LEDIG

Efter att ha vart ute på lite äventyr i ca ett dygn så är jag nu hemma igen och har intagit grundposition.. Äventyr var väl verkligen att ta i, men det lär rätt tufft..

Iallafall.
'Partillebo klockan 2, underhållning på hög nivå'
lite klyschigt och fräckt som det alltid blir när jag och Linnea slår våra kloka huvuden ihop. Denna fras var alltså vår förhandstippning på vad som komma skulle iochmed gårdagens div 1 match.
Det blev dock inte riktigt så, snarare tvätom. Vi vann matchen men kan inte tänka mig att det var en speciellt rolig match att kolla på, lång som fan var den och något speciellt spel hade varken vi eller sävsjö.. Menmen, vi vann ju som sagt.

Låg uppe och kollade på film inatt. Först ut var 'the ugly truth', rätt så förutseende film då man 1 timma innan slutet förstod precis hur det skulle arta sig, dock rätt rolig ändå och faktiskt värd att se. När den filmen var slut bestämde vi oss för att se ännu en film, denna gången P.S I love you som varken jag eller Linnea hade sett men som vi hört skulle va bra.. Ajo tjena. Det var nog en av dom sämsta filmerna jag sett, den var varken rolig,romantisk eller sorglig. Ogiven helt enkelt, tragiskt att man ska behöva slösa nästan 2 timmar utav sitt liv på sån dynga!

Tänkte precis skriva att jag måste stänga ner den här apparaten nu eftersom jag ska upp till skolan imorgon, meeeeeeen så kom jag ju att så är ju verkligen inte fallet, Fan va gött det är att va ledig ledig ledig, bara sitta bredvid bredvid bredvid inte göra nånting alls bara göra nånting nånting naaaaaajs!

Ciao

DE GICK SÅDÄÄÄR!

Klockan ringde tidigt as hell imorse igen, anledningen var även denna gång; Träning. Måste dock säga att det gick sådär med det faktiskt. Efter att ha gått på DanceAerobic i Tisdags så fick jag och Linnea mersmak. Vi bestämde oss därför för att boka in oss på en klass idag igen, denna gång kl 12 på Sats Kungsgatan. Men när klockan var 11.50 så irrade vi fortfarande runt i stan och letade parkering. När vi tillslut hittade en parkering, med tre minuters marginal - så insåg vi att det kostade 25 kronor/timman och att ingen av oss hade några småpengar. Linnea sprang runt och försökte lösa några mynt men eftersom ingen av de tre närliggande butikerna hon gick in i kunde ta ut över beloppet och klockan redan hade passerat 12 så blev det liksom inget med de.
Det får bli handbollsträning med juniorerna ikväll istället så att vi får någonting gjort idag.. Imorgon har vi ju match så morgondagens träning är på så sätt redan löst.

Det verkar som att det är nån idiot som typ hackat sig in på min spotify, vet inte om jag har glömt att logga ut från nåns dator eller om någon fått reda på mitt lösenord men skumt är det iallafall. Försökte kommunicera lite med  miffot som är inne genom att byta namn och ställa frågor genom spellistorna, människan svarade och jag försökte få honom/henne att fatta att han/hon skulle logga ut. Vet inte riktigt om det gick in men det har iallafall inte hänt nåt än på ett tag.  Förhoppningsvis förblir de så,

Steeelt, jag drar

MORGONSIM

Klockan 9 imorse ringde min väckarklocka, det vankades morgonsim. Vet inte riktigt vad som flög i mig när jag igårkväll presenterade mitt förslag om morgonsim för Linnea som as usual var fett på. Klockan 8 hade jag först tänkt mig men efter att ha tagit några djupa andetag och sansat mig lite så insåg jag att det var aningen tidigt. Klockan tio fick det bli istället och jag hoppas att den relativt tidigt uppstigningen räcker för att normalisera min dygnsrytm..

