VILA I FRID

Söndagen den 31/8 runt halv 5 tiden inträffade det som verkligen inte fick hända.
Vi har spenderat så många dagar och timmar tillsammans, du har ibland varit min bästa vän och den som räddat mina dagar. Du har ställt upp i ur och skur och jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig.
hand i hand har vi gått i ca ett år, du har nu lämnat mig och valt den andra sidan, jag kommer sakna dig.
Gama, jag kommer sakna dig.

R.I.P min plattång





DEGING

en snuskigt lugn kväll som spenderats tillsammans med P. Vi har inte gjort någonting, bara degat och ätit, en jävla massa, chips, godis, glass, mat -allt!

Imorgon är det match igen, samling 10.30. Senare imorgonkväll ska vi göra en väldigt underhållande gerj med laget! INVENTERA! mellan 17-22 skall vi alltså tillbringa våran lediga söndag på Ica för att räkna varenda vara i hela butiken. Detta alltså efter att ha spelat en turnering. Skall bli så himla kul faktiskt! verkligen



det blev förresten inte stan, jag orkade inte så P pallrade sig hit istället :)


INGEN ORK

Två förluster och en vinst blev dagens resultat. Vi slutade trea i gruppen, sämsta någonsin typ.
Ligger här hemma och är helt slut, ingen energi överhuvudtaget har jag kvar. skulle nog egentligen behöva sova men det blir inget med det, ska duscha göra mig iordning och sen åka in till stan och träffa P. Vad gör man inte för sin kära.

hej sålänge.

btw så var jag totalt värdelös idag, skämdes över mig själv!


HATAR RUBRIKER

Nu blir det sängen för min del. jag vet, klockan är bara halv 12 och det är fredagkväll men jag har ju mina anledningar  med tanke på morgondagens samlingstid!

måste erkänna att jag faktiskt inte mår så bra just nu..Trots att skolan inte visade sig vara så jobbig som jag förväntat mig och att löpträningarna är väldigt få så är det nu nånting som känns jobbigt,deprimerad p.g.a ingenting typ. Vet inte vad det kan bero på..
psykbryt, livskris, den "årliga" svackan?

Goodnight

IDOL 2008

Jag har för mig att alla Idol- auditions börjar sändas på onsdag, lika kul varje gång. Ny jury i år med, får verkligen hoppas att dom har lite stake i sig och kan ryta ifrån, precis som den förra - Men av det lilla jag såg på reklamen så verkar dom bra!

På tal om Idol så sprang min nya friidrottsidol ett lopp på tv nyss, Usain Bolt, han vann som vanligt, och förmodligen så håller väl  IOK torrisen på att krypa ur sitt skinn eftersom Usain firade som vanligt, i'm sorry! fjant


HOLD ON

Träningen gick piss. Tråkigt var det och varken jag eller någon annan i laget kände nog riktigt för att träna idag.  Trött på handboll för tillfället, och som krydda på moset så har jag cup i helgen. Har funderat på att sjukskriva mig från den hela veckan men det är väl för sent nu.. Får väl se hur det går,om min kropp orkar,  samling 07.35 imorgon i Lundbystrand. skönt med lite sovmorgon måste jag säga!


Kvällen ska spenderas hemma, med mig min dator och en påse chips, så vänta er flera tråkiga inlägg.
Ahora, el dusch.

161 DAGAR KVAR

Hade ju som sagt Naturkunskapslektion idag, mittt favoritämne! Läraren började med att förklara att vi läser både A och B kursen samtidigt och skulle försöka förklara upplägget men det blev bara ännu mer förvirrande. Lyssnade inte så värst noga men krångligt verkar det iallafall. Sedan babblade han på om celler eller nåt sånt, eftersom jag är sämst på naturkunskap och inte är ett dugg intresserad så förstod jag ingenting utav vad han sa, även fast jag försökta anstränga mig ibland. nonsens! Det enda jag fick in var att vi skulle läsa igenom en 13 sidig (!!!!!!!) text och besvara frågor. KUL!

Träning om 30 min, och idag ska JAG hålla i uppvärmning, Fotboll blir det. Vilket jävla förtroende.
 
Nedräkningen har förresten börjat, 161 skoldagar kvar till studenten! Fyfan vad skönt.


4 TIMMAR TILL HELG

Är som sagt uppe tidigt som fan eftersom jag skulle köra pappa, men i sista sekund så ändrade han sig. Så nu sitter jag här, fullt påklädd och nästan väntar på att få gå till skolan.
Har två lektioner idag, Naturkunskap B & Idrott o Hälsa B, sen är det helg ! :D







                                                                                                                                           

skolan

BUENOS NOCHES, typ

Sitter nu bänkad framför sex and the city på trean, paus nu.  När det är slut blir det till att gå och lägga sig eftersom jag ska upp tidigt imorn, tidigare än vad som egentligen är nödvändigt eftersom jag skall köra pappa till hisingen innan jag börjar.
Klockan ringer 06.40, tror jag. Bäst att dubbelkolla så att jag inte försover mig som jag gjorde imorse.

Goodnight lovers


SIESTA

usch vad trött jag är.
Träningen slutade för två timmar sen och jag kom hem för en halvtimma sen, har inte duschat eller nånting. Fyfan, jag orkar inte.
Börjar klockan åtta imorn , med det underbara ämnet Naturkunskap, B den här gången, vi hade A i måndags, och nu ska vi läsa B. Vi läser alltså båda kurserna samtidigt. Väldigt praktiskt måste jag säga. not

Duschen väntar, uppdaterar senare. maybe


HARD WORK

Färdigjobbat för idag, fyfan vad jobbigt det var och vilken tid det tog. Trodde inte att de tog på krafterna att sy!
Nu ska jag iallafall äta och sen träna, sova därimellan om jag får möjlighet

BACK ON TRACK

Bloggen, eller min dator krånglade igår så jag kunde inte komma in och skriva någonting igår kväll- Men eftersom ingenting intressant hände så var väl det kanske lika bra.

Nu sitter jag hemma i köket och syr, ska styla om ett par jeans, haha. Vi får se hur det går.

uppdaterar senare.

IRRITERAT

Sitter här hemma och kokar, irriterad som fan är jag på en viss person JUST nu. Åh vad jag stör mig, kom på nåt eget för helvete. Det är inte första gången heller. Ingenting får man ha ifred.  Sur man blir!

