NYÅR

Sitter hemma hos Lelle och Elin och ska snart gå iväg till jeppsson för att börja nyårsfirandet där. Därefter ska vi vidare till.... ? ja jag vet inte, nånstans blir det väl - tänker iallafall inte fira mitt nyår på en buss i Angered.



har inget mer vettigt att skriva förutom


GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!


GUUUUUUUUULD!

Hemma igen efter att ha spelat mitt sista Lundaspel någonsin - och som vi gjorde det, vilken jävla avslutning!
Jag vet inte vad jag ska säga mer än att vi vann och vi gjorde det så jävla bra. Vi bröt den negativa trenden som innebar att förlora mot ett lag i finalen som man redan vunnit över i gruppen. Vi krossade den, vi sprängde gränser, vi var som ett väloljat maskineri som KB hade sagt,  haha!
Efter att ha vunnit med endast 1 mål mot h43/lundagård i gruppen så väntade vi oss en tuff och spännande final. Men fan heller, 24- 9 blev slutresultatet, SÅ, KLART!

http://www.alltomhandboll.nu/news.aspx?NEW_ID=4987
http://www.alltomhandboll.nu/news.aspx?NEW_ID=4979

WISH US LUCK!

Det blev en sen natt för mig då jag som så många andra gånger spenderade tid på saker som är helt ovettiga. Inatt var det Kelvins nya spel Sune-Pussjakten som höll mig vaken. Satt dock inte uppe helt i onödan eftersom jag faktiskt varvade spelet - bra gjort av mig!

Idag bär det  som sagt av till Lund och Lundaspelen för sista gången. Väskan är färdigpackad, iPoden är laddad och det mesta är nog klart känns det som.
Har jag tur så kommer jag åt någon dator när jag är där nere, jeppssons dator brukar ju alltid vara en trogen vän på resorna - så kanske det kommer någon liten uppdatering då och då. Men jag lovar ingenting, absolut ingenting!




Keep your fingers crossed
see you,

DAN EFTER DOPPAREDAN

25 December, dagen efter julaufton och dagen innan Lund, så har de alltid varit. Jag har spelat Lundaspelen så länge jag kan minnas och jag vet inte ens hur det känns att vara hemma i mellandagarna - det får jag ta reda på nästa år. För i år är nämnligen mitt sista lund år. Blandade känslor faktiskt, det känns både sorgligt och skönt på samma gång.


Dagen idag kommer iallafall gå åt till att packa, passar bra eftersom jag inte har nåt annat för mig idag då allt verkar vara stängt. 
Frågan är bara vad man ska ha med sig, hur mycket,vilken väska, hur många väskor? Åh, jag känner på mig redan nu att det kommer att bli problem.

later,

JUL 18 - FINITO

Jahopp,  julafton börjar lida mot sitt slut och det är precis lika tråkigt varenda år! När klockan slår 12 och dagen är över så är det precis som om någon stänger av musiken och tänder lampan på en fest och säger; Nu var det slut på de roliga, ni kan gå hem nu..

Det är så långt kvar det kan bli tills nästa jul och det känns fan sorgligt. Nästa år är man 1 år äldre och för varje år som går så är toleransen för barnsligheten mindre. Börjar känna av det ännu mer nu när man börjar få påslakan och andra "nödvändiga grejer som är bra att ha när man flyttar hemifrån", känns ju som dom vill kasta ut mig nu på dirr, i mellandagarna typ. Kommer hem från Lund och ser att hela mitt rum är nerpackat i flyttkartonger. 






Jag vill alltid vara barn på jul.

CHRISTMAS EVE



Tomten verkade ha mycket att göra i år och var därför här
väldigt tidigt - redan vid fyra-tiden anlände han. Kelvin som
visste att han iallafall skulle få ett paket fick sig en chock när majoriteten av klapparna under granen visade sig vara till honom.
Alla klappar är nu öppnade och alla är nöjda och glada, hoppas jag. Jag som inte hade önskat mig något speciellt fick ändå lite nödvändiga och bra grejer. Pengar, presentkort, kläder - ja det vanliga.








Utöver det vanliga så fick jag denna lilla plattång samt kameran som kortet är taget med.







_________

Eftersom alla klappar är öppnade, maten är uppäten och då jag inte har någon större lust att umgå med resten av sällskapet här hemma så undrar jag vad fan jag ska göra nu? När är Svensson Svensson? Brukar inte det sändas på julafton?

