HOME SWEET HOME, ELLER!?!?

Även fast bloggen har vart lite död på senaste så lever jag faktiskt. Har vart på rymmen i ca en vecka så jag har inte känt att bloggen vart prio 1. Det har den iofs aldrig vart och kommer förmodligen aldrig att bli, SÅ nu var de sagt! Är efter många om och men hemma nu och jag får väl se hur lång tid det dröjer innan jag kräks... eller nåt. Har en väska ståendes framför min säng som kanske behövs packas upp, dock så tror jag att jag väntar med det eftersom jag, som sagt, inte vet hur länge det dröjer... HAHA!

Det ryktas om familje/krismöte.............................. Skulle tro att det har kallat till möte, jag har iallafall inget att säga eller att framföra. Allt jag har velat ha sagt är sagt, nemas problemas.

Maria, Carro, Jeppsson, Kicki - Tack för hjälpen :)

YO YO YO

Sista seriematchen är nu spelad och de blev vinst med ett mål mot Sport........... Pinsamt dåliga var vi, arga också! Inte så konstigt med tanke på dom två gula idioterna som sprang runt där och saboterade matchen, ännu sämre än oss var dom faktiskt - Domarna asså.

Dagen idag har väl inte vart speciellt händelserik. Gym i skolan, som alltid på måndagar - dusch och snabbvisit i bamba innan jag åkte till Partille och uträttade några ärenden (vuxet,vuxet). Därefter gjorde jag som vanligt - åkte hem la mig i sängen och inväntade träning. Keewl!

Sitter nu hemma, som vanligt i sängen, och tittar på TV. Är ruggigt irriterad och känner att en utlandsresa eller en egen lägenhet inte hade suttit fel nu asså. Tror nog att jag ska ägna hela min morgondag åt att lämna in jobbansökan överallt i hela göteborg så att jag kan få börja jobba och skaffa mig en inkomst - seeeeeeen ska jag flytta. Fort som fan!

Mors,


ROBINSON

Blev väckt av ett helvetes sms från Kicki imorse som ansåg att det var dags för mig att vakna.. Lika bra var väl det eftersom jag säkerligen hade sovit bort halva dagen annars. Trots att jag inte gjorde NÅGONTING igår så kom jag inte i säng förrän sent. Stefan var här igår kväll och underhöll mig och mamma medans pappa sov, förjävla rolig var han och jag fick kramper i magen av allt skrattande. 
Dagen har mest gått åt att titta på handboll. Det började i heidhallen och fortsatte sedan i Partillebohallen. Därimellan hann jag med att äta tre kulor glass och..... Ja, det var väl ungefär det.

Fick ett visitkort av en kille igår i partillebohallen som undrade om vi sett bilderna från förra helgen i Lund.. Kom in på sidan och det visade sig att han fulla album från tre av våra matcher, Mycket Trevligt!

          
Foton lånade från: http://fredriksfoto.net


Ligger nu och kollar på robinson i väntan på att maten ska bli klar. Har aldrig följt de programmet innan men kanske ska börja nu? Det verkar dock helt sanslöst..


BTW..

Hade förresten SYO vägledning inför det som komma skall för vissa, dvs högskolor, universitet och fan å hans moster. Tycker inte att något av det där känns särskilt lockande. Har knappt ägnat en tanke åt att tänka på vidareutbildningar och dylikt. Har ingen aning om vad jag vill bli och tycker därför att det känns onödigt att hoppa på nåt bara för sakens skull, tänk om man ångrar sig? Näe fan, ska jag plugga vidare så ska det vara till nånting jag verkligen känner att jag vill bli och som intresserar mig, vad det blir får vi väl se då, OM det ens blir nåt. Big tvek!
Något som hade vart jävligt ball hade iallafall vart att vara reseledare! Hade jag inte spelat handboll så hade jag lämnat in ett CV nu på dirr! Lekledare på ett hotell i Turkiet där jag hade beordrat barnen att leka sälvständigt och haft några baklänges- middagar då och då, sen degat på resten. Det hade vart nåt!

Har påtal om resor kollat runt lite på resor de senaste två dagarna. Hittade en idag, två veckor till Thailand med hotell för 6500 spänn. Geeeeeeeeee mig! Hade annars inte vart fel att åka till Aruba som jag sett att dom börjat annonsera om nu. Heaven on earth verkar de ju förfan va, frågan är varför pappa flyttade hit, IQ befriad eller? Nåt sånt ja!