Ingen träning idag iallafall, även fast det kanske kunde behövts så jag kunde avreagerat mig lite, men jag får väl ta till andra medel.

uppdaterar kanske sen, beror på humöret.
rövhej


PHOTOS

Här kommer de utlovade bilderna på dagens inköp

.


  • Grå stickad kofta
  • Svarta degbyxor med mudd
  • Svart "läder" skärp
  • Trosor
  • Blommig Tunika/Klänning
  • samt en svart tunika och ett par termobyxor som inte är med på bilden.
  • Svartvit Marilyn Monroe klocka
  • USA kudde


hasta luego!


GLÖMDE

Köpte förresten LITE jeans, slänger in en bild på dom.




Resten av mina inköp lägger jag in senare. hinner inte nu.


AFFÄRSRESA


Efter många om och men så tog vi oss slutligen till Ullared, iallafall halva gruppen.
Vi, jag elin och sophie, åkte vid tio-tiden och var framme  1 h och 10 min senare. Därefter spenderade vi ca 4 timmar inne i varuhuset och hittade en jävla massa. Både till oss själva och till "företaget". 

Börjar träna om 30 min men jag har verkligen ingen ork eller lust, som alltid. så allt är väl i sin ordning.

BYE

ULLIS

hemma nu igen efter att ha vart en sväng på stan, ätit sushi och sedan tränat. Hade löp och gymträning, även kallat gristräning.
Imorgon blir det ullared, iallafall för min del, vad resten av min UF grupp beslutar sig för att göra skiter jag i just nu. Man hittar alltid nåt. haha
nu ska jag duscha.
bye


ENERGI

hemma nu igen efter att ha vart i skolan en snabbis. Hade två lektioner; först estetiskt verksamhet där vi hade en lärare som nog inte borstat tänderna sen förra terminen, sen Naturkunskap, mitt favoritämne. Vi gick igenom Energi och jag fattar ingenting av någonting som har med det där ämnet att göra. Tur är väl att vi bara kommer ha den lektionen mindre än en gång i månaden.

Ligger i sängen och kollar på momento, 200.000 kronor i potten, dom söker ett land och det här är ledtrådarna:
F R A N K R - - E, huvudstaden heter siraP bakvändt och det är en bild på Eiffeltornet i bakgrunden. Hon har även avslöjat sig och sagt att hon läst franska och började prata franska i TV. jag undrar vad det kan vara för land?

H2O

Fick nu klart för mig att det är Naturkunskap vi ska ha imorn. inte min starka sida direkt. det kan vara det värsta ämnet jag.

Jag fattar ingenting av vad det är och vet inte riktigt vad det är bra för, är det verkligen allmänbildning att veta att just den plusjonen minus den syran är likamed den atomen? verkligen inte
H2O = vatten är det enda jag kommer ihåg sen grundskolan, resten är som bortblåst.
fan jag har ångest redan innan skiten har börjat, fuck.


godnatt........IGEN


ARG

hela helgen har jag gått och vart inställd på att jag är ledig ifrån skolan imorgon. Men nu verkar det tydligen som att vi har lektion ändå.. Det står inte på schemat men det är väl meningen att man ska lista ut det själv! helvete.
Nu måste jag iallafall gå och lägga mig eftersom jag ska upp tidigt, 08.00 börjar jag, det innebär att jag måste gå upp senast 07.00 FAN, jag som hade planerat att sova halva dagen..
JAG ORKAR INTE! RÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖV



GODNATT

RÖR VID MIN KROPP

PIANOMÄSTAREN.


Davis Sides, please do

MOKUJIN

Det blev inte att vi åkte ut någonstans, inte än iallafall.. så jag och P ligger hemmai sängen och ger oss på ett försök att varva tekken 3! igen. what a life
ingen skola imorn, inte heller på tisdag..Hade tänk mig Ullared på tisdag, men vi får se hur de blir med de.

fiiiiiiiiiis

DÅLIG FANTASI

Efter en mysig kväll igår så ligger jag här i sängen och är redo för nya äventyr.
Har nu på morgonen kollat på både basket och handbollsfinalen, herrar.. inga rysare direkt. Sista dagen på OS idag, lite sorgligt faktiskt..
Nu ska jag och P åka ut, vad vi ska göra vet vi inte än, men jag tänker iallafall inte sitta hemma nu när solen skiner. Förmodligen sista gången för i år.

Grymt ointressant och meningslöst inlägg känner jag, har inget vettigt att säga. men men så är det ibland....oftast.
Ctrl+Alt+Delete
BYE

SVERIGES GULDHOPP??

Annat innebar TV - spel, så medans P spelar  bilspel så ägnar jag mig åt datorn istället.. Satt och tänkte igenom sveriges OS flopp, katastrofalt, inte en enda guldmedalj, på så många chanser!  den enda som egentligen var riktigt nära en guldmedalj var ara abrahamian - men stoppades av domarna. Hörde förresten idag att han fick rätt i sin överklagan, kanske han får tillbaka medaljen och då har ju sverige totalt typ 3 medaljer. HURRA! inget att hänga i granen direkt.
Nä ni, det ska va Michael Phelps, Usain Bolt, Isinbayeva eller det norska damhandbollslandslaget. Annars får de va!


Bättre lycka nästa gång..så att säga

UPDATE

Äntligen ENSAM hemma nu, nästan. är hemma med P och degar, har lagat mat till honom, eller mat och mat, en kyckling och räksallad. Han sa att det var det godaste han någonsing ätit...kan bero på att han inte ätit på typ två dagar, haha. cred till mig iallafall.
Nä nu har jag inte tid längre, P mumlar nu om att vi ska göra annat.  uppdaterar förmodligen senare!
hasta luego


KELVINHO 10

Lillebror spelar knattefotboll
 



Hörnan in i mål + Skott i huvudet på egen medspelare

 

Man ser inte mycket men kelvin har röda skor och vita strumpor, gör mål i början av videon!

stolt

GOD MORGON

Uppe tidigt idag igen, vet inte varför men det känns som att jag redan kommit in i den omtalade dygnsrytmen...
När jag ändå är uppe i tid så funderar jag på att pallra mig ner till fotbollsplanen här nere för att kolla på när lillebror är med och inviger den nya konstgräsplanen, eller ska jag kolla på OS finalen i handboll istället som pågår nu? återstår att se.

Idag åker resten av familjen till smögen på nån födelsedagsfest, blir borta över natten. Men jag har hört nu att pappa fått för sig att åka hem tidigt imorgon bitti, så det lär inte bli speciellt länge jag är ensam :/

Ahora voy a äta frulle, hasta luego!
Ciao!