Efter simmet, eller vad man nu ska kalla det, så var en lunch given. Så efter att ha åkt runt halva stan och även Hisingen för att leta efter en parkeringsplats så hittade vi tillslut en och slog oss sedan ner på Sunwall för att avnjuta deras dynggoa thaibuffé.

Och nu, nu ligger jag här och väntar på att Paradise Hotel ska börja typ. Har liksom inget mer att göra idag så jag känner att sängen och datorn får bli mina bästa polare även denna afton...

Adios,


GIVEN

Med påtryckningar från flera håll och kanter så uppdaterar jag härmed min blogg, men att leva det liv jag gör just nu är faktiskt inte lätt. Att vara sjukt upptagen och ha många järn i elden samtidigt som man ska blogga går inte riktigt ihop.... spela över


Periodare som jag är så har det ju återigen inte blivit mycket till uppdatering här de senaste dagarna. Hade väntat mig Wi-Fi uppkoppling på City Hostel i Hbg eftersom det enligt hemsidan skulle finnas tillgängligt men väl på plats så visade sig detta vara fett jävla krydd.
Helgen i Helsingborg va fin, mysig stad och trevligt väder. Möttes ju jämfört med Göteborg utav tropisk värme när vi anlände. Svettades för första gången på tre månader, typ..

I Måndags spelade jag match med 'västsverige', mot landslaget. Första gången jag överhuvudtaget sprang sen förra fredagen och med tanke på det så gick de väl OK. Var helt död efter första 8 minutrarna men kom såsmåningom in i de. Nog om de.

Igår, igåååår va jag på ett feeeeett roligt träningspass på SATS, DanceAerobic. Nog jobbigt tänkte jag, lite dans har väl ingen blivit trött utav, och dansar det gör jag ju mest hela tiden? Eller? Det blev iallafall ett sjuhelvetes pass och kul var det också. Lite si och så med koordinationen och minnet ibland men mestadels så gick det fining. Svettig blev jag också, för andra gången den här vintern. krydd.

Nu ska jag kolla reprisen utav paradise som jag på nåt konstigt jävla sätt lyckades missa idag. Enligt tidningen skulle det börja 21.30, men det verkade ju vara fett fel.....

Stelt, jag drar!

LELLE_DRIVER

Fick just ett glädjande besked om att min gode vän Linnea Andréasson även kallad lelle_flower, numera blivit lelle_driver. För ja, hon tog faktiskt körkort idag!!




GRAAAAAAAAAAAATTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!


INTE ENS I MITT HÄNDELSERIKA LIV

Då var man här igen ja, brist på tid och ork har varit anledningen till min otroligt dåliga uppdatering de senaste dagarna.. Eller?
Nej, krydd. Har liksom inte gjort mycket annat än att ligga hemma den här veckan och när man gör det så händer det ju som ni säkert vet inte så mycket, mindre än vanligt alltså.

Jag är fortfarande lite sjuk men det går absolut åt rätt håll, är 'bara' tät, hostar och har lite ont i halsen. Fit for fight för att gå all in i helgen då vi; jag , aruvald, krook och fåglan beger oss iväg på en road trip. Nog om de, eller nej. Men de lär bli en hel del tjat om detta framöver så jag besparar er det så länge.

Ett jävla liv här hemma nu om både det ena och de andra, en citron till farsa och en lillebror som hamnat i klimakteriet.. Eller trotsåldern som det kanske heter då man är 6 år. Kaos är det iaf och de ska bli fining att få komma iväg lite.

Sola, Packa, Raka benen - up next.
HEJDÅ


SMART KELLE!

Som jag nämnt tidigare så är ju hela familjen sjuk här hemma, så även Kelvin. På riktigt asså, vart hemma från skolan och grejer, iallafall..


Jag: Fan, Mamma jag vill spela imorn!
Mamma: Ja, jag förstår de! Men du kan ju inte spela om du är dålig...
Kelvin: Det gjorde jag...Imorse!