JUUUUUL

All den julstämning som jag inte haft under hela julhysterin som varat i några veckor kom precis NU! Allt på samma gång, i överflöd typ. Smygbörjade precis med julbordet som mamma förberett inför imorgon - blev dock lite nojig över att maten skulle ta slut så jag  ställde bort den fort som fan.
Sitter nu här och väntar på att klockan ska slå 00.00. Jag känner mig som ett litet barn, det kryper i hela kroppen och jag är helt uppspelt. 

  









KLOCKAN HAR SLAGIT TOLV, GOD JUL!

LILLA JULAFTON

Lilla julafton var det sagt och så blev det. Vi bestämde oss för att öppna julklapparna ifrån morfar idag för att inte riskera att förstöra julstämningen imorgon. För att göra en lång histora kort så kan jag säga att; varje år vid juletid så brukar morfar gå runt och kika runt om i sina hyllor och på vinden för att se om det finns någonting där som han inte behöver - det ger han sedan till sina barnbarn. Det brukar oftast vara väldigt ovettiga grejer och vi här hemma har på senare år gjort det till en grej att öppna morfars julklappar först!
Iallafall... Morfar verkar ha tappat det, jag trodde att jag skulle få ännu ett djur till min samling, men i år fick jag ett påslakanset- hyfsat snyggt faktiskt. Förvånansvärt bra julklapp för att komma ifrån honom och jag blir nästan lite besviken på att det inte var något mer udda som man kunde få skratta åt - typ en plastfisk från 1980.

Pappa som i vanliga fall brukar få bäst julklappar av morfar fick i år en chokladask och en slips. Ganska bra kan man tycka, MEN - eftersom min pappa är en slipshatande diabetiker så är det kanske inte fullt så passande.. haha

AUNT

Alla julklappar är  inslagna och jag sitter nu här och försöker tvinga fram julstämningen. Har laddat ner ca 10 album med julmusik som jag ska plåga resten av familjen med resten av dagen idag samt hela dagen imorgon. Julstämning eller ej - här ska firas!

Fick precis ett mms av min syster, en bild på hennes för tidiga, men sena julklapp. Hon födde en flicka igår, söt va hon också, det ligger väl i släkten antar jag, haha! Jag har blivit moster, och pappa har blivit morfar, det var på tiden!

Jag ringde honom för att meddela detta, tänkte att det kunde vart intressant för honom att veta.

- Hej, du har blivit morfar!
- Har jag ringt morfar?!
- Nej asså, du har blivit morfar
- Jag har inte ringt morfar
- DU HAR BLIVIT MORFAR
Klick*

Hinner tyvärr inte köpa någon hörapparat till honom i julklapp, det får bli när han fyller år.

 


so long

MER JUL

Precis hemkommen efter att ha hjälpt mamma med det sista inför imorgon.
Har även fixat en "feting dubbel-dubbel" luftmadrass till Lund. Eftersom alla jag frågat antingen inte haft någon eller redan hade sin feting madrass utlånad så fick jag se till att lösa det på annat sätt.. Vägrar vakna upp på golvet mitt i natten med ryggskott..

Det ryktas om "lilla julafton" här ikväll när morbror anlänt. Eftersom Kelvin igår satt och grät  av längtan över att få öppna sina julklappar så är det väl lika bra vi börjar.

peace out,


AÑO 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja, massor! Jobbat. Laglig på krogen, bl.a. haha

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Sysslar inte med sånt.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej, endast släktingar

4. Dog någon som stod dig nära?
Nej.. som tur är

5. Vilka länder besökte du?
Trinidad/Tobago, Bulgarien, Polen

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Det vet jag ju inte än.. ?

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
1 Juli, bl.a.

8. Vad var din största framgång 2008?
Framgångar blev det inte många av. Slog nån jävel i Yatzy - det var väl det enda!

9. Största misstaget?
Begicks inte utav mig..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Inte utöver det vanliga

11. Bästa köpet?
Min lila mössa. haha, ne inget.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
MAT!

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Det tror det nog.. Kan dock inte komma på vad, just nu.


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
Rihanna - Rehab,  Beyonce - If I were a boy

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Det har gått upp och ner i perioder. Men jag tror att det har vart lite mer ledsamt i år faktiskt.