MEEEEEER!

Städning var det sagt och städning blev det! Fick påhälsning av två representater från Rent hus idag,eller? En sov och en städade men det är kanske så dom jobbar? Renare blev det iallafall så jag är nöjd. Fick som tack för hjälpen bjuda mitt sällskap på smulpak/jordgubbspaj även kallad "meeeeeeeeera-fett-paj", god blev den och mätt blev man!

Det sägs att det var sista handbollsträningen med laget idag....ever! Det blev inte så mycket till handbollsträning eftersom vi lekte i 45 minuter och fjantade handboll i resterade 45, men kul var det!
Efter lite missförstånd bland tränarna så blev morgondagens planerade löpträning tyvärr inställd. Moahahah! Istället ska vi köra ett eget löppass, och ni som känner mig vet hur det kommer sluta - om det ens börjar.....

Sex and the city kallar, ciao!


ONSDAG

Dagen började som vanligt med skola ,1,5 timmas UF och jag håller verkligen med Linnea, UF suger faktiskt snopp! Sexigt tråkigt är det och alla uppgifter som vi blir tilldelade känns ovettiga. Vi kom dock på en smart idé idag om att vi ska ställa ut våra jeans på Kvibergs marknad. Känner att vi kan nå vår målgrupp bättre där, eller?

Efter skolan åkte jag och klippte mig, eller ja, hon tog till kniven och tunnade ut det lite. Syns absolut ingen skillnad vilket inte var meningen heller, gjorde det bara för att det ska underlätta när jag plattar det här satans håret. Känner att det är dax för rakpermanent snart, fick en i julklapp så jag behöver väl bara boka en tid - ett år sen sist.

Mitt rum som numera ser ut som kriget skall förhoppningsvis bli städat imorgon, städhjälpen har skjutit upp det i typ två veckor och högarna har bara blivit fler och större. Ser knappt golvet längre och det är nästan så att man får hoppa från dörren till sängen för att inte trampa på något... Lite krydd kanske men stökigt är det! Hoppas verkligen att det blir av imorn annars blir det ännu jobbigare nästa vecka!

Fick förresten våra studentmössor och kläder idag. IIIIIIIIH jag kan inte fatta att det är sant, satte på mig mössan och fick ryck - inte  för att jag såg förjävlig ut i mössan, eller för att byxorna som jag beställde var för korta trots att jag tog strl L bara för att dom skulle vara tillräckligt långa (?)  utan för att studenten kommer bli så jääävla rolig.
Oh herregud, fucking amazing!


JOBBIG DAG

Idag har vart en jobbig dag, har vart ledsen och deprimerad om vartannat då jag egentligen borde vara glad. Det är mycket blandade känslor och jag önskar att jag bara kunde försvinna ett tag. Eller bli liten igen, slippa fatta massa vuxna och avgörande beslut.
Fuck vad jobbigt de ska va då,jag orkar inte med sånt här.. Åhh

I need someone to hold me
Nu ska jag sova.







Godnatt

13-15 MARS 2009

Jaha då var de över, mitt sista ungdoms SM är spelat och de känns rent ut sagt förjävligt, jag vill va junior! Vi slutade på en andraplats i helgen, riktigt bra är det egentligen men det lär nog ta ett tag att inse hur bra det är, man är ju alltid besviken efter en förlust, speciellt efter en finalförlust.

Vi har mestadels spelat riktigt bra i helgen, 1a halvlek mot Karlshamn i semin, för att inte tala om öppningen mot Tyresö. Grymt!
Efter semifinalen igår kunde vi  inte fatta att det, VI skulle spela SM final och jag tror fortfarande inte att jag har fattat. Vi som förra veckan satt och drömde oss bort och var helt fascinerade över hur mäktigt det var när killarna spelade sin final har nu själva fått uppleva precis samma sak.
SM silver och näst bäst i Sverige är ju som sagt inte illa pinkat som Sophie uttryckte det, men fan så mycket roligare det hade vart med Guld. Men man kommer väl över det, eller?

Det var för exakt 24 timmar sen min sista match i mitt sista USM blåstes igång, en tid jag kommer att minnas.

more to come, over and out.