Vad spelade han undrar jag, vad fan har jag missat. Mamma kommer tillbaka fnittrandes och jag frågar vad fan Kelvin spelade imorse?

Mamma: Sune, på datorn!


 Jag dog!

                                                                                                                     hahahahahhahahaha


JAG HAR INTE TID!

Jag har liksom ingen tiiiid att vara sjuk nu! Jag vill spela imorn, faaaaaaaaaan. Kurt, vår läkare, sa att jag skulle känna av imorgon bitti (läs;inatt) hur det känns och att om jag är piggare kanske kan åka med. Samlingen är om 5 timmar, vilket alltså innebär att jag isåfall ska upp om ca 4 timmar. Jag har liksom aldrig mått bra klockan fyra på natten, förutom på studenten.. Och jag lär ju inte göra det inatt heller. Skall dock ställa klockan och se, ett mirakel kan ju inträffa..

Annars så får jag väl stanna hemma, kanske gå på Sävehof - Aalborg i partillebohallen? Om jag orkar. Sänds ju iofs på internet för 49 kr, ett smidigare alternativ kanske. En kladdis med nytt recept och handboll på nätet blir det nog ja, ser ju faktiskt ut att kunna bli en riktigt bra dag.. eller?

natti,

SICK

Jag har givetvis gått och blivit sjuk nu lagom till matchen imorgon. Så typiskt mig att bli sjuk när jag har nånting att se fram emot, väldigt opassande just nu faktiskt. Hoppas på att jag kan spela i vilket fall imorgon men som det känns nu så är det ytterst tveksamt.
Dock inte så konstigt att jag blivit sjuk, hade vart konstigare om jag inte blivit det med tanke på hur tillståndet för resterande famlijemedlemmar varit de senaste dagarna.

Mycket mer än sängliggandes lär det ju inte bli idag, handboll på tv snart och säkerligen någon bra film på tv ikväll. Annars så är fjärde filmen av falk given!

piss off,


UPDATE

Utbränd ja, det är precis vad jag är för tillfället. Ett ständigt slitandes på detta jobb som är så fruktansvärt tråkigt medans resten av familjen ligger hemma och hostar. Det är väl tur att nån har energi och förmåga att samla in pengar i det här hushållet, annars hade det gått väldigt illa. Pengarna som jag kommer inkassera i.o.m det här arbetet kommer dock ingen annan i familjen få ta del av men det lät jävligt bra.

Det är mycket sällan vi har fysiskt jobbiga träningar nuförtiden, mentalt utmattad efter allt tänkande kan man bli ibland men fysiskt mörbultad är det sällan man är. Och om man skulle råka bli det nångång så brukar man oftast bli förvarnad.
Dock inte idag!
På tisdagsträningen var det tal om att det skulle bli mycket skott torsdag-fredag. Ajo tjena! Såg fan inte skymten av en handboll idag. Min första syn när jag kom in i hallen var plintar, och när det är plintar framme på en handbollsträning bådar det fan inte gott.
Fys i lite mer än en timma - stationsträning i massor, 15x15 intervaller + ett magpass.. Jävligt jobbigt när man väl är där och man önskar ju ibland att man kunde sjunka genom jorden, men fan så gött det är när man är klar. Nöjd e jag!

Har sen jag kom hem inte gjort mycket vettigt, kollat handboll och duschat. Det va la de. Platta håret är det som återstår innan jag intar grundposotion. Ännu en tung arbetsdag väntar imorgon. Turligt nog så är det nog den sista för det här året faktiskt - ska bli skönt att komma ifrån det där arbetet nu, behöver ett miljöombyte nu snarast. Tre dagar i streck på en och samma arbetsplats håller ju fan inte!

UTBRÄND

Nyss hemkommen från jobb och snart bär det av till träningen, det är tuffa tider nu asså!

