POLEN

Nu bär det av! 08.15 lyfter planet ifrån Göteborg City airport (varför inte bara säga säve-flygplats?) ca 1,5 timmas flygresa till Warsawa sen en sjuhelvetes bussresa insåg jag nu, mellan warsawa och krakow. Det blir nog en hel del att uppleva där längs vägen, jag minns ju hur det var sist jag besökte ett öststatsland. Kortkort,magtröja, högklackat med en cigg i handen ståendes längs vägkanten, undra om det nappat än?
wellwell, detta ska nog bli kul. Bloggandet kommer det iallafall inte bli mycket av.
See you on Friday!


Lelle hälsar att hon inte hann uppdatera sin blogg men lovar att åtgärda detta as soon as possible.


WASABIII

Wasabinötter, min nya kärlek! Fan vad goa dom är, köpte en påse igår som jag smällde på studs och fick en till av mamma idag som snart är slut. Ska be henne köpa en till..
Hoppas att dom är nyttiga bara, inte för att jag bryr mig speciellt mycket men det är ju alltid bättre att vara nyttig- har jag hört! Tvivlar på det faktiskt eftersom de innehåller jordnötter - vilket inte är speciellt hälsosamt i alltför stora mängder, eller?


PACKÅSNA

Äntligen klar med helvetesarbetet! Skickat inte det och allt, puh. Fyfan CTRL+ALT+DELETE på den skiten. Ska radera det snabbt från datorn så jag slipper bli påmind om mitt livs värsta skolarbete.
Nu återstår bara packningen.

Hasta luego,


I'M ALIVE

Dålig update den här helgen pga tidsbrist. Har vart i skara och spelat SM både igår och idag. Det gick bra, vi vann alla matcher, minst sagt. Snittade 35 mål i varje match!
Nyss hemkommen är jag och nu är det bara till att packa om väskorna för imorgon bär det av till Polen. wiiie¨.
08.15 imorgon bitti lyfter planet, ska bli kul!

FRIDAY NIGHT LIVE

Fredagskvällen har jag spenderat i en handbollshall i Kärra. Ge mig ett liv!
Fråga mig inte varför jag valde att stressa till kärra direkt efter träningen istället för att åka hem och packa/ plugga klart, men så är det. Fucked for life.

Imorgon bär det av till Skara och mitt sista ungdoms SM ska påbörjas, lite sorgligt faktiskt när man tänker på det. Det är ju SM man ser fram emot och tränar för hela året, och nu är det sista gången, man vet ju aldrig vad som händer sen.
Har iallafall inte packat än, inte ens börjat. Lite olikt mig faktiskt, brukar alltid vara ganska tidig med sånt. Men jag har väl haft annat att tänka på och grubbla över idag. Fällt en och annan tår och skrikit ur mig högst olämpliga ord.

Packat till Polen har jag inte heller gjort, när fan ska jag hinna de?
Pluggat klart har jag inte heller gjort, inte plattat håret heller. Fan vad mycket jag har ogjort nu känner jag..
Fan då, men har som sagt haft annat att tänka på idag - och jag tänker fan inte ens kommentera det.

More to come, maybe

FINALLY

Är fortfarande arg men har sansat mig lite nu, får ta ut resten av aggressionerna på träningen. Eller på SM i helgen, det hade vart nåt.
Är äntligen klar med naturkunskapsuppgiften, nästan. Det värsta är gjort och har bara en fråga kvar.
Hinner inte blogga mer nu, mam,a har lagat spaghetti med wallabilla köttfärssås som hon vill at jag ska komma ner och äta.

Hasta luego


UTBROTT

Argare än vad jag är nu har jag nog aldrig varit, därför tänker jag inte plåga er med ett vredesinlägg. Uppdaterar senare när jag är på bätte humör.
Typ nästa år eller nåt!


YEES!

Fick precis sms av min tränare i skolan där han meddelade att det är inställd träning imorn. Den träningen var det enda jag hade på schemat imorn så detta innebär alltså en ledig dag till ,FYFAAAAAAAAN VA SKÖNT!  precis vad jag behöver! Det enda negativa är att jag missar hamburgarna i skolan.. Men jag och lelle funderar på att åka dit ändå och dra en hammis till frulle.



Nu ska jag äta,
LATER

LEROY JENKINS

Plugga och tvätta var det ja, det gick ju inge vidare med det.. Har skrivit ungefär två meningar på naturkunskapen och överlät tvätten till mamma.
Trots att jag inte har gjort det jag skulle så har jag gjort lite annat nyttigt, precis som en VD gör(?);

-Ringt banken och ev ordnat sponsringspengar in på företagskontot.
-Ringde till Örjan, fick ej tag på honom men lämnade ett meddelande.
Jag sa att jag hade gjort LITE nyttiga saker så förvänta er inte mer än såhär.

Senaste halvtimman har ägnats åt att spela Sanning&Konka med ekonomichef linnea andreasson. Pga spelet så tvingas jag nu kalla mig själv Leroy Jenkins och prata om mig själv i tredje person hela dagen.

Leroy ska nu försöka plugga igen.
Leroy uppdaterar senare.

DU HAR VUNNIT EN BIL!

Vaknade upp helt överlycklig imorse och trodde att jag hade vunnit en bil! Sen när jag kollade på samtalslistan i telefonen så insåg jag att det bara var en dröm, fan också- det kändes så verkligt. Undra om jag skrek lika mycket i sömnen som jag gjorde i drömmen? Folk måste isåfall trott att jag är sjuk, haha.

Jag jobbar ju som sagt "hemifrån" idag, och det går inte speciellt bra måste jag erkänna. Måste plugga färdigt naturkunskapen samtidigt som jag ska hjälpa mamma att tvätta. Får se vart det leder.

Känner att jag gjort en god gärning idag, men jag undrar om personen i fråga ens har upptäckt det?

CONGRATULATIONS



Ida 18 år!
Den här bruden fyller ju faktiskt "laglig-på-krogen" idag. Grattis!

Vinn dejt med Ida!
Mest av allt så önskar hon sig ett skjut i födelsedagspresent, Jag har lite svårt att lösa det på egen hand så jag efterlyser därför någon frivillig. Maila bild och lite kort fakta om dig själv till mig, detta kommer sedan granskas och godkännas av mig personligen. Inga Partille-Johnnys eller andra äckliga avskum önskas. Endast seriösa svar godtas.




Grattis Ida, kiwi, biffen, störst, halvan eller vad du nu heter!?


MÖGEL

Nåt bättre humör har det inte blivit och det lär inte bli heller så länge jag sitter framför den här datorn och möglar.
Ska kolla på 2 1/2 men på trean nu sen försöka sova. Kanske aggressiviteten lägger sig lite tills imorn, förhoppningsvis. För allas skull!

Godnatt
(Fan vad jag kollar på tv hela tiden, i varenda inlägg!)

PMS MONSTER

Gör mig på bättre humör , snälla!
 Sitter här hemma och kokar över, samma sak verkar det vara hos kicki borta i lexby. Ska vi träffas och va arga tillsammans?
Detta är ingen stor sak att bli arg över, egentligen ingenting, men det är principen - som så många andra gånger.
Jag tror att det är PMS som attackerar mig och alla andra i min omgivning, har på bara 2,5 timma lyckats hamna i luven på de tre männen i mitt liv.
Kelvin är väl inte att kalla man, men jävlas kan han fanimej! Trotsade med att byta till de där jävla cartoon network på tv när jag skulle kolla Idol. Lägg av med det.

Vi, vårt företag, har iaf bestämt oss att ta en day off imorgon. Skönt ska det bli, välbehövligt.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHH!
ps. jag tycker fortfarande att du är medioker,speciellt din lugg. Hur gammal är du egentligen?
Känner ju att nån/ några/ganska många kbs kommer åka på en feting snart!

CTRL+ALT+DELETE

Ny serie med persbrandt på tv, oskyldgt dömd heter den. Verkar bra faktiskt, men det brukar ju bli så när Persbrandt är med, Men ingenting slår fan Gunvald!

