V

Matchen vann vi, rätt så övertygande. Har ingen direkt koll på vad det blev exakt men tror att vi vann med 14-15 bollar kanske.

Tacosen hälsade mig välkommen när jag kom hem och förutom att trycka i mig den har jag som vanligt inte gjort nånting. Kelvin frågade om jag skulle ut? Nej sa jag och frågade om han skulle? Inte heller han skulle aus. Vet inte riktigt vad det är med honom, ska snart fylla sju och har inte börjat gå på de än, vad är de för feeeel!? Det går inte att ligga på latsidan när man är i hans ålder, får ju liksom börja komma igång nu så att inte hela hans liv bara rinner förbi utan att han har hunnit göra mer än att spela fotboll i vardagsrummet!
Kom in på plan liksom...eller?

Vad fan dillar jag om? Ha de så jävla gött.


FRIDAY

Idag är det match, igen!
Denna gången ute i Långedrag mot Önnered. Mycket matcher nu känner jag, i Måndags mot Eslöv- Idag- på Onsdag mot Skuru och Lördag Söndag mot Schweiz nånting. Tur är det väl att ingen av matcherna spelas speciellt långt borta, hade blivit jobbigt med alla resor!




Som nästan alltid när det gäller mig nuförtiden så har jag inte fått mycket vettigt gjort sen jag vaknade. Plockat undan i mitt rum och plattat håret är väl ungefär det jag har hunnit med. Sjukt kul och intressant information!

För er egen skull så avslutar jag härmed mitt inlägg. Det har inte varit särskilt vettigt hittills och ovettigare lär det bli om jag fortsätter.

Later,

 


ETT SKÄMT?

Är det verkligen okej att skriva ett meddelande på face som lyder enligt följande :

'Hej, jag är en wikipedia-kille, skriver mycket där, gillar att skriva. Men ibland vet man inte vad man skall skriva om. Då kan man surfa runt lite på nätet för att se om man hittar något roligt att skriva om. Då råkade jag hamna på Jamina Roberts, och så råkade jag se både att du är väldigt vacker och väldigt bra på sport. Stämmer det? Mvh Mats, Umeå/GBG'

Man börjar ju undra..


 Strax efter att jag publicerat inlägget får jag ett meterlångt svar på frågan: Hur hittade du mig?

Svaret:
'Brukar som sagt roa mig med att skriva på wikipedia. Det är som ett lexikon på nätet, jag antar att du känner till det. Oftast skriver jag om ekonomi, du vet banker och sånt, men ibland skriver jag lite om sport, dans, film, städer och lite av varje. Surfade bara runt lite för att hitta något nytt att skriva om, men jag ska inte skriva om dig, du kan vara lugn. Tyckte bara att du verkade väldigt vacker. Själv har jag simmat mycket och jag håller även på med bugg. Handboll är jävligt coolt, men jag kan tyvärr inte.'


Tror han att jag precis som han är född igår eller, 'du vet banker och sånt?' - sansa dig!

THAT WAS IT

This is it var  precis som jag trodde ingen höjdare. Hela filmen var ett genrep inför Michaels kommande konserter och jag vill inte påstå att dom lagt ner så mycket jobb på själva filmen. Trodde att det skulle vara lite mer som en dokumentär med handling kring alltihopa, men icke.
Det är dock fascinerande att se hur proffsig och pedantisk Michael var,  och jag tror att om han levde så hade han nog inte tillåtit att denna film släppts på bio. En film som handlade mer om hans liv och blabla hade vart mer intressant, men men.

Idag kom min tröja från chicy, snyyyyyyyyyyygg var den och snabbt som fan gick leveransen, mycket bra faktiskt. Nåt annat som är jävulusiskt bra är att mamma nu fixat lokal till nyårsfesten som vi eventuellt planerat att ha. Nyår är alltid så överskattat och man har så mycket förväntningar på dagen som sällan går i uppfyllelse. Ska dock se till att det inte händer i år, jag har ingen tiiiid för sånt trams!

Inlåst strax, perfekt!

SOLVED

Har precis haft en väldigt rolig, ironisk och rätt så intern konversation på face. Det är sjukt hur man kan sitta hemma och skratta för sig själv, hahaha!
En annan sak att skratta åt är ju Fråga Olle på femman just nu. Grundarna och supernördarna till boken 'spelet' handlar det om idag, dom försöker lära ut raggningsknep och dylikt till killar. Pinsamt förfan,





THIS IS IT

Klockan är strax halv 4 och jag har inte fått i mig någon mat än. Magen kurrar och det låter som att den försöker föra en konversation med mig, tror nog att jag vet vad syftet med det samtalet är..
Tur är det väl dock att man har såna fina vänner som vill bjuda en på middag, mycket trevligt faktiskt!

Imorn förmiddag ska jag på bio med min kära familj. Det är nog första gången som vi överhuvudtaget går på bio tillsammans. Vad jag kan minnas så har jag aldrig vart på bio med pappa, dock ingen höjdare har jag hört eftersom han oftast brukar somna efter halva filmen. This is it, Michael Jacksons film är det vi ska gå på. Får väl se om den är nåt att ha eller om dom bara försöker tjäna pengar på hans bortgång.. Ska bli kul!


BEEN THERE DONE THAT

Hittade ingenting på Allum , förutom mina föräldrar och en feting sallad på Paprika som jag vräkte i mig strax innan stängning. Eftersom man är ledig i princip alla dagar i veckan, speciellt nu på höstlovet (?) och allum är den enda attraktionen inom ungefär 1 mils avstånd så blir det ju så att man är där några gånger i veckan. Affärerna hinner liksom inte ens få in nya grejer innan man är där och rotar igen. Allumpersonalen känner nog igen en vid det här laget! För längesen t.o.m!