SKRÄLL

Läsarrekord i förrgår som förbättrades igår. Förrgårdagens futtiga 16 läsare
som jag nu vågar avslöja är ingenting jämfört med gårdagens chockerande siffra.
förmodligen en engångsföreteelse,
men kul var det :)


USAIN BOLT


"The lightning bolt" , Underbarnet även kallat ,från Jamaica som gjort det som
'inte var möjligt', han slog 3 av 3 världsrekord, på ett och samma OS.
Han utklassar varenda jävel han möter, spräckte Miachel Johnsons rekord
på 200 meter, knäckte 100 meters rekordet och är numera känd som världens snabbasta man! klart han ska fira!
MEN INTE enligt nån torr jävla IOK tomte vid namn Jacques Rogger. Han tyckte att han skulle visa sina konkurrenter (om man ens kan kalla det motståndare) mer hänsyn än vad han gjorde. Han tyckte att han kunde gett sina motståndare en klapp på axeln eller liknande.... varför inte springa och hålla dom i handen hela loppet? eller kanske bjuda dom på saft och bullar efter loppet. äh vafan, ge Torrbollen Rogger en klapp istället, en klapp på käften så blir han nog glad. det var ju ungefär det han efterlyste!


One World                                                                                                                                  

One Dream
One Bolt
Three records!


MINA LANDSMÄN från Trinidad & Tobago slutade förresten tvåa i staffetten! Ligger förövrigt ruskigt nära Jamaica, man känner ju vibbarna  (?)haha.



Jacques Rogge gillade inte heller, vad han kallade "kom-ifatt-mig-om-ni-kan-gesten" - SYND


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/os2008/article3153104.ab


VARNING FÖR OTÄCKA BILDER!

-Oh shit! JAMINA KOM HIT MED PAPPER, skriker kicki från övervåningen. Jag sprang som en vilde upp för trapporna och trodde att någon hade spytt ner hela vardagsrumsmattan, men när jag är på väg upp ser jag den här vidriga varelsen sitta fastsugen på väggen. En illgrön gräshoppsaktig-spindelliknande- jag - vet- inte - vad? har aldrig sett nåt liknande, stor var den också.



Vi bestämde oss för att döda den men vi visste inte hur, inte fan ville vi slå ihjäl den med händerna, och inte ta den med papper, IFALL den på någos sätt skulle fräta sönder pappret och attackera oss (?) minst troligt iofs.


Det slutade iallafall med att vi tog en sko, en stor 46a och slog ihjäl den. smash bom bang-dead!




Usel bildkvalitet, tagen med mobil, men är det någon som kan tänka sog vad det kan vara? 

  

2002

Ida, Jag, Katta och Kicki i sexan.
,OBSERVERA att det är utklädnad och inte vardagskläder! HAHA
Det här var tiderna då man ansåg sig vara stor, klarade sig själv, bad föräldrarna att dra och tog ingen kritik.
Det var tider de!



EXTAS

handboll på tv, nån hysterisk jävel som var i helt i extas över att island är i Os final, tydligen skrivit idrottshistoria!
jag är också helt i extas, dels för mina "höga" läsarsiffror och dels för att jag ska iväg och äta sushi nu. ching.

TO GOOD TO BE TRUE

De kryssade fälten är kurser som jag inte läser, resten är mitt schema resten av terminen.
Detta är för bra för att vara sant, min senaste dag är 12.15. Det kan nog inte stämma, säkert ett augustiskämt.




NEMAS PROBLEMAS

NU RINGDE JAG KICKI OCH HON GICK ALDRIG TILL SKOLAN. MITT PROBLEM ÄR LÖST, JAG BEHÖVER INTE LÄNGRE OROA MIG FÖR ATT INTE GÖRA NÅGONTING ! nu blir det duschen.

skulle bara säga de

FREDAG

FREDAG, ledig från skola och träning - kan det bli mycket bättre?
Ligger nu här i min säng och är redan vaken, vaknade redan kl 10.10 av att telefonen ringde. Jag brukar bli grymt irriterad av att telefonen ringer på morgonen, eftersom det oftast är telefonförsäljare, men inte denna gången :) Det var P som ringde och berättade att han redan efter 15 minuter var trött på skolan , haha stackare ♥

Dagens planer: duscha.
Förmodligen ska jag träffa kicki också, men eftersom hon är i skolan och inte har någon aning om när hon slutar så vet jag inte vilken tid det blir, jag vet inte heller vad jag ska göra fram tills dess...

REKORD

idag är en historisk dag! mina läsarsiffror har höjts till ungefär det dubbla! vad siffran är nu håller jag för mig själv eftersom den är pinsamt låg. Men alltid nåt!
Förresten så förlorade kelvin och hans lag sin match idag, 7-5 , ledde med 4-1 med Qviding vände och vann. Mållös blev den lille stackaren också, men det kommer mannen, de kommer. HAHA



Nu ska jag nana, hörs imorn, kanske, förmodligen!
Godnatt

OS I BORTFÖRKLARINGAR

Denna veckans sista träning är gjord och nu är jag ledig hela helgen, förutom ett eget löppass i relativt högt tempo i 45 minuter (?) jomenvisst.
Ensam hemma också, fredag - lördag, skönt ska det bli, har inte vart ensam hemma sedan förra sommaren, sitter på sin plats nu vill jag lova.

OJOJOJ, nån svensk spjutkastarsnubbe på tv nu som säkerliger tagit OS guld i bortförklaringar, var det inte konstig uppladdning, så var det halt på banan eller så var spjutet för tungt. är det inte samma för alla eller regnade det bara när han skulle kasta? äh bluff


MISSION COMPLETED

den senaste timman har ägnats åt att tillsammans med kelvin varva Tekken 3 på playstation. grymma är vi.
Snart bär det av till träning, även fast jag hellre hade kollat på när lillebror spelar sin första riktiga fotbollsmatch så får jag väl träna, fuck


SKÄMS

Nu visar dom katastrofmatchen på tv igen? den är ju pinsamt dålig så varför slösa sändningstid på den? bättre att kolla på myrornas krig än det här. usch.

FASHION BY ?

hemma igen efter en väldigt kort skoldag. Dagens lektion,småföretagande, ägnades åt att gå igenom "huvudämnet" och troligen det som kommer att kallas projektarbete de återstående terminerna, UF företag...
Det började faktiskt ganska bra, vi bildade en grupp och samsades om vad vi skulle ha för vara/tjänst, vad det är avslöjar jag inte förräns det blir verklighet. Men jag hoppas och tror att det blir bra :)

Ingen skola imorgon,  det enda ämnet som är schemalagt imorgon är Historia B och den kursen läser jag inte. gött!