återkommer,


SVIIIIN

Tillskillnad ifrån de allra flesta dagarna så är det faktiskt JAG som vart den mest aktiva inom vår familj idag - enligt mig själv! Mamma håller dock inte meed men med tanke på att varken Kelvin, Mamma eller Pappa har vart utanför dörren idag medans jag faktiskt har jobbat så känner jag att jag tar hem det rätt så lätt.

Kollar återigen på Johan Falk - National target tillsammans med mamma. Grym film som sagt. Det är inte många gånger det händer att vi kan kolla på film ostört men eftersom Kelvin sover och  pappa befarar svinis och har åkt till akuten så fanns det alltså utrymme till detta sällsynta fenomen. 
Hoppas verkligen inte att pappa drabbats av svininfluensan, både för hans egen och vår skull, inget vaccin har jag tagit och inga öronproppar har jag heller.. fäään

10/11

Läste precis igenom ett mail som min fasters man skickat till mig. Har ingen aning om varför han har min mailadress och varje gång han skickar något så är det kedjebrev - så även denna gången. För ovanlighetens skull så öppnade jag det och läste igenom det, blev förvånad faktiskt. Man fick sig en liten tankeställare.

Detta var en del av de;

To realize 
The value of one minute: 
Ask a person
Who has missed the train, bus or plane.
 
To realize 
The value of one-second: 
Ask a person
Who has survived an accident.
 
Time waits for no one.
Treasure every moment you have.

Jävligt sant faktiskt!


Tiden väntar som sagt inte på någon och verkligen inte på mig, vaknade typ nyss och nu är det snart dags för träning. Klockan får lugna sig nu, faaan!


LASSE IS THE SHIT!

Skulle nästan tippa på rekord, klockan är snart 5, jag är helledig och jag har inte vart inne på datorn på hela dagen, förräns nu. Ganska bra gjort av mig ändå som har kunnat sysselsätta mig med annat så länge!

Lediga idag som sagt, iallafall ifrån kollektiv träning. En lagom jobbig fysiskt aktivitet fick vi som läxa att genomföra idag - därför har jag vart och solat... Nee, ska faktiskt åka och gymma med pappa och juniorerna sen. Lär dock bli jävligt lugnt men det är väl ungefär vad min kropp klarar av just nu. Men eftersom det finns en halv frödinge kladdkaka i kylen sen igår så är det väl bäst att jag försöker sysselsätta mig med något innan jag slukar den, risk för fetma annars.

Förresten, igår så blev jag kär om jag inte redan sagt de - i Fotbollslasse. Nog för att han har vart go under hela programserien men igår på ensam mamma söker va han fan helt jävla underbar! Tror nog att de flesta som följt serien kan hålla med mig, eller hur Lelle? Lasse is the shit helt enkelt, en sån man ska jag ha!





VINST

Här var det ju tänkt att jag skulle uppdatera lite ja. Har ju inte blivit så mycket med det!  VI vann iallafall matchen, bra gjort av oss som nu är vidare i Europa Cupen.

Blev upplyst om att det kommit ut två nya Falk filmer. Givetvis så laddade jag ner dom dirr och dom ligger nu snyggt och prydligt i en mapp på datorn. Ska bara se till att bränna ut dom på en DVD-skiva så att jag kan kolla på dom på tv:n. Fiint!

Nä, mycket mer än såhär blir det inte. Ska fortsätta med mina otroligt spännande msn konversationer samt slötittandet utav Efterlyst,

Tomorrow


FINNS I SJÖN

11.00 imorse var det alltså samling hos Bagarn. Där bjöds det på fika och pratades en del om matchen igår och om matchen idag. Efter det var det dirr hem och min första tanke imorse när jag vaknade imorse var att jag skulle hem och sova direkt efter. Så blev dock inte fallet, det var ju de där med dygnsrytmen.

