. Inte för att jag hade tränat ändå men det känns bättre att inte missa något.

Sista inlägget för ikväll eftersom min tv/dator tid är över nu.











Godnatt

GUL OCH BLÅ

ASSÅ HERREGUD. Jag trodde inte att det skulle vara såhär illa. Hur kan man uppföra sig så? Skrika så mot en främmande människa som är där för att hjälpa- i TV dessutom.
Vägrar att släppa ut sin mamma om hon inte köper en glass till henne, skriker och gapar för ingenting och slår sin egen mamma. Inte för att jag är för våld men jag ser faktiskt ingen annan utväg när det gäller den här ungen. Hade hon slått mig hade jag slått tillbaka, ostress. Gul och blå hade hon vart, och det hade fan inte vart smink.


S.O.S FAMILJ

S.O.S Familj på trean nu. När jag kollar på det programmet och ser den ungen så känner jag hur jag ALDRIG vill skaffa barn. Bedrägligaste 12 åringen som tror att hon kan styra världen. Går i femman och redan skoltrött, får hemundervisning men vägrar öppna dörren för läraren. Röker, piercad lite här och var och skriker till sin mamma att inte fan bestämmer du över mig. Hon kan vara glad att hon inte är min unge, hon hade fått dyngstryk dag in och dag ut. Fast iofs hade inte min unge blivit så.. Är det egentligen ungens fel, eller är det föräldrarnas?


 







.

CONCUSSION

Eftersom hjärnskakning misstänks så har det varit lite sparsamt med inläggen idag.
Huvudvärken, som jag berättade om igår ledde senare till illamående vilket är tecken på hjärnskakning.
Ingen vet säkert ännu men det är bäst att ta det lugnt så att jag inte förvärrar det. Får därför inte träna på ett tag och avråds från att titta för mycket på datorn och Tv;n
Smart som jag är så har jag sparat min dator och tv tid till kvällen så att jag har något att göra. grymt!

Läste i metro att blondinbella tar en paus ifrån bloggandet, eller tillochmed har planer på att lägga ner den. Vad håller hon på med ? Hon är känd pga bloggen och nu spelar hon över och tror att hon bara kan lägga ner den och bli känd på annat håll eftersom hon redan är inne i svängarna. åh
Skyller på att hon måste "tänka över och bearbeta" det som hände henne i italien, i juli.. Hon tog ju paus direkt efter det och nu, tre månader efter ska hon ha en igen. Tror hon att det fungerar så i verkliga livet. Hon tror på lyx.


00.52

Still awake, trots min äckliga huvudvärk. Till vilken nytta då? ingen alls..
Det blir nog FBB imorgon, (feting bangbang) pallar inte gå till skolan. CK är tydligen i danmark ändå och då ser jag ännu mindre anledning att gå dit. Gymträning iofs vilket jag kanske skulle behöve men palla.. Har löpträning imorn kväll med, måste spara mig.


PRETTY WOMAN

Hur kunde jag missa att min favoritfilm Pretty Woman sänds på femman? Här har jag suttit och kollat på nån jävla dåre till Tunnelbanechaufför, varför har ingen informerat mig. Jag har iofs sett den typ 10 gånger, kan de flesta replikerna och har den på film, men ändå. Pretty Woman på tv är en annan femma!

Har en stiinkande huvudvärk - fick en armbåge inkörd i huvet på matchen, därav huvudvärken. svinhärligt som man brukar säga (?)

Keep on dreaming.
 

DÅRARNA STÄNGS

Hemma igen efter match och flaggbärning. Flaggbärningen var pinsam och jobbig,
fick krampi armen efter att ha hållt flaggan i högläge i ca 3 min.
Det var meningen att vi skulle bli tillsagda
när vi skulle lämna planen men där stod vi som fyra fån och visste inte när vi skulle gå ut - tillslut så var vi mitt i vägen för båda lagen.

Matchen gick desto bättre, vi vann med 14 bollar. Vi vann över dom som vann över dom som vi förlora mot förra veckan. Krångligt.

Kollar på Se upp för dårarna på fyran, har sett den innan men den är lite rolig faktiskt - Iallafall när man inte har annat för sig. Kanske ska dra igång med ännu en stickning..... Nej, det blir ingenting med det.

IF I WERE A BOY






Ännu en halsduk är stickad och jag känner hur jag börjar bli lite utav en specialist på detta nu. Kanske ska sadla om helt och börja med hemslöjd istället. not.
Har samling i partillebo om 30 min. Ska bära en flaggjävel in på plan eftersom a-laget spelar europacupen eller nåt sånt. Efter det har jag själv match, 18.50 mot Torslanda.

