FEMALE

Utgång i all ära men fan så mycket skönare det är att bara vara hemma och göra absolut ingenting! Inte för att jag hade så många andra alternativ den här kvällen eftersom jag har match imorgon men ändå, välbehövligt!

Eftersom mitt hår på benen nästan var flätbart så passade jag på att ansa det ikväll, perfekt när man inte har annat för sig. Perfektionist - rakade är dom nu och jag känner mig lite kvinnlig igen, inte mycket men lite.
Påtal om kvinnlig, så måste jag/vi få HELA tummen ur vad de gäller min balklänning. Inte för att jag är speciellt sugen på att gå på balshiten som förövrigt visade sig vara rena rama rånet, men ändå, lika bra att gå när man får chansen...
Troligtvis så blir det jag och lelle som får vara varandras baldejter, eller? Funderar därför på att ta på mig skjorta och kavaj istället, slipper jag krånglet liksom.

Weellwell Godnatt

"EN SJÖMAN FOR TILL AJ-AJ-AJ!"

Lägga sig tidigt var det ja, ajuste. Vet inte riktigt vem jag försökte lura där, inte ens jag själv gick på det. Som vanligt sitter jag här, har fortfarande inte gjort nåt vettigt och lär inte göra det heller -  likt förbannat så är jag uppe lika sent som vanligt. Även fast jag nu skriver att jag ska lägga mig nu så kommer jag inte komma i säng förräns om typ en halvtimma.. Morgontrött som jag är får jag väl skylla mig själv, även fast jag skulle kunna säga att det är Kickis fel?

Iaf, Godnatt, typ

29 JANUARI

Min powernap som avslutades 15 minuter före min buss till träningen gick tog kål på mig. Segare och tröttare än vanligt var jag - skyllde på att jag var utbränd efter en lång skoldag, ingen trodde mig..

Tänkte faktiskt gå och lägga mig hyfsat tidigt idag, sitter här nu visserligen oduschad och har absolut inget vettigt för mig. Kan därför lika gärna gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon, early as hell är det som gäller tomorrow morning, eller snarare inatt -  07.15 bussen. Får verkligen hoppas att bussjäveln kommer också vilket den inte gjorde igår, ersättning ska jag fan ha, fattar inte varför västtrafik vill kriga med mig nu när jag tvingats bli bussman!
Kill me...

Happy Birthday Farfar


28 JANUARI

Blogga, som sagt.. mhm

Opponering, stan = sushi var det som stod på schemat idag. Så blev det också, inge vidare intressant och tänker därför inte gå djupare in på det.

Konkade runt på min dator hela dagen i skolan idag, tung som fan var den. Allt för att jag och Kicki ska kunna ha varsin dator medans vi 'umgås'. Så rolig är den där Kicki att vara med - så rolig att man isolerar sig själv medans man är med henne. Men vad gör man inte..
. Av någon konstig anledning så lyckas jag och Kicki aldrig få till de - speciellt inte när vi bakar. Vi har därför lagt ner hemmafru sysslorna och köper numera kakorna, t.o.m ätbara. Är snuskigt sugen på kladdkaka nu och vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, affären? - nej. Jag ska ragga en bagare.







Hann förresten med att köpa det här idag undertiden vi var i stan. Hittade även ett par jeansleggings som FAKTISKT ser ut som riktiga jeans. Sköna också - hittade ingen bild på dom. Dock inget att se då jag ändå ska lämna tillbaka dom eftersom dom var för korta. Tillveka längre eller?

Mamma fyllde dessutom kärring igår och fick massa kläder- på pappas bekostnad. Smart drag av mig som valde ut alla kläderna så jag kan använda dom själv!

WW3

Efter att ha vart på rymmen i princip hela helgen så är jag nu hemma igen. Det började i fredags med utgång och relativt sen hemkomst - tyckte vissa..andra inte. Tredje världskriget bröt ut på vävarevägen 4c och jag lär inte behöva springa några tjänster på ett tag, jag lär dessvärre vara bil-lös ett tag också - men det är det kanske värt?
Dagen efter var det bortamatch i Uddevalla och trots lite sömn - enligt vissa, så vann vi matchen utan vidare problem. Problem hade dock domarna som visade ut folk åt både höger och vänster.  Dampbarnen i några av oss föddes på nytt och vi kände att vi var tillbaka på den gamla goda tiden då man blev utbytt för att lugna ner sig.
- Disciplin Jamina, disciplin! Säger madde från bänken som 10 minuter senare drar på sig en utvisning.

