DOWNTOWN VÄSTERÅS

Känner att jag har det jävligt svårt med formuleringarna nu för tillfället, så jag gör det enkelt för mig. Första matchen vann vi med 36-8 mot några värmlandsjörgens, andra matchen med 34 - 6 måt Leååågan. Förjävla bra!
På pappret så väntar det tuffare matcher imorgon, hur tuffa återstår att se.

Nu ska jag sova, jag är döööööötrött.

Dogtant


FINALLY

Äntligen åkte Johanjävel ut ur Idol, det var faniemej på tiden asså. Programmet hade inte ens vart värt att kolla på om Alice hade åkt ut istället för den sprätten.

Skulle tippa på att det blir dåligt med uppdatering här i bloggen de närmsta två dagarna. Anledningen är att jag ska till Västerås och spela sm. Funderar på att ta med mig datorn men är inte så säker på att det finns något trådlöst internet på hotellet. We'll see.

See you sunday,
bye

FREDAG

Duktig som jag faktiskt var så tog jag mig upp ur sängen och gick till mötet i skolan, mötet varade i ca 15 min.... Efter mötet blev de frukost i bamba och sen Allum med malle och lelle. Hittade som vanligt ingenting - kanske är bra på ett sätt så att jag kan spara pengarna och köpa julklappar för dom istället..

ahora voy a packa,
adios,


NEW SHOES

Köpte förresten ett par nya skor idag. Har gått och kollat på dessa länge men har aldrig riktigt fått tummen ur. Bestämde mig dock för att köpa dom idag eftersom klänningen jag tänkte köpa ändå är slut.. Måste ju kompensera liksom.
Ännu ett par svarta skor i samlingen - mamma blir galen.




Fick nyss en dålig nyhet - Jag är INTE ledig imorgon. Har ett helvetes projektarbetsmöte som jag helt hade glömt, eller kanske förträngt? Får se hur jag gör med det där, har sveriges fetaste hår och jag tvekar på att jag ens kommer in i skolan med det.. Har hört att det finns nåt som kallas dusch - hinner dock inte använda den innan det är dags för möte. Aja jag får se hur jag gör.

Nu ska jag iaf sova, godnatt

OBS!



                                                                                Skulle bara säga det..

YOU LOOSE!

Matchen avklarad och förlorad, torska med typ 2 mål.
Min insats var som vanligt nuförtiden inte ens värd att kommentera,
känner att jag börjar tappa de ordentligt. Riktigt irriterande faktiskt.
Tragiskt. Hoppas verkligen att det går vägen i helgen, annars kanske det är dags att börja överväga, är det värt de....?

Är helledig från skolan imorn eftersom CK ställde in träningen. Han insåg att det inte var någon idé att träna eftersom det är SM i helgen. Mycket klok man den där CK, de gillar vi!



later on,

BROMSKLOSS

UF LEKTION - Flöt på riktigt bra idag faktiskt, vi var riktigt kreativa och det kändes som vi fick gjort en hel del faktisk - dock inte företagspresentationen som vi egentligen skulle gjort, 13.30, var det sagt. Men när vi kom till skolan så visar det sig att vår lärare inte är där och att vi istället ska göra presentationen för två andra lärare, klockan 9 på morgonen, med endast halva gruppen närvarande - Fuck that, sa vi och skickade ett 'hatbrev' istället.

Match ikväll, mot hisingen borta. Både vi och Kärra hoppas på vinst, haha! Vi får se hur det går, sista genrepet innan sm. Eller nej förresten, TRÄNING IMORN 12 timmar innan vi ska åka också, jättbra!

more to come,




SU(R)SHI

Tråkig dag som har bestått av mycket plugg. Har egentligen ingen brådska med pluggandet  eftersom uppgiften inte ska vara klar förräns i slutet på nästa vecka.. men lite framförhållning har ju aldrig skadat!

Köpte förresten årets vidrigaste sushi idag. Det har öppnat en ny sushirestaurang i Sävedalen som jag och Ida tänkte att vi skulle testa. Ingen bra idé inser jag nu efteråt. En sushirestaurang ska bestå av rå fisk, ris, sesamfröm och roliga japaner - ingen svensk besserwisser som tror att hon är professor i sishiologi.Ingen sushi utan japaner, så är de bara.
Ne fy, "Sushibiten" i Sävedalen - 0 av 5 laxar.'


Mamma kom precis upp med två rostade mackor. mmm tänkte jag innan jag insåg att det var marmelad på mackorna?! Sen när fan börja jag tycka om marmelad? blä.

DET GÅR GRYMT!

Sitter hemma i sängen med Ida och försöker få nånting gjort på idrott och hälsa arbetet, det går som vanligt grymt. Vi har suttit i ca 4 timmar men knappt fått nåt gjort.. Jag har dock kommit längre...

Fick lön idag, väldigt efterlängtade pengar måste jag säga. Det jag längtat efter allra mest är att få köpa klänningen som jag suktat efter ett tag nu.. Så jag gick in på hemsidan och tänkte beställa den och upptäcker att den är borta!? Spårlöst försvunnen , den är slut! FUCK!
Inte nog med att klänningen var slut - idag passade även någon på att kleta in min framruta på bilen med typ yoghurt? Jag och lelle blev tvugna att stanna och tvätta bort skiten, samtidigt passade lelle på att tvätta resten av bilen med fönsterskrapan. Duktigt!
På tal om bil så håller min på att rasa ihop. Brummade som en söndertrimmad trampmoped,avgasröret som hänger och dinglar sägs det´. Jag undrar om det är samma dumma jävel som kletat yoghurt som roat sig med att slita sönder det eller om det bara hänger löst...

later,

25 NOVEMBER

Dagens uppvärmning som bestod av alla-bränner-alla var det roligaste på länge. Fick mig några skrattanfall när jag såg hur seriösa alla var. Seriösare på uppvärmningsleken än på själva handbollsträning - grymt!