Uppdaterat efter matchen

ENSAM HEMMA

Trots att det blev en sen kväll/natt igår så tvingades jag vakna före tio eftersom Kelvin gick runt här hemma och grät. Han trodde att han blivit lämnad hemma själv - mamma jobbar och pappa är förmodligen och tränar. Kul att någon informerar oss om detta, fan, jag som hade tänkt sova ut.
Nu är pojken hungrig också, got to feed him.
Ciao

I WANT CANDY

Fan vad godissugen jag är! Läste igenom några blogginlägg ifrån förra veckan där jag hade skrivit att jag funderade på att köpa mig en feting godispåse. Direkt när jag läste det så började det vattnas i munnen på mig, jag känner att den där feting godispåsen hade suttit förjävla fint nu, men vart ska jag få tag på det? Ingenting öppet nu..







.

KLADDKAKA

Kvällen har spenderats hos Kicki, kollat fotboll och bakat kladdkaka är väl ungefär allt vi gjort. Eftersom internet strejkade så fick vi sysselsätta oss med annat vilket då blev Kladdkaksbak - jag vet inte hur det kommer sig men vi lyckas tamejfan aldrig få till den! Trots att dagens kaka var den godaste på länge så blir den aldrig sådär perfekt, alltid torr och jävlig.

Fotbollen kollade vi ju som sagt på. Matchen slutade 0-0 som säkert alla redan vet. En annan sak till som alla säkert också redan vet men som jag gärna skulle vilja förtdliga är att Elmander är helt värdelös. Eller var idag iallafall. Hade han satt sina chanser så hade Sverige vunnit med minst tre noll, MINST! hur svårt kan det va?




Mitt hemmabygge till halsduk  som jag gjorde klart igår. Den blev inte riktigt som jag tänkt mig utan dubbelt så stor -  men den får la duga ändå.

SCHEMAÄNDRINGAR

Kollade in mitt schema nu för de två närmsta veckorna. Vi ska tydligen ha en friluftsdag med naturkunskapen (?) samt andra NKB och Estetiska Verksamhets lektioner. Dessa lektioner ligger på vår UF tid och det känner jag verkligen inte att vårt företag har tid för. Vi behöver all tid vi kan få för att få tag i en leverantör samt komma igång med produktionen. Helvete.
Projektarbetet skall påbörjas också vilket det inte heller ser ut  som att jag kommer ha tid för de två sista veckorna innan lovet. Får helt enkelt göra det nu om det ska bli av.. Så får det bli.

BON ACCORD

Klockan är snart tre och jag har inte stigit upp från sängen än. Sitter fortfarande här opåklädd och ofräsch och väntar på.. ja, jag vet inte.
Vaknade för drygt 1,5 timma sedan av att telefonen ringde. Det var mamma som ringde från jobbet, i samma veva ringde Kicki och berättade om gårdagens bravader. De verkade som om de hade haft kul men jag ångrar faktiskt inte att jag stannade hemma, skönt var det.

Läste i tidningen att ett svenskt par hade blivit mördade i området Bon Accord på ön Tobago i Västindien - Det var ju PRECIS där jag bodde när jag var där nu senast. Vem fan kunde tro att det skulle hända just där?! Lugnaste stället på hela ön typ. scary.








So long.

VILJA AV STÅL

Vilja av stål, ja det kan man verkligen säga att Carl Brashear, huvudrollsinnehavaren i Men of honor har. Okej, det är bara på film men FAN vad han kämpar. Inte nog med att han hade sig själv och sin hudfärg som sin största motståndare. Nu tvingas han även dras med en benprotes, samtidigt vill han bli "överfanjunkare", vad nu det är för nåt. Låter ärofyllt iallafall. Han ska nu försöka övertyga filmens största svin om att han FAKTISKT klarar av att enbent vara en duktig dykare.
Ge mig lite av den viljan är du snäll - sen löser sig resten.

Yes sir!


VINN FOTOGRAFERING


Känner att jag fick mersmak efter skolfotograferingen igår....