Eftermiddagen har ägnats mest åt att äta, först sushi, sen glass, sen godis. Känner att jag börjar rulla fram snart..
Har inget vettigt eller trevligt att skriva eftersom jag är lite småttirriterad - vet ej riktigt varför men det brukar oftast vara så.

MEDIOKER!


VAD GÖR JUDARNA PÅ NYÅR?

hare religionskunskap i skolan idag, genomgång inför ett prov som vi ska ha veckan efter Polen. Det vad väldigt mycket att gå igenom och jag tvekar på att jag ens får med hälften på provet. Undertiden läraren stod och predikade om både det ena och det andra inom judendomen så hade jag och Linnea, R, en väldigt intressant konversation på "pappers msn" som tillslut spårade ur. Det slutade med magknip och asgarv!



                                                                                          Utan sammnhanget kommer ni inte fatta det roliga. Men det var kul, eller hur lelle!?


Visste ni förresten att judarna började fira nyår igår?!

BEDRAGERSKA

Sol-och-vårare är numera det namnet min pappa använder sig av när han tilltalar mig.
För er som inte vet vad "sol-och-vårare" betyder så är det ett annat ord för
bedragare/lurendrejare.
Han anser att jag har blåst honom under hela min uppväxt, på allt möjligt. haha, jag är faktiskt rädd för att det stämmer, eller jag skulle inte kalla det att blåsa, snarare gjort tricket! haha. Och han har gått på det varenda gång! Att han inte lär sig.

I know you love me din gamle räv.



Stter och kollar på America´s got talent på tv. Just nu är det en kille som knäcker saker mellan skinkorna. Pennor, linjaler, gafflar...Vika sjuka människor det finns!

GRATIS BIOBILJETTER

Alla tjatar om att man ska bli medlem på gratisbio.se så jag gick in på sidan för att kolla. Väl inne så insåg jag ju att jag faktiskt redan är medlem, och jag vet att jag har fått en biobiljett därifrån - alltså funkar det. Man samlar poäng och när an samlat in tillräckligt med poäng så byter man ut dom mot biocheckar/presentkort. Det kostar ingenting och man får inga jobbiga mail el liknande.
Så jag säger som alla andra, bli medlem, här!


ALLT ÄR SIG LIKT

mini fyk för ca 1 år sedan.



De tre vännerna och P,♥ (andra fr vänster)




5 SIDOR KVAR!

Lite mer än hälften av naturkunskapen är nu avklarad, har "bara" 5 sidor av den ovettiga texten kvar. 5 sidor ifrån frihet!
Fick ett telefonsamtal ifrån en jävligt irriterad kicki som meddelade att det inte gick vägen, synd. Men det verkar som att det är obligatoriskt att sätta kryss första gången, jag vet hur det känns. Allt för att tjäna pengar. Heja VV!


Snart bär det av till polen också,närmare bestämt om 6 dagar. Fick höra idag att det tydligen är billigt med skor och väskor där, mamma tror också att det kan finnas billigt skinn (skinnjackor?) så det blir väl till att växla in lite mer fickpengar än planerat.


23 SEPTEMBER

Skoldagen började med träning i skolan, och slutade med träning. Vi hade alltså en lektion på 1,5 timma som bestod av träning (I)
Är nu hemma och ska försöka plugga vidare på naturkunskapen.Som jag sagt innan så har vi 3 uppgifter i naturen som skall va klara inom en dryg vecka men jag fick idag reda på att vi bara behöver göra en av dom. Tur de.



Slängde precis´iväg ett telefonsamtal till momento...Kom inte fram, ovanligt. En tia åt skogen, jag fattar inte varför jag håller på..... Fan nu ringde jag igen. 20 kr.


KÄRT BARN HAR MÅNGA NAMN

På UM satt jag och bläddrade i en bok och hittade en ruta där dom hade radat upp 53 ord för snippan, puffen, bäbishålet eller vad man nu vill kalla henne. Brist på fantasi?

                                                                                               Läs och lär



                                                                                                                                                                                               



                                                                                                                                                                                        Enjoy.


NUDIST

Kollade på Outsiders på femman förut. Det handlade om nudister,
 eller naturister som det numera så fint heter. Jag känner verkligen hur den grenen tilltalar mig,
att vara naken är ju så sjukt underbart och jag skulle lätt kunna gå naken till affären, på stan eller ut på krogen. Om jag bara fick, om ingen skulle reagera. Kanske skulle gå naken  till träningen i skolan imorn, se reaktionerna? NOT. När blev det jobbigt eller onormalt att ha kläder på sig liksom? Om ni ska vara nakna så stanna hemma, ha egen yoga hemma i lägenheten och spela minigolf på datorn, INTE bland folk. Nej fyfan, ingenting för mig!



Kollar på en dokumentär på ettan nu som heter: Inte som min Syster. 13 år och bortgift till pappans kusin, det var hennes öde skrattar haggorna till mostrar. Inte konstigt att avkomman blir sinnesrubbad när det endast verkar vara incest som gäller. Jag blir så matt.

1 DL SUR MJÖLK

Mamma kom hem med ett recept, ett recept på en helt vanlig jävla kaka. 
Så här såg det ut:



Nu duschen, på P:s begäran. haha.
Uppdaterar senare

REUNION

Dagen började med gymtester i skolan, gick enligt mig helt OK eftersom jag inte försämrade mig i nåt, men det var enligt mig det. När en annan fick höra mina resultat himlade han bara med ögonen och suckade- tack för den. uselt beteende.

Efter skolan åkte jag hem, duschade och åkte sedan iväg till Partille igen. Mötte upp kicki där, gick lite på allum först innan vi begav oss till UM där vi uträttade lite ärenden, laddade inför polenresan - missförstå mig rätt.
Väl på UM träffade vi 6 pers från våran gamla klass, det verkar som om alla ligger i nuförtiden, det kunde man fan inte tro, HAHA!

Är nu hemma(hos kicki) ska träna snart, hungrig som ett VILDdjur är jag också.


NATURKUNSKAPSJÄVEL

Naturkunskapen är nu påbörjad men långt ifrån klar! Mamma var snäll och hjälpte mig att försöka sammanfatta skiten men hon blev lika irriterad hon, vi båda undrar om denna textjävel har nån större sexuell betydelse? troligtvis inte.

Ligger i sängen nu och kollar fotboll med P. Smällt i mig en halv godispåse också, perfekt uppladdning inför gymtesterna imorn.

more to come. Ciao


SÖNDAG

Har varit vaken sedan kvart över 1 och har sedan dess inte gjort någonting. Resten av dagen skall jag ägna åt att studera helvetet, - naturkunskap. Wish me luck,

Uppdaterar senare.


FREE NIGHT OUT

Att BLVD är ett av stans sämsta ställen tar jag omedelbart tillbaka. Det var uselt sist jag var där men idag, idag så var de tungt! Tydligen ny ägare och ny DJ också för den delen, iallafall ikväll.
 Kvällens utgång var den bästa på länge, bra musik, mycket folk och billigt, som fan. Att gratis är gott det vet  alla, men att gratis var så hääär gott det hade jag fan ingen aning om. Betalade inte en krona, varken för att komma in, i garderoben eller i baren - perfekt.



Hade nu tänk försöka sova men om det går  vägen det återstår att se. Mina öron piper och min mage kurrar, fan

godnatt så länge

BOORED

Stinkande tråkigt, äckligt tråkigt, spik tråkigt, sten tråkigt, SEXIGT TRÅKIGT - det är precis vad jag har just nu.
Jag vill göra nåt, det kliar i hela kroppen på mig men jag orkar inte, så egentligen ska jag väl inte klaga.
Jag har ju iofs saker som jag skulle behöva göra, plugga, städa bl.a. men orkar jag det eller? nej!




Örjanjävel har ine svarat på det otroligt välformulerade mailet som jag och lelle satt och kämpade med heller, hoppas verkligen att han gör det nästa vecka! annars... 

