ETT ÅR SEDAN

    


one year ago♥
31/7-08
sthlm

KORS I TAKET

Nästan hela dagen har tillbringats med pappa, vilket inte är ofta. VI började med att äta. Sushin som jag hade blivit lovad blev inget av utan jag fick nöja mig med pannkakor och thai mat - iofs inte illa pinkat det heller.
När vi ätit klart tog vi en snabbis förbi backaplan och gina tricot. Sprang in där och rea-fyndade en gul body som jag tänkte ha till mig nya kjol. Åkte sedan vidare till frölunda, träffa lite folk(?) Styrde sedan kosan mot sävedalen -Triumf glass. Satte oss ner och tog en klass, när vi var klara med det åkte jag till limit för att kolla lite på deras "butiken-upphör-rea" vilket den förövrigt har hållt på göra ett jävla tag, typ ett halvår. Fick där köpt mig ett korallfärgat baslinne, pärlörhängen och ett halsband från mami.
Vi åkte sedan hem, lämnade min bil, satte oss i pappas och åkte mot stan- en jävligt onödig tripp enligt mig eftersom vi inte fick gjort nåt vettigt.
Åkte sedan istället tillbaka till Partille för att handla lite mat - rätt snålt med det hemma nu eftersom inte mamma är hemma, kom på mig själv igår med att jag inte ätit på hela dan..
Väl på allum skrällde pappa, han erbjöd sig att köpa en jacka till mig - KORS I TAKET, skyndade mig fort som fan till kassa med jackan innan han skulle ångra sig. Erbjöd mig att betala men icke - Lite klirrklirr i kassan och sen va jackan min. JIHA! 
                                               
                                                 


Sitter nu här hemma efter att ha lagat middag till mig själv, kyckling med cocosmjölk och bambuskott, om ni bara visste.

UPDATE

Idag var jag uppe med tuppen och gick till jobbet. Kom dit och insåg att det inte fanns någon nyckel som jag skulle behöva för att kunna genomföra arbetet. Idioten hade inte lämnat dörren till städskrubben öppen heller. Funderade helt seriöst på att gå hem och lägga mig igen men satte mig istället på en stol och väntade. Efter ca 1 timma kom chefen och då  kom hon plötsligt på att: Oooops det är ju jag som har nyckeln, jag skulle ju vart här tidigt... OJDÅ! åh, kunde ha sovit en timma till. 

Nu är  jag hemma och pappa ringde precis å fråga om jag ville ha sushi och OFCOURSE vill jag de! så nu ska jag åka och äta sushi :D
                                                                               

TODAY

Precis som jag förmodade så har dagen spenderats med P och hans nya bästis - Guitar hero III Jättekul till en början men inte lika kul efter ca 5 timmar. HAHA

                                                                                 

Imorgon och i övermorgon är dett jobb som gäller, tråkigt men sant. Tur att det bara är två dagar för det där jobbet tar på krafterna, arbetstid mellan 7-11 men det är fan så jobbigt! 


"One year ago you tookme into your world full of love, I will never forget that" ♥


KOMMER INTE PÅ NÅN PASSANDE RUBRIK

Ligger här i sängen och försöker pilla med bloggen så att den ser snygg ut, men jag fattar ingenting, allt blir bara fult!
Har försökt lägga in en klocka och jag såg nu att den hamnade längst upp i hörnet vilket inte var speciellt vackert. Får se om jag orkar ta bort den senare.
Lyckades iallafall få till en egen "header" igår - lite grå och thalvråkig men den får duga tillsvidare.

Har inget speciellt planerat idag, förmodligen träffa P men vad vi hittar på det återstår att se..


"vinn en danmarksresa för två till cypern" (?) HAHA

BLOGGAR FRÅN ANJA

dagen har spenderats med anja, åkt bil, handlat mat, lagat mat (tog en evighet) vart i stan - Jag ville shoppa, jag fick inte köpt ett piss medans anja handlade i princip varje affär vi gick in i.  HAHA.

Besiktat bilen har jag också gjort idag - duktigt av mig!

sitter nu och väntar på att P ska komma med bussem, ska ner och hämta honom på busshållplatsen nu.

CIAOO! 


ROSTJÄRN

FAAN! skulle precis stryka ett vitt nytvättat linne som jag tänkte ha på mig idag, så jag satte på strykjärnet, väntade tills de ´blev varmt nog och satte sedan järnet på linnet. Istället för att göra linnet platt och snyggt så börjar de rinna brunt typ rostvatten ur strykjärnet som smutsar ner hela linnet.
HELVETE!


FARVÄL, ANSNING & SHOPPING

Just hemkommen efter att ha tagit farväl  av mamma och bror vid centralstationen, framför dom vänstar en 15 timmar lång tågresa till Umeå.
Hann också med en snabbvisit i nordstan på ca 15 min på jakt efter något rea-fynd, men hittade inget. Införskaffade däremot en hög jeanskjol på gina igår.
Ansade även hår på min kära P, len som en babyrumpa blev han efteråt, lägger in bilder på de!
 
                
                                                                              

      
underben, lår, mage, bröst. ALLT ÄR BORTA!
                                                                                        
Olga Highwaist skirt




                                      Over and out

INGET PLANERAT

nothing planned today, mycket som borde göras men om jag känner mig själv rätt så kommer det inte bli gjort.
Funderar istället på att ringa lelle och höra hur det går med avdelningen av hennes "nya" rum, probably she needs help.


första

Låg och funderade hela natten igår på om jag skulle skaffa mig en blogg, varför inte tänkte jag. Så nu var det gjort!
Det återstår att se hur mycket skrivandes det blir här, kanske jag lägger ner efter en vecka, kanske inte.

Wellwell nu var första inlägget avklarat iallafall.

(På tal om första så blev de många debuter denna veckan!
¤Första lönen (!!!)
¤Första doppet, in sweden
¤Första blogginlägget!
wohoooooo!


RSS 2.0