Var med och tävla om en fotografering med Therese Jonsson på hennes blogg.


http://operfekt.blogg.se/2008/october/tavling-vinn-fotografering.html#comment

MEN OF HONOR

Kvällen spenderades hos Ida, tjejmiddag eller födelsedagskalas
eller vad man nu ska kalla det, trevligt var det iallafall. Vid 10 snåret bestämde sig
majoriteten för att dra ut.. alla förutom jag och Elin. Känner mig ruggigt tråkig som inte följde med men orken finns inte. Antingen så är det tillfälligt eller så är det nåt fel på mig...
 
Ligger hemma i sängen nu och kollar på Men of honor. Har sett filmen ett antal gånger, lite hemsk emellanåt och man kan bli lite smått irriterad på hur dom behandlar folk. Men den är fan så bra! ojojoj nu blev det spännande här.

Ciao!

PARTILLE JOHNNY

Läste metro där blondinbella var med i en liten intervju. Hon befinner sig nämnligen i göteborg så frågan var hur hon trivdes här osv. Självklart trivs hon väldigt bra eftersom hon efter många år i sveriges rövhål äntligen har fått se ljuset. När hon skulle svara på vilka göteborgska ord hon kunde så sa hon att vi säger "de e la" och att vi säger Partille-Johnny istället för diskoturk. hahaha, har det spridit sig så långt?

20 min till träning, måste iiiiiiiiiiiiiiiiiiiila (?)

Bye

MISSION COMPLETED

Har äntligen stickat klart min halsduk/löspolo. Den blev mycket större än beräknat, alltså alldeles för stor för att bara dra över huvudet, men tillräckligt stor för att vira den två varv. Perfa!
Lägger in bild på den sen, senare ikväll när jag kommit hem.

Känner för att lägga mig tidigt ikväll, tråkigt men sant. Kanske börja på en ny halsduk, faktiskt kul att sticka när man har brist på saker att göra. (trodde aldrig att jag skulle säga det där!)
Jag lär inte få sova mycket de närmsta två veckorna, iallafall inte på dagarna eftersom mina träningstider kommer att vara annorlunda då så det är väl bäst att passa på medans man har tid.

Nu ska jag plocka fram kläder till sen så jag slipper stå med de sista sekunden - sen sova.


PSST!

Kollade kontot nu och jag har nog råd att gå ut trots allt. Har ju faktiskt gratis inträde på trädgårn innan midnatt också så det ska nog inte bli så dyrt. Och eftersom jag kör så blir det ännu billigare.. Men frågan är: Orkar jag? bigtvek


00.00

08.00 börjar min skoldag imorgon, iofs bara en handbollsträning på 1,5 timma men ändå. Jag som trodde att vi börja halv 11!
Ska till Ida imorgonkväll också på "middag" sen är det väl utgång som står på planeringen. Ska jag vara ärlig så tror jag inte att det blir nåt med det där sistnämnda för mig eftersom jag känner mig jävulusiskt otaggad och har gjort hela veckan. Har inga pengar jag har lust att lägga ut på det heller, och ingen tid heller för den delen. Får passa på att sova medans man kan - ska göra det nu.

Godnatt


GAMA IS BACK


De utlovade bilderna på gårdagens inköp.
Vit tunika/linne - 49:-
Svarta örhängen - 30:-






Som ni ser så är det även en plattång med på bilden. Den plattången, hör och häpna, FICK jag idag som ersättning eftersom jag väntat så länge på att min ska bli reparerad. Istället för att ens skicka in den på reparation så lät dom den alltså ligga där bakom disken och vänta på jag vet inte vad, bättre tider typ. Bättre tider kom också eftersom bellbox tog beslutet att ge mig en ny. Tydligen ingenting dom "brukar göra" så försök inte gå dit och göra samma sak men jag måste medge att det var ett väldigt klokt taget beslut. Och i rätt läge också eftersom jag hade planer på att storma hela butiken inom en snar framtid. Nu slapp jag de också!



KANINFIS

Evas Paley är stället jag spenderat halva min vilodag på. Vi, jag, lelle, mallejum och julia bestämde oss för att sätta oss där, ta en fika och dra igång med projektarbetet. Det gick hyfsat bra faktiskt, vi förtydligade vad vi skulle skriva om och delade upp arbetet.

Tog även skolkort idag, mitt livs sista som jag sagt innan. Känner på mig att jag kommer se ut som en lodis på det kortet ( i år igen) med håret i hela ansiktet och ett skevt smile. Ser inte fram emot att se skolkatalogen när den anländer.

Ska åka och träna nu, träningen början om 20 min och jag ligger fortfarande här hemma i sängen helt oförberedd.

Kaninfiis!