Som vanligt så bildade jag och Kicki pakt mot resten av laget, gjorde även ett nyförvärv - Fogel! bäst var vi! Kunde jämföras med Scofield, Linc och Sucre.


Kommer hem från träningen och ser att mitt rum är städat och julpyntat, eller a, en ljusstake i fönstret som mamma satt upp.  Även elementet verkar nu funka, tur de så slipper jag riskera att frysa ihjäl!







fönster




 


FRÅN KOJA TILL HYDDA

Jag och mamma var eniga om att det faktiskt ser för jävligt ut i vårt vardagsrum så vi fick ett ryck och började möblera om. Det blev lite bättre men det är fortfarande långt ifrån snyggt - hade jag fått bestämma så hade vi slängt ut i princip alla möbler och köpt in nytt. OM jag haft pengar hade jag gjort det utan att ens fråga, ostress.

aoooo, det ryktas om att pappa är påväg hem, måste gå ner och göra iordning de sista.
later, 

Förresten; Mia, är du hemma än?


 

STANS MUNLUKT!

Hon ser ut som en söndertuggad och utspottad ekorrspung. Hon har hjärna som en ihjälslagen kanariefågel och  hon luktar som en avdankad alkoholist.
Ja din fågelskådare det är dig jag pratar om, ingen annan än du Kicki!




...jag gllar dig ändå, typ

MÅNDAG = PRISON

Är inne på veckans första Prison Break paus. Som vanligt när det gäller Scofield och gänget så är allt så jävla grymt planerat att man får rysningar. Mahone tabbade sig dock och har nu satt sig i en knivig situation - men likt en erfaren prison break tittare som jag faktiskt är  så antar jag att dom slingrar sig ur även denna gång.

Vi får se hur det slutar och hur många gånger man tvingas få hjärtstillestånd idag, en gång hittills.
Nu börjar det. wiiiiiiie


SHOEMANIA

Hittade en amerikansk sko och klädessajt och jag känner hur det börjar klia i hela kroppen. Snygga skor i mängder, billiga är dom också för den delen!
Funderar på att chocka riktigt rejält och slå till på ett par riktiga nyårsdojer - vet dock inte hur lång leveranstiden är, och om jag hinner få dom innan nyår. Det hade ju vart en fördel menar jag eftersom jag tänkt ha dom på nyår!
Skulle ju faktiskt kunna kolla upp det...?


Förresten, så hade vi löpträning, i snön! Själva träningen var inte så jobbig, kylan var värre! Funderar på att ta med mig skridskor nästa måndag istället, eller varför inte längdskidorna!?













-

ZZZZZZZ

Nyss hemkommen ifrån skolan. Längsta skoldagen på hela terminen typ . Blev tvungen att jobba över med UF eftersom vi ska ha en redovisning på Torsdag som inte är riktigt klar ännu..

Löpträning ikväll och jag undrar om vi verkligen ska ha uteträning i detta jävla väder?! Snö/Regn/Blåst/Halka plus att det är svinigt kallt.. ?

Jag är trött,

IN LOVE

Singing bee och Ensam mamma söker finalen avklarade, iiiiiiiih säger jag bara, fan va kära Anette och Richard såg ut att vara, lyckligast i världen typ.

Ny vecka imorgon, ännu en skolvecka som tillskillnad från förra veckan ser ganska lugn ut, pluggmässigt alltså - skönt det!

Nu, Sanningens Ögonblick.
- jag känner på mig att bruden i stolen kommer få pisk när hon kommer hem....


BUSY

Kom hem och upptäckte att ingen var hemma, jag vet att mamma jobbar men vart fan är pappa och Kelvin? Och varför har dom lämnat ytterdörren olåst? Mysterium.ensammamma240x100.jpg

Tog mig en titt på kvällens TV-Tablå och insåg att jag har fullt upp.

- Barcelona - Getafe
- Ensam Mamma söker, FINAL!
-
Singing Bee
- Da vinci koden
- Sanningens Ögonblick
- Wallander

Som ni ser så har jag fullt upp - problemet är bara att vissa av programmen går samtidigt.. Prio 1 är iallafall ensam mamma. Resten får jag klunsa om.

later,

SIMPLE

Match Idag, mot hisingen, Vinst med 42-20 om jag inte missminner mig.
Är nu hemma hos Kicki. Kände mig tvungen att uppdatera bloggen eftersom det var ett tag sen nu sist - vet dock inte vad jag ska skriva. Skriver därför inget mer, SÅ, simpelt!


THE BEAUTY IS BACK

Klänningen som jag skrev om i ett tidigare inlägg, som jag funderade på att köpa tog tyvärr slut. Var nu inne och kikadeBabydoll klänning m rosett på hemsidan igen och den har kommt tillbaka, denna gången i svart! Ska inte missa den denna gången, ska fan köpa den. Får både lön och studiebidrag de kommande månaderna så den kan jag faktiskt unna mig!












Dream on Fogel, jag tar dig nästa vecka, IGEN, som så många andra gånger!


ETTAN FÖRLORA TVÅAN VANN!

Bowlingen avklarad och jag slutade på en delad andraplats tror jag.. Sist kom jag iallafall inte! För det gjorde Kicki, usel bowlare!
Det bjöds på mat efteråt och jag undrar om människan som anordnat detta missuppfattat vår ålder. Det var uppdukat med disneyglas och färgglada tallrikar, inga bestick. Det var som att vara 5 år igen och gå på barnkalas!