Imorgon blir det feeeeeeeeeeett med deg från min sida, ett litet träningspass på obestämd tid och plats, sen blir det nog en feting godispåse och fortsättningen på Johan Falk. Låter Fint!

Ahora, 2½ men, Night


BUMP IN THE ROAD






Svart 'fuskpälskrage' (?) - Rut m,fl
Svart nitarmband - Rut m,fl
Svart kjol - Gina Tricot
Gråsvarta leggings - H&M



This is what i köpte igår. Förutom leggingsen som kom på posten i fredags. Den svarta kjolen är ett stort ?, vet inte hur det kommer sig att jag köpte den men igår när jag gick på stan så kände jag bara för en svart kjol.
Hittade denna på Gina för 50 kr och kände att med risk för att den bara blir liggandes i garderoben så är det ändå värt det. Kanske jag kan ha på julafton kom jag på nu, det bir la gööölligt!


FRAKTFRITT

Då var det gjort. Tröjan som jag länge suktat efter på chicy.se är nu beställd och dimper förhoppningsvis ner i brevlådan innan denna veckan är slut. Det verkade bara som att det fanns 1 tröja kvar i lager eftersom den nu inte längre finns kvar att beställa på hemsidan, lucky me. Lucky me också som slapp frakten!


2 timmar kvar till träning och jag hoppas och tror att det blir relativt lugnt idag. Efter träningen bär det av till Allum där dom har massa erbjudanden, vettefan varför men inte fan klagar man!
Känner dock att jag får lugna mig med slösandet av pengar nu. När jag får pengar nästa gång har jag ingen aning om.. Söka jobb, eller?





LÖÖÖÖST

Det behövdes ingen utskällning från pappas sida när mamma och pappa begav sig till Allum för att reda ut problemet med mitt abonnemang. Det räckte att mamma pratade lugnt och sansat med pappa i bakgrunden så löste sig allting.. Fick krediterat min faktura på 400 spänn så jag istället kan ringa upp dom pengarna, fick också struket överlåtelseavgiften som egentligen skulle legat på 200 spänn. Mamma lööööser!

Matchen vann vi, spelade bra och det var nog inte lätt att vara 'Eslövare' idag. Sparsamt med speltid för min egen del men vad gör de när man ändå spelar bra? På tal om bra så säger jag bara Linnea Aruvald, vem e hon? 15 sek kvar av första halvlek, första inhoppet i elitserien, första bollkontakten - första målet. Klockrent upp i krysset. SÅ GIVET!

Lika givet som Vapenbröder som jag ska kolla på nu, De e man la väääärd!

GAMEDAY

En liten sväng på stan med Linnea blev det idag istället för att bara ligga hemma. Man har ju som sagt höstlov nu så det gäller liksom att ta vara på tiden man får som ledig...
Fyndade sönder, bra gjort av mig. Bl.a, en kjol för 50 kronor och ett armband som var näst intill gratis!

Som jag nämnt innan så blev jag lurad av en tele2 tjomme i allum för några månader sen. Varnade honom i ett inlägg för ett tag sen att inte visa sig offentligt med sina jävla skitgrejer.. Tro fan att han står i allum idag! Hade tyvärr inte tid att försöka ha ihjäl honom med simkortet men jag har kommit på en bättre idé, jag skickar pappa på honom! Så nu, när jag åker till matchsamlingen i partillebohallen så fortsätter mamma och pappa vidare till allum och talar klarspråk med clownen. Det blir så bra så. Känner jag pappa rätt så kommer han tappa de efter 3 min och kommer då börja skrika och skälla på honom om vilken jävla idiot han är och att han får lägga ner med sina bedrägerier. Kan redan nu höra hur han från nedervåningen planerar vad han ska säga till honom... Moahah. Ca 17.30 vid allum-informationen för er som vill höra pappa arg!

Gotta go, ciaaaao


Matchen sänds förresten på nätet, 19.00


OVÄRT

Fett ovärt var samtalet jag fick igår morse. Kvinnan som var intresserad utav jeansen vägrade svara sen när jag försökte få tag på henne för att bestämma tid. Ena stunden var det upptaget och andra stunden svarade hon bara inte, fattar inte vad hennes problem är. Ring aldrig och väck mig så igen!

Matchen vann vi iallafall, precis som planerat. Vann väl med 2 bollar eller nåt och H43/Lundagård kunde kyssa serieledningen Hejdå!

Kvällen som följde var mycket trevlig. En liten reunion där Hanna Jeppsson fick lysa i sin frånvaro i och med hennes hennes besök som uteblev. Vi klarade oss nog rätt så bra utan henne ändå, iallafall några av oss.

Dagen idag har vart lite upp och ner. Började dagen förvånandsvärt bra, vaknade upp pigg och glad. Detta övergick dock efter ett tag till det sämre. Lite halvdåligt mådde jag där ett tag men bestämde mig för att svepa en Pizza och ta mig en powernap så var problemet nästan löst.

Eftersom det är match imorgon, som förövrigt sänds på nätet, så hade vi lite förberedande träning idag. Tog mig igenom träningen trots mitt feta finger som jag lyckades stuka igår på matchen, helt fruktansvärt fett är det.!