16. Vad önskar du att du gjort mer?
Tjänat pengar.. Hur vet jag inte.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Återkommer med den..

18. Hur ska du tillbringa julen?
Med min  familj + morbror och eventuellt Melvin? Har ingen koll

19. Blev du kär i år?
No, last year

20. Hur många one night stands?
20 - 8 + 5 - 4 x 0 

21. Favoritprogram på TV?
Prison Break,

23. Bästa boken du läste i år?
Läser inte böcker. Studentkatalogen var dock ganska trevlig

24. Största musikaliska upptäckten?
Att jag kan sjunga... Så att folk får huvudvärk!

25. Något du önskade dig och fick?
Körkort !

26. Något du önskade dig men inte fick?
En Jaguar

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Inget speciellt, tränade typ. Eller jo, vi var på HBT festivalen med skolan, väldigt rolig 18årsdag!

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Verkligen.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Degig, Ointressant.

31. Vad fick dig att må bra?
Mina vänner! Min säng!

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Michael Scofield, typ.

33. Vem saknade du?
Kattig.


gud vilket spännande år jag verkar haft!

DAN FÖRE DAN FÖRE DOPPAREDAN

Årets sista julklappar är nu inköpta och det känns faktiskt som en befrielse. Jag brukar annars tycka att det är ganska kul med julklappsshopping - men i år har den bara vart tråkig och jobbig. Vet inte vad det kan bero på, dålig julstämning typ.. 
Imorgon (tror jag) kommer iallafall min morbror från Norrland hit för att fira jul. Då blir det liv i luckan vill jag lova - jag hoppas på att han tar med sig lite norrländsk julstämning också,  inte bara tunnbröd.

...memories made in the coldest winter...


♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

Vilken jävla tur du har människa, hur kan man ha sån tur? Hade jag vart du så hade jag gått och köpt en lott, NU på dirr! Jag är dock glad att jag inte är du. Skulle inte ens vilja va en liten del av dig, skulle inte vilja ha nåt som du har - inte ens för pengar.
Jag tror att ni hade änglavakt - du och din blåval till kompis. Usch, du äcklar mig.

...jag skulle kunna skriva hur mycket som helst, men med risk för att inte bli anklagad för olaga hot så stannar jag här. Lucky you.


KNÄCK!

Precis som igår så har jag inte varit utanför dörren på hela dagen.. Istället har jag städat - igen, utan att någon bett mig! Kors i taket!

Ska snart koka knäck med mamma och Kelvin - en tradition som brukar sluta på samma sätt varje år; Jag eller mamma får ett utbrott och blir irriterade över att det går så fruktansvärt långsamt så att smeten hinner klibba ihop innan vi ens fått i skiten i formarna .ALDRIG MER! ... skriker nån av oss varje år. .. men traditioner är till för att följas.

Tjejernas juniorelit final bör vara slut snart... Give me the result!

10+10 DECEMBER

Klockan är drygt halv 7 och jag går fortfarande runt i pyjamas. Som det ser ut nu så kommer jag inte få nåt vettigt uträttat idag.. Möjligtvis fortsätta storstädningen av mitt rum som jag påbörjade för ca 3 timmar sedan men som inte är klar ännu - men bara kanske..

Skulle behöva köpa lite fler julklappar faktiskt, det mesta är klart men för att det inte ska bli sura miner på julafton så får jag väl ägna ännu en dag åt den där hetsshoppingen... MEN, Jag har 4.75 kr kvar på kontot - det får man inte många julklappar för. 8 jenkatuggummin, typ.

LAST NIGHT A DJ SAVED MY LIFE

The voice X-mas party var min och Kickis tänkta slutdestination igårkväll - så blev det också, så blev det verkligen.
Vi stod i feting kö i ca en halvtimma innan vi efter många om och men äntligen fick komma in. 18 på listan och gratis inträde före kl 22.30 var det sagt, men kl 22.34 skriker vakten: 20 år och 100 kr är det som gäller nu! Listan är struken!. Bluff, - där hade man stått i en halvtimma, nästan längst fram i kön och blivit halvt ihjältrampad innan dom ens började släppa in! Vi kommer in ändå tänkte vi och Kicki visade upp sitt leg för vakten.
- Den vägen, sa han och pekade ut mot gatan.
Vi gjorde som han sa - nästan. Istället för att gå därifrån ställde vi oss i en annan, hemmagjord kö och försökte där istället.. Vakten kollade på våra leg och sa: Välkomna! yees, Fiffel AB vann igen,  långnäsa.

