MELLANRUNDAN

Efter att vi rent ut sagt satt oss i skiten efter förlusten mot Holland så var vi tvugna att vinna resterade matcher i gruppen för att ha någon chans att ta oss vidare till mellanrundan. Matchen i Danmark igår var en repris på matchen i Märsta, vi ledde nästan hela matchen och lyckades tillslut vinna med 5 bollar. Inte illa pinkat, haaaaaaa! Vår klack som ökat drastiskt i antal sedan dagen innan var igång hela matchen, det var inte bara anhöriga till oss i laget utan även svenska representanter från flygvapnet bosatta i Ungern, det ni!

Dagens match mot Rumänien såg på förhand ut att bli väldigt tuff, dom förlorade bara med två bollar mot Holland och vann över Danmark.



Matchen visade sig dock inte bli så tuff som vi hade trott. Spelade som en jävla mur bakåt och bara öste in mål framåt. Halvtidsresultatet visade 17-5, och ledning med 12 bollar i paus säger väl det mesta. Slutreslutatet skrevs till 31-16 vilket är helt suk jävla bra. Den bästa försvarsinsats på ungdomsnivå någonsin som Per sa. Mycket trevligt!

Imorgon ska vi byta hotell, eftersom mellanrundan går i en annan stad så blir vi tvugna att flytta 2 timmar bort. Rätt så skönt att få byta rum och förhoppningsvis slippa den friterade maten som verkar vara nationalrätten på det här hotellet! Dock jobbigt att packa vilket jag inte har gjort ännu, känner att det är dags att göra det!

Over and out. Ciao!

Kommentarer
Postat av: leeellee

bra minaaaa :D håller tummarna ännu hårdare nu!!!

2009-08-17 @ 12:55:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0