Har precis gjort klart tårtan för ikväll, det är ju Fars Dag idag och den här gången verkar det som att vi firar det ordentligt. Inte mig emot!
4 presenter fick han imorse varav ett givetvis var ett kuvert innehållandes 3 trisslotter, tur som gubben har vann han på 2 av lotterna, inte illa pinkat ändå!
Tur som han som sagt har så har pappa även fått lära sig nått nytt idag - spelet finns i sjön! Det var Kelvin som lärde honom vilket säger en hel del om intelligensnivån som råder i den här familjen.... HAHA, skämt å sido, eller?



NU är det snart samling igen, denna gången för match och förhoppningsvis vinner vi today again.
See you

NATIONAL TARGET

Slog precis upp portarna för min frisersalong, tvingade mig snarare på någon att få klippa och eftersom Kelvin ändå behövde en haircut så blev han givetvis offret. Riktigt så illa var det inte, men nåt åt det hållet.
- Jag konstaterade för Kelvin att han behövde klippa sig och erbjöd mig att göra det, han gick med på det. Blev faktiskt förvånad eftersom han i vanliga fall inte brukar tycka om att gå till frisören, och att låta mig göra det är väl än värre än att gå till frisören?
Har iallafall klippt klart honom nu och säga vad man vill om resultatet, sålänge Kelle är nöjd, haha!

Kvällen har spenderats i sängen med en påse godis, precis som igår alltså, favorit i repris.
Såg förresten klart tredje filmen i Johan Falk serien - national target. Föööörjääävla bra är dom där filmerna asså, och man blir ju fan kär i den där Frank Wagner! lite krydd kanske men jag diggar honom hååårt iallfalll!



äh, det blir nog sängen snart, tidig uppstigning imorgon då vi ska vara hemma hos bagge kl 11. Lär ju bli jobbigt att ta sig upp så tidigt, men jag och mina allvarliga sömnproblem behöver nog det för att komma på banan igen! eeeeh`?


ALL MY LIFE... LIFE (?)

Som alltid på fredagar så hade vi idag tidig träning, slutar redan halv 6 vilket är nice! Men som den no-lifer jag är så satt jag kvar i hallen och tittade på hela juniorernas träning. Fråga mig inte varför, satt själv och funderade på vad fan jag gjorde där och jag fick frågan flera gånger; Vad gör du här? Åk hem, har du inget liv? Neej, jag har inget liv, och det har jag fan aldrig påstått heller, SÅ. Då har vi löst det problemet!

Efter att ha shoppat upp halva willys godishylla så satte jag och Kelvin oss i bilen för att åka hem. Smidig som den lilla fisen är så var det första han gjorde när han satte sig i bilen att spilla ut halva godispåsen på golvet, tacksamt och så..

Ligger nu iallafall, ÄNTLIGEN, hemma i min säng igen. Fick för en stund sen höra hur Rabih missahandlade Kci Jojo's All my Life. Verkar som att idolerna har misstolkat veckans tema, Världens bästa låt vad det va, just det - Då tycker jag att vi börjar med att sjunga världens bästa låt istället för massa annat trams.
Vilket låt det skulle va vet jag dock inte, men jag är helt säker på att det inte är 'summertime' från 1935?


LOCKED UP

Man blir ju nästan gråtfärdig när man får se och höra vad som görs och sägs i det sista avsnittet av inlåst. Fyfan vad bra de e, åh! De verkar nu som man efter pausen kommer att få se lite vad som hände efter tiden i fängelset, fining!

Träningen idag som endast bestod utav fotboll var given faktiskt! Skönt att släppa handbollen lite och göra nåt annat där man inte behöver tänka och koncentrera sig så mycket!

Fick ju som sagt ett Ellospaket på posten. Mamma var och hämtade ut det idag och där i låg västen som jag och mamma beställde samt ett par byxor till mig. Västen var helt ok och den lär vi behålla, men byxorna? Vilka e dom liksom? Kan inte bestämma mig för om dom e ganska fräcka eller om dom e asfula, vettefan om dom passar mig. Dom kostade dock bara 60 spänn så frågan är om det ens är värt att skicka tillbaka dom? We'll see.

