SZOMBATHELY

Eftersom em-bloggen uppdateras för fullt sá har jag ingen större lust att skriva hár, iallafall inte idag. Hánvisar till den istállet. Har iallafall flyttat idag, till en mindre, mysig men jávulisiskt död stad.

Det var den uppdateringen, pallur. Ciao

MELLANRUNDAN

Efter att vi rent ut sagt satt oss i skiten efter förlusten mot Holland så var vi tvugna att vinna resterade matcher i gruppen för att ha någon chans att ta oss vidare till mellanrundan. Matchen i Danmark igår var en repris på matchen i Märsta, vi ledde nästan hela matchen och lyckades tillslut vinna med 5 bollar. Inte illa pinkat, haaaaaaa! Vår klack som ökat drastiskt i antal sedan dagen innan var igång hela matchen, det var inte bara anhöriga till oss i laget utan även svenska representanter från flygvapnet bosatta i Ungern, det ni!

Dagens match mot Rumänien såg på förhand ut att bli väldigt tuff, dom förlorade bara med två bollar mot Holland och vann över Danmark.



Matchen visade sig dock inte bli så tuff som vi hade trott. Spelade som en jävla mur bakåt och bara öste in mål framåt. Halvtidsresultatet visade 17-5, och ledning med 12 bollar i paus säger väl det mesta. Slutreslutatet skrevs till 31-16 vilket är helt suk jävla bra. Den bästa försvarsinsats på ungdomsnivå någonsin som Per sa. Mycket trevligt!

Imorgon ska vi byta hotell, eftersom mellanrundan går i en annan stad så blir vi tvugna att flytta 2 timmar bort. Rätt så skönt att få byta rum och förhoppningsvis slippa den friterade maten som verkar vara nationalrätten på det här hotellet! Dock jobbigt att packa vilket jag inte har gjort ännu, känner att det är dags att göra det!

Over and out. Ciao!

DAG 3

Hann aldrig uppdatera bloggen igår eftersom jag inte hade tid att få tag på någon dator, kvällen ägnades istället åt att sjunga singstar och dans på rummet! Fett med vev!

08.15 gick vi upp imorse för att klockan halv 9 gå ut springa lite, 'morgonlufsen' som dom kallade de var i föööör högt tempo om man frågar mig. Tempot drogs dock ner efter ungefär halva rundan då fler tyckte som jag. Nöjd!

Vår EM-premiär är nu avklarad, och den gick sådär! Mötte holland som var förvånandsvärt bra, väldigt snabba och samspelta, visste vart dom hade varandra och spelade för snabbt för att vi skulle kunna hänga med. Efter att en bit in i andra halvlek nästan kommit ikapp så förlorade vi tillslut med 7 bollar. Surt! Mer om matchen här Måste vinna resterande matcher i gruppen för att kunna ta oss till mellanrundan. Danmark och Rumänien har vi kvar, det kommer bli tufft!

Förvrigt så är det jävligt bra väder här just nu, skulle tippa på en 25-30 grader. Betydligt mycket bättre än hemma antar jag..

BYE!

Förresten, tror att vår match idag sändes på webben, ska kolla upp det och försöka länka ifall det kommer sändas några fler matcher... Burres tur nu, CIAO!


HOTEL RABA

Efter att ha väntat på flygplatsen i Wien i tre timmar för att därefter åka buss i två timmar för att komma till vårt hotell här i Ungern så är vi äntligen framme.. Har hunnit med en del sen vi kom hit, bl.a. köpa ett par skor. Rätt så snygga om jag får säga det själv.....  Har även hunnit med att göra den här resans första träningspass som bara varade i en timma. Väldigt lämplig träningslängd enligt mig, precis lagom! 

Just nu sitter jag och Burre i foajen och bloggar från varsin dator, fick datorabstinens efter bara några timmar här i detta hittills gråa landet och mer av det lär det förmodligen bli.

Två träningspass imorgon, ett förmiddags- och ett eftermiddagspass, därimellan blir det väl att göra stan, vilket tar ungefär 5 min , moahah.

Har inget mer vettigt att skriva för tillfället.. Förutom att man faktiskt LACKAR PÅ FOLK!  Åt helvete med dig, IH!   

1 DAY 2 GO

Snilleblixten som nämndes i förra inlägget går ut på att försöka uppdatera bloggen medans jag är iväg på EM i Ungern. Hur mycket uppdateringar det blir kan jag inte svara på, men om jag känner mig själv rätt så kommer dom säkerligen bli väldigt sällsynta..

Iallafall..

Väskan är så gott som färdigpackad, har alldeles för mycket kläder med mig (som vanligt) och nu är det väl bara necessären som ska ner, sen är jag KLAAR! Imorgon (läs:idag) kl 05.30 skall vi Göteborgare + Maria infinna oss på Landvetter.



Planet lyfter 07.20 och vi är framme i Wien.......lite senare på dagen. Har ingen direkt koll. Vad jag vet så är vi iallafall de första på plats i Wien och kommer antagligen få sitta och vänta på flygplatsen i ca 3 timmar på resten av laget.. . Frågan är vad fan man ska hitta på under den tiden.. Gå på stan och gå vilse - Nej , Sola, kl 9 på morgonen - Tvek. Kommer antagligen leta upp en dator fort som fan och se vilka statusuppdateringar jag gått miste om på facebook under mina dryga 2 timmar i luften. Lider nog av SUA tror jag, Social uppdateringssjuka - väldigt jobbigt faktiskt.

RSS 2.0