READY SET GO

Har samling vid bussen om ca 30 minuter och jag är helt hypad! T.o.m Kelvin har blivit trött på mig och mitt springande runt runt här i lägenheten. Vi anländer till Lund vid 4 tiden, checkar in på hotellet, äter lite och beger oss sedan bort mot hallen. IH, de ska bli så spännande! Att det spelas i Lund gör ju inte det sämre precis, hela laget känner sig nog jävligt hemma i Lund eftersom vi spelat där ett antal gånger... ÅH jag längtar ihjäl mig!

Maten kallar...




Keep your fingers crossed
see you,

VI ÄR PÅ G

Trumma, Maracas, Tutor, Flagga, Megafon och lite drygt 50 pers på läktaren med supportertröjor. IH!!! Har vart helt i extas hela dagen, kan vara för att jag haft brist på annat att göra eller koncentrera mig på. Har sprungit runt här hemma och vart helt speedad och full av längtan inför helgen. Känner mig som ett barn dagen innan julafton, helt sanslöst. Inte likt mig!  Brukar i vanliga fall börja bli taggad när det är ca 10 min kvar av matchen, om det är en jämn match typ, detta skrämmer mig lite faktiskt..

Btw, så kan man följa vissa matcher via nätet, bl.a. vår match mot Skövde. Imorgon kl 18.30 gäller det alltså att sitta bänkad då vi spelar vår första match i vårt sista finalsteg.  



Nu back to packningen...

NEJ TACK! KLICK

Klockan 11 imorse ringer det på hemtelefonen, det var Sandra, en telefonförsäljare som bröt på ryska och som försökte sälja på mig jag vet inte vad, vitaminer eller någonting. Hon pratade non-stop i tre minuter, och då menar jag verkligen non-stop, oavbrutet!
- Hej det är Jamina, var det enda jag fick säga under hela samtalet. Sen satt hon och läste innantill och tjatade om både det ena och de andra. Hade starka funderingar på att lägga på mitt under samtalet men väntade istället tills hon var klar.
- NEJ TACK, sa jag och la på!

Idag har jag ju alltså vart ledig från skolan, var meningen att jag skulle packa och städa mitt rum men det har inte blivit någonting av de...ännu. Åkte istället till allum en snabbis och köpte två tröjor på Gina, Tack vare 10 stämplar i mitt stämpelkort så fick jag 150 kronors rabatt, därför gick tröjorna bara på 128 kronor sammanlagt. Nöjd kvinna!




Imorgon åker vi!!!!!!!!!!

THAT'S A KEEPER

Har sedan jag kom hem gjort precis vad som var planerat, alltså; Absolut ingenting! Har legat i sängen heela dagen, hunnit avverka två filmer, Changeling och Bolt, dock så har jag fått pausa i filerma tre gånger för att sova. Inte för att filmerna var tråkiga utan för att jag är jävligt trött. Känns faktiskt som jag börjar bli sjuk, inte så värst passande eftersom det är SM i helgen. Vill inte ha en repris på förra året, fyfan.


Är ledig från skolan imorn eftersom resten av treorna har byggdag inför UF mässan. Detta innebär att jag gjort min sista skoldag för den här veckan. Lika bra att vänja sig vid att vara ledig från skolan liksom, kommer ju ändå vara det resten av livet!

2 DAYS TO GO!

Dagen började med att jag försov mig till min enda lektion som idag började halv 9. Lyckades väl antagligen stänga av väckarklockan när den ringde imorse och somna om igen, vaknade 8.20... Kom dock bara 20 min för sent, så det gjorde inte så mycket. Kl 10 slutade lektionen och även skoldagen, sååååååååå skönt! Ligger nu här hemma i min säng och har nog inte planerat att göra så mycket annat idag. Möjligtvis äta, men bara kanske!
Skulle iofs behöva städa, men eftersom det är städtorsdag imorgon så väntar jag tills dess!

Längtar ihjäl mig till SM, bara två dagar kvar nu, sen åker vi! Det blir mitt sista ungdoms SM och det känns sorgligt faktiskt. Känns ju som att jag kommer lipa efter sista matchen, oavsett hur den slutar..

Nu back to business, bedtimeeee!

GM?

Seg, segare , Jamina -  det är precis så jag känner mig just nu. Herregud vad trött och seg jag är, och jag blir bara tröttare utav tanken att jag har träning om cirkus 2,5 timma.....

Hela helgen har som sagt spenderats i Önneredshallen, tittandes på handboll. Precis som väntat så tog RIK hem guldet, välförtjänt faktiskt. Sävehof kom tvåa, skräll från deras sida, iallafall om man  utgår ifrån vad "experterna" tippade på alltomhandboll, sexa var de ja.. Kan efter helgen konstatera att det är bättre att enbart arrangera GM istället för SM, bara slöseri med tid och pengar då det ändå bara är Göteborgslag i topp.