 



Har sedan jag kom hem inte gjort många knop. Beskådat en underbar fotbollsmatch med Keita och Kung Zlatan i huvudrollerna. Kan hända att jag sagt detta förut men FAN VILKEN KUNG HAN ÄR! Började med att dynga in en frispark som gick i cirkus 100 km/ timman. Fortsatte sedan med att göra en fining assist och avslutade sedan med ännu ett mål innan han blev utbytt. Stoppa honom, någon?



Nu blir det sängen, som jag har väntat!
Buenas Noches


09.36?

Hade ställt klockan på 11.00 för att hinna upp äta och åka till samlingen som är kvart i 1. Klockan 09.36 (!?!?!) ringer min telefon, ifrån dolt nummer. Allvarlig talat, INTE okej?
Det var iallafall en köpare på en annons på blocket som jag la ut för några månader sen. Visste inte ens att annonsen fortfarande låg inne och jag trodde verkligen inte att någon skulle höra av sig såhär långt i efterhand. Hon var iallafall intresserad utav jeansen och jag har nu även plockat ihop lite andra kläder som hon ville titta på. Vi får väl se i eftermiddag ifall väckningen mitt i natten på en Lördag var värt de?

Magen skriker efter mat nu, I'd better feed it.


FREDAGSMYYYS!

Här har det vart lika dött som gammelfarfar idag, svindött alltså.

Började dagen med att åka upp till Vallhamra Skolan för att bli bjuden på lite skönsång utav Linneas lillasyster Cajsa och company. Säga vad man vill om skolrevyer men dom är faktiskt mysiga.. Så länge killarna på bakre raderna klappar i takt!

Dagen fortsatte sedan med träning, i vanlig ordning. Teknik med Pär, lugnt och fint som vanligt och man behöver sällan oroa sig för att det ska bli jobbigt någon annanstans än i armen på hans träningar*..

Åkte hem där en fet jävla plankstek väntade på mig. Riktigt fint asså, det är inte fel att bo hemma har jag kommit på, även fast det hade vart gött att få va för sig själv och ha det som man själv ville ibland (läs; ofta). Men när både kladdkakan och planksteken i princip står på bordet och hälsar en Välkommen när man kommer hem så klagar man fan inte!


                            




Imorgon - Match 14.00 mot H43/Lundagård, hemma - som tur är! Sist vi mötte dom var i Lundaspelsfinalen och då gick de förjävla bra. Misstänker att det inte kommer gå riktigt lika bra imorgon men jag har iallafall inte planerat att förlora.. INTE mot ett gäng filmstjärnor, fy!

Wish us luck,
Adios

*(Låter lite underligt, men missförstå mig rätt).






TORSDAG

Det blev en sushi och en liten mullarunda precis som planerat innan träningen. (Allum baklänges, tydligen). Köpte inte någonting men var däremot inne på hm och provade ett par jeans. Väl inne vid provhyttarna så är det en man som frågar mig och Ida ifall hon var min lillasyster. Duktigt Färgblind och antagligen född igår, syskon? Vart ser han likheterna?

                                                                        Slående, eller?



Träningen gick rätt snabbt, varvade spel på helplan med spel 6 mot 6 på en sida.
Efter det bar det av hemåt och till soffan - där jag spenderat resten av kvällen. Singing bee-celeb där FCZ Tore vann (?) Pinsamt. Helt befriad ifrån både taktkänsla och sångröst, helt jävla tondöv.
Efter det var väntade veckans höjdpunkt, INLÅST, så jääävla bra, blir fan bara bättre och bättre och göteborgarn Martin blir skönare för varje program som går. Nästa vecka verkar det handla om killarnas pappor och manliga förebilder, tippar på att inte någon av dom killarna haft speciellt många såna. Interesting!

Nu blir det 2½ men så länge jag orkar, har det senaste haft en förmåga att somna innan det andra avsnittet ens hunnit börja. Inte Okej!


SKISSA & GISSA

Ligger fortfarande i sängen och väntar på att klockan ska bli typ tre. Sushi och Allum med Ida en snabbis blir det då innan träningen. Har försökt sysselsätta mig så gott det går här nu på morgonen, senaste ansträngningen jag gjorde var för att precis som på gamla tider försöka göra folk galna på Skissa & Gissa online. Det gick inge vidare eftersom dom verkar ha stängt ner sidan?




Misstänker att jag har åkt på en låsning i 'vingarna' precis ovanför skulderbladen efter frivändningarna som jag gjorde igår. Vet att jag har känt såhär en annan gång då jag gjort den jävla övningen, inte bekvämt vill jag lova.. Frågan är hur det kommer gå att träna ikväll, lyfta armarna och grejer, Puh.

 


SPRAUSS

Herrarna vann stort idag, det är inte varje dag det händer faktsikt, applåder!

Ligger hemma nu och kollar på Fråga Olle dokumentären. Just nu handlar det om två sprauss som tog studenten i somras. Dom verkar avguda sunny beach och tycker nog att det är typ det bästa som hänt dom.. När dom fick frågan vad som är viktigast att tänka på när man åker ner till Sunny Beach så svarade dom 'att släppa loss och ha kul'. Det kan man väl hålla med om men när dom sen säger att dom tänkt ta rekordet på att ligga med över 25 pers på en sommar ädär nere så kan man ju undra ifall Kondom inte är det viktigaste att tänka på istället? Inte konstigt att dom får den där 'lössläppt stämpeln' som dom så fint kallade den på Fråga Olle nu, dom går ju in för att få den!
Lugna er nu!


Det blir jag och godisskålen ikväll, vi är stora bebes!