FÖR SENT

Är uppe alldeles för sent, idag igen! Kan ju inte påstå att jag är nån vidare morgonmänniska och skulle därför behövt vart i säng för ca 2 timmar för att inte vakna upp sur som en citron imorgon. Men så blev inte fallet, och så blir fanimej aldrig fallet!
Har skolfoto imorgon med, har klädångest och det lutar faktiskt åt att jag stannar hemma. Nej, det gör det inte men jag hade gärna velat. Om det inte hade vart för att detta är mitt livs sista skolfotografering så hade jag skitit i det, men nu är det ju det så då är det bara till att pallra sig dit. Det var tal om spexkort men jag har inte hört någonting mer om det, så det blir väl det gamla hederliga - vardagskläder och ett påklistrat fakesmile, som alla andra år. snyggt.

Godnatt

FASHION REPORT


En liten fråga bara. Är detta verkligen helt okej?



Jag undrar i vilken modetidning hon hittade den outfiten och matchningen. Ryska cosmopolitan utgåva 1 1995.
Mycket troligt!


GENERATION FETT

Dagen började med UF lektion och religionsprov som jag tidigare nämnt. Det gick faktiskt helt okej och jag kände att jag fick med det jag tyckte var viktigt, vilket inte var så mycket.
Åkte sedan till stan med Kicki för att hitta en present till Ida som ska ha middag på fredag. Vi irrade runt ett jävla tag innan vi till slut fastnade för något. Får hoppas att hon blir nöjd, eller aa hon har ju inte direkt nåt val - bara att tacka och ta emot!
Köpte även lite grejer till mig själv - bilder på det kommer KANSKE senare.

Har även spelat match och umgåtts med P idag. Vi vann matchen rätt övertygande men min insats tänker jag inte ens kommentera eftersom den rent ut sagt var bedrövlig. Fyfan vad pinsamt, jag skäms.

Generation fett på trean, åh herregud vad äckligt det är.  Sjukligt feta kvinnor som får betalt för att sätta sig på män. Män som tänder på det, perversa helveten. USCH!



Stötte på detta datahuve på stan. Svensexa? hoppas det!

23.32

Har pluggat ihjäl mig nu den senaste timman. Läst och läst och läst och jag känner faktiskt att jag kan det hyfsat bra nu. Problemet nu är bara hur jag ska lägga upp det imorgon på provet. Provet består utav endast en fråga som är: Vad är viktigast inom judendomen? - det kan låta lätt men när man får en fråga såhär i förhand så känns det som man måste skriva skiten så mycket bättre än om man fått flera frågor att svara på. Get it?
Aja, jag får väl hoppas på att det löser sig och att jag inte får hjärnsläpp och glömmer halva judendomen när jag väl sitter där.  








Sista inlägget för idag, troligtvis. Så därför - Godnatt

VAD HETER KOSSANS UNGAR? JAG VET, KALKON!

Det är inte så lätt att vara barn. Iallafall inte om man är 5 år och heter Kelvin Roberts, speciellt inte när det handlar om djur och andra konstigheter.
Mamma satt och förhörde kelvin på vad t.ex. vad grisens barn heter - kultingar såklart och det svarade även Kelvin rätt på men när det sedan övergick till lite svårare saker som kossor och dylikt så blev det svårare..

Mamma:
Vad heter gåsens ungar?
(det heter tydligen gässlingar vilket varken jag eller mamma hade någon aning om, men kelvin visste tydligen)
Kelvin: Det vet jag, det heter, eh, vad heter de nu igen. KVANKA! eller nej FRANKENSTEIN!



Träningen idag gick förövrigt piss. Orkade inte med nånting, knappt kasta bollen fram till målet. Känner mig verkligen på topp för tillfället! verkligen..
Har match imorgonkväll vilket också känns vidrigt bra, sjukanmäla mig är det  som känns mest lockande just nu. Vi får se hur det blir..

CIAO!

DISCO

Plugga var det sagt ja. mmmmmmmm vad mycket det blir med det. Ska nu sätta mig och bränna skivor till ett barndisco där Pska vara dj. Han mutade mig med sushi och vad gör man inte för sju bitar rå fisk med soja? `



I need some låttips, hjälp mig!

ÖKEN

Dålig update både idag och igår har det varit nu när jag kollar igenom bloggen.  Anledningen är väl helt enkelt så att jag inte har haft något vettigt att skriva. Jag säger inte att mina andra inlägg är speciellt vettiga dom heller men då har jag iallafall känt att jag har haft någointing att skriva. Har många gånger haft inlägg på lager som jag bara väntar på att få publicera, men de senaste så har det inte vart så.. Bloggtorka helt enkelt.