Förresten så såg jag ju handbollsmatchen, Sverige-Kina imorse... Jag ställde klockan på 06.00 för att kolla och det kan jag erkänna att det var det onödigaste den här veckan, 3 mål på 19 minuter är inget att hurra för direkt, snarare pinsamt.

TIME FOR SCHOOL

Snart är det dags för skolan......


                                       

men nu handboll. Sverige-Kina . placeringsmatch. good luck.

EL INKÖPOS


Todays shopping


                  
 
Kofta -gina tricot, 149 kr
Jeans - RBL diesel, 250 kr


BLUFF

Öppnade precis ett mail från en lärare på skolan där det står följande:

Hej!

Förutom det som står på ert ordinarie schema skall ni även läsa, Estetisk verksamhet, Naturkunskap A o B och Idrott och Hälsa B.

MEN VA!??! när ska vi knö in dom här lektionerna då? varför skrivs dom inte ut på schemat. FAN, jag som trodde att jag för en gångs skull hade fått ett bra schema. OH! Och naturkunskap, finns det nått värre?knappast.
Man ska fan inte ropa hej förräns man är över ån. piss

nu blir det chips och glass som tröst.

FÖRSTA SKOLDAGEN

Första skoldagen, varade i cirka 20 minuter. Skönt som fan! Fick vårt nya schema och det ser ganska lovande ut, inte speciellt många lektioner och korta dagar. Perfekt!

Efter skolan gjorde jag en snabbvisit hos kicki sedan åkte jag till stan och träffa P. Vi åt sushi, vilket var förjävla gott och förjävla längesen!
Kollade lite i affärerna med, hittade en kofta på gina för 149:-(!!!!) som P köpte till mig ♥ hittade även ett par jeans, diesel för 250 kronor, VILKET KAP!pictures will surely come
                                                    
Känner att jag shoppat bort fööör mycket pengar de senaste veckorna, shoppoholic?.....iofs  bättre än alcoholic. 

Imorgon är det skola igen, 08.00 -11.00- palla


                   


PROBLEM

Är fortfarande hemma och försöker klä på mig, jag känner mig obekväm och allmänt äcklig i vad jag än tar på mig.
Känns ganska onödigt att överhuvudtaget klä på sig eftersom vi förmodligen bara kommer vara i skolan i ca 30 min, det kommer sluta med deg, som vanligt.

En fågel viskade i mitt öra att min syster fått barn, jag har alltså blivit moster - without knowing it. Grattis iallafall, om det nu är sant.

R.I.P

nu är mitt sommarlov över, idag börjar jag skolan. fyfan för skolan säger jag bara!                      
jag är i djup sorg.

R.I.P summer 08

STRESS

ska va hos tandläkaren om en dryg hslvtimma och jag sitter fortfarande i sängen halvnaken, stress.
       -uppdaterar mer när jag kommit hem, måste skynda mig nu.
BYE


DENTIST

en dag som har spenderats till att göra ytterst lite. tränat och degat med P, mer spännande än så blev det inte. haha.
Imorgon har jag tandläkartid, flourlackning?! har aldrig fattat vad det är bra för men det är väl bäst att passa på att gå till tandläkaren nu medans man kan göra det gratis, efter 20 så blir det ju snuskigt dyrt har jag fått lära mig!


Handboll imorn bitti med, Sverige - Norge kvartsfinal, kl 06.00. det blir till att ställa klockan. Bra för dygnsrytmen som jag tjatat en del om men som aldrig blivit av.

BILDER

På Idas begäran kommer bilder ifrån lördagens inköp..

           


THE VERY LAST SUNDAY

Min sista helg, på mitt sista sommarlov har spenderats i en handbollshall.......... Rätt tragiskt om man tänker efter men å andra sidan så vann vi ju cupen, positivt. Laget som vi mötte första dagen och förlorade mot mötte vi idag igen, och vi utklassade dom!

Igår var jag på stan med Lelle, de va engentligen inte menat att jag skulle köpa nåt men lite nya grejer blev  det allt, En  sidenjacka, ett par jeans och en body - allt detta för 245:- (plus presentkort) riktiga kap om man frågar mig! bilder kommer senare., någon gång.

Sitter här nu och är jääääävligt sugen på nåt gött, funderar på att åka iväg till affären och köpa mig nåt riktigt sliskigt som bara lägger sig som ett extra fettlager runt hela kroppen. mumma!

DICK PITT

DICK! det hade jag döpt mitt barn till om jag hette Pitt i efternamn, att inte angelina och brad gör de. haha. stackars unge.

HAHA`!
vart fan kom de ifrån?


BÖTER

kom förresten på att jag fick en p-böter idag, 400 fucking spänn! det svider...

SVERIGE-TYSKLAND x2

två matcher spelade idag, en vínst och en förlust. Kvartsfinal imorgon, troligen mot vårt egna lag, vi får väl se hur det går.
Var som lovat uppe tidigt imorse och kollade på handbollen, Sverige - Tyskland, sverige vann och tog därmed sin första os seger någosin! STORT!
 Även fotbollsdamerna spelade mot tyskland, gick väl inte fullt så bra-damfotboll är för övrigt rena rama sömnpillret, fan vad långsamt det går!

Nu ska jag duscha, tvätta, blåsa och platta håret och sen försöka komma i säng tidigt. rutin ni vet.

bye

CROSSFIRE



ska upp tidigt imorn, plus att jag har match!  alldeles för sent börjar det bli känner jag. måste börja vända tillbaka dygnet och få en normal dygnsrytm, skolan börjar ju snart. usch, fy, blääääää!

Crossfire - Lady
enjoy!


godnatt!

MEMORIES

Grävde precis fram en gammal mobiltelefon som jag hade under en period förra året.. Det fanns gamla sms kvar i telefonen som jag gick igenom, vilka minnen. haha, det var tider det! att jag bara åkte förvånar mig än idag, ni som känner mig vet vad jag pratar om. Jag betalade en tågbiljett för 800 spänn och kunde lika gärna kommit hem i en liksäck, istället kom jag hem kär♥

TORSDAG

har nu kommit hem efter att både tränat, kollat på match och vart med Elin.
Imorgon blir det till att gå upp tidigt igen för att kolla på handbollsdamerna, klockan 8 är det som gäller.
Klockan 13.00 är det match i önneredshallen, ungefär samma klass som i peking. eller inte.