GODIS

Åkte direkt efter att jag hade gymmat till Willys och köpte mig en fet godisskål på willys, skål ja, inte påse! Dom har nåt jubileum på willys vilket innebär att det är billigare än vanligt, 3,90 hektot, fint! Kände att man får ju faktiskt ersätta de kalorier man förbränt, annars funkar det ju inte...






Fick erbjudande om jobb nu tors-fre-lör.. Dela ut reklamblad i nordstan. Känns ju sådär, men är ju som sagt i behov av pengar. Kan dock bara jobba imorgon så jag får väl se hur det blir med det där..

Herrmatch i P-bo klockan 19, den hade jag väl tänkt se. Sen blir de deeeeeeeeg!


WEDNESDAY

Vaknade som vanligt upp tät i näsan och förkyld, vet inte om jag lider av nåt syndrom eller om det beror på att mitt rum är så jävulusiskt kallt. Golvkallt som fan och temperaturen längs golvet ligger väl på en -14 celsius. Utan krydd!

Onsdag, en sköön dag! Ingen stress och inga tider att passa. Snart blir det gymmet med Linnea, sen är jag ledig heeela dagen. Får se vad som hittas på, om det blir nåt överhuvudtaget vill säga.. Umgås med mamma, kanske?


later,

SÅÅJA

Att barcelona förlorar mot ett ryskt jävla bonkagäng är ju fan helt bedrövligt, ska man behöva gå in och styra upp de hela eller vad är de frågan om? Det viktigaste är dock att Zlatan gjorde Barcas enda mål, tur att nån visar framfötterna! Kuuung




  Cirkus 500 kronor för båda paren, som hittat!


SHOEMANIA (?)

Har precis tagit igen alla statusuppdateringar på face som jag missade efter min dåliga närvaro igår. Det är bedrövligt när det ska behöva vara så, att man ibland tvingas gå miste om sån otroligt viktig datortid!

08.30 imorse befann jag mig i Öjersjö för att genomföra mitt sista pass som instruktör för handbollskaravanen.. Iallafall för i år. De gick fining, hade bara två lektioner så man hann aldrig riktigt tröttna på det. Halv 12 när det var slut åkte jag ner och mötte upp Linnea i allum, gick runt och tittade lite där. Det var meningen att hon skulle köpa ett par skor till vintern, istället köpte jag två par. Så nu så är jag pengalös, dock inte länge till eftersom det tydligen är löning på fredag. Fiint!

Min dator flippade precis ur nu när jag hade tänkt lägga upp bilderna på skorna, så det får bli en annan gång.

 

Nu blev det stressigt, måste äta!




I BREAK THE RULES SO I DON'T CARE

Mötet på Tranpenad varade ungefär lika länge som en skoldag på Aspero, alltså ca 15 min. Fyllde i lite personuppgifter och signade ett papper sen så var det klart. Om de blir nåt jobb de får vi väl se.. Får väl nästan hoppas på att det som dom mest fruktar - svininfluensan slår till så att vi får lite jobb. Moahah.

14.20 hos tandläkaren är nästa tid jag har att passa, efter det är de träning. Det är mycket nu! Så här många ärenden på en och samma dag var längesen man hade.

Run This Town på MTV nu, mäktig låt och video.





soo loong


SINGLE LADIES

Veckans Ensam mamma söker är vid den här tiden avklarat för längesen, och det var som vanligt lika bra. Madde är fortfarande bäst, Ulrika kommer på en andraplats och Helena, den blonda fjollan hamnar på en femteplats utav 3 möjliga. Idag så började hon fundera på om 22 årige Thomas kanske är för ung? Tjääna blixten! Hon är dock kär i Oskar som bara är tre år äldre än Thomas, inte är han lite ung också? Hissen verkar ju inte riktigt gå ända upp på den kvinnan..Om den överhuvudtaget fungerar är väl kanske en mer rimlig fråga?
Fotbollslasse är Given, och väljer inte Ulrika honom så är nog lelleflower rätt så sugen på att börja dejta honom, visst?



Klockan 10.00 ska jag va ute i Eklanda imorgon, skriva på ett Ramavtal för Tranpenad Bemanning. Vet inte riktigt vad det är, men det är väl som ett anställningskontrakt utan garanterad anställning..typ! Bättre än ingenting är det väl och det låter ju bättre att säga att man är anställd än arbetslös, höhö.

 Tomorrow, bye

LÖRDAG

Matchen mot Kungälv som vi spelade igår vann vi till slut. Det var  jämnt i första halvlek men i början av andra så drog vi ifrån rätt så rejält och den ledningen höll vi! Vann väl tillslut med 5 om jag inte minns fel.

Kvällen spenderades sedan hemma med Linnea, gjorde inte speciellt mycket och vi börjar undra om det är något fel på oss, tappat suget - koma typ. Ingenting hinns eller orkas med förutom ryggläge hemma i sängen, vilket iofs är rätt så nice...
Vi har dock kommit på en sak som kommer att kunna förgylla våra dagar. Men hur vi ska kunna lösa det de återstår väl att se, det blir ju inte alltid som man tänkt sig vaa!

Som vanligt ligger jag hemma, proppmätt efter thaimaten som jag blev bjuden på förut - det lär nog bli att jag ligger här resten av dagen om jag inte kommer på nåt bättre.



                                                           



ADJÖ


BAD

Lite fattigt med uppdateringar var det här igår kom jag just på. För ovanlighetens skull så var jag knappt inne på internet på hela dagen, händer inte ofta faktiskt.