Dagen har iallafall spenderats hemma. Gick aldrig till skolan imorse, vi hade bara träning och eftersom jag fortfarande känner mig sjuk sen helgen så hoppade jag den.Tror att det hela blev värre efter jag spelade i söndags. Ska iallafall försöka gå till träningen idag, var inte där igår men känner att det verkligen är på tiden nu eftersom jag inte tränat på snart 2veckor - är trots det uppskriven på match imorn igen (!!!) vafan..

Nu ska jag återgå till mitt pluggande.. Det har inte blivit så mycket av det även fast jag tagit mig tid åt det, det blir till att sitta uppe sista kvällen som vanligt. Rutin!

STICK

Har de senaste två timmarna ägnat mig åt att plugga just Jundendom, samtidigt som jag har stickat. JA ni läste rätt, Jamina Roberts stickar...tantvarning.
Är inne på slutspurten med pluggandet nu för idag, känner att det blir alldeles för mycket annars, får fortsätta imorn.
P kommer om ca 5 min också, förhoppningsvis. När jag fråga honom vart han va sa han att han fortfarande var i stan, men den luringen går jag inte på längre, drar den varenda gång!


 
Hasta luego!

SNABBIS

Har egentligen ingen tid att blogga för tillfället, har prov på onsdag om judendomen som jag måste plugga till.
Uppdaterar senare.

JACKET

Jag ångrade mig redan då jag gått ut ur affären, men jag hade ju faktiskt inte råd.
Jag trodde aldrig att jag skulle få återse dig igen men nu är du mot
alla odds min - ända från norrköping.
Du var iofs snyggare i Polen och jag vet inte om det var för att resten av polen såg för jävligt ut som jag tyckte att du var snygg, men  nu är du iaf här och vi får väl hoppas att du kommer till användning..


















JAG MENADE WIEN!

Hemma igen efter en sväng i Kungälv. Matchen slutade tyvärr i förlust, det var inte mycket som stämde idag, varken framåt eller bakåt- så är det ibland.
 Men jag är ingen dålig förlorare jag inte, det här laget siktar ju trots allt på att gå upp i elitserien inför nästa säsong...

På tal om dåliga förlorare, kolla videoklippen, hahah. Jag dog!
- Vart ligger spanska ridskolan?
- Madrid
- Fel, den ligger i Wien
- Men jag menade Wien, fast jag sa Madrid






 


KHK - IKS

Trots att min förkylning ännu inte är över så har jag beslutat mig för att spela. Känner inte direkt att jag har speciellt höga förväntningar på mig själv eftersom jag vet hur det gick senast jag spelade och va sjuk- sen att jag inte rört en handboll på en vecka gör väl inte den saken bättre.. Menmen, hur som helst så ska jag spela och hur det går we'll see after matchen.





Kan även passa på att meddela att jag inte sovit speciellt bra inatt. Vaknade upp mitt i natten helt svettig av "kvinnligt magont" som man tvingas ha varje månad - vred och vände mig i ca en timma innan jag insåg att det kanske var bättre att gå upp och ta en värktablett... Känner att det är dags för en sådan nu med.



BYE

B-FILM

Dålig bloggupdate idag, ber om ursäkt för det men jag har
faktiskt haft vettigare saker för mig. hehe. Har umgåtts med P♥
hela dagen, har inte gjort nåt speciellt, legat i sängen och började kolla på en film jag laddat ner. One missed call hette den, den verkade jävligt bra när jag läste recensionen av den och jag rös av trailern, men fan så fel. Vi satte på den och kollade i ca 25 min, satt och skrattade där man egentligen skulle bli rädd, herregud vilken B -film.

Sitter just nu och kollar på Barcas eftersända match, vet redan hur den slutar men det är kul ändå. 6-1 står det just nu vilket också blir slutresultatet.
 Såg även på aftonbladets hemsida att Zlatan klackat in ett mål idag för Inter, great!

Får se hur jag gör med matchen imorgon, eller idag rättare sagt. Känner mig fortfarande sjuk och jag tror knappt att jag orkar med uppvärningen.. Men jag får se hur jag känner mig imorgon - funderar på att försöka plåga mig igenom matchen för att sedan bli sängliggandes en vecka, idiotiskt men vad gör man inte. Återstår att se.