Darin, Lazee och Sebastian Voght från The voice förgyllde sedan vår kväll - sista för i år och bästa på länge!









adios,


PROBLEM

Jag har ett problem, ett feting jävla problem. KLÄDPROBLEM! Som alla andra gånger så har jag ingenting att ha på mig. Det är fullt i garderoben men där verkar ändå inte finnas nåt vettigt. Sävehofoverallen är väl det enda, haha!
Jag går naken..


Linnea och Linda misshandlade precis Ron popes a drop in the ocean, skräckscenario!

RUBRIK VAR DET JA?

Sista dagen i skolan för detta året är gjord och det är sååå skönt! Trots detta så har min dag präglats av irritation och dåligt humör - vet ej vad det kan bero på. PMS i efterhand, typ.
NU ska jag iallafall iväg till sävehehofhallen, julmys och julklappslekar med laget! trevligt värre.

later

SAMSARA

Eftermiddagen har spenderats framför tv:n, ensam har jag haft  prison break maraton! Åh fyfan vad bra det är, men jag undrar om den här serien någonsin kommer ta slut? Precis när man tror att allting är uppklarat och klart så dyker det upp nya problem eller en ny jävel som lurar en annan..

Eftersom jag missar matchen i partillebohallen så får det bli radiosporten - mycket tjöt om ingenting. Ge mig handboll, inte dambasket!

Har förresten fått punktering på 'min' bil, min lånade bil - Jag och bilar asså, ingen bra kombination!


FREEEEE

Hindujävels provet är nu avklarat och svårt var det! Skönt att det är över är det iallafall och nu återstår endast en företagspresentation, sen har jag jullov, typ.

Ligger nu hemma i sängen och har INGENTING att göra, inget att plugga, eller nåt annat som behöver göras - för skönt! Träningsledig är jag också, resten av detta året faktiskt!
Skulle iofs behöva köpa några fler julklappar, eller så gör jag som morfar, kollar vad jag har hemma och slår in det med förra årets presentpapper..


- Hej
- Jag ska åka till sjukhuset
 Vad hände med "Hej"?

POWERNAP..?

En powernap innebär om jag inte har fel ca 20 minuters sömns.. Min powernap idag bestod av 4 timmars sömn  - 4 jävligt sköna timmar! satt mycket fint.

Det serverades julbord i skolan idag, bättre än jag trodde faktiskt, skräll!

Nu bidde de bråttom, later


HEARTLESS..

Dagens Prison break slut och jag är lika irriterad som vanligt över att det slutar preciiis då det börjar bli spännande - kanske är det de som är meningen men fan så irriterande!
Hinduism prov på onsdag och jag hade tänkt plugga lite på anteckningarna, bra tänkt! Precis som inför det förra religionsprovet så hittar jag inte min bok där alla anteckningar finns så det verkar inte bli någonting med det..

Kollade igenom mina betyg på naturkunskapsuppgifterna som jag lämnade in för ett tag sen, HAHA vad dåligt! Natur är helt enkelt inte min grej - men vem fan bryr sig, natur är ovettigt och vi har snart jullov!

GAMEDAY

Tidig morgon blev det idag pga bortamatch i skövde. Matchen slutade 20-45 ,och siffrorna säger väl det mesta..

Kom hem vid 4 tiden och la mig på soffan för att kolla på EM finalen.. Somnade efter 20 min och vaknade upp två timmar senare, är dock fortfarande trött.

Sista skolveckan innan mitt sista jullov påbörjas imorgon, mitt (förhoppningsvis) sista hunduism prov ska göras och jag har inte ens öppnat boken..

Hejdå


13 DECEMBER

Gårdagens utekväll slutade för min och fogels del på seven eleven, eller ja, vi kom inte så mycket längre.. VI kände inte att vi var likna sugna på utgång som resten av vårt sällskap (2 pers) var så vi tog det lilla lugna - som alltid.

Idag har jag handlat julklappar--LÖGN, jag har handlat en julklapp till mamma, en väldigt tråkig sådan och jag lär få spendera ännu mer tid på den där julklappsshoppingen. Jobbigaste året hittills är det faktiskt eftersom jag inte vet vad jag ska köpa, brukar alltid ha en liten plan, eller iallafall en tanke innan på vad jag ska köpa men inte i år..