Blev väckt tidigt idag, igen! 10.23 ringde Madde och väckte mig och frågade om jag hade fått smset om att jag skulle spela idag. Visst fan hade jag fått de men jag hade bara inte svarat, kanske bäst att göra det nästa gång så att man slipper bli väckt. Vissa lördagar är det ju verkligen inte OK att bli väckt på..

Har verkligen inget vettigt, intressant eller roligt att skriva så jag tror jag avrundar det här inlägget nu. Känner inte att svenskan är på topp heller.

Ciao

FAMILJEN ÄR VÄRST

Det är inte ofta jag mamma och pappa är ensamma hemma, men idag när Kelvin gått iväg till skolan, när mamma är ledig och när pappa redan kommit hem från sina morgonäventyr så är stämningen på topp.

- Vaknade tidigt idag, 10.00 och klev upp ur sängen 20 över, går ut genom min dörr och får höra pappa säga 'God middag', vadå god middag, det är ju fan mitt i natten?!

- Pappa frågar mig om jag vill gå och äta thai med 'dom', vilka är dom undrar jag? Jag och min älskling svarar han då. Vad fan har flugit i honom, älskling?

- Pappa menar på att vi ska åka iväg och 'omgås' nu innan han åker iväg, mamma undrar; vadå orgasm?
Pappa börjar svära för sig själv och säger att den här familjen fan inte tänker på annat än snusk, usch vad äckliga ni är säger han.
Mamma undrar: Vad är det för vitt du har på örat?


- Eftersom pappa ska iväg idag så försöker han nu planera sin dag, han ska hinna med en sak innan han åker - dammsuga bilen...Planering är dock kanske inte hans starkaste sida.
Pappa: Jag måste dammsuga bilen
Mamma: Ok?
Pappa: Fast du får göra det
Mamma: Fast jag tyckte du sa att 'Jag måste dammsuga bilen' och det innebär ju att du ska göra det?
Pappa: Jajaja, men jag säger fel ibland.
Mamma: Men du måste JOBBA MED DIG SJÄLV!





höhöhö


RUTIN

Träningen var som jag trodde rätt så jobbig, iallafall till en början. Jobbig men ändå rolig, inte ofta!

Torsdagsrutinen kl 21.00 är givetvis Inlåst på fyran. Reklam nu så jag passade precis nu ipå att gå ner och ta mig en bit Frödinge kladdkaka som jag och mamma inhandlat idag, den e fiin! I feel good..





Jag har fått repor i min favvoklocka :(


JOBBA MED DITT RUM

Mamma hade vart snäll och städat mitt rum när jag kom hem från Bulgarien. Det tog ca 5 min innan det såg ut som ett bombnedslag igen, vilket det fortfarande gör. Att packa upp resväskor är inte min grej, och jag jobbar inte med att tömma papperskorgen. Iallafall inte  förräns den är så full att man måste vara försiktig när man lägger i skräp för att inte hälften ska ramla ut.
Bordet som tidigare var mitt skrivbord har nu blivit mer som ett 'lägg-saker-som-du-inte-annars-vet-vart-du-ska-ha-dom-bord', hört talas om ett sånt? Finns på IKEA. Dock så faller det sig kanske naturligt eftersom jag lyckligtvis inte längre är i behov av något skrivbord. Moaha.

Städa kanske? Eller?








Mycket uppdateringar nu känner jag!
På hugget!


TÄVLING

Chicy.se lanserar nu en tävling som jag numera deltar i, chans att vinna har man endast om man anmäler sig till att få deras nyhetsbrev (vilket jag har jag fått länge) och sedan skriver om deras tävling i sin blogg.
Vinnaren får en valfri vara från deras hemsida, ganska så bra pris faktiskt. Kul för den som vinner som jag utav tidigare erfarenheter VET  inte kommer bli jag - lite tråkigt dock.. Men iallafall, i hopp om att få vinna min T-shirt som jag så länge velat ha så har jag iallafall gått med i tävlingen och fullföljer villkoren :)







Wish me luck,

SATELITE

Allumrundan som jag övervägde igår men som aldrig blev av fick bli idag istället. Eftersom mamma inte började jobba förräns kl 2 så hann vi gå en sväng på Allum. Köpte dock inte något, förutom Sushi och massa annan mat. Pappa ska iväg på nåt jag vet inte vad i helgen så vi har nu laddat upp kylskåpet med både det ena och det andra. Moahah.

Ryggläge är det som gäller för mig nu fram tills träningen, 'Handboll med mycket spring' med Jerry är det tydligen idag.. Känner ju på mig att det kommer bli  jobbigt så lite vila nu innan lär ju inte skada.


EMPIRE STATE OF MIND

Hemma från Step passet på Sats i Landala som tydligen är 'det nyaste tillskottet i satsfamiljen' för den som ville veta. Fräscht var det.
Iallafall, för att hänga med på ett Step-pass så krävs det fan mer än man kan tro, koordination, taktkänsla och ett jävla minne. Att komma ihåg alla steg som ingår i de olika seten, att göra dom i takt och att sedan få det att se bra ut är fan inte det lättaste. Man såg ju på folket som var där att dom inte var nybörjare direkt, avancerade grejer det där asså. Tror ändå att jag klarade mig ganska bra.....

Ahora voy a kolla på Sverige - Albanien på TV. Hade faktiskt ingen aning om att den skulle gå nu utan hade bara tur som kom hem i rätt tid och slog på tv:n , har inte heller nån aning om vad förutsättningarna eller oddsen är för att Sverige ska gå vidare men vad jag har förstått så ser dom inte speciellt bra ut. Får hoppas på att Kung Zlatan göt sitt jobb, eller rättare sagt, får hjälp av dom andra pajasarna på plan att göra sitt jobb.

