UUUHUU

Då var det ett tag sen igen ja. Har faktiskt trappat ner på mitt datoranvändande vilken är en utav anledningarna till den otrooooooligt inaktiva bloggen. Den andra anledningen är som vanligt att jag inte orkat. Nertrappningen har dock inte skett helt på fri vilja... Pappa som numera anser sig vara lite utav ett datorgeni spenderar just nu majoriteten utav sina vakna timmar framför datorn. Och eftersom vår router inte fungerar som den ska så går det bara att vara inne på internet en dator åt gången..

Det börjar ju dra ihop sig nu, drygt en vecka kvar till Julafton och på lördag åker jag förmodligen och förhoppningsvis till Norrland för att fira jul.  Förmodligen säger jag eftersom både mamma och pappa helt plötsligt verkar sjukt osugna på den där norrlandstrippen. 100 mil i bil med diskbråck och en massa bensinpengar på det är väl anledningen. Jag däremot är för ovanlighetens skull väldigt FÖR norrlandsresan, hur kul är en jul i ett regnigt Jonsered med enbart familjen och knappt någon tomte? Nejnejnej, åker hellre upp till min morbror, morfar och 5 kusiner samt respektive och har det lite mysigt i kylan och snön. Mitt förslag skaaaaaaaaaa igenom, om jag så ska cykla upp!

Här har vi de, snöiga Hörnefors!


Min dator är sjukt seg just nu och likaså det här inlägget.
Dags att börja tänka på refrängen, som man brukar säga..

Över och Ute


9/12

9 December idag och pengarna som jag nämnde i förra inlägget har givetvis INTE kommit in på kontot ännu. Trots att dom skulle vart inne i tisdags, eller var de förra fredagen, eller var det i början på förra veckan, eller va det egentligen 25 november? Ja, juste så var det ju - 25 November skulle dom vart inne men ännu finns där inga pengar. Det gååår bra!
Precis som utlovat så blev det telefonterror, det blev ett antal aggressiva och tydliga samtal den 'ansvarige' fick ta emot igår morse, både utav mig, Linnea, Linneas pappa och Ulle.. PÅ måndag ska dom tydligen vara inne, får la se hur det blir med den saken......

Trots att lönen strejkar så åkte jag Linnea och Elin till Ullared idag (tur att man har täta kompisar). Det är ju som sagt redan 9 december och jag hade fram tills idag inte köpt en enda julklapp! Brukar i vanliga fall vara rätt så tidigt ute med det.
Fick iallfall köpt en del julklappar till både mamma, pappa och Kelvin - de enda jag behöver köpa till. Även lite till morfar, lite bonus så - eftersom jag alltid brukar få så fina julklappar av honom, eller?

Köpte givetvis också lite till mig själv lite nödvändiga och billiga grejer. B.la, en tavla som åkte upp på väggen dirr när jag kom hem.



Nu får de va bra!
HEJ!


PARADISE

En dag som inte vart speciellt händelserik, som vanligt. Träningen som för ovanlighetens skull (tack som fan för de) var i skatås idag, 8an sprang vi och sen va de dirr hem. Somnade på soffan och vaknade lagom till paradise. Och jag säger då de, paradise hotel sverige börjar fan ta sig nu asså. De senaste avsnitten har de fan vart toppklass på och idag fick man även se Francescas riktiga jag....... Ingen go dam om man säger så, snarare
riktigt jävla oskön.

Pengarna från handbollskaravanen som skulle vart inne på mitt konto den 25 november har ännu inte kommit. Ringde upp han som har hand om det och frågade vad det var som var problemet och han sa att pengarna skulle 'komma in i början av nästa vecka', alltså förra veckan. Nu har det gått en vecka sen det var 'början på nästa vecka', och är dom inte inne senaste om typ 5 min så är det ständig terror från min sida tills den sekunden pengarna är inne på kontot. Jag har inget tid att gå och vänta på sånt här, jag har julklappar att köpa. Streeesss

Tomorrow,


DON'T STOP BELIEVIN'

FF helgen gick väl inte riktigt som vi tänkt oss, jag och Linnea. Att komma hem mitt i natten, tända alla lampor och slippa viska för att inte väcka sovande björnar var vår plan. Riktigt så blev det ju dock inte. Ett litet missförstånd skedde och hux flux så var min hemnyckel nerkastad i brevinkastet. Med en låst dörr och nyckeln liggandes på hallgolvet med oss två på fel sida ytterdörren så kommer man ju liksom inte in i lägenheten, så enkelt är det. Vi fick lösa det på annat sätt helt enkelt.
Fick turligt nog dagen efter tag på fastighetsskötaren som inte jobbar helger men som på sin fritid åkte de tre milen från nödinge för att öppna min ytterdörr. Väldigt snällt gjort faktiskt - funderar på att gå dit med en 'tack för hjälpen' present nu i veckan..

Trots denna lilla incident så har jag faktiskt haft en fining till helg, väldigtväldigt given faktiskt!

Mycket mer än så här blir det inte, har ingen lust på att gå in detaljerat på vad som hänt och inte hänt och har för den delen inget annat intressant att berätta. Seeegt.

Ciao

SJUKT BUSY

Min torsdagskväll som egentligen hade kunnat blivit spenderad på Idol-genrepet i Scandinavium spenderades istället i Allum bakom ett bord fullt med glögg och pepparkakor och annat juligt - iförs en limegrön-oskön tomteluva med grå tofs mitt uppe på... Jättefint, verkligen!.

I helgen åker mamma,pappa och Kelvin till tyskland....... Detta innebär som ni säkert förstår FF!!!!!!!!!!! Har inte vart ensam hemma sen förra sommaren eller om de var två somrar sen? iallafall, känner att det är hög jävla tid för de nu!




Ska återgå till mitt kära 2½ men nu, kanske hörs.
Adios

 


RSS 2.0