Nu börjar inlåst igen, feeeeett!

IS IT TRUE

Precis som de tre senaste kvällarna så hade jag inatt svårt att somna. Vet inte riktigt vad det kan bero på, kanske att jag sover 'för' länge (?) på mornarna eller för att jag inte gör av med tilläckligt energi på dagarna kanske? Har dock aldrig haft några problem med detta innan och jag sover inte överdrivet länge, eller? Nej, men värre har det väl varit och trots det har jag oftast kunnat somna utan större problem.
Iallfall, när man ligger vaken så länge som jag gjort nu det senaste så hinner man faktiskt tänka igenom en hel del saker, kanske t.o.m lite för mycket ibland. Oftast är det dock trevliga tankar som cirkulerar runt i mitt huvud, nu senast tänkte jag på hur det skulle se ut i min (vår?) lägenhet när jag flyttar hemifrån. Rätt så bra ändå, lär ju gå rätt så smidigt och enkelt sen när jag flyttar - med möbler och sånt menar jag, för nu vet jag ju redan hur jag vill ha de! Dröm vidare Jamina! MEN, det hade ju vart trevligt om det blev som man tänkt sig!

Torsdag idag, och som alltid på torsdagar så är det inlåst på tv. Dock sista programmet idag, lite tråkigt men spännande. Hade vart kul att se hur de gick för alla sen.

Funderar faktiskt på att sola idag, lär ju inte bli innan träningen eftersom jag har en hel del ärenden att uträtta (?) plus att solning inte har nån speciellt positiv effekt på kroppen FÖRUTOM färgen den ger. Man blir ju rätt så trött menar jag. Är i stort behov av en nu faktiskt, det var ett tag sen och nu när det nalkas vinter så brukar jag oftast bli lite halvt genomskinlig och nästintill gul. Ingen trevlig syn det där så det är nog bäst att jag jobbar solarie rätt så regelbundet nu, för någon utlandsresa lär det ju inte bli.




Later;


40-26

40-26 blev slutresultatet i dagens match. Överraskande stor seger faktiskt med tanke på hur tabellen sett ut det senaste, Skuru som inte förlorat en match i år fick idag se sig besegrade, rätt rejält också..
Herrarna förlorade dock. Men 2 bollar mot alingsås är dock inte fy skam.

Ligger och kollar på Fråga Olle som nu handlar om typ stenålders homosexuella. En gubbe som var typ 86 och homosexuell, de kan ju inte finnas många homos i hans ålder asså. Men han har tydligen hittat sig en gubbe som han älskar, Nisse. Undra hur gammal nisse är, 30?

Det har anlänt ett paket till oss från Ellos med varor som jag och mamma satt och klickade hem förra veckan, ett par byxor för 60 kr och en väst har jag beställt,eller a, vi.. Det såg bra ut på bild men får la se hur jävla snyggt de blir på.

nuuu ska jag smida lite planer, hejdå

4/11

Idag; Match mot Skuru. Tidigare än vanligt pga dubbelarrangemang. Samling snart, typ.

uppdaterar efter matchen, har mun/skriv/tangent/kalla-det-vad-fan-man-vill häfta.

Later,


HANDBOLSSKANALEN

Samtalet imorse verkar som det ser ut nu inte heller det utvecklas till något vettigt. 09.36 ringningar enligt min statistik inte särskilt framgångsrika.

Ligger och kollar på handbollskanalen.. Kul att dom tagit sitt förnuft till fånga och gjort en motsvarighet till fotbollskanalen, rätt så påhittigt och fantasirikt namn också med handbollskanalen.  Jihde föreslog nu att Kristian Bliznac och Linnea Torstensson ska para sig så att dom kan föda upp en bombande V9a, perfekt, eller?
Thomas Axnér och Stefan Lövgren är med i studion, Lövgren är väl antagligen med som expert, vet dock inte vad den förstnämnde är där i för syfte?