Direkt efter matchen bar det hem till Kicki där resten av min helg har spenderats. Jag tog mig friheten att övernatta där utan att överhuvudtaget bry mig av vad miffot här hemma hade för synpunkter på det -  har inte tid för sånt helt enkelt.

Wellwell, imorgon drar ännu en skolvecka igång, och enligt mina uträkningar så har jag cirkus 85 skoldagar kvar till studenten. Haleluja!

I'M ALIVE

Grymma uppdateringar från min sida nuförtiden känner jag. Har ju liksom inget vettigt att säga eller dela med mig av (har iofs inte haft de innan heller) så då känner jag att jag lika gärna kan vara tyst och spara min energi till annat. Iallafall.. påtal om energi så hade vi prov idag på just Energi - dyngtråkigt. Vad jag kan minnas så är det mitt första naturkunskapsprov, hoppas på att det även blir mitt sista.

Har förresten dragit igång en hemsida nu med vårt uf företag , som förövrigt mer och mer börjar likna ett skämt. Hemsidan är typ snyggare än produkten även fast den inte ens är halvklar. Härnäst väntar en reklamfilm, frågan är hur det ska gå.. menmen, vad gör man inte för betyget....?

Nu, sova middag. De kan bli en sen kväll.
natti

RUTIN

Dagen har spenderats på stan med Kicki, gick runt i stan ett bra tag utan några större framgångar. Kicki fick inte köpt nåt, jag fick dock med mig lite saker hem..Två presenter till mamma, en tredje vinterjacka, 9 bitars sushi och skoskav.

Steg 5 lottningen kom ut idag också - riktigt nöjd med vår lottning är jag faktiskt, inte för att några lag är dåliga.. Men vissa är väl bättre än andra om man säger så..

Arrangören har dock inte kommit ut än, men förhoppningsvis så hamnar vi i Lund. Blir de Lund så har jag och Fogel iaf bästa planerna. Luftmadrass på Svaneskolan, Lunch på Polhem, Buss nr 8 tillsammans med F95 ner och krångel-Peter som busschaufför. Det vinnande konceptet, eller?
Skrock, rutin




Ahora, Espana vs Croatia

D.DODER

22-23 fördel Hisingen blev slutresultatet i gårdagens match. Alltid segt att förlora med 1 mål, dock segare att förlora med 10! Sverige hade ju iallafall turen/skickligheten med sig igår i matchen mot Spanien. Såg första halvlek och kunde efter den konstatera att Dalibor Doder är BÄST just nu i det svenska landslaget, trots magsjuka!

Förhoppningvis så kommer steg 5 lottningen ut idag på handbollsförbundets hemsida, det verkar som det står och väger mellan Karlshamn och Lund. Även fast jag föredrar Göteborg så får jag hoppas på Lund och arenahallen - fina handbollsminnen.
bedtime, so long.


CIRKELTRÄNING

Vaknade upp nyss efter att ha sovit sedan typ halv 2. Förjävla skönt och välbehövligt - perfekt också eftersom jag har sen match idag. Match var det ja, kl 20.45 mot Hisingen, vi förlorade sist men både vi och kärra hoppas på vinst idag. We'll see.

ANG rubriken till inlägget "cirkelträning" så var det precis vad jag, lelle, saba, julia och carro (<-- snällt av mig) blev erbjudna att vara med på. Stackaren som bara hade en person anmäld till sitt cirkelträningspass, men som senare inte kom, gjorde ett desperat försök till att värva fler offer. Och vi gick med på det...
Jag som hade planerat att inte lyfta en vikt i gymmet idag fick ganska snabbt ändra mina planer, det blev efftektivare än någon annan Måndag i Kristinedal och duschen efteråt kändes för första gången behövlig.



adios.

STUDENTFEBER

Sängen var det ja, jovisst Jamina, vem försöker du lura..?