Lucia idag förresten, jättemysigt, känner verkligen hur julstämningen bubblar inom mig, heh not.


12 DECEMBER

Lucia imorgon vilket firades rejält i vår bamba idag.. not. Satt och väntade i cirkus två timmar på att luciafirandet skulle börja, 12.15 drog det igång och jävlar vilket drag det var! Dom kom in, sjöng två sånger och gick ut, det varade i fem minuter. heja! 
Känner att jag kanske skulle åkt hem med en gång istället?
Nu är jag iallafall hemma och pillar lite med diagrammen till projektarbetet som skall vara klart på fredag (?) lycka till med det.






later,

FINAL COUNTDOWN

Veckan har gått snabbt och det är redan fredag imorgon vilket känns förjävla skönt faktiskt. Endast en vecka kvar till jullov och jag hoppas på att den sista veckan blir smärtfri. Troligtvis så blir deT inte så eftersom jag preciiiis kom på att vi har ett feting religionsprov   på hinduismen, eller var de buddhismen? En företagspresentation som skulle vart gjord för x antal veckor sedan som inte är klar ännu.. Med erfarenhet utav  lärare  så skulle jag även tippa på att någon av dom hittar på nåt annat jävulskap som ska va gjort tills efter jul.. Man har ju ändå inget att göra på jullovet, eller?

Sova nu, godnatt


HAMMIS TILL FRULLE

Precis som jag sagt innan så har lärarna gett oss kompledigt idag, men jag ska till skolan ändå. Bara för att jag gillar skolan så mycket!!
Nej, men det är hamburgare i bamba och det får man ju fan inte missa. Vår bamba har en jävla förmåga att lägga hamburgare på schemat de dagarna jag är ledig..

Fick förresten hem klänningen igår som jag hade beställt, den klänningen som jag har velat ha ett tag nu men som alltid lyckats va slut när jag tänkt beställa.. Men igår fick jag iallafall hem den, MEN, den var konstig.. Jävligt krånglig att få både på och av så jag funderar på att skicka tillbaka den.. Köpte ju faktiskt en liknanade på gina som var både billigare och mindre krånglig..
Mycket slit för ingenting, menmen





UF MÄSSA

ÄNTLIGEN hemma efter en lång jävla skoldag. Hade som sagt UF mässa i skolan idag, det var ingen rolig upplevelse kan jag säga. Är helt slut i hela kroppen efter att ha stått upp i stort sett hela dagen. Lotterna till julklappslotteriet sålde som smör men försäljningen av produkten gick inge vidare. Men vi hade iallafall bra musik, gott vatten och en rätt snygg monter, eller?ganska...








Har kompledigt imorgon vilket var väldigt bussigt av lärarna måste jag säga, välbehövligt också.

ÅRETS ÖVERDRIFT, ELLER?

En jävla massa krydd samlat på en och samma sida. Fick mig ett skrattanfall när jag läste detta, alla som vet något om handboll måste ju förstå att inte ens hälften av allt detta stämmer.. Eller?

 







Nejnejnej, Ni ser själva , ingen trovärdig kombination, eller?

I'M ALIVE

Nej, jag har inte dött, men jag är påväg, typ.
Skoldagen började med träning, som vanligt. Sen var det dags för monterbygge, och det tog en jävulusisk tid! Vid halv fyra tiden orkade jag inte med bygget och allt vad det var mer utan åkte istället iväg till linnéplatse för att hämta vår skylt som ska sättas upp i montern. Efter många om och men så fick jag tillslut skylten, alldeles för sent dock. Fick racea hem till partille eftersom träningen började kl 5, anlände till hallen några sekunder innan 5, men jag hann ändå. Tomgångskörde i 1,5 timma, dock ingen imponerande insats, men jag tog mig igenom den, det räcker så..

Är hemma nu, försöker stressa ner lite för imorgon är det back to stress.

JULMÄSSA

En väldigt tuff skoldag hade jag idag, verkligen! Gymade, eller a, var i gymmet i ca 40 min, åkte till skolan och hade en genomgång på ca 5 minuter. Sen var den dagen över - det är såna dagar som denna jag gillar skolan!
Den lediga tiden som blev över idag kommer dock kompenseras senare i veckan. Har julmässa med vårt UF företag i veckan och skall därför både imorgon och på onsdag förbereda vår monter osv. Hard work!