Jag och Fogel återupptog en gammal tradition - Postkodmiljonären på msn, jag vann med 4-2. Bättre lycka nästa fredag.

Ciao Bella!

VIRTUAL INSANITY

Har den senaste timman ägnat mig åt att läsa igenom alla mina inlägg från September, Oktober och November. Bara det säger ju en del men jag har nu verkligen insett  vilket tråkigt liv jag har - det enda jag gör är att träna, plugga, gå i skolan och titta på TV. Enstaka gånger händer det att jag irrar runt på stan men hittar då oftast ingenting. Men vad ska man göra, kan ju inte direkt ändra
på det, jag är ju så illa tvungen!
_____________

Har förresten lagt in lite låtar på min oanvända men odugliga iPod. Skärmen är helt krashad och har varit sen jag fick den typ, hann använda den en dag innan den gick sönder. Är iallafall ruggigt nöjd med mina nyupptäckta låtar, lovely!





BOOOOOOOOWL

Äntligen fredag och äntligen helg. En jobbig vecka med massa plugg är nu över, nästan iallafall.. Har lite kvar.

Ingen träning idag, vet egentligen inte varför men tränarna har bestämt att vi ska Bowla istället. Mycket bra taget initiativ - dom imponerar ibland, alldeles för sällan dock. Det stod mellan Bowling och löpning i Härlanda i typ minusgrader, Bra beslut!



----


SNÖ

Efter en seg jävla träning åkte vi, familjen fetto, till donken för att käka återhämtningsmål (?).
Väl inne på donken satt jag och titta ut genom fönstret och såg att det hade börjat snöa!
- JAAA! skriker Kelvin.
- ÅH, säger jag. Det kommer bara bli slask av det ändå, det är ingen idé att det börjar snöa förrens vid typ lucia, det kommer inte hålla sig till Jul ändå. Kunde dock inte hålla mig från att krama årets första snö/slaskboll. Drog iväg den allt vad jag hade i sikte på Kelvin -  jag missade och träffade bilen istället.. Det fick jag igen sen, han träffa mig.. twice.



Dusch.


ONE MORE TO GO

Wohoo, har nu kryddat ihop en hel naturuppgift och lämnat in den. Känns förjävla skönt! Skrev en massa svåra ord och låtsades vara jätteintresserad av förutsättningarna för träden i Vättleskogarna. intressant.

Något som är betydligt mer intressant är att det nu luktar mat här hemma - ska gå ner och kolla vad mamma pysslar med... Chili con carnen i skolan var ju inte direkt nåt att hurra för.




..

TUFF DAG

Tuff dag som har bestått av föreläsningar om typ ingenting. Fick inte reda på nåt vettigt eller som man inte kunde letat upp på internet, kommer för den delen inte ens ihåg hälften av vad som sas. Kan inte vart nåt viktigt.
Det blev en jävla massa taxikörande efter skolan, var det inte nån som inte orkade ta bussen hem så var det nån som hade brådis till jobbet eftersom bussen gått sönder. Aja, vad gör man inte.. Dock inte lika bra betalt som sist jag agerade taxi. 10 kr - alltid nåt



-

19/11

Efter skolan åkte jag hem en snabbis, hann plugga lite natur och åkte sedan en runda till stan. Var shoppingsugen men hittade ingenting, absolut ingenting. Eller jo, ett par skor som jag tittat på i typ tre veckor som jag ska köpa så fort jag får pengar.

Satt och tjuvlyssnade på en konversation som ett gäng 15 åriga tjejer hade på spårvagnen. Eller tjuvlyssna är väl kanske fel att kalla det, de var inte så lätt att undgå. Jag blev fan rädd, vart fan är vi påväg? Förlova sig och skaffa barn efter att ha vart ihop i 3 månader, när man är 15 år!? Sen när fan blev det okej?


TOO LATE

Religionsarbetet är klart, det är ur världen och det är så jävla skönt! Satt med dyngan tills nu, halv 2 på natten. Ja, vad gör man inte!?
Har kramp i både fingrar rygg,ögon och öron nu och jag har i ca 2 timmar hört hur min kudde skrikit mitt namn.
JAMINA KOM OCH LÄGG DIG! DET ÄR SENT!

Juste det är sent, nu ska jag sova - det är jag värd!
Godnatt.

STEPPING STONE

Hemma igen efter träning, eller det var ju ett tag sen jag kom hem men jag har inte hunnit uppdatera.
Är lite mindre irriterad nu jämfört med vad jag va vid förra inlägget, har kommit en bit påvägen och har väl bara hälften kvar ungefär. Jag har ju hela natten på mig så förhoppningsvis så hinner jag väl få klart det innan imorgon kväll.

Ställde in morgonlektionen imorgonbitti. Kommer bli tvungen att dygna och jag vill inte utsätta någon i min grupp för mitt morgonhumer, känner inte heller att vi kommer få gjort nåt ändå, inget som man inte kan göra hemma iallafall. Har dock religionslektion så jag måste till skolan i vilket fall...
Onsdag imorgon vilket innebär träningsledigt - skulle ju faktiskt behöva sy känner jag, annars kommer vi verkligen inte få klart det. Menmen får väl se hur det blir med den saken, tänker inte enbart lägga min tid på gruppens arbete eftersom även jag har andra saker för mig. T.ex. plugga Idrott och Hälsa samt Naturkunskap som står på tapeten härnäst. Jag blir så trött!

Take it all, or leave me alone.