I'M NOT POP

Like every other night så sitter jag här hemma i min ensamhet. P var här på en blixtvisit men vi bestämde att vi skulle ses imorgon istället, så att så får det bli.

Sitter och funderar på utgång imorgon kväll. Lazee har releasefest på BLVD,  som enligt mig tillsammans med keybar är stans i särklass uslaste ställe. Men eftersom det är Lazee som har det så kanske det blir att hänga i granen trots allt, gratis inträde på det också - inte helt fel.
Skulle egentligen vilja gå till Respekt där "Stockholms bästa rnb-dj" spelar och skaka loss några kilon (krydd) men eftersom det är 21 där så är det väl inte ens någon idé att se över det alternativet.

Ska kolla på en film på ettan nu som verkar kanondålig, men vad gör man inte när man har tråkigt.
Äta sig smällfet på godis och chips är ju också ett alternativ, slumpa fram sidor på wikipedia ett annat


Have it!


LUCKY DAY

Även fast inte Full Pott inte ville ge mig några pengar idag så har det hittills faktiskt varit lite utav en turdag.  

Situation 1,Det började med löp-test i skolan, 400 m på tid, jobbigt som in i helvete som alltid. Egentligen hade jag nöjt mig med att bara komma runt den där jävla banan - Jag kom runt och jag förbättrade mig sen sist. wie.

Situation 2, På vägen till min och papas hemliga slutdestination så stannade vi och gjorde några ärenden på vägen, bl.a. ett stopp på uvasun i Sävedalen. Det visade sig att pappas kompis jobbar där bland solarierna, han erbjöd mig en solning och inte fan tackar man nej till en gratis solning! yes.

Situation 3,Sushin som jag hade hoppats på fick jag! Pappa fick en gratis sushi och jag som hade beställt in 7 bitar fick 10 istället, tackar för den din dumma japan.där fick ni för Pearl Harbour




ska gå och köpa en trisslott nu...
Tror du på lyx eller? som kicki hade sagt

FULL POTT

Har suttit och ringt som en galning i hopp om att vinna 10.000 på "Full Pott", haha bättre lycka nästa gång jamina.
Skoldagen vad riiiktigt kort idag, 15 min var vi där sen bar det av hemåt igen. Ska nu ut igen, med pappa - hoppas på sushi.
LATER

KUSIN VITAMIN

Mamma grävde fram ett gammalt fotoalbum i förrådet ifrån en Greklandsresa för åtta år sedan. HA HA HA säger jag bara, vad coola jag och min kusin var! Vi klädde oss jämnt likadant, likadana kläder, skor, bikinis, frisyrer- ALLT. Jag hade dock vita lös-slingor i håret vilket såg jättenaturligt ut, enligt mig.

Usel bildkvalité , men bilden föreställer iallafall mig och Nicole och "vår" fångst. (det var inte vi som fiskade upp firren utan vi fick bara låna den)Vi ser ut som två biafra barn som aldrig sett en fisk innan.Snygga bikins också, mulle gröna...






-




LIKA SOM BÄR

Jag vet nu vart Johhny Bravos skapare hittade sin inspiration, eller snarare vart ♣ fann sin.


 



Lika som bär, tvillingar, slående lika. Ja, orden är många.
Med risk för att bli ihjälslagen så kan jag tyvärr inte publicera någon bild på Johnnys tvilling, men det är väl ganska uppenbart, eller?


BANKRUTT

Åh jag vill shoppa!
Hade detta vart i somras så hade jag bara åkt in till stan och köpt det jag kände för, men nu är det andra bullar. Kollade nämligen saldot på kontot igår och fick mig en smärre chock, vart har alla pengarna tagit vägen? Mat, bensin, ullared! fan också.
Det lilla jag har kvar får jag väl spara till Polen så att jag kan leva där, hade tänkt att shoppa där, om det finns nåt att shoppa dvs - men som det ser ut nu så lär det väl inte bli så mycket med det heller. Personlig konkurs..

MEN, studiebidraget kommer ju alldeles precis lagom till den resan kom jag på nu så det ska nog ordna sig.
 Eller så ringer jag lyckochansen? De "kluriga" orden är barnsligt enkla men att komma fram är en annan femma..






 


SPELHALL


Kort skoldag, idag igen. Dagen bestod idag endast av en UF lektion där vi faktiskt fick gjort en hel del, ringde några telefonsamtal, skickade ett långt jävla välfolmulerat mail, kom igång med hemsidan osv. Det flyter ju på, iaf för vissa...


Vi har idag fått en ny familjemedlem.
Detta gigantiska Fifa Word Cup 2006 har idag flyttat in, ett riktigt sånt stort lisebergsspel.  Det ryktas även om att ett air hockey spel är påväg, ska fan börja ta inträde här hemma snart, nöjespark!












FYND

Införskaffade mig idag ännu en väska i samlingen. Eller ännu en väska som blir liggandes på golvet kanske är ett bättre sätt att uttrycka det på.



40 kr. What a kap!

FINSKA KRIGET

17 år och silikontuttar, snacka om fåfäng. Hon själv påstår  dock inte att det är fåfänga som är skälet utan hon väljer att operera brösten eftersom hon aldrig skulle bli lycklig annars. Snacka om att ha lite att bry sig om.. Köp en större BH och tryck in lite papper, svårare än så är det inte!

Är nu hemma och försöker med alla möjliga metoder för att försöka utrota dom äckliga finnjävlarna på min kind. Jag har blivit av med två stycken, bara två kvar. Funderar på att smörja in ansiktet med tandkräm (inatt igen) för att torka ut dom men jag tror inte att det hjälper?
intressant pimple-snack!

Hej så länge

FUCKFACE

Jag tror att Neutrogena Blackhead Scrub fick för mycket luft i sig efter att jag hyllade den igår. Mitt ansikte ser nu ut som skit, värre än vanligt. Trasigt ansikte , en hel jävla finnfamilj har bosatt på min kind, och dom verkar trivas.


Har precis vart i Sävedalen och kollat på Kelvins match, förlora som vanligt, haha. 
Är nu hemma hos kicki och "sjunger", (läs: skriker) till min nybrända skiva. bäst är den.

BYE



I NEVER MEANT TO BRAG

Sitter här och väntar på att Ida ska komma. Eftersom inte Kicki kunde följa med mig och leka lodis så får Ida göra det istället, eftersom Ida är lite utav an lortgris så passar detta henne alldeles utmärkt. Ida-Uffa!

Idag har jag varit vuxen och duktig ser ni! Jag och Lelle va inne på Swedbank och öppnade ett konto(!) till vårt UF företag, ojoj! Vi fixade även så att vårt företagsnamn står på kortet, proffsigt värre.
På tal och proffsigt så så klarade Kicki körkortsteorin idag! Spela på lotto?

Uppdaterar senare, CIAO!


BOMBNEDSLAG

Mitt rum ser ut som rena rama Beirut. Kläder överallt, papper på alla bord och hyllor, påsar, väskor och skor utspridda lite här och var samt helt knökfullt på alla krokar. En resväska full med jeans har jag också liggandes på golvet.
Det ser ju liksom förjävligt ut. Dammsuga kan jag varken knappt stava till eller uttala längre. Det får nog bli en städdag snart- men inte än.


Godnatt


BEBE

Det blev inget krig på träningen idag, vi hade inte den rätta utrustningen med oss för att kunna vinna striden. Det får bli en annan gång helt enkelt.
Träningen var förövrigt tråkig. Om jag tänker efter så var övningarna faktiskt hyfsat roliga och vettiga, men träningen höll på alldeles för länge för att man skulle kunna hålla glöden uppe. Därför blev den som jag sa, tråkig.
Släpade även med mig en lårkaka hem, skönt som satan faktiskt!

Imorgon börjar vi halv 9 med UF. Vi fundilerar på att ägna lektionen åt att ringa några telefonsamtal för att se om vår idé angående samarbete blir verklighet, hope so.
 