Tänkte ta mig friheten att vara träningsledig idag men det verkar nu som det blir ändrade planer, helvetesjävlafan!

SECOND

Matchen samt hela söndagen är nu avklarad, nästan. Vi vann matchen, med 11 bollar - det trodde jag faktiskt inte om jag ska va ärlig. Partille brukar ofta va svårspelade och vi brukar ha det svårt mot dom men inte idag inte! Vi vann och jag är nöjd, skrapade även fram 50 kr på lotten jag fick - tur i spel har jag iallafall!

Efter matchen, åkte jag hem, duschade och gjorde mig iordning för att sedan åka iväg och äta. Tildas blev det och det var i särklass det godaste jag ätit den här veckan!

Är nu hemma, helt utmattad och bekymrad över att helgen är slut och att ännu en skolvecka väntar... fuck!

Ska tröstäta mina chips.

50+

Riktigt bad update från min sida känner jag faktiskt. Hade tänkt hinna med ett till inlägg efter det otroligt onödiga inlägget som blev det enda som publicerades igår, men hann tyvärr inte.
Gårdagen spenderades på min gudmors 50 årsfest - överraskningsfest. Hon visste inte om någonting och blev jättechockad när hon såg allt folk! Kulkul för henne. Jag hade det dock inte lika roligt, blev placerad vid ett bord där jag kände att jag inte hade något gemensat med någon av dom som satt där då den yngsta var typ 20 år äldre än mig.. FÖR vuxet!

Idag är det iallafall match, mot Partille IF - lokalderby vafan! Känns sådär faktiskt, har fortfarande ont i min näsa som jag stukade (?) på träningen i fredags. Öm och lite svullen är den så jag hoppas verkligen att partille tar det lugnt med min näsa, annars...........
Hade iofs vart gött om jag bröt den, 20.000 på försäkringen och en ny näsa hade vart perfekt, eller !?

Adios, så länge

ONÖDIGT INLÄGG

Gårdagskvällen spenderades hos fogel, degandes. Kändes som det var förjävla längesen jag var ledig, så det var skönt! Vaknade upp för ca 40 minuter sedan och insåg att jag har ett arbete att göra som skall vara klart imorn - hade iofs nästan skrivit klart hälften av arbetet men det är ändå inte trevligt att börja sin lördag med skolarbete.

maten är klar, uppdaterar sen


%¤&#?!

ÅH vilken dag, helvetes dag. Orkar för tillfället inte ens kommentera den men jag hoppas inte att mitt oflyt förföljer mig resten av dagen..
Steg 4 grupperna är klara och kom ut idag, Karlshamn, Göksten, OV och Skånela, jag är nöjd! Inget steg 4 i göteborg vilket betyder att oddsen till att steg 5 blir hemma är större! Utmärkt.

Jag är hungrig och mamma är inte hemma... jag har ett problem!

TURKIIIII

Ja juste, det var ju det också!
Idag planerade vi, mest Carro att vi (vet ej vilka) skulle ta en resa till turkiet, grekland, cypern eller jag vet inte vad vi kom fram till, den 23 maj, innan studenten. Förjävla bra idé faktiskt. Vet dock inte hur det blir med den saken, det är ju ett tag kvar och det lär bli en hel del andra utgifter lagom till sutdenten, flak, mössa, kläder, klänning, presenter och fan å hans moster.

Är nu hemma, oduschad, som vanligt typ. Slutade träna för ungefär 5 timmar sedan! Oj fan vad tiden går. Nej nu blir det duschen, innan jag möglar.

NO STRESS

Kom hem från stan för en stund sen och ska snart ge mig av igen - träning.
Har inte så mycket mer att säga, eller jag har framförallt ingen tid till att skriva något långt inlägg. Så därför.....
So long!


"EN MISSHANDLING MOT MITT YTTRE"

...... det var precis dom orden en kvinna på insider nyss använde för att beskriva sin misslyckade skönhetsoperation.
Jag blir så trött, så himla trött! Det låter som om nån tvingat henne att lägga sig under knivarna och sedan rört runt med en elvisp i ansiktet på henne - mot hennes vilja. Det är väl på egen risk man skönhetsopererar sig, ingen har tvingat dig att lyfta ögonlocken, eller? Sen att läkaren som jobbar på kliniken inte verkar vara utbildad är ju en annan femma, men det är kanske sånt man bör kolla upp innan man går in och gör en skönhetsoperation. jag blir så trött.