-----

RELIGION, JAG VILL SPY

JAG HADE FEL, SÅ JÄVLA FEL! Jag trodde att religion var intressant! Hur kunde jag tro så fel? Det är inte intressant för fem öre. Och det är fan inte ens sant heller, det finns så många religioner och alla ska stämma, fast alla tror på olika saker, Hur fan går det ihop? Kan ju lika görna börja läsa Harry Potter böckerna, lika ovettigt!
 Börjar återigen tro att jag har en släng av ADHD /damp, sitter här hemma och är fullkomligt galen! Så jävla irriterad! Har inte fått skrivet nåt på ca en halvtimma, har istället ägnat tiden åt att svära, bättrat på mitt ordförråd lite!

Jag tror på mig själv och tomten, räcker det inte så? fan asså


MISERY BUSINESS

Det ser ut att bli som jag förutspådde, jag kommer att få sitta med skiten sista kvällen.
Håller på med religionsarbetet nu som ska vara klart imorgon. Började på det i lördags och har nu skrivit ca 1,5 sida om Islam. Det går undan, verkligen..Nu återsår bara ungefär lika mycket om kristendomen, en jämförelse mellan de två religionerna utan att på något sätt vinkla den ena eller andra religionen till det positiva eller negativa, samt en fråga om fundamentalism. Jag har ju att göra känner jag, frågan är bara hur jag ska hinna... Dygna!

Religionsarbete liggande? Någon?


KUNG ZLATAN

Kung Zlatan, ja det är precis vad jag ska kalla honom hädanefter!
Han är så mäktig att jag knappt finner ord, rysningar är vad jag får, ståpäls! 
För er som missade fotbollsgalan kan jag meddela att han fick tre pris ikväll; Bästa anfallare, Hederspriset samt Guldbollen för tredje gången! Och genom att för tredje gången bli utsedd till guldbollsvinnare så är han nu historiskt, första svensken genom tiderna som fått den bolljäveln tre gånger, så jävla bra!
Synd för er Zlatanhatare, det är liksom bevisat nu, han är mäktig! Kunglig är han.

Påtal om mäktig så var dagens Prison Break avsnitt inte att leka med! Satt på helspänn i ca en timma och skådade genierna. Jag beundrar skaparen till den serien, smartass!






Förresten.. Sävehof vann.. STORT!

MÅNDAG

Jag som hade planerat att åka hem och sova, eventuellt plugga efter skolan blev istället tvungen att gå på lektion. UF lektion där vi inte fick gjort nåt vettigt.

Är iallafall hemma nu och det ser inte ut som att jag har tid till varken sova eller plugga.. Mamma jobbar tydligen kväll så då blir det ju ingen mat gjord innan träningen om jag inte gör den själv.. Det får bli skumtomtar och grillchips - fan också!

Först träning, sen match i Partillebo - Sävehof vs Hammarby.

SYND KVINNA

Halva dagen har  gått åt att fixa med vårt UF företag. Eller våra produkter rättare sagt.
Det var segt som fan och vi börjar inse att detta krävs mer kunskap än vi trodde.. Huvudsaken är iallafal att vi får sålt det vi köpt in och sen kanske påbörja nåt annat, nåt bättre och mindre komplicerat.

Tog en fikapaus mitt i arbetet och åkte till donken - därefter hem för att kolla på ensam mamma söker och sanningens ögonblick.. SYND Linda Rosing att du inte vann några pengar, nu tvingas du ställa upp i ännu ett  program för att kunna försörja dig. synd, väldigt synd.


  

.


LÅNGLÖRDAG

Efter att ha kört lite svarttaxi igår så spenderades hela lördagskvällen hos kicki, framför datorn - pluggandes.  Vid 1 tiden bestämde vi oss för att åka till oves och äta, så blev det. Alltid kö på oves, Sveriges bästa gatukök - utan tvekan!  Eftersom jag ändå var ute och åkte så passade jag på att hämta upp folket som jag släppt av i Erikgsberg.. Så nu, 350 kr rikare, två arbeten mindre på nacken och duktigt utvilad känner jag mig rätt nöjd faktiskt!

later,


MY IDOL

Beck på TV. Och Gunvald är så jävla bra, han är min idol. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag vill bli en gunvald!




yeah.

P.L.U.G.G.

Matchen mot Kärra igår slutade i förlust.. Blev så jävla irriterad efter matchen att jag fick
huvudvärk och på snudd till migränanfall.. Fick därför gå och lägga mig direkt jag
kom hem ----> ingen update.

Blev inrigd i sista sekund och fick spela match idag igen, mot Kärra IGEN. Tillskillnad från igår så vann vi, med 8 bollar. Lite roligare, lite bättre!











Ikväll blir det plugg, plugg och lite mer plugg. Rolig kväll, really!

JAG ÄR FRI!

Den tunga bördan som besvärat mig den senaste veckan är nu ur världen, vilken känsla, vilken befrielse! Jag har likt Geoffrey i Fresh Prince gjort min sista dag på jobbet. Skillnaden mellan mig och han är bara att det verkligen är sista dagen för mig, dock inte för honom. Lullade runt på jobbet i några timmar och gjorde vad som stod på schemat. Tänkte hela tiden på hur jobbigt det var så att jag nu, en stund senare kan känna på hur skönt det är att vara ledig!




Sitter nu i min säng och har planerat att sitta här i ungefär 1,5 timma till innan det är dags att bege sig bort till Kärra och samlas inför match! Jag är taggad,taggad för att värma bänk och för att förhoppningsvis få lite speltid.
Det händer fan inte ofta att jag är taggad inför match, iallafall inte såhär långt i förväg.. Min taggning brukar vanligtvis börja 15 min in i matchen men idag är det andra bullar! Vet inte om det är bra eller dåligt- det återstår att se.