Sex and the city nu på tv- har sett detta avsnittet säkert tre gånger, men vad gör de, lika bra varje gång.  Ring a ding ding

SÅ JÄVLA RÄTT

Jag fattar ingenting av brottning, kan inga regler eller vet inga kända personer inom brottningen - förutom mikael ljungberg.

Men jag såg idag hur svenskan Ara Abrahamian eller nåt sånt var väldigt missnöjd vid prisutdelningen, eftersom han blivit bortdömd i semifinalen. Han visade sitt missnöje genom att slita av sig medaljen och slänga den på mattan framför prispallen, så jävla rätt!
Kanske inte vad jag skulle gjort, eller vad någon annan hade gjort, men det är så många som hade velat, skillnaden mellan honom och många andra var  att han verkligen gjorde det. Han sket i alla IOK:s regler och fan va allt heter och bara gjorde som han kände för, markerade att detta är inte acceptabelt. Fy fan va bra!

Det var tydligen nåt liknande som hände vid OS i athen och redan då pratade han om att sluta, nu säger han det igen, och det lär han förmodligen göra också. Men fan va rätt!




EN CITRON TILL FARSA

Pappa har nu varit sur i ca 4 dagar, och om jag skall vara ärlig så har jag ingen aning om varför. Stör sig på allt som rör sig och allt man gör här hemma iallafall. Synd för honom.

Har inte tagit mig upp ur sängen än, har träning om cirkus 2 timmar och har ännu inte ätit något, eller jo, gårdagens chipsrester, inte bra inte bra.

Såg helgens gruppmotståndare och insåg att det inte är någon större idé att vi är med. Mos, kross, överkörning-spikhårt!


6 DAGAR TILL HELVETET

dagen igår var inte speciellt händelserik. Jag och P degade här hemma med en påse chips, sen åkte vi till Ida och lekte lite.
Idag är det träning som gäller, sista träningen innan cupen i helgen. Vi har en avbytare i vårt lag, lär bli grymt jävla jobbigt eftersom konditionen ínte ligger på topp!.. Efter träningen ska jag till elin, förmodligen ta det väldigt lugnt!

Bara 6 dagar kvar tills skolan börjar igen, ångest!? som fan


GÅRDAGEN

Det blev som planerat utgång igår, avslutning på tisdagsklubben.. Det var menat att vi skulle vart 8 stycken som gick ut men väl inne på trädgårn så var vi bara 4. Men det var kul ändå, det blir ju vad man gör det till.
Bilder från igår kanske kommer i ett senare inlägg.

Nu ska jag åka och hämta P vid svingeln sen ska vi antagligen bara ta det lugnt, chips och godissugen är jag !

adjöken.

???

inget intressant att säga eller skriva, hände inget speciellt igår heller, därav den dåliga uppdateringen.
Ligger just nu på min säng och är skittrött, har träning om 1,5 timma och vet inte riktigt hur jag ska ta mig igenom den. Zzz..
Utgång är planerad idag också, har vart planerad en vecka men nu verkar det som alla bangar, roliga vänner känner jag att jag har för tillfället..aja får väl gå själv.

uppdaterar imorn, om hur det blev.

GODNATT

Tidig kväll ikvääll blir det för ovanlighetens skull. Två tidiga morgnar i rad plus hårt fysiskt arbete är jag ännu inte riktigt van vid.
trött som en........stork är jag iallafall.
Godnatt

UPPDATERING

Kvällen har varit lugn och kommer troligtvis att fortsätta i samma stuk. Datorn, tv:n och en påse chips, fast det där sista var bara en önskan.

Morgondagens planer är obefintliga för tillfället, har inte planerat att göra någonting. Eller jo förresten det är ju handboll 14.45 imorgon, Sverige-Ryssland, går inte att missa!

Kollar på nån sjuk film nu på sexan: Deuce bigalow; European gigolo, verkar ball men helt störd. haha.

Förvänta er fler meningslösa och ointressanta inlägg under kvällen, i brist på saker att göra.

RONALDINHO ÄR TILLBAKA

vafan jag missa brasiliens match idag, samt deras öppningsmatch mot belgien, jag hade ju tänkt följa dom! wellwell, Ronaldinho är tillbaka, 2 mål av honom idag samt en assist, gött å se!


he's back - med flätor!


VAD HÄNDER?

Läste nyss på gt.se att en 19 åring hade blivit beskjuten och träffad (dock bara i byxbenet) utanför nattubben respekt i göteborg!Vad fan , där har jag ju varit, tänk om jag själv eller nån annan jag känner hade stått i den kön och blivit träffad?! 
Ska man behöva  vara utrustad med skottsäker väst och hela baletten för att kunna känna sig säker när man går ut? Det har börjat gå för långt....alldeles för långt! hemskt.



På tal om hemskt så har jag inte duscht än! Luktar inte hallon direkt, men varför stressa?

Ska bara se igenom min garderob och hitta nåt passande till sophie som hon skulle kunna ha på tisdag, SEN ska jag duscha! <(igen)>               Man sköt mot krogkön

TIRED

Träningslägret är nu finito! skönt att det är gjort.
Har vart lite klen uppdatering nu de senaste dagarna , men det ska det bli ändring på.

Imorgon kommer kicki hem :D, vi har som sagt en hel del att ta igen. Det lär ta ungefär ett dygn!
Nu ska jag duscha, och ringa elin.
Trött är jag
Ciaociao

ps, Usa-Kina på tv, basket. Största kinesen jag sett är med, Yao Ming 2,29 lång!


FAR ÅT HELVETE DITT MÖGEL

"Far åt helvete ditt mögel, och sedan bara ta nästa" haha, vår nya försvarstaktik!

Dag 1 på träningslägret är avklarad, 2 träningspass och ett teoripass, inte så jobbigt som jag trodde, men hade vart mindre jobbigt ifall man inte vart otränad.
Nu ska jag duscha och göra mig iordning för att sedan förhoppningsvis träffa P.

so long.


SVERIGE - UNGERN

Har vart uppe i ca 1 timma nu och kollat på Os-handbollen. Sverige ligger under och har gjort det under nästan hela matchen men dom gör de bra ändå.