Har precis insjuknat i studentfeber, det händer mig ca en gång i veckan numera och det lär fortsätta så tills den 5 juni. Har suttit nere med mamma och pappa och planerat min mottagning, mat, lokal, inbjudningar osv. Lite tidigt ute kan man tycka, men ska de va så ska de!  Och ärlig talat så är det bäst att man är ute i tid när det gäller family Roberts/Nyström eftersom de två pensionssparande i familjen ofta brukar ha svårt att få tummen ur. Iaf en av dom...





Om 137 dagar, den 5/6 KL 13.30 , jag säger bara de. Det är sluut!

godnatt

UPDATE

Dålig update, jag vet. Men jag har varken funnit tid eller ork för några uppdateringar.. Iallafall, vå hade 'lagfest' i fredags med start hos jeppsson. Sen åkte vi in till stan och park lane - stannade där i ca 1 timma innan jag och Kicki gick vidare. Tungt blev de tillslut!

Idag har jag vart på teater med mamma, haha. Hon hade fått biljetter från jobbet och eftersom hon inte ville gå själv så fick jag följa med.. Precis när vi hade kommit till parkeringen utanför kutlurum i partille så kommer mamma på att hon glömt biljetterna hemma. Mycket smart! Vi hade 10 min på oss att åka från partille - tanka - hem - hämta biljetterna - åka tillbaka till partille - hitta parkering- och komma in på teatern.. Turligt nog så hann vi precis innan dörrarna stängdes - bra gjort av oss.. Vi behövde dock inte visa upp några biljetter i kassan så stressen var rätt så onödig..

Sitter hemma nu och känner mig jävligt seg,  ska kolla på Trollkarlens Hemligheter på femman sen blir de nog sängen..

later.


CHARICE

Back hom efter en helvetes skogsvandring på ca 2,5 mil. Inte nog med att det var jobbigt, det va ruskigt tråkigt och meningslöst också, gå bara för gåendets skull typ. Men nu är det iallafall över och jag har gjort min sista skogsvandring med aspero - förhoppningsvis.

La mig ner för en stund sedan och bestämde mig för att sova. Precis när jag lägger mig ner så ser jag Celine Dion och en liten tjej sjunga duett ihop på tv, jag satte på ljudet för att kolla vad det var för nåt.. Och det var.. grymt.





sleep tight.

ONSDAG

Ser att inlägget som jag skrev i förrgår om David Legas föreläsning inte har publicerats.. (förräns nu) Orkar inte dra hela historien igen men kan iallafall säga att den var bra och underhållande.
Igår spelade vi match mot Partille IF, igen. Och vi vann, igen - dock inte med samma lag.

Börjar inte skolan förrän klockan 13.00 idag, men var tvungen att gå upp i hyfsad tid ändå för att hinna med lite saker nu på morgonen. Ska även åka och hämta min bil ifrån verkstan som har vart där ett jävla tag. Eventuellt en sushi på det också. Det kommer bli ett kärt återseende...
later-.

DAVID LEGA

Kom hem från partille för en stund sedan efter att ha vart på en föreläsning med David Lega. Det enda jag visste om honom innan var att han var en handikappidrottare, vad han hade för handikapp hade jag ingen aning om. När vi kom in i aulan där föreläsningen skulle äga rum så ser jag att han sitter i rullstol, han kan inte röra armarna och inte heller benen. Eller jo, det visade sig att han hade muskler i låren, men inte i resten. Iallafall, han var det roligaste på länge, det är såna människor som ger en motivation! 




Nu sitter jag här igen, hemma framför tv:n och datorn med buddha och CO Har nu "bara" två frågor kvar så förhoppningsvis så ska jag väl hinna klart idag, eller rättare sagt så måste jag hinna klart idag eftersom den ska vara inne föra klockan 00.00.

Bra program på fyran förresten, Siamesparet hensel som siter ihop i hela kroppen, det ser ut som en människa med två huvuden, otroligt!

Sitter ihop Abigail och Brittany är mer fästa vid varandra ä

-


XYZÅÄÖ

Och så var det ju de här med att blogga.. Jävligt osugen på det just nu faktiskt så därför blir det ett väldigt kort och tråkigt inlägg. Kan iallafall säga att det gick bra i helgen, vi vann alla matcher och är vidare till finalsteget. Värt att nämna är att vi hade bäst målskillnad, igen. Alltid nåt.