Uppdaterar efter matchen... wiiiiiie

EN FÖRMÖGENHET

Skoldagen gick åt till att prova ut studentmössa och göra en beställning på den. Hela ordern gick på ca 1400 kr... Jävulusiskt dyrt! Men man tar ju bara studenten en gång, så det är väl lika bra att göra det ordentligt!
Visst ska det bli kul med studenten, slippa skolan och alla jävla läxor, prov och arbeten hit och dit, MEN vad ska jag göra sen? Tjäna pengar på nåt vänster men hur? Jobba. Orka!

Träningen idag gick åt pipsvängen, orkar inte ens kommentera det. Har inte tiiiiiiiiiid för att falla ner i den där gropen igen och sen orka kämpa för att ta sig upp - ingen tid alls!

HEEELP

Är trött på bloggens utseende och har därför försökt ändra den nu, det går åt helvete! Jag lägger in alla koder och allt vad det är, fattar inte ens hälften av vad jag GÖR egentligen men ingenting händer! Åh vad trött jag blir! Hjälp mig nån som kan!


LIGGSÅR

Börjar få liggsår! Har suttit här i sängen sen jag kom hem vid halv 6 tiden, reste på mig en gång för att gå ner och äta men det är väl det enda!
Eftersom jag har rätt mycket att stå i just nu så tänkte jag att jag skulle börja plugga på en av alla tusen uppgifter jag blivit tilldelaf. Började på den ena men klickade ner den lika snabbt som jag fick idén - verkade förjävla ansträngande och tidskrävande, nej usch. Har nu uppe en annan, naturuppgift, men sitter mest och gör annat. Jätteointressant verkligen!








wanted.

THANK GOD IT'S WEDNESDAY!

Jag tackar gud för lediga onsdagar! Träningsledig alltså. För ledig från skola och jobb har jag inte vart - kom preciiiis hem från jobbet och min kropp är helt död. Tror inte att en rutinerad arbetskvinna/man skulle tycka att detta jobb är speciellt ansträngande men för mig - oh herregud, svinjobbigt! Lyckades även med att dunka i huvet i en plåtbehållare som satt på väggen, arbetsskada?
Ta ut på försäkringen! yes.



Har förresten fått ÄNNU en uppgift i skolan, en religionsuppgift. Precis som många andra gånger så vill lärarna nu att  ska lösa världsproblem, på en vecka!? Det finns folk som jobbar heltid med sån här skit och vi ska lösa det på sju dagar. klona mig.




BREAK YOUR LEG!

Träningen med laget gick också sämst. Hoppas verkligen att det bara är en dålig dag och att det inte är något som håller i sig, har ingen ork för sånt trams just nu.

Fredag, 19.21 - matchen som jag sett fram emot hela säsongen..  Tidigare har jag offrat både det ena och det andra för att kunna var med och spela de här matcherna, rivalernas kamp. Och NU... Nu jävlar får jag värma bänk, fan va kul! Kanske inte var ritktigt  vad jag trott eller hoppats på inför just denna matchen men," dom måste få speltid", okej ni ska ha speltid men vad fan hände med min speltid? Kan inte eran speltid vänta? för det kan fan inte min.. Ni kan få all min speltid resten av säsongen bara jag får den här matchen, men fuck no! Fuck you.



JUMPIN' JUMPIN'

Har precis gjort en nygammal upptäckt.. Destiny's child är fan grymma!  Kommer ihåg att jag och min kusin Nicole var riktiga hejare till att sjunga och dansa till dessa låtarna när vi va mindre.  wohoo!




bounce.

FUN

Precis hemkommen från jobbet, det var tråkigt som vanligt men idag gick det fanimej undan. Undertiden jag jobbade så kom jag på lite saker man kan göra medans man jobbar för att göra det hela lite roligare och mer meningsfullt.

Moppa till musik - Sätt på radion och moppa loss, i takt till musiken
Musikvideo - Låtsas att allting är en musikvideo, där alla runt omkring dig är statister
Ta en Paus -  Ta en snabbpaus och följ med damerna på bingo. Se till att dina tanter vinner! Med eller utan fusk spelar ingen roll! (mina tanter vann dock utan fusk!)


TUESDAY

Fick precis som jag trodde inte så mycket sömn inatt.. Men det var inte magen som var det största problemet...
___________________________
As usual så ligger jag här i sängen efter en kort skoldag. Träningen i skolan var det tråkigaste på länge,seg och jävlig. Bollarna som vi tvingas använda är hårda som sten, hala som ålar och håriga som hundar - med andra ord; SÄMST! Har blivit lovade nya nu sen förra terminen typ men det har fan inte dykt upp några än..
Ligger i sängen och väntar på att få gå till jobbet.. Tänkte gå dit om en halvtimma eller nåt, det ska tydligen vara lugnt där då säger mamma. wellwell.




AJ

Har feting ont i magen och som det känns nu så ser det inte som att jag kommer få många timmars sömn inatt.
Imorgon är det skola, endast en träning så jag får väl försöka slita mig från sängen och pallra mig dit. Det kommer bli tufft eftersom min säng är det bästa som finns tidiga morgnar. Jobb och eventuell träning står också på schemat, vet inte om jag ska vara med än, beror på hur det känns i halsen och hur hostattackerna utvecklar sig.

Trots att jag tvivlar på någon sömn inom den närmsta timman så ska jag lägga ifrån mig datorn och göra ett försök.
Goodnight

SCOFIELD

Har nu intagit min grundposition- tv tittandes med datorn i knät. Prison Break på tv nu. Trodde att jag hade sett detta avsnittet redan men det hade jag tydligen inte, förjävla spännande är det iallafall!

scofield som polis....
Nu börjar det igen, update later


IRONIC

Månadens magont är här och det är lika skönt som vanligt. Mamma har investerat i några nya tabletter som tydligen ska hjälpa men jag börjar tvivla på om något överhuvudtaget hjälper? Morfin, typ.
Älskar verkligen att va tjej ibland, speciellt en vecka i månaden - denna veckan. Otroligt passande. åh.