Nu, Fotboll.


FIGHT

Tog en Powernap på ca 2 timmar som satt jävligt fint! Nånting som är mindre skönt är att min träning börjar om en dryg timma, me don't orkish idag heller.

Jag och Kicki har precis haft vårt dagliga fyk-flipp via sms och har nu kommit fram till att vi ska kriga på träningen.  Dom säger att dom vill ha bigkvalite inne på handbollsträningen och lägger sedan på 45 minuter fys innan, GRYM TAKTIK! Problemet är att det förmodligen bara är jag ,Kicki och möjligtvis nån mer som kommer kriga medans resten sitter och tittar på, sen resulterar det i att vi får skit. menmen vi får se hur det går.

Nu ska jag äta. Later
pissoar


PAUS?

Idag var första gången på väldigt länge som jag faktiskt  tyckte att det skulle bli kul att träna handboll i skolan! Men när jag väl kom till skolan så visar det sig att vi bara är 10 pers på träningen varav två är målvakter, grymt.Går liksom inte att genomföra en speciellt bra träning med 2 niometare 6 kanter och 2 målvakter..
 Den där lågan som tändes för en stund släcktes lka snabbt som den tändes och jag känner återigen att detta är helt meningslöst..

Livskrisen som jag hade för några veckor sedan är väl till viss del över och jag känner inte att jag är lika ledsen eller besvärad över saker - jag känner nu raka motsatsen, jag bryr mig inte. Vilket nästan är ännu värre.
Jag bryr mig inte om att vi har tre uppgifter i naturkunskapen som ska va klara om drygt två veckor, visst tänker jag på det men jag skiter liksom i vilket- Jag bryr mig inte heller om jag skulle "råka"  missa sju träningar i rad p.g.a nageltrång eller om jag inte skulle bli uttagen till SM. Jag är för trött för att bry mig. Jag orkar inte.




even the life that you have is borrowed, cause you´re not promised tomorrow.
I need a break.

IN LOVE!

Jag har gått och blivit förälskad den senaste veckan, jag vet inte om det ligger i luften eller om det bara är jag. Hittade min kärlek gömd nere på toan. Säkert pappa som trodde att han skulle kunna ha den för sig själv men NEJ, fel, kanondumt av honom. Nu är du min, bara min!

funkar faktiskt!


23.53

Tanken idag var att det skulle publiceras en massa små onödiga inlägg som Linnea älskar, men så blev inte fallet.

Inte långt efter att jag kom hem från cooper testet imorse bestämde jag och kicki oss för att åka och äta sushi. Det var egentligen menat att vi skulle gjort det igår, men när vi kom till sushirestaurangen här i partille (som för det mesta har stängt, lunchstängt osv) så blev vi först överlyckliga över att det överhuvudtaget var öppet! Så när vi kommer in möts vi av en sur japan så meddelar att sushin är slut, vadå slut!? maten kan inte vara slut 1.5 timma före stängning?
wellwell, vi fick våran sushi idag iallafall och det är vi glada för. 

Kvällen har precis som igår spenderats med P. Han åkte för ca 20 minuter sedan och jag tycker synd om honom som ska behöva sitta på en buss helt ensam mitt i natten (krydd, med mitt i natten, men sent på kvällen iaf) Men snart så är det väl slut med det, för snart har han förhoppningsvis körkort! hope so. ♥


Stiiiiiiiiiiinkande trött är jag, så nu ska jag sova.
Godnatt

COOPER, DONE

Årets, förhoppningsvis sista coopertest är nu avklarat - och jobbigt var det! Tiden är ingenting värd att nämnas, inte här i bloggen iallafall, men den har faktiskt vart sämre.
Resten av dagen skulle jag behöva plugga, men det blir förmodligen ingenting av det så det vad jätteonödigt att jag ens tog upp de. Istället säger jag att; resten av dagen kommer spenderas i sängen framför TV:n eftersom jag är helt död, träna ska jag förresten också göra.
More to come, bye

SÖNDAG

Urusel uppdatering från min sida idag, jag vet. Anledningen är att jag för det första umgåtts med P♥ och för det andra så har jag kollat på a-lags match.
Det var en sjuhelvetes match som vi blev tvingade att titta på idag. "Internationell topphandboll" var det sagt, men icke. Internationell var den men någon topphandboll var det fan inte. Sävehof vann med typ 11 bollar och matchen var tråkig rakt igenom.

Coopertest imorgon, 3000 km på tid låter inte speciellt jobbigt men fyfan säger  jag bara. Har fortfarande träningsvärk och jätteont i min svans(kota) så vi får väl se hur det går med den där löpningen. Åt pipsvängen förmodar jag.

wellwell cykelställ, ahora voy a dormir. Adios

KONCENTRATIONSPROBLEM

Jag tror att jag har drabbats av någon tillfällig ADHD/DAMP eller liknande bokstavskombination. 
Det är nu fjärde gången jag försöker mig på den är omöjliga texten i naturkunskap och mina tankar bara svävar iväg på annat håll. Jag vet inte om det är för att texten är såpass ointressant så att man bara vill gå och dö eller om det är jag som har allvarliga koncentrationsproblem. Funderar faktiskt helt seriöst på att skita i uppgiften eller rentav hoppa av kursen - Fast om jag skiter i uppgiften så tvingas jag göra ett prov på texten. fuck.



VILODAG

Hela dagen har spenderats hos kicki, med kicki framför tv:n och datorn, what a life. Jag kan skylla på att jag är trött efter gårdagen och var tvungen att vila upp mig eftersom vi inte gick och la oss förrän sent.
Idag har det som sagt inte hänt så mycket,tvättade bilen och råkade spruta ner halva mig. Rett ut en del saker, eller har iallafall kommit en bit på vägen.

Imorgon, eller senare idag ska jag faktiskt försöka plugga, efter min sovmorgon! sen på kvällen är det handboll i partillebo,obligatorisk närvaro då damlaget tar emot några ryska svetlanor.
Funderar på att stanna hemma istället och säga till tränarna att jag inte kan komma för att jag ska till kyrkan, vafan söndag är ju min och Guds vilodag! (?)

Har förresten en jävulusisk träningsvärk i benen, gymträningen eller löpträningen - jag veeet inte. ont gör det iaf. Har ont i min svans också,anledning: jävligt okänd.

Nu ska jag sova, försöka.

ps, det är svinigt kallt ute.


OSPÄNNANDE

Klockan är redan halv 8 och jag har inte åstadkommit nåt vettigt idag. Jag skulle behöva plugga, och jag har lovat mig själv att jag ska göra det i helgen men det har inte blivit av. Än.
Har iofs tvättat bilen, var tvungen eftersom "fälgarna skulle rosta annars" amenvisst!
Har inte så mycket mer att skriva om min icke-händelserika dag..
Uppdaterar senare, kanske

LAST NIGHT, COULDN'T EVEN GET AN ANSWER

8 km på tid var det som väntade oss i Härlanda igår. Jag har för det mesta lyckats vara borta de gånger vi ska göra det testet men den här gången kom jag fan inte undan.  Förbättrade mig med ca 2 minuter sen sist, vilket för mig är en är en  fråga utan svar? hur fan gick de till?

Efter Härlanda åkte jag hem, stressade in i duschen, stressplattade håret, stressklädde på mig, glömde hälften och åkte sedan iväg till Elins fest.
Vid halv 11 tiden bestämde jag och lelle oss för att ta bussen in till stan, men när vi kom till busshålplatsen insåg vi att bussen inte skulle komma förräns en halvtimma senare så vi GICK ner för hela tingsbacken med odugliga skor. Kul hade vi iallafall.
Kom iaf till slut in till stan, men tappade lelle på vägen. Träffade bl.a. kicki på chez, stannade där i ca 45 min och åkte sedan hem, mysslyckat. haha.


DET GÅR UNDAN!