WOAAAH MIN GUDFAR PÅ TV, kanal lokal
Later

INSIDER

Årets första julklappsrunda är nu gjord. Åkte till Kungsbacka och Freeport tillsammans med Kicki i hopp om att fynda några julklappar. Hittade två stycken, en till mamma och en till pappa - alltid en början.
Efter Kungsbacka åkte jag direkt till Partillebohallen för att se på när a laget dängde lugi, långtråkig match och man börjar ju undra vad det är för en sport egentligen, passa spring hoppa skjut, vuxna män och kvinnor?!

Snäll som jag faktiskt är ibland så åkte jag och köpte thaimat till mig och Kel efter matchen - för andra gången den här veckan! Passade även på att bränna upp käften eftersom nån thailändare råkat tappa ut halva pepparkvarnen i min mat, tack så mycket!

Mätt som fan och 700 kronor fattigare sitter jag iallafall här och funderar på om jag kanske skulle börja plugga? Känns ju som det behövs.........
NE, det blir ingenting med de.


HALELUJAH

Även fast min träning slutade tidigare än vanligt idag så lyckades jag inte komma in i duschen förräns för typ 30 min sedan. Så nu sitter jag här, ser ut som jag fått en rejäl elchock, helt kritvit i ansiktet med håret spretandes åt alla håll.
Det kommer bli en sen kväll.

Hann se andra halvlek av handbollen förut.. En viss såkallad storskytt och superstjärna gjorde väldigt bra ifrån sig, IDAG IGEN! verkligen, speciellt sista anfallet. Pinsamt förfan.

Nu blir det plattång,
adios

FIREFLIES

Klockan 09.00 vaknade jag och insåg att det bara var 30 minuter kvar tills träningen började i Kristinedal. Helt yrvaken flög jag upp ur sängen, packade väskan, drog på mig träningskläder, slängde i mig lite frukost,  satte mig i bilen och åkte till träningen. Stress, men jag hann!

Är nu hemma igen efter att ha vart i både skolan och allum en sväng. Hittade som vanligt ingenting och jag funderar helt seriöst på att lägga ner allt som har med affärer och shopping att göra. Bara massa slöseri med tid eftersom jag ändå aldrig hittar någonting - när jag väl hittar så är det antingen slut eller så finns det inte i min storlek. toppen!

Är lika trött nu som jag var imorse när jag vaknade - - -  powernap



REPEAT


Jag är heeeeeeelt såld




repeat
repeat
repeat
repeat

HASSES BRORSAS LÅTSASSYRRAS KOMPIS

Väldigt lämpligt att man på barnkanalen sänder typ sexprogram direkt efter bolibompa. Känns inte riktigt som att det som sägs på programmet är för en femårings öron.

Borde ju kanske byta kanal så att inte Kelvin börjar ställa massa obehagliga frågor om blommor och bin till mamma när hon kommer hem? Lite för tidigt kan jag tycka..



Träningsledig, mmmmmmm

FÖRSTA DECEMBER

Är helt utmattad efter denna tuffa arbetsdag. Det skulla vara ljug att påstå att jag ansträngt mig mycket och fått mycket gjort, men trött är jag iallafall.
Ligger nu hemma på soffan, i väntan på att klockan ska bli halv 9 - halv nio innebär nämligen  massage!

Årets första julkalender nu, lookielookie


STEG 3,

Trots att jag bara vart borta sen igår så känns den som en evighet. Steg 3 är nu avklarat, vann alla matcher och vi var faktiskt bättre än på väldigt länge. Ser ut som att vi har bäst målskillnad av alla också.. Yeah!

Har redan bestämt mig för att ta ledigt från träningen i skolan imorn.. Eftersom jag aldrig fick någon sovmorgon i fredags så tar jag ut den imorgon istället. Kan dock inte sova längre än till 11 eftersom vi planerat in en sydag med "företaget" om man nu kan kalla det för de imorgon..

Nu ska jag iaf sova, är aptrött.
Godnatt


RSS 2.0