Ska iallafall gå iväg och jobba nu, av tidigare erfarenheter av just detta jobb så vet jag att måndag-tisdag- och onsdagar enligt schemat är de värsta dagarna. Wie!




later,

REGNREGNREGN

Hostade mig igenom halva natten och bestämde mig därför för att ta ledigt från dagens enda lektion. Inte så att världen går under för att man sovit dåligt, det hör ju till vanligheterna MEN som det regnade! Vaknade vid 8 av att regnet slog halvt ihjäl mina fönsterrutor - det blev till att ligga kvar i sängen.

Ska nu försöka plugga vidare på naturkunskapen och sen jobba. Detta jävla jobb.


GOOD WORK JAMME

1 av 4 naturkunskapsuppgifter är nu avklarade. Kände att jag skulle trotsa och överbevisa mig själv lite genom att faktiskt börja göra uppgifterna i tid. Det gick bra faktiskt, det tog sin lilla tid och jag är inte riktigt säker på om jag fattat skiten rätt men jag har iallafall gjort det jag kunnat. Valde att skriva om el-allergi, finns det eller inte? Det vet jag nu ser ni - el allergi är likt hypokondri bara en psykisk sjukdom. Bara bullshit asså, bluff!

Som belöning för det ooooootroligt hårda arbetet så blir det nu sängen. Ännu en skolvecka på ingång.
Godnatt.


LINDA ROSING

Tittar på Sanningens Ögonblick på femma där Linda Rosing medverkar. Har nog aldrig stött på (jag har träffat henne) mer kamerakåt människa, hon är med i VARENDA program nuförtiden, är det inte hål i väggen så är det ett nyhetsinslag om att hon ska bli flygvärdinna eller nån politisk insider-debatt med Robert Aschberg.
Nu är hon iallafall med i Sanningens ögonblick och blir nu tvungen att avslöja både det ena och det andra för att skrapa ihop några pengar. För på annat sätt än det här verkar det ju inte som att hon tjänar pengar på. Hon har ju slutat med städjobbet liksom - enligt henne det bästa jobb hon någonsin haft.. Det tvekar jag inte en sekund på faktiskt!

Frågan är bara vad hon ska erkänna som man inte redan vet. Googla på hennes namn eller köp hennes bok så har man ju fått svar på det mesta, om det mesta (?)


GIVE IT TO ME



Fringe Leather Dress
Me like

BESLUTSÅNGEST

Har beslutsångest, Ensam mamma söker eller Parlamentet?  Vilket ska jag kolla på? Tittar för tillfället på båda samtidigt, men har bara ljud på det ena programmet. Vilka problem jag har!  Ett annat, betydligt större problem jag har just nu är hur jag lösa kommande vecka. Skola, Träning och Jobb är det som kommer ta all min tid, PLUS 3 el 4 naturkunskapsarbeten som måste bli klara. Skulle egentligen ha gjort dom redan på hötslovet men så blev ju inte fallet.. Kommer sitta med arbetena sista kvällen - som vanligt!

PMS

SKREV ETT INLÄGG NU SOM FÖRSVANN! FYFAN VAD IRRITERANDE! SATT OCH KLURADE PÅ DET INLÄGGET I EN HEL JÄVLA KVART OCH SÅ PUBLICERAS DET INTE!

Iallafall... Matchen idag vanns av oss, eller a, dom som spelade.. 33-20 blev slutresultatet och jag känner inte att jag tillförde speciellt mycket, det var väl kanske inte meningen heller eftersom jag blev tillsagd redan i torsdags att jag inte skulle få speltid..Lite speltid blev det men dom få minutrarna är inte ens värda att kommentera.
Seriefinalen i Junior-elit serien spelades direkt efter vår match, hade hellre spelat det matchen - Mycket hellre!


ONÖDIGT

Träningen var tråkig och onödig, riktigt onödig! Hade A- hall i 1 timma och på den timman hann jag stuka tummen, jätteonödigt!

Är iallafall hemma nu, och som det ser ut nu så kommer jag vara det resten av dagen, kvällen och natten. Skönt det faktiskt eftersom jag känner att orken till att göra något inte finns. Har för den delen match imorgon också, eller a, jag ska vara med och värma upp samt värma bänk.. Det blir jag och lelle på bänken - kanske tar med mig datorn så att jag kan blogga därifrån. Skriva matchreferat, typ 


LÖRDAG

Träning på en lördag 12.30 till 14.00 är faktiskt inte okej! Är trött som ett as och har ont i halsen - grymt!
 Funderar på att plugga ikväll.. Måste ändå vara hemma och passa Kelvin så då är det väl lika bra att passa på, kvällen är ju redan förstörd liksom.. 

                                                                                                                                                       It's our birthday today
So long


SLUMP

Jag som laddat upp med massa info om de båda artisterna, förberedd på frågesport insåg nu att dom slumpar ut konsertbiljetterna. Jävligt dålig slumpning var det måste jag säga - eftersom jag inte blev vald! fusk

I THINK I COULD UNDERSTAND

Det är nästan så att jag har fått tejpa upp ögonlocken för att kunna hålla mig vaken i väntan på samtalet.. Hörde nu på radion att det inte börjar förrän klockan fyra, så fram tills dess kan jag nog vara lugn. 45 minuter till.

Ska hämta Kelvin på dagis nu strax, måste göra det snabbt så att jag hinner hem innan dom ringer! OM dom ens ringer vill säga!