Äntligen fredag!
Det känns som att veckorna bara flyger förbi nu, det var inte längesen jag satt här hemma och hade ångest för att börja skolan- och snart har vi redan gått en månad! I
nte länge kvar till Steg 1 och Polen nu. För er som undrar vad jag ska göra i Polen så ska jag dit med skolan och besöka bl.a. koncentrationslägret Auschwitz (stavning?), det ska bli kul faktiskt, eller man kanske inte kan kalla det kul med tanke på vad det var för en verksamhet som bedrevs där för typ 60 år sen, men det ska bli intressant. Intressant va ett bättre ord, ursäkta ordvalet "kul".

Ska till Elin ikväll på middag/fest/vet inte vad, hoppas på att det blir kul iallafall. Sen ska vi förmodligen ut, eller vi ska ut!Jag vet inte vart och om jag ska vara ärlig så är jag inte speciellt sugen på att gå ut. Men eftersom detta är bestämt sen långt tillbaka så får man ju offra sig.

Nu ska jag vila, sen ska jag till helvetet - Härlanda, löpning.



"falling is easy! it's getting back to the top that becomes the problem"

ADJÖ

Hade faktiskt tänkt mig en tidigt kväll ikväll eftersom jag  börjar 8 imorgon, men så blev fan inte fallet! Nu sitter jag här i sängen med datorn framför mig, precis som alla anda kvällar. Trött jag blir på mig själv ibland!

Känner även att bloggandet blev jävligt intensivt ikväll, bara bra iofs, då har ju kicki nåt att göra-NÖRD!
Men nu blir det inget mer med det, för nu ska jag nana.
ADJÖ!


JIPPI-KAY-JEY MOTHERFUCKER

Som alla nu säkert har förstått så hatar jag naturkunskap över allt annat, anledningen är att det är så grymt ointressant och det mesta är bara en massa teorier om ingenting, nonsens helt enkelt.
Nu upptäckte jag att jag har fått två uppgifter till i det ämnet, jag känner ju att det går bra för mig idag, med det mesta. Jag säger ju det, 11 september, radera den dagen!
Dessa två uppgifter ska iallafall vara klara den 6/10 och jag kommer hem från Polen den 3/10 (har jag förresten nämnt att jag ska till Polen?). Ska passa på att fråga läraren imorn vad fan det är frågan om imorgon, vi kan ju fan inte ha tre uppgifter på så kort tid? utan lektioner?

FUCK DEG

JAAA!

Läste på text-tv nyss och fick reda på att det REDAN verkar vara en ny Sex and the city film på gång. Det var tydligen "Mr Big" som hade pratat bredvid munnen och råkat avslöja det. Hoppas verkligen att det är sant och att det blir verklighet.







IQ BEFRIAD

Kollar på filip och fredrik på tv, en spännis till stockholmare är med och tävlar. Vilken idiot, trodde att Stockholm var ett landskap, stockholm är inget annat än Sveriges rövhål, det är redan konstaterat!Lär er det, det blir mycket lättare så för oss alla!
Nu tabba han sig igen, han kunde inte ens fånga en boll i en liten korg, stolpskott, missa en halv miljon.






JAG ORKAR INTE!

Sitter hemma i sängen och känner mig svinäcklig. Har ej duschat sen träningen eftersom jag inte orkat, jag är helt slut! På tal om träningen så var vi ungefär nio pers där varav två var halvskadade - väldigt givande träning. Gymmade först ben i en timma, det var första och sista gången för den här säsongen jag gymmade ben, uscha mig!

Jag orkar inte gå till skolan imorn! Jag orkar inte tvätta håret, och jag kan inte gå till skolan utan att ha tvättat håret, se ut som en smörbytta offentligt är ju inte helt okej! Vilka I-landsproblem! Har iofs bara två lektioner i morgon, esttisk verksamhet och NATURKUNSKAP, mitt favoritämne - bara ordet ger mig huvudvärk!
 




Jag är så trött att jag inte orkar gå och lägga mig - och jag har fortfarande duschen kvar

POWERNAP

Blev nu väckt mitt i min sköna sovstund och fick reda på att mamma tagit fel på träningstiden. Så nu blir det til att häva i sig maten och sen ila iväg till träningen, börjar om 40 min.



jag hinner inte skriva hejdå, bye

GÄDDA, GRYM RUBRIK!

Dagens skoldag bestod av en lektion , UF. Som jag sa igår så flyter det på rätt bra med vårt företag och det verkar faktiskt som att folk gillar våran idé. Vi delade ut frågeformulär till tre klasser och fick förvånansvärt många positiva rektioner. Även vår lärare sa idag att hon gillade idén och kom även upp med ett bra förslag om ett utvecklat samarbete med ett välkänt klädföretag. Får ta kontakt med dom och se om det går vägen.

 
great!



Har precis kommit hem från Allum där jag och Sofia sprang runt i princip alla affärer och försökte hitta en present till elin som ska ha "fest" imorn, svårt var det men tillslut hittade vi nåt som vi hoppas att hon gillar.

Nu ska jag vila, trött som en gädda är jag.
gädda?


11 SEPTEMBER

Klockan har nu passerat tolv och eftersom jag fortfarande är vaken och det bara sänds urusla program på tv nu så tänkte jag på att skriva ett seriöst inlägg.  Here we go.

11 September. Det har nu gått 7 år sedan den här dagen gick till historien, och i och med det så förstår nog de flesta vad jag pratar om. World Trade Center. Jag kommer så väl ihåg den dagen jag kom hem från skolan, satte mig på rumsbordet och knäppte på tv:n. Jag som hade tänkt kolla på Ricki Lake eller liknande fick på varenda kanal se livesändningar ifrån kaotiska människor i New York City. Till en början fattade jag ingenting,av vad somo hade hänt,  och jag tror fortfarande inte att jag fattar. Jag tror inte att jag riktigt förstår hur många offer denna tragedin kostade, jag tror inte att jag förstår hur många människors liv har gått i spillror efter den här dagen, jag förstår inte heller hur i helvete man fick för sig att ta ett flygplan, beredd att offra sitt eget liv och flyga in i en stor jävla skyskrapa. Jag kommer nog aldrig att förstå



Den här dagen för exakt fem år sen var också den dagen Anna Lindh blev mördad. Utrikesministern men också tvåbarnsmamman Anna Lindh. Jag försöker sätta mig in i situationen vad jag själv hade gjort om min mamma blev knivhuggen och mördad- förmodligen hade jag bett någon göra detsamma med mig, inte fan hade jag velat leva.
Man är ju inte mer än människa.

Jag lider med er

Jamina is now closed again. Signing out.
Godnatt

HALKKÖRNING

Kom på en rolig sak som kunde gått rätt illa som jag och Lelle var med om påvägen hem från skolan idag. Det regnade ute och var halt på vägarna. Så precis vid skolan finns ett uråldrigt järnvägsspår mitt i en skarp kurva. Så vi kom körandes där i typ 40km/h och plötsligt får bilen sladd, den sladdar fram och tillbaka 3-4 gånger och jag och linnea sitter bara och skriker i bilen. Det är vid de här tillfällena man önskar att man kom ihåg vad man gick igenom på halkkörningen- men fuck halkan, 1800 spänn för ingenting, jag har glömt allt!




Dagens investering - brun tantväska, 30 kr.

Jag, Kicki och P var och kollade på Kelvins match, det blev vinst till Jonsered med, jag vet inte vad-2




CLAP AGAIN

Dagen började med möte med Janne angående projektarbetet. Det gick väl bra och jag har nu insett att det kommer bli ett sjuhelvetes arbete, ett riktigt hästgöra som Janne kallade det. Vi hade sedan UF-lektion och det flyter på rätt bra med företaget så här långt, vi har dock ej börjat med "prodkuktionen" vilket bör påbörjas snart - det hänger på angela.

Hade ju som sagt min senaste dag i skolan idag. Men när vi kom till klassrummet så undrade läraren om det var OK om vi kunde sluta efter PPT-presentationen som hon skulle ha, och vilket normal tonåring tackar nej till det? Möjligtvis blondinbella men som tur är så går det ju inte någon sån stropp i vår klass. Så efter 40 min var den lektionen, samt skoldagen över.