Nu ska jag platta mitt krulliga hår och bespara er ett ännu tråkigare inlägg, adios

09.36, IGEN?

09.36, var det en okej tid att ringa mig, en ledig student som försöker njuta av livet? NEJ, det var det inte va!? Precis som för några veckor sedan så blev jag inatt väckt av telefonen kl 09.36... Vad är grejen? Idag var det inte någon kvinna som ville köpa kläder  som ringde, han som ringde idag hade ett helt annat ärende. Men det spelar liksom ingen roll, 09.36 är inte en passande tid, oavsett anledning! Kanske är det då för att informera om dödsfall eller liknande - i annat fall skulle jag istället rekommendera att ringa vid 12-tiden! Mycket trevligare!

Har ända sedan 09.36 försökt somna om, det har ju gått sådär. Har vaknat med jämna mellanrum och jag skulle inte påstå att den lilla sömnen jag fått den här morgonen har vart utav det bättre slaget, snarare tvärtom. Tack, tack som fan!

GICK SÅDÄR!

'Funderar på om jag ska hitta på nåt vettigt imorgon' - a jo, det blev ju mycket med det. Vaknade klockan 2 och var fortfarande trött, redan där var dagen körd och att försöka 'hitta på något vettigt' mellan 2 och 5 och samtidigt hinna äta är ju inte att tänka på. Nejnej, det fick bli till att sitta hemma, as always.

Efter träningen har jag dock hittat på nåt, om det var speciellt vettigt det vettefan men något har jag iallafall fått gjort idag - en kladdkaka. Jag och Linnea gick verkligen in för det idag och försökte baka en så bra kladdkaka som möjligt. Kladdig som fan blev den, lite fööör kladdig kanske, men den var fin, är dock illamående nu.

Har även planerat en liten tripp till okänd destination under uppehållet vi ska ha, det blir en roadtrip. Behövs ju vafan, kan ju inte ligga här hemma och få liggsår. Vilka som åker med, vart den bär av och om den blir av får vi dock se. Spännande, höhö! 

enough for today, adios


YXKASTNING

Kollar på veckans repris av Grannfejden på trean, sjukaste! Surare och mer efterbliven gubbe än den får man ju leta efter, kastar yxor och grejer. Vet inte riktigt vad det är som stör honom och det verkar inte riktigt som om att han själv vet det heller, han vill liksom bara störa sig på nåt! Han önskar att allt va som på 1800 talet, eller varför inte 1700? Skaffa ett liiiv!

Rent allmänt så bryr jag mig inte speciellt mycket om allsvenskan men idag blev jag fan ledsen asså. Det är inte okej att AIK går och vinner SM Guld, och absolut inte mot IFK. Buu!

Nu blir det sängen för mig, eller det har väl vart i ungefär 4 timmar redan.. Funderar på om jag ska hitta på något vettigt imorgon, göra något på dagen kanske. Frågan är dock vad det ska vara.. Lär ju ta en stund, typ tills det är dags för träning att komma på vad för nåt påhittigt det skulle vara. Kommer ju säkerligen inte bli att jag gör nåt. Men det är ju trots allt tanken som räknas, visst?

Godnatt!

XOXO

Vuxen som man faktiskt är så har jag nu betalt min första räkning, via internet. Jävligt smidigt de där faktiskt! Dock inte lika roligt som smidigt då det faktsikt dras pengar ifrån kontot - seeeegt!

Har planerat att träna idag, vet dock inte vart eftersom det antagligen lär vara GANSKA mycket bilar och folk i stan då IFK spelar om Guldet hemma mot AIK. Kommer ju bli ett helvetes liv oavsett hur den matchen urartar sig så jag skulle tro att det är bäst att hålla sig så långt borta från stan som möjligt.
Får la ringa Aruvald och se hur vi lööööser det idag!

ciao,


RSS 2.0