Adjö


STEP

Onsdagar som innebär kollektiv träningsledighet brukar vara en dag att hitta på saker på. Göra nåt vettigt liksom. Har inte riktigt blivit så för mig idag, hade velat gå på stan och kolla lite men utan pengar så är det ingen större idé - så här har jag legat sen jag vakna, i min säng.
Har iofs försökt få lite vettigt gjort, planerat och tänkt över lite julklappar till my family, dock så lär det inte bli som jag tänkt mig ändå eftersom det ser dyrare ut än vad jag trodde.

Kl 18.30 ska jag gå på Step på Sats, kan bli kul faktiskt. Knutsson rekommenderade någon lite lättare form av kondition/styrketräning efter gårdagens träning så Step blir perfekt.

Funderar på att kanske ta tag i mig själv och åka till allum eller nåt sånt.. ja vi får väl se.




13 OKT

Efter att inte ha sovit ut på typ en vecka så var det verkligen på tiden idag kände jag, 13.00 vaknade jag - fiint!
Åt frukost och gick sedan i vanlig ordning in på min mail. 6 nya meddelanden, bl.a, ett med överskrift 'Anställning' från Tranpenad Bemanning, alltså där jag var på arbetsintervju för ett tag sen.
Vet inte riktigt vad en anställning på TB innebär, något jobb är inte garanterat eftersom det inte är dom själva som söker personal. Men att finnas med i deras register och vara tillgänglig för extraarbete/visstidsanställning är ju alltid nåt. Ska dit på möte igen på Måndag så förhoppningsvis så blir jag nog lite klokare då.

Träning som vanligt idag kl 5, fys med Johan Knutsson...........................Hoppas jag kan gå imorgon.



BULGARIEN

Trots att jag både haft dator med fungerande internet och en hel del tid över att blogga medans jag vart borta i Bulgarien så har här inte blivit några uppdateringar.. Tråkigt vaaa! Eller?

Iallafall, 03.30 i torsdagsmorse ringde klockan för att åka iväg till Landvetter. Ett antal timmar,  två mellanlandningar och en liten sighseeing i Sofia så var vi äntligen framme, typ. 40 minuters bussresa på en guppig väg återstod, och sen var vi framme. Kom in i en sketen liten stad, om det ens var nån stad. Körde in på nån bakgata, in på ännu en gata och ner för en backe. Såg inte speciellt lovande ut så jag förberedde mig på det värsta, tre nätter på ett hotell fullt med småkryp eller liknande var ju ungefär det som stämde in med omgivningen. Men icke. Kom fram till hotellet vilket visade sig vara färdigbyggt för ca 2 veckor sen. 3 tennisplaner, 2 fotbollsplaner och ett par jävligt stora och fräscha rum var det vi fick ta del av. Wiiiie!

Hallen och laget vi mötte var tyvärr inte utav samma klass som hotellet. Hallen som i princip låg på hotellets fjärde våning hade nog i Sverige inte ens varit tillåten att spela handboll i eftersom både golvet lossnade och vad ojämnt. Men vad fan gjorde det, gick ju bra ändå. Vi vann båda matcherna stort och har nu gått vidare till steg 2 (?) i Europa Cupen. Vilka vi får möta då kommer ut imorgon klockan 12, exciting.
Iochmed storvinsten första matchen så tyckte Sir Albrechtson kanske inte att vi behövde träna innan matchen som vi hade gjort dagen innan, han kom istället upp med en briljant idé. Åka till stan, YEEEEEEES. Åkte till stan, tittade på en kyrka och vandrade sedan ner mot vattnet. Möttes där av livet, alltså  havet och en fining strand där solen lyste. Somnade i sanden och låg där kanske en timma innan vi begav oss till en restaurang lite längre bort på stranden. 
Mycket trevlig matchuppladdning tycker jag, funkade svinbra också :)


        Vaknade upp och det första jag ser när jag sätter mig upp är en stor kamel, vart fan kom den ifrån?

Imorse klockan 5 var det dags att åka hem igen. Ditresan gick felfritt men hemresan började väl sådär, försening pga jag vet inte vad gjorde att vi kom iväg ungefär 2.5 timma senare än planerat. Gjorde mig dock inte så mycket eftersom vi inte missade nåt flyg nån annanstans, och tur var väl det.

Är iallafall hemma nu och känner mig jävlusiskt duktig som nu suttit och skrivit det här meterlånga inlägget. Ska fortsätta roa mig med Svenska Hollywoodfruar (tog visst slut nu) så det får istället bli reprisen utav Ensam mamma söker.

Tack och Adjö. 


DEBATT

Sitter och tittar på Debatt på ettan som handlar om 'Inlåst' på TV4 som enligt mig är det bästa programmet just nu. Sitter här och blir irriterad, vad fan är det för fel på dom , är dom avundsjuka för att dom inte kom på promgramidén själva eller vad är deras jävla problem?`Försöker påstå att programmet bara är för att locka tittare och undrar om det egentligen är så vettigt. Asså snälla klimakteriekärringar, lägg neeeeeeeeeer! Levi, som deltog i programmet tycker själv att det fungerat bra och hans mamma säger att det blivit bättre men att det såklart går i perioder. Hon hävdar dock också att även de tunga perioderna nu är mycket lättare att ta sig ur eftersom de nu har en mentor att vända sig till, i form av en pensionerad brottsling. Ändå ska dom klaga? Vem har mer erfarenheter av livet i fängelse och hur man tar sig ur det än en som varit i just den situationen och klarat sig ur den. Och vem hade man inte haft mer respekt för än en gammaö kåkfarare? Inte nån jävla kommunistnisse som suttit och försökt läsa sig till hur det är att sitta inne.. Dom som debatterar emot och tror sig ha andra åsikter kan ha de, varför klaga när det funkar.. Stiiiiick!