Nu är jag hemma, har precis ätit och ska snart åka iväg och kolla på när kelvin spelar match.
Later, KICKFLIPP


ONÖDIGT

Har ingen vidare lust att blogga för tillfället, kanske märktes i det förra inlägget. Har inget vettigt att säga heller så då är det lika bra att vara tyst har jag lärt mig!
Uppdaterar senare, om jag orkar.
Hejdå.

(det här inlägget var riktigt onödigt inser jag nu, haha!)


INGEN UPDATE

Jag vägrar uppdatera!

sådeså

ÄLSKADE ONSDAGAR

Jag håller hårt vid mina kvällsrutiner, sex and the city och datorn!
Börjar tidigare än vanligt morgon eftersom vi ska ha möte med en lärare imorn angående vårt projektarbete - spännande. Imorgon är även min senaste dag, har två lektioner och slutar 12.45!
Ä ledig från träning imorgon vilket känns förjävla skönt- börjar bli lite FÖR mycket nu känner jag. Istället för träning så blir det till att spendera some time med P eftersom han också är ledig imorgon,.

Nu ska jag kolla klar SATC, sen sova
Godnatt. på förhand

BYE BYE EARTH!

Har nu fått ett sms samt en upplysning på msn om att jorden kommer gå under imorgon.
"Hej då, det har varit trevligt att lära känna dig" skriver saba direkt jag loggar in.haha.
Det skall tydligen göras ett jävulusiskt expriment någonstans i världen som riskerar att jorden går under, är det verkligen nödvändigt? Anser man att det är hög prio på att slänga ut typ 36 miljarder på att riskera jordens undergång? Gör nåt vettigt med pengarna istället, ge dom till en fattig istället, typ barnen i afrika.. eller mig.
Det här experimentet är lika jävla meningslöst som mitt naturkunskapsarbete! fuck






9/9

Träningen idag var seg och alldeles för lång för att jag skulle orka med. Jag var slut redan efter 45 min och då var inte ens hälften avklarad.
Är nu iallafall äntligen hemma och kollar på "vem kan slå Filip och Fredrik" på tv- premiär tror jag, vi får väl se vad det är för något
Later, BYE


TESTING

Jag hade ju som sagt tester imorse, 20 meter och femsteg. Det var ingen Usain Bolt som anlände till Kristinedal idag kan jag säga, jag försämrade mig på båda grenarna faktiskt, men jag bryr mig ytterst lite om jag ska vara ärlig, har lite viktigare saker att tänka på. CK berättade också att dom till nästa år kommer att utveckla testversamheten ännu mer, alltså fler tester - men som tur är så har jag slutat då!

Jag är hungrig! Men mamma slutar inte förrän halv 4 och jag orkar inte laga mat,haha!


SKIT

Johan Eklöf (författaren till naturhelvetes texten) tillsammans med min lärare Morgan gör livet jävligt surt
för mig just nu. Jag läser och försöker förstå mig på texten men det är helt omöjligt, varannat ord är obegripligt och det går inte ens att slå upp! Jag har letat på mimersbrunn, google - överallt men det finns ingen sammanfattning av den någonstans, det innebär alltså att jag MÅSTE läsa den. 
Jag vill gråta!


 

EN GOD GÄRNING

Min  väckarklocka är ställd på halv nio men redan klockan åtta ringer hemtelefonen. Sur som fan svarar jag och vill att personen på andra linjen verkligen ska fatta vilken morgonmänniska hon/han har att göra med. Jag är väldigt kort i alla mina svar tills NIna (mammas kompis) säger: Du, skulle jag kunna få låna eran dusch. Dom håller på att renovera om mni lägenhet. haha!
Vad gör man inte för en väninna(?) i nöd? Nu är hon iallafall här och har ockuperat toaletten - hoppas det går snabbt!

Börjar om 50 min med tester. Wish me luck









"JAG ÄR NUNNA"

Är nu fastklistrad framför tv:n och sex and the city där just nu nymfomankärringen Samantha dampar loss. Hon är för rolig!
Tanken slog mig också nu att jag har ett fucking naturkunskaps arbete på 13 A4 + frågeställningar som ska vara klart i slutet av månaden. Jag tvingas nu göra detta själv eftersom ingen accepterade mutningen och mitt EENDA hopp har nu bangat. känn dig träffad!



MY DAY

Pizzan med kräftstjärtar, köttfärs och bearnaisesås var fruktansvärt god MEN den gav mig håll, som fan. Löpträningen vi hade idag var så jobbig att jag blev sur efteråt! usch.

Imorgon är det halltester i skolan, 20m och femsteg - de minst ansträngande testerna men sen blir det bara värre.
Ligger nu hemma i sängen med P och kollar på 2 1/2 men, cosy.
Hasta luego.

PIZZA

Jag och Kicki har precis haft en väldigt intressant men skräckinjagande konversation på msn. det har svurits en hel del och vi har försökt sätta oss in i situationen men inser snabbt att det där hade aldrig gått. Därför ska vi nu åka och äta pizza - inte vilken pizza som helst utan fyk-pizza!



Och den är snuskigt god!


MISS INDEPENDENT

Ett hyfsat seriöst gympass blev det för min och Linneas del idag, det hör inte till det vanliga kan jag erkänna!
Är nu hemma och sängliggandes, när jag la mig i sängen kände jag hur kroppen bara dog.

Nu ska jag vila.
Later


ÖVERANSTRÄNGD

Min dator fick just ett epilepsianfall och rutor flög upp lite här och var, det gick inte att stoppa utan jag var tvungen att stänga av datorn.
Nu har  acer kurerat sig för en stund men jag tror att han är överansträngd, kanske bäst att stänga av.



Nu ska jag gå och lägga mig, igen.
I'm tired.
Godnatt

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Degkväll hos carro var det sagt och så blev det också, det bjöds på chips, ostbågar, popcorn och det kommer även i framtiden bjudas på 100% njutning för carros del.skratta ni som fattar.

Måndag imorgon och ny vecka. Måndagar brukar vanligtvis vara veckans jobbigaste dag eftersom man vet att det är så långt kvar till helgen. Men med mitt "för-bra-för-att-vara-sant" schema så är varken måndagar, tisdagar, onsdagar eller någon annan vardag något problem.
Nästa Måndag blir däremot värre eftersom det då är plågning av eleverna på hög nivå- i form av coopertest. Mer om det när det börjar närma sig.

Nu ska jag sova,snart.
Hasta la vista.

förresten så börjar jag misstänka att min bil drabbats av någon form av krupp. Konstiga ljud från motorn gör mig orolig.


TINA TURNER

Nu har vi även rotat igenom förrådet här uppe i lägenheten och garderoben nere i hallen - men jackan verkar vara spårlöst försvunnen, eller så är det mamma som bara fantiserat ihop en historia om att hon hade en skinnjacka- bara för att få hjälp med rensningen.Tricket.

Garderobsfyndade iallafall några andra roliga plagg, bla en kjol och en "Tina Turner" jacka som mamma kallade det, och när man väl satte på sig den så kände man sig faktiskt som Tina Turner.
Simply the best





FOGSKUM

Den senaste timman har spenderats nere i våran källare för att gräva fram en gammal skinnjacka som mamma påstår sig ha haft när hon va yngre. Att försöka hitta något i våran källare är som rena rama träningspasset, det är grejer överallt, däck, fälgar, jackor, väskor, mattor, cyklar, sprit - ALLT! Jag låg packad som en sill på ett berg av allt möjligt med hela överkroppen hängandes ner i ett hål och letade förgäves efter jackan, men ingen jacka hittades.
Vi hittade däremot en tub fogskum som läckt ut lite varstans i källaren, fastkletat på golv, mattor, kläder, under naglarna - jag är helt slut.





