STRÖMLÖS

Eftersom någon duktig idiot lyckats gräva sönder den ledning som ger ström till hela Jonsered så har vi varit strömlösa hemma halva dagen. Väldigt opassande eftersom det var handboll på TV, jag mamma och Kelvin fick därför bege oss till Maria för att kunna se matchen, och det är även hos Marre jag sitter och skriver just nu.

Insåg idag då strömmen försvann hur beroende man är av ström egentligen. För det första var det tur att jag ens kom in genom dörren som leder in i  vår trappuppgång, hade det inte vart för grannen som råkade komma just då jag kom så hade jag inte kommit en eftersom jag inte hade någon nyckel och koden inte gick att trycka in. Sen när jag kom in i lägenheten insåg jag att varken datorn,tv:n,lamporna eller telefonen fungerade,hurr fan ska man klara sig?  Mamma föreslog att jag skulle städa vilket jag började med, men att städa utan musik och att försöka hänga in kläder i en kolsvart klädkammare gick ju sådär. La ner det rätt så snabbt. Hoppade istället in i duschen där det knappt fanns nåt varmvatten eller vatten överhuvudtaget... KOM PÅ EN TILLFÄLLIG LÖSNING OM EN LEDNING SKULLE RÅKA GÅ SÖNDER, SVERIGE? Batteridriven el?

Nu ska jag iallafall åka hem och se ifall elen kommit tillbaka, om inte ska den jäveln som cuttade ledningen få veta att han lever.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0