'PUMOR'

Wooohoo, I'm back in business, again! Eller?! ,
Som ni (Kicki & Ida) märker så går det grymt för mig och mitt uppdaterande av bloggen, har dock kommit på en grym idé som jag precis delade med mig av till mina två kladdkakeluktande homies. Snilleblixten jag fick innebär iallafall mer updates, även i form av videoinlägg, ELLER!? Big tvek..

Imorgon drar den gemensamma träningen igång igen..Har liiiite ångest inför den måste jag erkänna eftersom första träningen består av tre timmars tester. Kommer gå grymt!

nooow, i've got to teach kicki a lesson, she's acting very strange at the moment! Ida ställde precis hennes diagnos; Sexuellt frustrerad - mycket troligt.


SÅÅÅ JA!

Några bilder blev det inte igår vilket kanske märktes. Dom kommer en annan dag, promise. Påtal om bilder så tänkte jag inom de närmsta dagarna sätta mig och kolla igenom alla mina studentbilder för att sedan skicka in dom för framkallning. Mamma har köpt ett stort album till mig som jag kan klistra in alla bilder i, vääääääldigt bra!

Ett jävulskt liv var det igår vill jag lova - därför har dagen vart ganska lugn.. Eller nej det har den fan inte kom jag just på!
 Började med att storstäda och möblera om Marias lägenhet, på initiativ av mig. Tycker konstigt nog att det är ganska roligt att städa, dock inte hos mig själv.. Åkte sedan hem och vände för att gå upp till jobbet och leka instruktör. Eftersom jag turligt nog inte ska köra städvagn i sommar så fick jag visa en annan stackars tjej hur skiten går till. Jag lider med henne som tvingas vara där i tre veckor.
Därefter åkte jag till och tränade med Marre och Fogel - ruskigt stressig dag för att vara mig numera. Kewl!

Fredagen den 13 juli 1990. Otursdagen, Föddes den här människan;
 


Skickade precis sms och grattade henne. Kan ju säga att det inte bara är bullshit att fredagen den 13 är en otursdag.. Flickan föddes med fiskminne, hon verkade ha glömt av att det var hennes födelsedag.
Grattis Kicki!

BACK ON TRACK, ELLER?

Precis som förra sommaren, då jag skapade den här bloggen, så blev jag lite bloggsugen igen. Att jag absolut inte har någonting vettigt att göra om dagarna kan nog vara en anledning.. Tror dock inte att det suget håller i sig längre än tills de här inlägget är färdigskrivet men det är alltid värt ett försök!

Mycket har hänt sedan jag skrev sist:
- Jag har fyllt år
- Semestrat på Cypern
- Tagit mig igenom ännu en försäsong (STORT)
- Besökt både Stockholm & Norrköping och fått bekräftat att Göteborg verkligen är Sveriges Framsida
- Spelat Partille Cup
- Tagit Studenten!!!!

Det där sista på listan var förövrigt det i särklass roligaste jag gjort i hela mitt liv. Hade gjort nästan vad som helst för att få uppleva den dagen igen, fy helvete vad roligt det var!






På fredag bär det av till Åhus, hade vart trevligt med lite sol, eller iallafall uppehåll så att vi i år kan ägna oss åt beachhandboll istället för gyttjebrottning. Fast det är ju iofs rätt mysigt det också, eller?

Kommer nog ett till inlägg med lite bilder inom de närmsta Sju dagarna, kanske t.o.m ikväll..
Ciao så länge,

RSS 2.0