SNABBIS

Jag hinner inte uppdatera speciellt mycket nu eftersom jag ska ut med min kära familj.....(?) Nu skriker dom på mig att jag måste komma annars åker dom utan mig.
BYE

VAD HÄNDER?

Plötsligt hör jag hur någon krafsar och knackar på fönsterrutan här i mitt rum, jag tror först att det är TV:n som låter men jag kan fortfarande höra ljudet efter att jag stängt av ljudet på tv:n.
Jag blir livrädd och vet inte vad jag ska ta mig till, jag vågar inte dra upp rullgardinen för att se om det är någon där och inte heller vågar jag skrika på pappa som ligger och snarkar i rummet intill.
Tankarna flyger runt i mitt huvud och jag försöker komma på en lösning, vad ska jag göra? Den bästa lösningen jag kunde komma på var att ringa till mamma eller pappa som förhoppningsvis har mobilen nära sängen. Jag kryper ner under täcket och knappar in mammas mobilnummer. Jag hör hur hon lyfter luren och jag viskar snabbt till henne att be henne väcka pappa eftersom jag hör några konstiga ljud utanför fönstret.
Jag hör hur pappa kliver upp från sängen och kan se genom dörrspringan hur han gestikulerar till mig att sitta kvar där tills han kommer tillbaka.  Jag gör som han säger och ligger blixtstilla under täcket. Jag kan fortfarande höra krafsandet på rutan och kan nu även höra en mansröst utanför fönstret.
En evighet senare kommer pappa in i rummet med en tårgasburk i handen, SCCCH säger han till mig och börjar närma sig fönsret, han försöker smyga men det är inte alltid så lätt för en 60 årig svart heffaklump på 130kg att  vara diskret - han gör så gott det går.
När han är framme vid fönstret sliter han bort rullgardinen och har tårgasen i högsta hugg. Jag skriker till lite när jag ser att det är Lasse Kronér som sitter utanför mitt fönster. Jag öppnar fönstret, ber om en autograf och fortsätter sedan kolla på tv.

Fattar ni nu hur pisstråkigt jag har när jag klockan 12 på natten sitter och rå-kryddar ihop en sån här historia? sick






SQUARE EYES

Detta är typ åttonde inlägget för idag och jag känner hur mina ögon börjar bli fyrkantiga.
Tråkigaste dagen och kvällen på länge!,Har knappt lyft ett finger idag. Har vart nere på nedervåningen två gånger, den ena gången var för att äta frukost, den andra gången för att äta middag- resterande tid har jag legat i min säng.Liggsår.

Imorgon var det egentligen menat att vi skulle gå ut och äta några stycken med carro eftersom hon har fyllt år - nu blir det istället deg hemma hos henne vad det nu innebär. Anledningen till ändringen var brist på pengar och engagemang, typ.

SUPER IDÈ

Jag och Linnea  sitter och sprudlar med nya smarta idéer till vårt företag. Vad idéerna är och går ut på tänker jag inte gå in på med risk för copycats. Om dessa önskedrömar som vi nu har går i uppfyllelse kommer det här bli hur bra som helst!










Á LA GUNILLA

Det ser ut att bli en väldigt lugn kväll för min del. Har ännu inte varit utanför dörren  och har knappt lämnat sängen - det lär inte bli något utav det heller eftersom det är fotboll på tv ikväll. Sverige-Albanien och troligtvis så får väl Sverige pisk som vanligt. Det brukar bli så när det gäller fotboll.







Åt förresten nyss en middag som var förjävla god,
kycklig, ris, potatisgratäng och currysås, á la Gunilla



ONÖDIG FAKTA

I BRIST PÅ ANNAT ATT GÖRA


vem - är i rummet med dig: Ingen
vem - hälsade på dig senast: P
vem - pratade du senast i telefon med: Mamma
vem - hus var du senast i:  Kickis.
vem - är din favoritsläkting: Ingen aning
vem - i din skola går dig mest på nerverna: Inga kommentarer

var - går du i skolan: Aspero Idrottsgymnasium
var - är din mobiltelefon: På sängen.
var - är din mamma: Hos sin kompis.
var - sover du: I min säng
var - handlar du mest: Gina tricot, typ
var - fick du tag i tröjan du har på dej: Min gamla tränare, BINGO
var - åkte du senast bil: Hem från träningen igår.
var - i ditt rum är du: I sängen.

vad
- åt du senast: Våfflor.
vad - drack du senast: Te
vad - är det för färg på dina byxor: Mörkblåa.
vad - är den närmaste saken som är blå: Mina byxor.
vad - har du på fötterna: Ingenting
vad - är din favorit färg: Beror på vad det rör sig om.
vad - för film såg du senast: Min stora kärlek.
vad - hör du just nu: En intervju med mange schmidt från the voice 08

har du- sovit - i en annan säng: Ja
har du - kört - över hastighetsgränsen: Ja
har du- målat - om ditt rum: Ja, vitt och svart blev de
har du- dansat - framför en spegel: Ja!
har du- fått - hicka: JAAA.
har du- stulit - pengar från en kompis: Isåfall hade jag inte haft några kompisar
har du- hoppat - in i en bil med folk du just träffat: Nej.
har du- varit - i slagsmål: Ja, typ
har du- smugit - ur ditt hus: Nej, bara in.

FALSKSÅNGERSKA

oh herregud! jag har nu insett vad ett mixerbord och lite tilläggseffekter kan göra.
Kate perry med I kissed a girl spelar live nu på so you think dance på femman, det låter gräsligt, öronbedövande, helt i otakt, tondöv, falskt som fan, sura uppstötningar. Jävligt dåligt helt enkelt.

HUVUDVÄRK

Kollar på Pimp my ride på mtv och jag blir galen på alla hysteriska brudar som skriker som stuckna grisar så fort dom får syn på Xzibit.Lugna ner er vafan. Det skär i öronen och jag vet inte varför jag inte byter kanal, får nog göra det nu.

Eat my shorts

"RUBRIKTORKA"

Klockan är snart halv 2, jag ligger fortfarande i sängen och har inga planer på att kliva upp än på ett tag. Mamma erbjöd mig nyss att följa med till Ica maxi för att köpa godis men jag har ingen ork. Börjar känna mig sjuk vilket inte är speciellt passande just nu.

Jag hittade förresten den kortärmade koftan jag var ute efter igår på Rut, men den kostade 700 fucking spänn och jag vet inte riktigt om det är värt det..


EL NOCHE DEL SABADO

Eftersom jag inte har något bättre för mig denna fredagskvällen så har jag de senaste timmarna ägnat mig åt att pilla lite med bl.a. vårt företags hemsida. Även fast det inte är min uppgift att göra hemsidan eftersom jag, hör och häpna, är VD i företaget(!) så har jag iallafall spånat lite på den och dess utseende.
Det blir inte riktigt bra när jag gör det måste jag säga, känns även lite halvfattigt att göra en hemsida i powerpoint när man vet att det finns så mycket bättre program där man säkert skulle kunna konstruera snyggare sidor.
Men vi får väl vänta med att anlita nån kunnig jävel tills vi tjänat in våra miljoner och blivit kända världen över. sweet dreams.

Ahora voy a dormir, pero yo es tired. Mi español es under all kritik.
 Hasta manana!














FINALLY FRIDAY

Fredagkväll och Jamina befinner sig som vanligt hemma i sin säng, framför tv:n och datorn- och det är jävligt gött. Utgång är grymt överskattat, slöseri med pengar, hjärnceller och "karriär" dessutom. Visst det är kul ibland, typ en gång i månaden men inte varenda jävla dag?
Nästa fredag skall jag däremot ut, planerat sen länge eftersom Elin fyller år, en gång är ingen gång.

Ligger just nu och kollar på Min Stora Kärlek på trean samtidigt som jag vräker i mig ostbågar. Har sett denna filmen så många gånger men den är bara roligare och pinsammare varje gång.

-O-

...Förresten
När vi satt på sunwall kommer det in en kille med en sån sån här--->       pin fastnålad på ryggsäcken..
VI DOG!