Nu, plugg.
hejdå


SKROCK

I helgen bär det av till Karlshamn för Sm steg 4. Det blir mitt sista steg 4 någonsin och det kan till och med bli det sista steget i mitt sista ungdoms - sm. Förhoppningsvis så blir det inte så -  vi ska vidare till steg 5, allt annat skulle faktiskt vara en besvikelse.
Iallafall, det kommer förmodligen inte bli någon uppdatering imorgon - möjligtvis på söndag om vi inte kommer hem allt för sent.
Eftersom det gick bra sist jag skrev såhär så gör jag de igen;

Keep your fingers crossed




adios

STARVING

Eftersom projektarbetet skulle vara inne idag, så har nu jag och lelle suttit halva morgonen och gjort klart det sista på den skiten. Det skulle vara inne före klockan tre och precis när jag skulle skicka in det så hängde sig datorn, väldigt passande faktiskt. Får hoppas att Jan-Banan har lite överseende med det, det rör ju sig bara om ca 4 minuter. Stressigt värre har det faktiskt vart den här morgonen, dock skönt att det är inlämnat och överstökat nu. 
Jag har inte hunnit få i mig nån mat ännu, magen svider och har börjat prata typ, bäst att jag går ner och äter.

adios


EVERYBODY LOVES CK

Morgonträningen, som var min enda lektion imorgon valde CK att ställa in. "Lika bra vi blåser av skiten då", förjävla skön den gubben asså, verkar vara en mycket vettig man som ställer in träningarna varje fredag innan SM, sånt gillar vi!
Detta innebär alltså en helt ledig dag för min del, nice!

















Det var allt,

DAGENS

Första skoldagen började med UF lektion, och slutade med UF lektion. Det visade sig att inte vara mycket till skoldag idag, det är det iofs väldigt sällan på vår skola. Men jag och lelle hade räknat med en betydligt längre dag eftersom två extra lektioner har blivit tillagda på schemat - men inte idag.

Efter skolan tog jag bussen hem och hade planer på att återigen försöka mig på religionsuppgiften. Kände dock ganska snabbt att det var rätt så meningslöst så jag la ifrån mig böckerna och hämtade ett täcke istället. Somnade, och vaknade tre timmar senare.

Som jag skrev igår så börjar jag känna mig sjuk, har ont i halsen och börjar bli förkyld, kan det bero på tisdagens löpträning i minusgrader? KANSKE! Valde iallafall att hoppa över träningen idag och försöka kurera mig till helgen istället då det är SM steg 4 i Karlshamn.

nu, back to plugg.

SWE vs SWE

Trots att jag inte gjort några vidare kraftansträningar idag, förutom att duscha, så är jag helt slut. K'nner att jag b;rjar bli sjuk
Ligger nu i sängen och kollar på den eftersända handbollsmatchen mellan Sverige 1 - Sverige 2, i skrivande stund så är det 25 lika. Tycker faktiskt att Sverige 2 gör det bra som har haft övertaget målmässigt i större delar av matchen.

Imorgon är det back to reality då skolan börjar igen. Första dagen på min sista termin, sen är det studenten!!!! På tal om studenten så kollade jag upp priset för studentflak idag eftersom det verkar vara oklart om vilka som ska styra upp de på skolan. Det kostar skjortan! Men jag säger då det, ingen student utan studentflak, jag ska åka flak om jag så får ordna det själv, PUNKT!




Mitt tangentbord har blivit aidssmittat, likt min mobil - kan det vara suggan igår som spred sin smitta? Mycket troligt

SEGT

Känner att jag börjar bli sjuk och har därför spenderat hela min dag i sängen, framför datorn.
Började på min religionsuppgift som troligtvis blir de sista jag gör i religionen.. Skrev en mening, sen stängde jag ner rutan, kände att det var alldeles för ansträngande för min del. Det får bli en annan gång helt enkelt, kvällen innan typ - som alla andra gånger.

Igår blev det "oplanerad" utgång efter middagen hos krook. Trevligt faktiskt. Det hade kunnat va mycket roligare om DJ:n iaf hade haft en vettig låt.. Men det blir ju vad man gör det till!

Nu luktar det mat.. later, maybe

DRIAUXA

En heldag på stan för att sedan gå på bio var det tänkt. Så blev det,nästan..
Jag, Kicki och Fogel åkte till stan direkt efter träningen. Var inne i stan runt 1 och då var Fogel som vanligt hungrig, så vi började med att äta. Efter det så började vi med det som var anledningen till att vi åkte till stan - shoppa. Det blev dock inte så mycket shopping för någon av oss, jag fick köpt ett par byxor och ett linne/top/vet inte vad, till mig själv samt lite små presenter till Krook som fyller år idag.