Snart börjar träningslägret också. Skall vara på plats om typ 3 timmar. Jobbigt

MINI-UPDATE

har vart ute på en mini-löprunda. Sprang ca 1,5 km, om ens det, jobbigt och tråkigt var det iallfall..
nu ska jag duscha och förmodligen träffa elon theman sen.

Kollar på os-invigninen , verkar helt mäktig. vilket jobb!


so long

080808

Det hände idag igen, jag blev väckt av en telefonförsäljarjävel! läste dom inte min blogg igår, fattar dom inte att jag inte vill bli väckt? förmodligen inte

löpningen som var inplanerad igår blev aldrig av, men, jag ska nog springa idag istället - fast egentligen, vad hjälper det? har träningsläger i helgen och det är inte så att jag kommer bygga upp min kondis på en dag..

Förövrigt så har jag inget speciellt planerat idag. Funderar på att lägga mig tidigt för att kunna gå upp vid halv fem tiden och kolla os-handbollen på tv. vi får väl se.

Ahora voy a äta frukost.
Ciao bella!

ps. sveriges baksida fyller år idag, eller det är deras dag , 08. När  fan är det våran dag  då?Resten av året?

PAPPA BERÄTTAR

har suttit nere i köket halva kvällen med pappa .Han har berättat om gamla minnen, om sina dagar som "pimp". haha. de va brudar överallt enligt honom, psykiskt  sjuka lät det som dom va hela bunten också. De va människor som vaggade blomkrukor, bytte lås på dörren, rammade hans bil m.m. inget att leka med!

Resten av kvällen lär väl spenderas här i min säng med tv:n och datorn - haleluja vilket spännande liv jag har! huvudvärk har jag också.
Från koja till slott på tv nu - fler inlägg lär kommer under kvällen

adios, så länge


LÅT MIG SOVA!

JÄVLA TELEFONFÖRSÄLJARE! (sorry anja) men hela morgonen har dom ringt och väckt mig, kan dom inte förstå att jag vill sova ut de två sista veckorna på mitt sommarlov?!? LÅT MIG SOVA! fan asså
Aja, nu är jag iallafal vaken och ska åka till allum en sväng och byta storlek på bodyn jag köpte häromdan, sen ska jag försöka ta mig ut och springa, om jag gör det- det återstår att se.

uppdaterar senare.


HOPPAS PÅ DET BÄSTA

resten av garderoben fick sig en spark och jag har nu både rensat ut och möblerat om i garderoben. Får se också om jag kan knö in alla kläder som ligger i den ca 1 meter höga klädhögen i på stolen i mitt rum, ingen vacker syn. Måste först övertala pappa att han också skall rensa så jag kan få in kläderna i hans garderob. Probably he will vägra.

ett rykte som jag hoppas på är sanning gjorde mig lite glad nyss, tänker inte avslöja något förräns det har blivit verklighet!hoppas på det bästa.

now it's time to sleep. för sent som vanligt.

Goden natten


TRÄNAT

har precis som planerat just vart och tränat på gymet, dutigt av mig! på gymet träffade jag en väldigt falsk prick, den människan vill jag helst inte se mer av. fyfan för såna människor!
har även tvättat bilen idag, ojoj - men sen började det regna så det var bara slöseri med pengar.

nu är jag hemma och planerar att rensa ut resten av garderoben, bra sysselsättning när man har tråkigt.

so long.

100 THINGS ABOUT ME

För lite att göra...?

100 frågor om dej själv:

1) Namn: Jamina Roberts
2) Kön: Kvinna
3) Bor: Göteborg
4) Läggning: Hetero
5) Personlighet: Rak


6) Relation nu: Ja
7) Gamla relationer: Inget seriöst
8) Oskuld eller ej: Ej
9) Kyssa eller krama: Kyssa
10) Bäst med din relation: Mycket :D


11) Musiksmak: Stor
12) värsta musiken: vet inte, sån där enformig. , typ (?)
13) Bästa banden/musikern: nothing special
14) Sweden Rock eller Hultfred: Inget av de!
15) Instrument du spelar: Föddes utan den gudomliga förmågan
16) Klädsmak: normala , haha
17) Var handlar du: nästan överallt, FÖRUTOM second hand
18) Converse: Absolut, vita
19) Sminkprodukter: äger knappt nåra
20) Kläder idag: trosor och sporttop

21) Favoritfilm: Pretty woman, lätt
22) Favoritserie:  Prison break
23) Bästa skådisen: inte insatt
24) Bästa effekten: va?
25) Roligaste filmen: kommer inte på nån, men de finns många


26) Spelstil: I vadå?
27) Bästa spelet: handboll?,
28) Du har konsoler: ahaaa, ni menar tv spel - playstation 1

29) Bästa 'datamaten': ingenting
30) Bästa hemsidan: http://www.facebook.com/ typ


31) Hur bor du: Lägenhet
32) Färger på väggarna: 1 Svart, 3 vita
33) Färger på golvet: Ljus plastmatta
34) Färger på taket: Vitt
35) Roligaste saken där du bor: vägen härifrån


36) Min familj: mamma, pappa, kelvin och jag
37) Syskon: 1 liten, 3 stora
38) Bästa släktingen: Nån kusin typ
39) Antal begravningar du vart på: En - aldrig mer
40) Antal bröllop du vart på: 1 vad jag kommer på
41) Favoritmat: Chicken
42) Favoritdricka: Päroncider, för tillfället
43) Favoritgodis: Lakrits :D
44) Äckligaste maten: Fiskbullar
45) Äckligaste drickat: Dr pepper


Första tanken när du hör:
46) Sverige: Kallt
47) Tyskland: Hårt
48) Italien: Pizza
49) Frankrike: vägrar prata engelska
50) England: Fattar vad dom säger.
51) USA: Pengar
52) Japan: Stort.
53) Indien: Mycket folk
54) Finland: Perkele
55) Australien: Långt borta


56) Din hemstad: Gbg
57) Tycker du om den: Gôtt
58) Stockholm: Svårt att hitta.