KICK OFF

Putte Svensson, mannen bakom hultsfredsfestivalen och killen som höll mig vaken på dagens UF Kick Off.
Det var en skön snubbe som gjorde både det ena och det andra på scen, han  svor heeeeeela tiden, snackade skit om handboll, klädde av sig och berättade också att om man vill ha ett fungerande, lönsamt företag så måste man "hora" som han så fint uttryckte det, alltså göra saker som man inte gillar men ändå få betalt.



Efter Kick-Offen gick jag ,elin, lelle och malle på en snabbis på stan - vi gick runt och kikade lite i affärerna och satte oss sedan på Sun Wall för att käka thai/kinabuffé. 

Nu är jag iaf hemma och ska snart gå och träna, om en timma närmare bestämt.

DAGENS

Trots att det är sex and the city på tv så har jag riktigt jävla tråkigt. Slänger därför in en bild på dagens outfit.


nothing special.

UTHYRNING?

Någin som inte använder sin plattång så flitigt som har lust att hyra ut den till mig på obestämd tid?
Endast seriösa svar godtas.

Det är nu konstaterat att stenålderstången avverkat sina sista dagar som plattång och fungerar nu istället som bicepstrimmare med tanke på dess vikt.

Imorgon är det ingen vanlig skoldag utan det är UF Kick-Off på Götaplatsen. Har ingen stenkoll på vad det är för något men jag har för mig att det är obligatoriskt så det är väl bara att pallra sig dit.


STÅLKÄKE

Matchen slutade i förlust..FÖR KUNGÄLV! synd för dom. Vi vann med 30-21 eller nåt sånt.

Har nu duschat , sitter i min säng och gör ingenting, har ont i käken/örat eftersom en dum idiot gav mig en feting smäll över halva ansiktet när det var 2 sek kvar. Lite onödigt att satsa full karriär mot ansiktet när man ligger under med 9 bollar och det återstår 2 sekunder av matchen.

Ska nu försöka platta håret med en stenålders tång på ca 5 kilo.Känns ju som att risken är stor att jag är krullig imorn.



STRESS

20 min till samling och sitter fortfarande hemms i soffan, ej ombytt eller nånting.
STRESS

slöm ej idol kl 8 !

uppdaterar efter matchen


HEMMA IGEN

Sushi sa vi - och sushi blev det. Den efterlängtade sushibuffén på Andra långgatan fick idag påhälsning av mig och resten av famlijen, klart godkänt faktiskt med tanke på att man får äta hur mycket man vill. Dessvärre så var jag nästintill mätt redan när jag kom dit så det blev inte så mycket mat för min del.

Just nu sitter jag och försöker fixa lite med företaget, ska hitta rådgivare, skriva bolagsordning och massa annat vuxet. Krångligt men säkert bra att kunna i slutändan.

SUSHI

Hemma nu men ska förmodligen snart iväg igen, ut och äta med mamma och pappa. Jag är inte speciellt hungrig men det ryktas om sushi, och vad gör man inte för lite rå fisk och soja?!


TREDJE SEPTEMBER TVÅTUSENÅTTA

Lite dålig bloggupdate av mig idag känner jag. Har inte spenderat speciellt mycket tid framför datorn för en gångs skull så det har inte blivit att jag skrivit nåt.
Idag har det inte hänt speciellt mycket, har vart med P, degat, bakat, kollat på Kelvins match - mer spännande än så blev det inte idag.

Imorgon är det först skola 8.30 - 11.00 sen träningsmatch mot Kungälv i P-bo. Återstår att se hur det går i den matchen.

Nu ska jag lägga mig, efter sex and the city.
Kiss and goodnight


NEED SOME CHANGE

Vill ha ny bloggdesign, eller iaf en ny "header" men jag har så dålig fantasi så jag vet inte hur jag vill att den ska se ut.
Förslag?

CASHCALL

Anmälde mig precis till The voice cashcall där man kan vinna pengar genom att som hälsningsfras säga:The voice of hip hop and RNB.
Andra gången jag anmäler mig och det är minst troligt att dom ringer mig men det är ju alltid värt ett försök.

Nyss hemkommen från skolan, gick min längsta dag idag. halv 9 till kvart i ett. utmärkt schema enligt mig. Jobbade på med UF företaget imorse och jag känner att vi är på god väg, har tillskillnad från många andra redan fixat med affärsidé, logga, vara osv. ska nog gå bra, hoppas jag

Hörs later, bye



SINGING THAT MELODY

sex and the city på tv
datorn i knät
och ny-plattat hår

kan det blir så mycket bättre mitt uppe i "höstdeppen"`? troligtvis kan det de, men gött är det!

MUTNING

Har slått mig ner i soffan med datorn i knät och tänkte försöka förstå mig på den 13 sidiga texten i naturkunskapen. MISSION IMPOSSIBLE.  Jag har läst drygt en sida och jag förstår fortfarande inte ett dyft utav vad texten handlar om.
Är det någon som tar en Carl von Linné för att göra uppgiften åt mig?







TAR SAKEN I EGNA HÄNDER

Fick i julklapp en iPod nano, den nyare modellen som ska vara såå bra av min pappa. Efter bara två dagar så sprack displayen, men inte utanpå utan inuti. Eftersom de här apparaterrna anses vara utav bästa kvalitet så hjälper det inte med kvitto och garanti, utan man får betala för att dom ska skicka in den på reparation på ca 800, men det är då inte säkert att dom reparerar den eftersom dom påstår att det är jag som haft sönder den.
Men iallafall så tog jag idag saken i egna händer. Jag bestämde mig för att ringa mumien, ett ställe där dom är specialister på det mesta vad det gäller reparation av elektronikprylar. Jag har ringt dit förut och jag har alltid fått samma svar: -Vi har inga delar till dom än eftersom de är väldigt svåra att få tag på.
Men idag så! Idag så hade killen som svara precis fått lära sig hur man gjorde när man skulle byta ut just den displayen så han skulle höra av sig till mig innan veckan är slut och kan då förhoppningsvis fixa den.

Nu ska jag hämta Kel på dagis.


INFINITY

Klockan är bara elva och jag är redan trött.. Mina förskräckligt långa skoldagar tar på krafterna och en lika lång dag väntar imorgon. Träning 9.30-11.00

Reklamerade förresten min plattång idag eftersom det var två års garanti på den, eller, reklamera och reklamera, jag vet inte vad man ska kalla det men affären ska iallafall skicka in den på reparation där dom förhoppningsvis kan laga den.Detta innebär alltså att jag kommer få leva med rufsigt hår på obestämd tid - punishment.
Men smart som jag är (!) så har jag en plattång på lån tisdag-onsdag. Mia, min räddare i nöden - iallafall tillfälligt.

NU, sex and the city
Godnatt


OUTSIDERS

Ligger i sängen och tittar på Outsiders på femman, vilka roliga människor det finns asså!sjuka idioter.  Inte så värst roligt tema den här gången då det handlar om folk som är "besatta av att slå rekord" hur man nu kan vara det. Dom gör iallafall diverse sjuka grejer som till och från får mig att må illa. Nu ska en tvåbarnspappa köra in några krokar i ryggen som han sedan skall hänga i 60 meter över marken. sjukt jävla äckligt och idiotiskt är det men man har ju faktiskt sett värre.

Min snälla mamma har på min önskan bakat till mig så nu ska jag ner å käka. uppdaterar senare.
Adios

MÅNDAG 1/9

Veckans första skoldag är nu avklarad. 1,5 timma var det meningen att vi skulle träna, jag och lelle va i gymet i ca 20 min sen gick vi upp och satte oss i hallen.Där va den skoldagen slut.
Nu är jag hemma och ska hjälpa mamma att rensa lite, sen ska vi åka till allum och försöka byta/lämna tillbaka min plattång.
Förövrigt så är jag på desperat jakt efter en kortärmad kofta med hög krage och knappar, nån som fattar vad jag menar?  vart finns dom?

typ en sån...


RSS 2.0