VINST!

Matchen som vi tillslut vann med 11 bollar efter att ha lett med 4 i paus visade sig bli jävligt given. Roligaste på länge faktiskt!



Endast en dag återstår på mitt jobb, sen är jag ledig igen. Har då alltså jobbat två dagar men får det att låta som att jag slitit häcken av  mig i 2 år och har 3 år kvar typ.. Nejnej, två dagar - alldeles lagom!

My bed is calling, as usual!


GRATTIS MAMMA!


...och precis som jag sa i det tidigare inlägget så fyller mor min år idag. Tänkte att hon skulle få sig ett alldeles eget inlägg, det är hon änna vääääääääääääärd!


                                                      (Mamma i blått -  till höger om berget)

Får hoppas att mamma kikar in här (vilket hon faktiskt gör ibland, 1 av 2 trogna läsare) och ser det här inlägget tillägnat åt henne. Skyller på finanskrisen och säger att det här är det enda hon får idag... eller?

Grattis Mamma!

07.05

När klockan var kvart över elva så hade jag redan hunnit jobba och tagit mig igenom en hel arbetsintervju. En stor eloge till mig som sedan studenten i Juni knappt haft en tanke på att frivilligt stiga upp tidigare än 11. Så istället för att jobba nu på eftermiddagen så ställde jag klockan på 07.05 och gick dirr upp till mammas jobb. Fort som fan gick det och jag känner att jag börjar kunna det här nu faktiskt. Moppa, tömma, fylla sopa, om och om igen!
Därefter begav jag mig till Allum och Stadium för en arbetsintervju. Det kändes helt okej faktiskt och killen jag pratade med sa också att han tyckte att jag gjorde en bra intervju. Om det blir något jobb får vi dock se, dom sökte i förstahand en som kunde jobba heltid vilket både han och jag förstod att jag skulle ha svårt med - men extrapersonal eller deltidare hade ju vart nåt!

Eftersom jag har match med farmen ikväll och jag gick upp så jävulusiskt tidigt imorse så känner jag nu att det är dags för sängen faktiskt. Sover en stund, åker och hämtar thai-maten som mamma önskat sig såhär på sin födelsedag (grattis mamma) och drar väl sedan till samlingen.. Nåt i den stilen iallafall

Adios.

SÖNDAG

Då var man här igen ja, för andra gången i år. Det börjar bli mycket nu! Kanske jag kommer in i det här nu igen, bloggningen asså. Eftersom jag från och med nästa vecka kommer få lite rutin i mitt liv då jag ska börja jobba så kanske saker och ting återgår till det normala, dvs som när jag gick i skolan och var rätt så aktiv vad det gällde det mesta - även bloggen. Har alltså fått jobb om jag inte sagt de innan. Är inte helt 100 på vad det är jag ska göra än men någon form av fritidspersonal eller liknande är det väl. 10 timmar i veckan fördelat på 4 dagar, dvs 2,5 timma i snitt om dagen - rätt så lagom!

Om en dryg timma har jag samling till match, hemmamatch som tur är! Vi möter Rimbo som hittills i serien inte tagit ett enda poäng, och förhoppningsvis så gör dom väl inte det idag heller! höhö.

Hörs later on,
















-010

Efter påtryckningar från både Tv, Tidningar och privatpersoner runt om i landet så känner jag nu att det är dags att jag tar tag i mig själv och mitt bloggande, iallafall för en stund. Uppdateringarna utav den här alldeles extraordinära bloggen har som ni märkt varit ganska sällsynta! Detta har berott på att jag precis som alla andra stenseriösa bloggare tagit en bloggpaus. Eller? Nej, om sanningen ska fram så har det varit övertraffikering på sajten jaminaroberts.blogg.se... Nej juste, så var det inte heller nej.
Sjukt ovettiga saker att skriva samt brist på ork har som vanligt vart anledningen!

2010 är det nu iallafall och jag har vad jag kan minnas inte uppdaterat här nån gång i år. Stämmer nog bra det. Året har börjat rätt så bra faktiskt. Vet inte riktigt vad det är som är så bra, men bra känns det iallafall!

Maten kall(n)ar, jag drar!

Kanske återkommer med fler uppdateringar senare i år


RSS 2.0