59) Göteborg: Där bor jag
60) Kiruna: Har inte varit där
61) Malmö: skånska
62) Umeå: har jag bott !
63) Jönköping: pingstvänner, säger mamma
64) Östersund: åkt förbi
65) Haparanda: Långt långt bort


66) Mobilabonemang: Comviq kompis
67) Antal skickade SMS: 5360 - sen 1 januari
68) Antal skickade MMS: 14
69) Antal samtalstimmar: 144:53:03
70) Senaste SMSaren/samtalaren: P


71) Senaste maten: Kyckling, ris, cocosmjölk
72) Senaste drycken: Cola
73) Senaste filmen: Sunes sommar
74) Senaste personen du pratade med: P
75) Senaste MSN-kontakten: maria
76) Lasange eller pizza: Pizza
77) Köra bil eller bli skjutsad: Båda
78) Kärlek eller vänskap: beror på med vem
79) Död eller levande: Levande
80) Mejl eller brev: Mejl


81) Favoritdjur: Har inget
82) Religion: född kristen men mer vet jag inte
83) Frisyr: långt hår, lugg
84) Bästa transportmedlet: Bil
85) Sämsta transportmedlet: Sparkcykel


86) Bästa vännen: Kicki
87) Mobbing: Uruselt
88) Vandalism: Tråkigt
89) Jobbet: Jobbigt
90) Arbetskamrater: NEJ


91) Vad är klockan nu: 13.04
92) Vad heter du i mellannamn: Caroline
93) Vad tror folk om dej: vet inte
94) Stämmer det: Vet inte
95) Dagens planer:
Åka och träna, träffa P
96) Dagens kärlek: P
97) Dagens hatobjekt: skola om 2 veckor


98) Var det här kul o göra: inte ett dugg
99) Hur lång tid tog det o göra: Typ 10 min?
100) Ska du göra om den här igen: Absolut inte.


YESTERDAY

Sorry för gårdagens klena uppdatering, anledningen var för lite spenderad tid vid datorn - för en gångs skull
Istället för att sitta vid datorn var jag med elin deman hela dagen, vi började på allum, gick runt där och hittade ingenting förutom tofsar och naturgodis(!?). Sen åkte vi hem till henne, lagade mat, åt, skratta, rensa hennes garderob m.m.

Fick även frågan om utgång, men eftersom elin inte fyllt än så blev det ingenting med det. istället åkte vi in till stan och satte oss i bilen utanför trädågår'n(?) roligare än det låter faktiskt.
Där träffade vi maria, jeppsson och fogel som egentligen skulle gå in men som istället joinade oss i bilen. Vid ca kvart i två åkte vi hem, billig hemresa för dom blev det allt:

Idag ska jag iväg till gymet och träna med mamma, verkligen på tiden. EFTERSOM VI HAR TRÄNINGSLÄGER I HELGEN!
 Sedan blir det nog att träffa P, stort behov av det just nu känner jag..

..... adios

ASDFGHJKLÖ

uppdaterar senare


GODNATT

som vanligt är jag uppe alldeles för sent. Inte så sent egentligen men eftersom jag inte gör nåt vettigt och har inte gjort på hela dagen (har inte vart utanför ytterdörren) så är det bara slöseri med tid. TRÖTT JAG BLIR!

Nu ska jag iallafall gå och lägga mig.


GODNATT!

SKENET BEDRAR

kollar på ett herrans liv på femman med tommy körberg i stolen. Skön gubbe vafan, de kunde jag aldrig tro. kopierat röven på en fest, fökt på en hel del och blivit av med körkortet pga rattfylla - uppenbarligen inte sveriges bästa förebild men enlig många sveriges bästa manliga sångare.. själv har jag ingen koll.


BLÅSNING

Blåsningen på arne weise som pappa är med i hittade jag på youtube, lägger upp det här för er som har tråkigt. Pappa i rastaperuken
 


ENJOY!

INBILLNING?

Både jag och pappa hörde att nån tryckte ner dörrhandtaget till ytterdörren på nedervåningen, jag gick ner och kollade ut genom nyckelhålet men det var ingen där, jag ropade hallå!? två gånger men ingen svarade.
Håller vi på att bli knäppa eller var det nån där?
creapy.

RENSAT

Har nu, i brist på saker att göra rensat ut lite ur min garderob. Det blev en liten hög på golvet som sedan skall slängas i nån mammut eller UFF -låda nånstans. Finns det ens kvar, UFF? minns iaf att jag hatade dom när jag va liten. Fobi.

Som tack för att jag rensat ut min garderob bjöd jag mig själv på kladdkaka, grädde och hallon. yummieee!




Pratade även med kicki en snabbis, det var längesen nu eftersom hon är bortrest - hon kommer hem om en vecka, herrejävlar vad vi har att ta igen! Haha.KRASH

STOLPSKOTT

satt precis och läste en blogg skriven av en person jag "känner" (inga namn). HHAHA jag föll i skratt, sitter här hemma och skrattar i min ensamhet.
den människan asså, vad är det för ett javla stolpskott. tagga ner.

REGNET FÖRSTÖR MIN DAG

Det blev ändrade planer för mig idag, skulle ju som sagt vart i stan med P men istället sitter jag här hemma och gör absolut ingenting, grymt kul! Rolig dag. Anledningen till ändringen = regn.

Ätit har jag inte gjort heller men pappa ringde nyss och fråga om jag ville ha mat, så de blir thai till frukost:)

REGN

regn,regn,regn, det bara öser ner vafan! vart tog solen vägen?
Skall nu kliva upp ur min säng, ta en dusch och sedan bege mig mot stan för att kolla kläder med P. Efter det har jag inget planerat.
Vad jag borde göra är att åka hem och städa eftersom mamma kommer hem imorgon, slipper hon ju städa sin sista dag på semestern..åh vad hemskt de där lät "sista dagen på semestern".
Om 15 dagar är det min sista dag på mitt sista sommarlov, ångest! :S

DEMOKRATI?

Har just sett ett program om  manipulerade kinesiska ungar i kina. De skulle för första gången i sina liv få uppleva demokrati i skolan och skulle därför rösta fram en ordningsman i klassen.
HAAH det gick sådär¨- hån, mutor och smutskastande av de andra deltagarna var barnens väg till framgång. Och allt hade dom lärt sig av sina föräldrar. HAHA, menmen så kan det gå.

EN MYSIG UPPTÄCKT PÅ STRANDEN

Såg det här odjuret redan igår när jag slog upp aftonbladets startsida på datorn.
Jag äcklades och började nästan må illa, när jag sedan ser rubriken att det är ett "strandfynd" blir jag ännu mer rädd, tänk om man skulle bli bemött av något sånt där på stranden, usch och fy. jag stängde ner sidan..