            



Åkte hem vid 5 - tanken var att vi skulle hem, lämna av våra påsar, äta och boka biobiljetter. Tyvärr så var biobiljetterna till Twilight helt slutsålda på både Biopalatset och Bergakungen, så nu sitter jag här.. Totalt jävla uttråkad, håller på att dö utav tristess..Men jag har en plan. Watch out!


DOMINGO

Söndag - veckans tråkigaste dag.
Denna söndagen började med match i Partillebohallen. Vi mötte Somby/Skövde som vi på bortaplan slog med typ 42-15. Det blev vinst idag igen och jag börjar ju undra hur det ska gå för skövde i framtiden om det där är deras framtida A-lag....
Efter matchen åkte jag, pappa och Kelvin ut till Mölndal för att hälsa på min syster och hennes nyfödda bebis. Trots att pappa har typ 5 ungar så var han väldigt fascinerad över hur liten hon var, han kallade det för ett mirakel.
Lite fräckt är det faktiskt, tänk att även den största (läs: jag) har vart så liten och vägt 3 kilo.


LÖRDAG

Eftermiddagen och kvällen har spenderats i en idrottshall i Mölnlycke. Satt bland alla världsmästare på läktaren och kollade på när Kelvin och hans lag spelade inomhusturnering - jätteseriösa verkligen, speciellt föräldrarna! Utifrån kommentarerna att döma så skulle man kunna tro att det var en VM turnering dom spelade, tagga ner vafan.



Kelvin gick tyvärr mållös ur denna VM turnering. Endast tänkbara anledning till detta är; fel tröjnummer, nr 13 har väl aldrig bringat någon lycka?

Har också haft träning idag, för första gången på väldigt länge. Det gick segt och jag orkade knappt stå på benen, vet inte vad det kan bero på faktiskt. Hoppas på att det känns bättre imorgon eftersom vi har match...? pallen.

over and out.

MYROR I BRALLAN

Sitter här hemma, en fredagskväll och håller på att dö av tristess. Jag torkar ut snart. Jag har absolut ingenting att göra och kan inte komma på något lagom ansträngande heller. Har iofs bakat en kladdkaka som jag kan smälla i mig men det tar ju ungefär 30 minuter.. och sen då? vad ska jag göra sen? 


döda mig långsamt.

020109

Det blev ingen inventering för mig imorse eftersom jag vaknade upp med huvudvärk. Nog hade jag väl tagit mig igenom en 6 timmar lång inventering på Ica maxi med huvudvärk men jag kände att sängen var mer lockande - Så jag stannade där.

Kollade i kalendern nu och såg att det är Fredag idag - hade jag ingen aning om. Dagarna bara springer iväg nu när det är lov och om bara 6 dagar så börjar vi skolan igen. Och på tal om skola så kom jag på att jag har en Buddhistuppgift som ska göras innan den 12e, kanske är lika bra att börja nu på en gång..

_________


Tolvslaget
                                                                                                                                               jag gillar inte stilen du kör..

 

START OVER

Eftersom vår ursprungliga nyårs -plan ställdes in 2 dagar innan nyårsafton, (grym framförhållning) så började gårdagen hos Jeppsson och fortsatte sedan i Frölunda. Ganska lyckad kväll faktiskt - bättre än sist iallafall.

Hade jag haft tid, ork och framförallt fantasi så hade jag här skrivit en lång jävla uppsats om året som gått, hur snabbt de gick och hur mycket saker som förändrats och som troligtvis kommer fortsätta att förändras. Jag hade även skrivit om mina nyårslöften som inte existerar och om hur kul det ska bli att börja om på nytt igen - nytt år nya möjligheter..eller nya misstag? Men eftersom jag varken har tid ork eller fantasi så skiter jag i uppsatsen.
Här skulle jag också kunna lägga upp lite bilder men eftersom jag inte har någon ork för det heller så får det vänta..

Nu måste jag sova eftersom jag ska upp typ...snart. Inventering på Ica maxi kl 06. - mitt i natten. Heja 2009!


RSS 2.0