IRONIC

Här var det ju tänkt att jag både innan och efter matchen skulle skriva lite om den/ inför den osv. Det blev dock ingenting med det vilket kanske märks. Hade varken före eller efter matchen tid till sånt - lyckades sova ända fram tills det var dags för mat för att sedan stresspacka väskan och åka iväg. Matchen vann vi iallafall med 12 bollar tror jag, om nån missade det..

Efter matchen ilade jag iväg till Partille igen, lämnade min bil hemma och hoppade ca 5 min senare in i en annan bil för att sätta mig och köra 20 mil till Eksjö, den trevliga lilla staden (?) Anledning; Handbollskaravanen. Detta otroligt härliga projekt som jag nästan hade kunnat offra mitt högra ringfinger för att få vara med och jobba på igen. Att anlända till Eksjö klockan halv ett på natten för att sedan få stå och vänta i minusgrader för att man inte kommer in på hotellet är ju inte annat än kul. Att sedan gå upp halv 7 igen efter att ha somnat klockan 2 är ju inte heller annat mer än inspirerande. Så kul så!
Vi (jag och Linnea) som förövrigt lyckades trycka i oss en fining buffe i Jönköping hann varken knappt smälta maten eller landa i Partille förrän det var dags för träning,igen. Dock en väldigt degig sådan vilket var förjävla tur. Några större kraftansträngningar hade jag nog inte pallat.

Skönt med sovmorgon imorgon också, klockan ringer 03.30 för att 1,5 timma senare infinna sig på Landvetter. Bulgarien är målet, dock inte någon sol&bad semester utan det är Europa Cup spel mot ettt bulgariskt lag, men det duger det med.

Nu ska jag fortsätta med min perfektionistpackning, höööörs!

SAMSON

En ledig dag fick jag innan jag fick ett nytt uppdrag gällande handbollskaravanen- Tuffa tider nu asså. Dock mer Okej den här gången då jag slipper åka 15-20 mil en väg. Behöver bara infinna mig i Mölndal den här gången så det är ganska lugnt faktiskt. Rätt bra på ett sätt också, slipper jag bara ligga hemma hela dagen imorgon innan matchen. För det är precis vad det är imorgon, Gameday. Mot Kärra!
Har ända sedan jag började med handboll sagt och tyckt att det vart dom roligaste matcherna på hela året, trots att vi när vi var yngre oftast förlorade. Har för mig att jag sagt det någon gång tidigare, men iallafall. Vet inte om det blir riktigt samma känsla och grejer som det vart innan men kul blir det iallafall.

Ska strax låta 2½ men vagga mig till sömns, goooooooodnajt


SVARTVITT

Precis som önskat så fick jag vara ledig idag och min dag har idag sett ut som den ska göra. Jag har alltså inte gjort någonting sen jag vakna, perfekt!




Det är såna här saker man hinner med när man är ledig. Göra ett kollage över lite saker som hade vart trevligt att ha i sin ägo. Man tjänar tyvärr inga pengar på det men det är fan så mycket roligare än att jobba!
Soffan är en riktigt fining och jag ska utan tvekan införskaffa mig en sån eller liknande när jag flyttar hemifrån! Spikat!

 


CHICY

En T-shirt, jag kollat på ett jävla tag är nu på rea, dock fortfarande inte billig för att vara en typ hemmagjord t-shirt. Den är däremot jävligt fräsch, enligt mig. Så här sitter (ligger) jag nu i valet och kvalet på om jag ska klicka hem den eller inte. Har beställt en sak därifrån innan som jag blev tvungen att skicka tillbaka, helt missanpassat var det plagget förövrigt. Frakten är rätt så dyr också, och allt som allt så blir det ca 400 kr för en tischa.. Värt?





SEEEEEEEEEEEG

Är  just nu med stor sannolikhet Sveriges tröttaste människa! Segaste dagen i i mitt liv, lite krydd kanske, men på jäääävligt länge är äntligen på väg mot sitt slut!
Började med att klockan 6 imorse åka till Eksjö för att återigen vara instruktör åt lågstadieelever. Eksjö som jag trodde skulle ligga typ 2 mil utanför Jönköping visade istället sig ligga 20 mil härifrån.. Första lektionen var en 3-4a som hade fått smäll om jag tvingats ha dom 1 timma till, tur för dom att det var första lektionen och att man inte slösat på alltför mycket tålamod under dagen. Kaos! Åkte sen vidare till en annan skola, som visade sig ligga en jävla bit bort - Ingatorp. Mycket fint samhälle måste jag säga, bestod utav en sporthall, en kyrka och ett 'Centrum' som bestod utav en liten mataffär som hade stängt på måndagar, härligt!
De två lektionerna vi hade där gick faktiskt rätt så bra, ungar som för en gångs skull lyssnade och löd order utan att ifrågasätta, svinbra.
Hemresan - Träningen - Och tiden efter är verkligen inget som är värt att minnas och framförallt inte nämnas. Åt helvete är väl en sammanfattning, utbränd är väl ett annat. Har sen jag kom hem halv 7 redan hunnit sova en timma, lär bli mer sånt inom en snar framtid vill jag lova - sovning alltså.