Eftersom jag har aftonbladet.se som startsida så fick jag syn på detta monster idag igen. Jag bestämde mig för att läsa mer om det, för att få reda på vad det var för något, men jag fick inget svar- ingen vet  Vissa tror att det är ett havsmonster, ett kattdjur eller t.o.m en utomjording - andra tror att det bara är en bluff.
Personligen så tycker jag att det ser ut som en rabiessmittad ET varelse blandat med en katt/apa/människa. Odjuret har ingen päls - förmodligen för att den legat länge i vattnet (mysigt att bada i den pälsen, mmmm) Kollar man på bilden så kan man se att djuret, vad det nu är, inte har några riktiga tassar heller, det ser mer ut som grisfötter eller koklövar. (?)
En apa som fått barn med en katt, ap-katten har sedan vart med en ko vars barn blev ihop med en gris och fick barn - som därefter blev rabiessmittad. Skum koppling och minst trovärdig men vad är det för nåt då?
Apa, gris, katt, ko, människa eller UFO, vad det än är så ser den grymt äcklig ut, riktigt vidrig.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3021369.ab

MISSLYCKANDE

Jag skulle ju som sagt hjälpa linnea med att sätta upp henner gardinstång i taket. Men istället för att vi fick upp stången och draperiet så slutade det med fyra hål i taket... Det gick fan inte att borra genom betongen. Äh, bättre att anlita nån händig jävel som kan!



BILDER


Bilderna som utlovades men som aldrig blev av på gårdagens inköp kommer nu iallafall, ett jävla velande ma jag säga




I'M BROAD,BROAD, BROADER THAN BROADWAY

nyss vaknat efter en skön, men rätt så kort sömn. Dagens planer är att hjälpa Linnea med uppsättningen av hennes draperi, vi får se om det blir av idag. 

Funderar också på att kasta ut lite onödiga grejer som tar plats ur P:s rum, han gav mig tilåtelsen igår och eftersom jag har all tid i världen just nu så är det bäst att passa på. Han skulle behöva en byrå, är det någon som har en byrå att sälja? Eller kanske en tv?Eller nåt annat?

SENA NÄTTER

åh, nu är jag uppe så här sent igen, frågan är vad jag gör uppe egentligen? Jag känner hur tiden och mitt sommarlov bara rinner iväg. Snart börjar skolan kännse det som och då är det slut på sena nätter och morgnar och de blir istället till att gå upp tidigt och träna som en galning.Tillbaka till vardagen helt enkelt..

Nu börjar en film på trean, dödlig fälla eller nåt sånt , kanske är bra... dilmen börjar med en kvinna som stönar, haha undra hur detta ska sluta!


TRÅKIGT

sitter nu nere i soffan med pappa och P och håller på att svettas ihjäl! det är som en jävla bastu här inne. har precis smällt i mig lite chips å dip, gottgott.

och jag vet inte varför jag skrev det här inlägget, grymt ointressant känner jag..  Och förresten, bilderna som utlovades på mina inköp idag blir de ingenting av, sämst bildkvalite på mobilbilderna och brist på energi är anledningen.

OH FUCK nu börja de spöregna - svalt blev det med! hurra

SHOPP

11.00 PRICK vaknade jag av mig själv, jag bestämde mig för att åka till stan och kolla på lite skor innan jag och P skulle gå på IFK-Malmö matchen.
Istället för att gå på matchen med P så slutade det med en sjuhelvetes shoppingrunda med elin deman. Jag fick inte köpt så himla mycket, ett par skor, en lång kofta och ett par byxor- men elin däremot hon gick fullständigt loss inne i affärerna. HAHA!
Bilder¨på mina inköp kommer senare.
Ska åka till Ica och köpa gooooodis nu!


TICK, TACK, TICK

OJOJOJ vad tiden rinner iväg, jag som skulle gå och lägga mig redan efter förra inlägget och nu är klockan redan 2! Vart tog tiden vägen?

1 AUGUSTI 2008


Dagen blev inte som planerad. Det var egentligen menat att jag skulle hjälpa lelle med draperistången som ska skruvas up i taket, hade sedan tänkt gå hem och lägga mig eftersom jag klev upp tidigt imorse. MEN ICKE!


Kom hem nyss efter att ha umgåtts med pappa en hel dag igen - två dagar på raken! förmodligen en engångsföreteélse...
Precis som igår så gjorde vi inget vettigt, förutom att äta den efterlängtade sushin! Åkte fram och tillbaka,runtrunt och kors och tvärs i stan, förorenade miljön ännu mer. 
Vi stannade till på en restaurang som pappas kompis äger, satte oss ner och tog en glass. Vi märkte efter bara några minuter att det var ett väldigt populärt gayställe -  gamla (förmdligen)homosexuella män fann vi tre stycken utav,  samt en shemale, där blev vi inte speciellt långvariga.. 
Släppte istället av papi hos en vän i sävedalen där dom skulle grilla, samtidigt åkte jag och plockade upp P i stan. Vi umgicks lite och jag släppte sedan av honom där jag fann honom, alltså i stan.

Nu sitter jag här, trött som ett as, lär somna så fort jag lagt ifrån mig datorn. Bränner i magen känner jag att det gör också, vafan.
GODNATT♦

"hade jag haft den här bilen så hade jag kört spikrakt in i femman, och tutat!"


FULL SOM EN VADÅ?

"Full som en säl" . det uttrycket har jag aldrig hört men min far införde de nyss..
-Jag hörde att du var full som en ......SÄL 

 svenska 7
KÄRA NÅN!

SKATTJAKT?

Gick på skattjakt  in till Kelvins rum och direkt då jag kom innanför dörren hittade jag en tuggummipåse som var nästintill full, OJ vad jag sparade pengar där!  (haha vadå skattjakt? jag bara ställde in dammsugaren!)
När jag kom hem från jobbet, (en timma för tidigt smet jag) så började jag tokstäda mitt rum, dammsög, dammade, rensade undan och bäddade sängen, rent och snyggt här nu.

Fröken röd kom också på besök idag och har väl planerat att stanna i 4-5 dagar, blir tvungen att dras med henne nu också i värmen, samt  överdosera ipren i några dagar, som om det inte var nog med allt annat.
 


Pappa ringde för ett tag sen och fråga om jag ville följa med och äta (idag igen)han sa att han skulle komma snart men han har då inte dykt upp än, jag är hungrig vafan - Ge mig sushi!


UTTRÅKAD

Sitter i tvättstugan på jobbet och riktar all min uppmärksamhet på tvättmaskinen som förhoppningsvis snart är klar,tråkigare än så här har jag nog aldrig haft det. Har arbetstid till elva men har vart sysslolös i snart två timmar! Åh. Skriver förresten från mobilen,lär ju kosta en hel del!

RSS 2.0