If I were a boy på radion nu.. Time to go


FINALLY FRIDAY

Träningsledig , pappaledig och skolledig, iallafall några dagar -  Kan det bli mycket bättre? Skulle knappast tro det.
Känner att det skulle sitta fint med min dagliga sovstund MEN eftersom jag väntar ett ûberviktigt samtal ifrån The Voice så kan jag inte med att gå och lägga mig!

Ikväll ska jag toll Fogel på middag, typ. Blir nog trevligt.. Det pratas om utgång efteråt också men jag är  ytterst tveksam till om jag orkar följa med. Som det ser ut nu så blir det inget med det iallafall.. Och eftersom jag som sagt missar mina sovtimmar nu på dagen så måste jag nog ta igen dom ikväll..  We'll see

DISTURBIA

Har nu samlat på mig lite info om Kanye och Rihanna och skrivit ner det på ett papper! det gäller att komma förberedd! haha.

Endast en träning i skolan imorgon sen är det helg! Och eftersom fixar Jamina har vart i farten så har jag nu sett till att det blir fotboll som uppvärmning imorn, på ett villkor, att jag tar med mig boll. VI får väl se om hjärnan hänger med mig imorgonbitti när jag vaknar men troligtvis inte.. Får sätta upp en lapp!
 Enligt överrenskommelser så blir det även vit tröja, hamna i det toppade laget liksom!

Nu blir det sängen! Godnatt
såg förresten att Linnea kalla mig cp i sin blogg?! missfoster


GAAAAAH

Träningen gick bra - tills det blev för mycket! När det var ca 15 min kvar utav träningen blev alla (nästan alla) i laget på dåligt humör.. Känner fortfarande hur irritationen sitter i. Vet inte varför jag blev irriterad från början, men när det väl börjat så tar det liksom aldrig stopp, hittar massa nya saker att störa mig på!

JUST NU är jag riktigt irriterad del människors usla beteenden.. Orkar inte ens kommentera det.. Jag väntar tills på söndag med att göra det, och jag hoppas att det går åt skogen så att jag kan kommentera det ännu mer! MOAHAH

RIHANNA vs KANYE

För er som lyssnade på The voice nyss och undrade om det var jag som ringde in och
vann en skiva med Rihanna så är svaret: JA!
Vem av Kanye West och Rihanna harhar vunnit en skönhetstävling? Jag ringde in och hade inga som helst tankar på att jag ens hade chans att komma fram men plötsligt så svarar radiokille: hallå, hallå!? Jag var framme!
hahaha.
Svarade rätt på frågar gjorde jag också och vann därmed Rihannas senaste skiva samt en plats i veckofinalen imorgon. Nu blir det till att plugga Kanye och Rihanna. hahah

ÄNTLIGEN HEMMA

Äntligen hemma efter en JOBBIG skoldag! Åh, UF som skulle bli en rolig utmaning visar sig istället vara ett helvete. iallafall just nu. Det går inte bättre när bara halva gruppen är närvarande heller..

Idag åker pappa till tyskland och stannar där tills på måndag.. Det innebär att jag är pappaledig i nästan 5 dagar! Wonderful


HJÄLP MIG

KILL ME!
Hat haft lektion i snart två timmar, jobbat på som fan men ändå inte fått gjort ett piss. Det går grymt för vårt UF!


HARD WORK WORK

Precis som planerat så somnade jag efter förra inlägget.. Vaknade vid 6 igen utav att klockan ringde - perfekt eftermiddag!
Sitter nu hemma och tittar på Efterlyst, precis enligt tradition faktiskt. Har följt det programmet sedan jag var liten och har enda sedan dess vart nojig för om dörren är låst eller inte.

Skulle behöva plugga.. Och skulle behövt göra det den här veckan eftersom jag , hör och häpna, ska JOBBA även nästa vecka. Får huvudvärk och magknip bara jag tänker på de.. fyfan vad jobbigt!

Det pratas nu om klassfest, 9C reunion. JAAAA!

LÅNG DAG

Jag som hade planerat att skynda mig hem från skolan för att få gå och lägga mig igen kom inte hem förräns nu. Hade bankmöte IGEN för att rätta till lite saker som aldrig blev gjorda sist. Jävligt segt var det, en irriterande dialekt och mycket svåra ord gjorde tillslut att jag tappade intresset totalt.
När jag väl kom hem och skulle parkera bilen så fanns det SJÄLVKLART ingen parkering! Jag var så trött att jag inte ens orkade bli irriterad - men jag lovar att jag kommer bli det när/om jag får en p-bot!

NU, min efterlängtade powernap..
Later


"NÅN MÅTTA FÅR DET VARA!"

....det var precis vad tanta i omklädningsrummet sa när hon tyckte att alla andra skulle göra plats för just henne, trots att det fanns flera platser lediga.. typiskt!

Påtal om tant så har jag påbörjat ännu en stickning. Vad kan det vara nu, fjärde kanske? En lila hasduk ska jag iallafall försöka få det till den här gången. Det lär ta tid och är väl klar lagom till sommarn?

Påtal om tid så är det påtiden att gå och lägga sig, "tidig" kväll ikväll igen, väldigt passande eftersom jag ska upp till tandläkarn tidigt imorn.

Buenos noches. typ

TISDAG

Hemma igen från träning. Med tanke på hur det morgonträningen i skolan så ville jag knappt tänka på hur det skulle gå på träningen med laget.. Men träningen gick faktiskt bra, lite halvjobbigt emellanåt men det gjorde inget. Hade lite överskottsenergi som jag behövde bli av med, perfekt!