Nu ska jag nana, Godnatt


DRESS TO IMPRESS

Sitter här i sängen vilket jag har gjort i ca 3 timmar, känner hur dagen bara flyger iväg. Funderar på att köpa mig en feting godispåse och hyra en film att underhålla mig med resten av dagen - allt annat känns alldeles för ansträngande.

Kollade runt på lite kläder på internet förut, hittade en klänning som va rätt fin. Kostar ca 350 kr, men med frakt och allt vad det heter så skulle slutsumman hamna på ca 450 kronor.. Har slösat  1300 kr på 4 dagar i polen så frågar är om det är värt det...
Klänningen finns bara i brunt vilket iofs var ganska snyggt, men inte på mig kanske? hur ofta använder jag klänning? är det värt det? Vad tycker ni?










SICK AND TIRED

Typiskt säger jag bara, typiskt ocj jätteolägligt  att jag åker på en såhär kraftig förkylning just nu. Är uppsatt på två matcher i helgen varav en av dom jag verkligen sett fram emot att spela, men som det känns nu så verkar det inte som att någon av dom blir något av. Jag blir så irriterad.

En annan sak som jag är rätt irriterad över är att min plattång inte är klar ännu. Det har gått en månad sedan vi lämnade in den till affären där dom lovade att dom skulle skicka iväg den på reparation, men icke. Mamma hade tydligen vart där i veckan och frågat hur det går egentligen. Då hon fick höra att dom inte ens skickat iväg den än!!! Till vilken nytta då? Där blir den ju inte lagad precis.  åh, ge mig en ny istället och sluta krångla!

OUT OF TIME

Ligger här i sängen helt utmattad. Har inte gjort ett piss idag, bara kollat på tv och DVD Film: Out of Time
sovit och ändå är jag helt slut. Det var egentligen menat att vi skulle ut och fira Linnea
 ikväll som passade på att fylla år medans vi var i polen, men jag känner mig alldeles för trött och hängig för det.
Ska träffa P istället som jag inte har träffat på ca 1,5 vecka nu, känner att det börjar bli dags.

Ska försöka kolla klart på filmen som jag satte på förut, Out of time heter den. Vet inte vad det är för någon eller vad den handlar om eftersom jag somnade efter 18 min... Men jag får ge den en chans.

GALERIA KRAKOWSKA

Jag och Lelle trodde att vi hade kommit till paradiset när denna gigantiska byggnad uppenbarade sig framför oss. Ett megastort varuhus med ca 270 butiker fördelat på tre våningar, kunde det bli mycket bättre? Knappast. Efter en ca 5 timmar lång shoppingrunda var vi klara, och vi fick med oss en del.









Svart "skinnjacka"
Mörkbruna uggs
Svart stickad mössa
Beige stickad halsduk

Allt detta ffick jag med mig ca 945 kronor, rätt nöjd faktiskt.
Fick även med mig kramp i fötterna - men det var det  värt!


More to come,

BACK ON TRACK

Är hemma igen efter en kort men ändå lång resa.. Efter att ha åkt buss sen kl 9 igårkväll, för att sedan ligga på ett flygplatsgolv i ca 3 timmar och därefter förkyld sitta på ett fllygplan tillbaka till Sverige så är jag GANSKA trött. Polen blev inte lika roligt som jag hade förväntat mig - det hade utlovats guld och gruva men det visade sig sen att det inte alls var så bra som det var sagt. Menmen, hur som helst så var det bättre än att vara i skolan!

Igår besökte vi Auschwitz, vår grupp hade turen att få en svensk guide vilket gjorde det hela mycket mer intressant och gripande. Jag grät inte utan gick mest runt och var spyfärdig. Att befinna sig på ett område där man vet att det skett massutrotning av människor var inte på något sätt trevligt, illamående blev jag. Koncentrationslägrena var det mest intressanta på hela resan och även det jag mest hade sett fram emot - men efter ett tag så blev det mest intressanta även det ointressant, pga våran Borat-guide. Han lät precis som borat när han pratade och uttalade "three" som "sri", riktigt jävla irriterande, han hade även förmågan att göra allting jävligt långdraget och ointressant.

           
                            


Shoppade en del gjorde jag också! I princip samma affärer som här hemma men det är mycket roligare att göra det utomlands ändå, det svider inte lika mycket i plånboken då! (det rimma). Bilder på det kommer senare - måse ju fylla ut bloggen lite nu eftersom den legat på is ett tag.

later, bye.

RSS 2.0