Var ute och "firade" igår, vet inte vad vi firade riktigt, guldet kanske, trots att vi inte tagit nåt. Låter bättre iallafall, att säga att vi var ute och firade än att vi bara gick ut! Det var kul iallafall, stora delar av laget var där och jag hoppas på repris nästa vecka. Eller det kommer bli repris nästa vecka, om vi går ut för att fira eller för att sörja det återstår att se.. Jag längtar!

ORKA VA DU!

Är på lite halvdåligt humör och jag har mina anledningar faktiskt. Ska inte plåga er med massa svordomar nu så jag tänkte att jag spar det till en annan gång.. Låter bägaren rinna över liksom.


Iallafall, HJSM har börjat och det är väl i ÖHK - hallen jag kommer spendera stora delar av min helg. Har inte så mycket bättre för mig faktiskt. Eller jo juste ja, jag har ju träning imorn bitti!? Kl 10 i partillebo en lördagmorgon samtidigt som det det pågår ett JSM finalspel på andra sidan stan , kriminellt förfan!

Ser på Raw på femman, comedyclub eller nåt. Måns Möller som tjötar nu, rätt rolig faktiskt - "Frugan ville unna sig och göra silikonbröst och såna grejer, jag sa till henne att lägga pengarna på nåt vettigt istället, gör något åt näsan t.ex."

HÅLL I HATTEN

Jag varnar känsliga tittare!




This ain't sex... eller?

CHALLENGE



Regler: Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för de. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn. Alla svar måste vara riktiga och du får inte hitta på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får inte heller skriva samma svar två gånger, eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på namnfrågan).


1. Vad heter du? Jamina

2. Ett ord på fyra bokstäver: Jord

3. Flicknamn: Jennifer

4. Pojknamn: James

5. Yrke: Journalist

6. Färg: Jadegrön

7. Klädesplagg: Jeans

8. Mat: Janssons frestelse

9. Sak i badrummet: J.Lo - Glow, parfym

10. Plats/stad: Jordanien

11. En orsak att vara sen: Jättetrött

12. Något man skriker: JAAAAA!

13. Film: Jag vet vad du gjorde förra sommaren..

14. Något man dricker: Jordgubssaft

15. Band: Jumper

16. Djur: Jaguar

17. Gatunamn: Jons väg

18. Bil: Jeep

19. Sång: Just Dance

Lelle, jag utmanar dig, bara dig!


YANI YANI


Onsdagar som innebär träningsledigt innebar idag även skol-ledigt för min del. Vaknade upp med yani mensvärk/migrän så de blev ingen skola för mig..
Trots att jag vart ledig och egentligen bara hade planerat att ligga hemma i min säng hela dagen så har jag faktiskt fått en del uträttat. Har bl.a. vart ute i sisjön och betalt in handpenningen för vårt studentflak. Känns skönt att ha det gjort så att man kan vara säker på att man inte blir flaklös på studenten..

Idag var det tänkt att jag och Kickflip skulle sola, känner verkligen att det behövs nu eftersom jag är typ...GUL! Jag skojar inte, jag är gul i ansiktet! Ändrade planer blev det iallafall så det blev ingen solning - hela eftermiddagen och kvällen har därför spenderats hos Jeppsson. Fick inte gjort så mycket vettigt men det är skönt det med ibland..

later,


SM I SKOTTKÄRRA

Usel uppdatering av mig jag vet, har dock haft mina anledningar, men nu är jag tillbaka. Back on track liksom.. ehh?
Måndag - Tisdag har iallafall spenderats i Lundbystrand, tränat fyra pass på två dagar och det känns i kroppen ska ni veta.
Är iallafall hemma i min säng nu vilket är förjävla skönt, känns som det var en evighet sen jag låg här trots att jag bara vart borta från den sen igår morse..

Idag kommer mamma och kelvin hem från sin lilla Mora-tripp, tåget anländer om en halvtimma och det är nog bäst att jag påminner pappa om att han kanske bör åka snart så dom slipper bli stående på stationen hela natten.

Den rätte för rosing på tv nu, vilket jävla skämt det programmet är, pinsamt att se hur folk beter sig och ljuger för sig själva! Snäääälla!


RSS 2.0