Ne fyfan, att jobba och träna och inte hinna hem mellan jobb och träning är fan inget för mig. Att gå upp tidigt på det efter bara ca 4 timmars sömn är verkligen inget för mig. Det får fan bli ett slut på det här nu, förhoppningsvis redan imorgon.

Nu ska jag gå och leta upp tandpetare att hålla upp ögonlocken med så att jag inte missar Hollywoodfruar, såååå Adios!

GOOD

Hemkommen från en trevlig kväll hos Lelle, God mat, god efterrätt och i god tid. Moaha. Kom hem för ca 20 min sen efter att ha åkt sveriges krokigaste genväg från Landvetter till Jonsered. Inte en gatlykta på hela jävla vägen som kändes svinlång när jag körde ensam i mörkret. Fick verkligen koncentrera mig för att inte köra av vägen eler köra in i typ en älg.

Nu ska jag och mamma fortsätta kolla på andra filmen i Johan Falk serien, Vapenbröder.. Kicki säger att den ska va bra men man vet ju aldrig med henne, den åsnan.
På tal om Kickflipchillin så hade vi tänkt åka och gymma imorn, det ni!

Ciaooooooooo

RIVERSIDE MOTHERFUCKER

Det hanns med både presentinköp, träning och matchtittande idag. Rätt bra gjort av mig som igår kväll hade rätt svårt att få ihop de. Hade ju som sagt tänkt sova länge idag för första gången den här veckan, gick ju sådär. Blev väckt tre gånger, bl.a, av pappa som satt utanför mitt rum och ringde till mig som låg och sov. Ville ha tillbaka internetkabeln som jag hade lånat, jättebråttom verkade han ha med det där internet..

Kollade på Idol förut, och jag undrar hur i helvete den där Camille tänker? Från första gången hon öppnade käften i juryrummet så har dom tyckt att det är för mycket schlager och Kikki Danielsson över henne. Vet inte riktigt om hon förstod juryns pik mot henne, att det är för mycket, tror hon att det är positivt? Antagligen. Precis som igår så började hon på en mäktig låt, gör den ganska bra ända tills en bit in i låten då hon väljer att dra igång med Silja Line konserten?! Jobba med dig själv!

Jobb och middag hos lelle imorgon, nu blir de sängen och Roast på Berns.

See yaaaa


SPOTIFY

Sist i Sverige har nu även jag joinat Spotify. Det är ju inte så lätt med det där, inbjudningar hit och dit och massa fejksidor som man inte vågar ge sig på. Löste det dock utan problem och nu rullar det på för fullt - vilket det dock inte hade gjort för ca 2 månader sen då min dator var helt inkompetent vad det gällde att spela upp musik.

Har sovmorgon för första dagen den här veckan imorgon, föörjävla skönt och välbehövligt. Det håller ju inte att hålla på gå upp så här tidigt så här många dagar i rad, fyfan!
Träning kl 4 imorgon och sen herrmatch, innan dess så är det väl tänkt att jag ska hinna åka och köpa en present till Lelle, vet vad jag ska köpa men jag vet fan inte hur jag ska hinna...

Nu börjar andra avsnittet av 2½ men, fin kvällsunderhållning då dom visar två program i rad. Missade dock första som gick nyss då jag var mitt uppe i allt spellistepill.. På tal om det, hur gör man för att söka andras spellistor?

ADIOS,


INLÅST

Ligger och kollar på Inlåst på fyran. En dokumentär som börja idag (tror jag) som handlar om typ 8 kriminella killar som frivilligt gått med på att bli inlåsta för att se hur det är att sitta i fängelse.. Lika bra att dom vänjer sig med tanke på vad man får höra vad dom sysslar med på fritiden. Misshandel, Inbrott, Huliganbråk, Stölder, mm. Meningen med hela grejen är väl att dom ska bli avskräckta av livet som inlåst och förhoppningsvis lägga ner livet som kriminell.. Bra grej ändå och man blir ju förfan livrädd när man hör hur dom håller på och behandlar folks i sin omgivning, lite ändring på det hade ju inte vart fel..Frågan är bara om det kommer fungera.. En kille klarade inte mer än ett dygn och valde därför att åka hem och hoppa av projektet. Big tvek på om han kommer skärpa sig när han kommer hem även fast han insett att fängelset inte är något för honom. Hans kompisar där hemma lär väl inte direkt stötta honom och försöka hjälpa honom att sysselsätta sig med nåt vettigare om dagarna, antagligen så är väl dom likadana och skulle väl dom också egentligen behövt bli inlåsta några dagar för att ta sig ur skiten..

Sista natten som killarna sover själva på anstalten, resten av tiden får dom sällskap utav f.d yrkeskriminella..Hur man nu kan pensionera sig från det. Hoppas att dom skrämmer skiten ur dom så att dom kan coola ner på tuffheten lite...aaaaah


1 OKTOBER

13.00 är klockan, hade jag fått välja själv så hade jag vaknat ungefär nu och sen legat kvar i sängen tills det var dags för träning. Dock så blir det inte alltid som jag vill, och så är de väl ibland. Kl halv 9 var jag tvungen att gå upp för att klockan 10 vara ute i Eklanda på en arbetsintervju.. För tidigt men nödvändigt!

Nu är jag iallafall hemma och har intagit grundposition. Dvs, liggandes i sängen med datorn i knät och tv:n på. Fining. Blir nog att jag ligger här ett tag till, ställer klockan på 4 så att jag inte missar träningen.

Powernap x5 nu, ciao

RSS 2.0