Det bjöds även på tårta på träningen, eller det gjorde det inte alls det, men jag tog en bit.. Fogel fyller år snart och precis enligt reglerna  så var hon tvungen att bjuda på tårta!






" I den här klubben äter vi upp A-flickor"


THE DRIVER

GRATTIS KICKI TILL KÖRKORTET!
Det var fan på tiden ock ack så efterlängtat!









                                                                                                                                                                          (sorry kick)

update later.


GOODNIGHT

Lite golvvärme, ett fönster som är isolerat eller iallafall ett element som fungerar hade ju inte skadat just nu. Ligger i min säng under täcker och håller på att frysa ihjäl. Det är fan iskallt här inne, speciellt på golvet, jag lovar att det är minusgrader!

Tänkte att jag skulle lägga ifrån mig datorn nu och komma i säng hyfsat tidigt ikväll.. Tidigt är det ju inte men åtminstone tidigare än vanligt. 














Och i och med det så säger jag... Godnatt

BTP

Istället för Prison break så blev det Boston Tea Party. Haha sicka snubbar asså, Filip och Fredrik, för roliga men så sjuka!
Karl - Jan Jag vet inte vad,  är gäst i studion. Jag har ingen större pejl på vem han är eller vad han gör men jag vet att jag aldrig har gillat honom. En sliskig, megasnobbig gubbe som bara pratar om champagne.



-


64

Dagens träning varade i ca 30 min, iallafall för min del. Hade löpträning och körde stjärnan, sprang 64 intervaller och sen var de klart! Nice.

Prison break ikväll! Har iofs redan sett avsnittet men det är värt att se igen, bästa, men framförallt längsta serien jag någonsin följt.. förutom typ rederiet (?)

Ahora, el dusch

PÅHITT

Powernap blev det men ingen lång sådan. Blev väckt utav ett telefonsamtal ifrån tandläkaren som tyckte att det var dags att boka en ny tid för undersökning. Sen när slutade man skicka brev hem?

När jag vaknade såg jag även att jag hade fått ett sms.. Läste smset och fick en chock, vad fan hände där? Hur kan man hitta på något sånt? Det är nästintill skrattretande, haha!


BACK TO REALITY

Då var det igång igen, tidiga morgnar och trötta eftermiddagar. Första skoldagen efter mitt sista höstlov invigdes med gym, var alldeles för trött för att ens försöka anstränga mig men lite fick jag iallafall gjort, men det var ytterst lite!

Kom hem för ca 50 minuter sedan - la mig i sängen och plockade fram naturkunskapsuppgiften som vi fick i samband med friluftsdagen. Jag blev helt matt bara utav att se den,fan jag fattar inte och jag är inte intresserad. Jag bryr mig inte om vilka trädsorter som finns på vättlefjäll eller hur det ser ut i deras omgivning, känner inte att jag kommer ha så mycket nytta av det i framtiden ändå.   När ska vi börja göra nåt vettigt och meningsfullt i skolan?

Powernap.

CLEAN

Kvällen har gått åt till att städa, precis som planerat. Bra Jamina! Det skulle vara en lögn att säga
att det är rent nu, men det ser iallafall lite fräschare ut.  Papperskorgen är tömd och klädhögarna
på golvet är rensade.
Passade även på att göra det lite mysigt för mig. Det mysiga varade inte mer än 5 minuter då jag insåg att klockan faktiskt är mycket.

Imorgon är det skola och jag har ångest.. Jag orkar inte, det är långt till nästa lov. åh


Godnatt

YOU MAKE MY DAY

 


I'm so happy I'm so glad
That I've got you
I'd like to thank you 
And thankyou means merci.


Merci for being you


 

KELVIN TAR EFTER

Hemma hos Roberts/Nyström ca 14:45


Kelvin: Jamina kom och titta, det är massa barn i lekparken

Jamina: Ja, det kryllar

Kelvin: Krydd!

Att säga krydd i rätt sammanhang då man är 5 år och går på dagis är inte helt okej.

Speachless



TANKAD

I vanliga fall så brukar min bensinnål vara till vänster om det röda strecket.  Men NU serni, nu jävlar har jag slått på stort!
FULLTANK! Visst svider det i plånboken men fan så skönt att slippa oroa sig över att få soppatorsk! Iallafall för en vecka eller två! 















_

2 NOVEMBER

Det blev utgång igår, ganska oplanerad och inte fullt så rolig som i torsdags men de funka väl.
Gick in på bryggeriet där det var knökfullt - fick stå med vinterjacka och väska på dansgolvet eftersom det var fullt i garderoben. När vi kom ut från bryggeriet så lukta det så mycket kebab att vi tillslut bestämde oss för att gå till kebabhouse och äta nattmat -  bästa på hela kvällen!

Idag har jag mycket som BORDE göras, bla städa eftersom det ser ut som om det pågått ett tredje världskrig här inne, även plugga.. Har ingen direkt koll på vad exakt det är jag ska plugga eller vad jag ska göra men jag vet att det måste göras. Men eftersom jag levt med mig själv i 18,5 år så vet jag att ingenting av det där kommer att bli gjort.
En annan gång helt enkelt!

Hungrig..måste äta.


18-22

Bortamatch mot Sävsjö/Eksjö därav den dåliga uppdateringen. Matchens slutade iallafall i vinst, 18-22, min och hela laget insats var under första halvlek bedrövlig, katastrofal verkligen..Men vi vann iallafall tillslut skönt det. Dom ledde div 1 men nu är det ändring på det!

Lämnade hemmet vid halv tio tiden och landade hemma nyss. Kom igen genom dörren och möttes av pepparkaksbak, 1 november vafan! redan!

måste iiiiiiiiila, later

RSS 2.0